Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Keulen Dom kerstmarkt
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstcruises

Cruise met kerst

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise met Kerst over de Rijn en Donau of door Nederland en België 

De kerstdagen doorbrengen aan boord van een prachtig hotelschip waarbij u over de mooiste rivieren en langs gezellige steden in kerstsfeer vaart; wat wilt u nog meer? Proef de gezellige kerstsfeer op de kerstmarkten en geniet van de uitstekende verzorging aan boord. Welke cruise met kerst u ook kiest, het belooft een bijzondere cruise te worden met een afwisselend programma.

Aanbod cruises met kerst

In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. U kunt kiezen uit cruises van verschillende lengte. Wat dacht u van een cruise met kerst over de Rijn met een bezoek aan de sfeervolle kerstmarkten? In ons aanbod treft u ook een cruise met kerst over de Donau aan, met een bezoek aan de prachtige steden Boedapest, Wenen en Bratislava. Viert u dit jaar liever kerst dichtbij huis? Ook dat is mogelijk tijdens een prachtige kerstcruise door Nederland en België.

Cruise met kerst aan boord van een luxe varend hotel

Friendship Cruises biedt prachtige cruises aan, aan boord van 5-sterren luxe varende hotels. Omdat de dagen korter worden, mag het juist aan boord extra gezellig zijn. Vanuit de royale panoramasalon met comfortabele zitjes geniet u van het winterse landschap dat aan u voorbij trekt. In het luxe restaurant worden u uitgebreide kerstdiners geserveerd. De verzorging aan boord van uw luxueuze hotelschip is werkelijk vorstelijk. Wij leggen graag de loopplank voor u uit! Tijdens de feestdagen moet een cruise met kerst extra speciaal zijn.

Meer informatie over onze cruises met kerst

Wilt u meer weten over de kerstcruises van Friendship Cruises, dan horen wij dat uiteraard graag van u.  Wacht niet te lang met het boeken van een van onze kerstcruises, want voor u het weet is er geen plaats meer aan boord!

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen