Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
shutterstock_270312668 - Porto
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Portugal

Cruise Portugal

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

8-daagse Douro cruise door Portugal

Als u op vakantie wilt naar Portugal is een riviercruise een uitstekende manier om dit land te ontdekken. Het mediterrane klimaat maakt dit land een perfecte bestemming voor uw welverdiende vakantie. Tijdens de cruise door Portugal varen we over de Douro, een bijna 900 kilometer lange rivier die uitmondt in de Atlantische Oceaan. Vaart u mee tijdens onze riviercruise over de Douro dan zult u ervaren wat voor moois Portugal allemaal te bieden heeft.

Luxe tijdens een Portugal cruise

Gaat u mee op reis met onze Portugal cruise dan verblijft u aan boord van een 4-, 5- of 6-sterren hotelschip. U heeft een eigen royale cabine met daarin een toilet en douche, een föhn, een kluisje, een televisie en airconditioning. Tijdens de Douro riviercruise door Portugal kunt u terecht in het sfeervolle restaurant aan boord. Ook treft u op het schip vaak een zwembad, een whirlpool en spa- en fitnessfaciliteiten. Aan boord heeft u dus alles tot uw beschikking voor een onvergetelijk verblijf.

Onvergetelijke excursies tijdens de cruise

Tijdens de cruise door Portugal bieden wij verschillende xcursies aan. In Lamego kunt u het plaatselijke museum en het stadscentrum bezoeken. Een excursie naar Figueira de Castelo Rodrigo staat ook op het programma. Ook kunt u met de touringcar mee naar Salamanca (Spanje), waar u het centrum van deze stad kunt ontdekken. Andere excursies voeren u in Portugal naar het Mateus paleis, naar Porto en naar Guimarães. Leuk om tijdens uw cruise door Portugal mee te gaan op deze excursies.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen