Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Boedapest_donau
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstcruise Donau

Kerstcruise Donau

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Kerstcruises: vier kerstmis op een luxe kerstcruise Donau tussen Passau en Boedapest

Friendship Cruises biedt u graag de gelegenheid om door middel van een kerstcruise Donau het neusje van de zalm onder de Europese rivieren te ontdekken in de mooiste tijd van het jaar: Kerstmis. Zet de datum van de Donau kerstcruise maar vast in uw agenda en vertrek vanaf Veenendaal of Babberich per Comfort Class touringcar richting de Donau voor uw schitterende kerst riviercruise.

U passeert in de week van uw kerstcruise over de Donau maar liefst vier landen. Na elke grenspassage gedurende uw Donau kerstcruise ervaart u hoe de mensen in dit buitenland het kerstfeest vieren. Tijdens de feestdagen tonen de oude steden zich in volle kerstglorie. Hoor hoe de magie van de Weense muziek ook met kerst weerklinkt in de beroemde werken van Mozart en Strauss. Dit klassieke concert is een onmisbaar element in de kerstcruise Donau.

Kerstcruise Donau exclusief voor Friendship Cruises

Voor uw kerstcruise over de Donau laten wij de mooiste en nieuwste hotelschepen enkel voor onze Friendship Cruises passagiers varen. Tevens worden de eigen touringcars van Friendship Cruises ingezet voor een plezierige reis van en naar Passau in Duitsland. Een goed begin en einde van uw Donau kerstcruise. De gehele kerst riviercruise Donau zult u zich thuis voelen door de begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende cruiseleader en de zoveel mogelijk Nederlandstalige gidsen voor uw uitstapjes met een kersttintje.

De parels in de kroon van uw kerstcruise Donau

 • Comfortabel heenreisarrangement: in twee dagen naar Passau met hotelovernachting
 • De majestueuze Stift Melk: historie tijdens uw kerstcruise Donau
 • Kerstromantiek en kerstmuziek in Wenen, de stad van Strauss en Beethoven
 • Keizerlijke kerst in Schloss Schönbrunn
 • Traditioneel Kerstmis vieren op de Hongaarse Puszta inclusief lunch
 • Kersttradities in Boedapest
 • Monumenten gehuld in kerstversiering in Bratislava
 • Kerstsfeer proeven tijdens stadswandeling in Linz

Kerstcruise Donau in luxe en grandeur

De grandeur aan boord van uw 5-sterren luxe hotelschip brengt u in de optimale kerststemming. Het wordt een zeer ontspannen Donau kerstcruise: trek u terug in uw cabine met panorama schuifpui en Frans balkon of ontmoet uw medepassagiers in de sfeervolle salon. Het Zonnedek of de bibliotheek zijn ook heerlijke plekken om een boek of kerstverhaal te lezen, de indrukken van uw Donau kerstcruise op u in te laten werken of de belevenissen van uw kerstcruise Donau te delen met uw nieuwe reisvrienden. Het is een feest om de kerstdagen te vieren met een kerstcruise Donau aan boord een van de beste riviercruiseschepen.

De uitbundige decoratie, de kerstdiners (in het bijzonder die op Kerstavond) met inbegrepen wijn in het luxe restaurant op het Saturndek, en het avondentertainment met kerstliederen, werkelijk aan alles is gedacht om te zorgen voor de voortreffelijke sfeer en beleving van een echte Donau kerstcruise. De informatie aan boord omtrent onder andere het dagprogramma van uw kerstcruise over de Donau wordt ook nog eens in het Nederlands gegeven.

Bekijk de kerstcruises over de Donau
FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
 • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
 • 5-sterren luxe hotelschepen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen