Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Catskill
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Hudson cruise

Hudson cruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Combineer een stedentrip in de 'Big Apple' New York met een Hudson cruise

Combineer een stedentrip in september of oktober in de 'Big Apple’ met een Hudson riviercruise ‘Fall Foliage’, dat wil zeggen varen naar New York tijdens de Indian Summer. Deze Hudson cruise biedt u in de betoverende herfstperiode een overvloed aan felle kleuren rood, oranje en goudgeel langs de oevers van de Hudson.

Meteen bij vertrek vindt al het hoogtepunt plaats van uw Hudson riviercruise: het Statue of Liberty! Vanuit het hart van New York vaart u langs het beroemde Vrijheidsbeeld. U maakt een Hudson riviercruise vanuit New York (Manhattan) naar:

• Albany
• Kingston
• Hyde Park
• Catskill
• West Point
• Sleepy Hollow

Gedurende uw Hudson herfstcruise bewondert u historische steden vol prachtige architectuur, zoals Albany en Kingston. Albany is het keerpunt. Van hieruit geniet u van het vervolg van de Hudson riviercruise van Albany naar New York. In Sleepy Hollow komen de verhalen tot leven die zijn beschreven in de boeken van de grote Amerikaanse auteur Washington Irving. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens de Hudson cruise, met de Catskill Mountains aan de westzijde en de Taconic en Berkshire Hills aan de oostelijke oever van de Hudson.

Uw Hudson vallei cruise vanuit New York eindigt ook weer in het zinderende Manhattan, waar u de tijd heeft om een bezoek te brengen aan Central Park en het Empire State Building.

Luxe cruise over de Hudson rivier

U maakt uw Hudson cruise aan boord van het hagelnieuwe 5-sterren luxe riviercruiseschip American Constitution*****. Pas in 2018 werd dit Hudson cruise schip in de vaart genomen. Het schip beschikt over ruime staterooms en suites met privé balkon en glazen schuifdeuren. Tevens zorgen de royale lounges en het Zonnedek ervoor dat u geen moment van uw Hudson cruise ook maar iets hoeft te missen van de adembenemende landschappen langs deze majestueuze rivier. Tijdens de Hudson cruise blijft u in vorm door gebruik te maken van de putting green op het Bovendek of de fitnessruimte.

Drie maal per dag neemt u plaats in het luxe restaurant voor het ontbijt, de lunch en het echte Hudson cruise diner. U geniet van de volpension verzorging en diverse inbegrepen drankjes samen met uw nieuwe vrienden. Uw reisgezelschap bestaat uit maximaal 175 internationale passagiers van over de hele wereld.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen