Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Rovos Rail Outeniqua Mountains
U bevindt zich hier: Home
Alle reizen
Treinreizen
African Golf Safari

African Golf Safari

 

treinreizen

African Golf Safari

Unieke reis per privétrein met Rovos door Zuid-Afrika voor golfers en niet-golfers 

Luxe treinreis
Inclusief diverse safari's
Volgend vertrek
25-10-2022
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Johannesburg
Trein
Rovos Rail
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

African Golf Safari

Deze schitterende treinreis door Zuid-Afrika met de Pride of Africa van Rovos Rail start in Pretoria en eindigt in Kaapstad. Een droomreis voor iedereen - golfers én niet-golfers - die van natuur, safari’s en culinaire
verwennerij houdt. Tijdens de reis kunnen golfliefhebbers deelnemen aan het boeiende excursieprogramma… of hun hart ophalen op (enkele van de) zes wereldklasse-golfbanen in Kruger Park, Durban, Ladysmith,
Port Elizabeth, Knysna en George. Kortom, een schitterende 13-daagse reis voor golfers en niet golfers.

https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-NorthWestProvince3-HRes.jpg
Pride of Africa
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Kaapstad/IMG_1064.jpg
Tafelberg Kaapstad
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-PullmanDayServ-HRes.jpg
Pride of Africa Pullman Cabin
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Wildlife/Cheetas.jpg
op Safari
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Wildlife/Alo%C3%ABs.jpg
Aloës
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Wildlife/shutterstock_221039452%20hoofdfoto%20-%20kopie.jpg
Op safari - Olifanten
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20golfen/waarschuwing%20golf.jpg
Waarschuwing voor het golfen
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20golfen/Oubaai9&10.jpg
Oubaai Golf Course
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

’s Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u ’s avonds arriveert. Overnachting in het 5-sterren Intercontinental Hotel, direct tegenover de aankomsthal op de luchthaven.

Johannesburg_Skyline

Dag 2 - Pretoria en vertrek per Rovos Rail

Na het ontbijt transfer naar het nabijgelegen Pretoria, waar u om 10.00 uur wordt verwelkomd op het Rovos Rail Station, een prachtig gebouw dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren ’30 heeft. Dit is de thuisbasis van Rovos Rail. Hier gaat u aan boord van de luxe nostalgische ‘Pride of Africa’ trein. Maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment, uw privédomein voor de komende negen nachten.
De airconditioned compartimenten, de sfeervolle restaurantrijtuigen, de lounges, gezellige bar en het open achterbalkon staan garant voor een onvergetelijke reis door het afwisselende Zuidafrikaanse landschap. De service aan boord is werkelijk onovertroffen.

Na vertrek uit Pretoria wordt om 13.00 uur de lunch geserveerd. De trein rijdt oostwaarts en daalt ’s middags de hoogvlakte af richting Waterval Onder. Om 19.30 uur wordt het diner geserveerd. De trein blijft ’s nachts stilstaan in Waterval Onder. (O,L,D)

RVR-PlatformAerial2-HRes

Dag 3 - Safari in het Kruger Park of Leopard Creek Golf Course

Vroeg ontbijt in de trein.

Niet-Golfers:
Na het ontbijt gaat u op safari in het Kruger National Park, het grootste nationale park van Zuid-Afrika, waar alle dieren van de 'Big 5' in hun natuurlijke habitat leven. U komt zeer waarschijnlijk oog in oog met olifanten, leeuwen, giraffes, zebra’s, gnoes en buffels en misschien luipaarden. We gebruiken een picknicklunch in het Kruger Park.

Golfers:
‘s Ochtends slaat u af op Leopard Creek (onder voorbehoud). Deze exclusieve, door Gary Player ontworpen championship course wordt van het Kruger Park gescheiden door de Crocodile River. Vaak ziet u er nijlpaarden en ander wild op de oever van de rivier. De geweldige uitzichten over de rivier tot ver in het Krugerpark maken deze baan erg populair onder gepassioneerde golfers én natuurliefhebbers. De lunch gebruikt u in het clubhuis.

’s Middags stappen we in Malelane weer aan boord van de trein, waarna deze richting Swaziland vertrekt. (O,L,D)

IMG_1066

Dag 4 - Op Safari in het Hluhluwe Wildpark

Een ontspannen ochtend in de trein als deze door Swaziland rijdt. In het lounge-rijtuig kunt u een lezing bijwonen door de meereizende historicus. Na de lunch verlaten we de trein voor een game drive in het Hluhluwe Wildreservaat waar u speurt naar 4 van de Big 5, waaronder de zeldzame Zwarte Neushoorn. Na terugkeer in de trein koerst deze verder zuidwaarts richting Durban. (O,L,D)

shutterstock_63077920

Dag 5 - Durban of de Durban Country Club

Ontbijt in de trein in Durban.

Niet-Golfers
Om 09.00 uur stappen we uit voor een stadsrondrit door Durban. Aansluitend een lunch in het mondaine Umhlanga, even ten noorden van de stad, waarna we terugkeren in de trein.

Golfers
Om 07.30 uur ‘tee off’ op de Durban Country Club. Weelderige vegetatie, grote zandduinen en schitterende uitzichten over de Indische Oceaan maken deze baan uniek en uitdagend tegelijk. Hier vond maar liefst 17 keer de South African Open plaats. Een van de opvallendste kenmerken van de Durban Country Club zijn de enorme glooiingen in de fairways. Na de lunch keren we terug in de trein.

‘s Middags vertrekt de trein uit Durban en rijden we naar Ladysmith via de ‘Vallei van 1000 Heuvels’, een gebied met ongerepte natuur en schitterende landschappen. In het lounge-rijtuig kunt u een lezing bijwonen door de meereizende historicus. Het diner is aan boord van de trein. (O,L,D)

Durban, aerial view c. South African Tourism

Dag 6 - Spionkop of Champagne Sports Resort

Ontbijt in de trein in Ladysmith.

Niet-Golfers
Om 9.00 uur verlaten we de trein voor een bezoek aan de Spionkop Lodge met het Spionkop Slagveld waar in 1900 tijdens de Tweede Boerenoorlog de Afrikaners een belangrijke overwinning behaalden op de Britten. Oorlogscorrespondent Winston Churchill was hiervan getuige. Historicus Raymond Heron zal u er rondleiden. In dit fraaie natuurgebied met op de achtergrond de machtige Drakensbergen maken we na de lunch een safaririt.

Golfers
Om 07.00 uur transfer naar Champagne Sports Resort, waar we afslaan op de golfbaan die als de meest schilderachtige van Zuid-Afrika wordt beschouwd met greens van de allerhoogste kwaliteit en onovertroffen uitzichten op de Drakensbergen en de weelderige, glooiende heuvels van KwaZulu-Natal. In dit natuurparadijs ziet u kuddes blesbokken en impala’s. We gebruiken er ook de lunch.

Tegen 16.30 uur keren we terug in de trein voor het vervolg van de reis langs de Drakensbergen richting Kroonstad. (O,L,D)

graves_on_spion_kop_battlefield_

Dag 7 - Aan boord

Een heerlijke ontspannen dag aan boord van de trein. ’s Ochtends kunt u in het lounge-rijtuig een lezing bijwonen door de meereizende historicus. We passeren Bloemfontein, steken de Oranjerivier over en gaan verder zuidwaarts richting Port Elizabeth. We rijden door een gebied met prachtig natuurschoon, gekenmerkt door hoge bergtoppen en groene bossen. (O,L,D)

Rovos Rail lounge rijtuig

Dag 8 - Addo Elephant Park of Humewood Course

Niet-Golfers
Na het ontbijt stappen we om 07.15 uur uit in Coerney voor een safari-rit in Addo Elephant Park. In dit wildpark leven niet alleen olifanten, maar ook leeuwen, luipaarden, buffels en neushoorns. Tijdens de lunch aan boord van de trein gaat de reis verder richting Port Elizabeth. ’s Middags kunt u in het lounge-rijtuig een lezing bijwonen door de meereizende historicus.

Golfers
De golfliefhebbers verlaten de trein ook om 07.15 uur voor een busrit naar de Humewood Course, even ten zuiden van Port Elizabeth. Deze ware links baan ligt in de zandduinen aan Algoa Bay en wordt gekenmerkt door dicht struikgewas, geulen, hobbels en kuilen. De glooiende fairways zijn breed ter compensatie van de sterke oceaanwinden, maar de aangrenzende rough is meedogenloos. De greens zijn snel, de weinige bunkers zijn goed gepositioneerd en er zijn geen waterhindernissen.
Na afloop van de speelronde en een lunch in het clubhuis keren we terug naar de trein in Port Elizabeth.

De rest van de middag brengt u ontspannen door in de trein als deze via Willowmore naar Oudtshoorn rijdt. (O,L,D)

shutterstock_221039452 hoofdfoto - kopie

Dag 9 - Oudtshoorn of Fancourt Country Club

Om 09.00 uur verlaat u de trein in Oudtshoorn.

Niet-Golfers
Oudtshoorn heeft de grootste populatie struisvogels ter wereld. We brengen een bezoek aan een struisvogelboerderij. Na terugkeer in de trein rijden we zuidwaarts naar George over een traject door de schilderachtige Outeniqua bergen over de Montagu Pass. Intussen wordt de lunch geserveerd.
Na aankomst in George om 15.30 uur is er gelegenheid voor een wandeling of een bezoek aan het spoorwegmuseum. Rond 18.30 uur arriveert u in Fancourt Golf Estate voor het diner samen met de golfers.

Golfers
Vanuit Oudshoorn maakt u een busrit via de mooie route over de Montagu Pass naar Fancourt Country Club & Golf Estate nabij George.
Fancourt, in het hart van de Tuinroute, is een schitterend aangelegd domein van 613 hectare met op de achtergrond de majestueuze Outeniqua bergen en in de verte de Indische Oceaan. Naast een hotel, diverse restaurants en talloze recreatieve faciliteiten telt Fancourt vier, door beroemd golfer Gary Player ontworpen 18-holes banen, die tot de top 10 van Zuid-Afrika behoren. Fancourt is een eldorado voor zelfs de meest verwende golfer. U slaat af op de Outeniqua baan. Lunch in het resort. Om 18.30 uur gebruikt u samen met de niet-golfers het diner in één van de restaurants op Fancourt.

De trein blijft ’s nachts staan in George. (O,L,D)

golf en zebra

Dag 10 - Knysna of Ernie Els Oubaai Golf Course

Ontbijt in de trein in George.

Niet-Golfers
We verlaten de trein voor een prachtige rit langs de oceaankust naar het stadje Knysna. Hier steken we per ferryboot de lagune over naar het Featherbed Natuurpark. Als alternatief kunt u in het gezellige Knysna heerlijk wandelen en enkele van de vele winkels en kunstgalerijen bezoeken. Tegen het middaguur keert u terug naar de trein.

Golfers
Transfer naar Ernie Els Oubaai Golf Club. Bij de aanleg van de traditionele linksbaan hebben Ernie Els en zijn team optimaal gebruik gemaakt van het spectaculaire landschap. De uitzichten over de Indische Oceaan zijn adembenemend. Hole 17, waar de tee op een hoog punt ligt en de green tot aan de oceaan loopt, is de meest gefotografeerde. De green wordt bewaakt door vier bunkers met steeds wisselende wind, waardoor het één van de meest uitdagende holes van de baan is.

Om 13.00 uur keert u terug in de trein in George en wordt de lunch geserveerd. De reis over de Tuinroute voert ‘s middags langs de oceaankust naar Riversdale. Het diner wordt geserveerd als de trein onderweg is naar Buffesjagrivier waar deze ’s nachts blijft staan. (O,L,D)

Oubaai9thB

Dag 11 - Aankomst in Kaapstad

Een ontspannen laatste dag aan boord van de 'Pride of Africa' op weg naar Kaapstad. ’s Ochtends kunt u in het lounge-rijtuig een lezing bijwonen door de meereizende historicus. De trein passeert de Cape Fold Mountains en het wijngebied rond Paarl. Ontbijt, lunch en ‘afternoon tea’ in de trein.

Om 17.00 uur aankomst op het station van Kaapstad. Tijd om afscheid te nemen van het treinpersoneel en transfer naar het hotel.

U verblijft in het beroemdste hotel van de stad, het 5-sterren Mount Nelson Hotel aan de voet van de Tafelberg. Weelderige tuinen, zwembaden, uitgebreide wellness-faciliteiten en een tennisbaan staan garant voor een ontspannen verblijf. ’s Avonds slotdiner in het Lord Nelson Restaurant van het hotel. (O,L,D)

CAPE_TOWN- web

Dag 12 - Afscheid van Zuid-Afrika

Het grootste deel van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden voor een optionele excursie of een bezoek aan de beroemde Waterfront. Bij helder weer is de kabelbaan naar de Tafelberg een aanrader. Alternatieven zijn een excursie naar Robbeneiland of een helikoptervlucht boven de stad. (Transfers en excursies worden op aanvraag geregeld). U beschikt nog de hele dag over uw hotelkamer. Lunch en diner op eigen gelegenheid. ‘s Avonds wordt u naar de luchthaven gebracht voor de rechtstreekse KLM-vlucht naar Amsterdam. (O)

Cape Town 2

Dag 13 - Aankomst Amsterdam

Aankomst op Schiphol in de loop van de ochtend.

Lees meer
Lees minder

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Er zijn 3 type cabins aan boord van Rovos Rail.  Pullman suite, Deluxe Suite en Royal Suite.

https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-DiningPillar1a-HRes.jpg
Luxe restaurantrijtuig
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-DeluxeCross2a-HRes.jpg
Deluxe suite (11 m2)
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/Rovos%20Rail%20Restaurant%20s%20avonds.jpg
Rovos Rail Restaurant 's avonds
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-PullmanDblBed2-HRes.jpg
Pullman Suite (7 m2)
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-Royal2a-HRes.jpg
Royal Suite (16 m2)
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-EventsBarServ1a-HRes.jpg
Persoonlijke service aan boord
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/4.%20Treinen%20-%20Zuidelijk%20Afrika%20-%20Rovos%20Rail/RVR-LoungePeople1a-HRes.jpg
Reis met gelijkgestemden
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Pride of Africa, in luxe  5-sterren hotels op prachtige locaties:

- 1 overnachting in het Intercontinental hotel op de luchthaven van Johannesburg
- 1 overnachting met late check-out in het Belmond Mount Nelson Hotel in Kaapstad 

https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Hotels%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Johannesburg/JNB%20Intercontinental.jpg
hotel Intercontinental Johannesburg
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Hotels%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Kaapstad/MNH-EXT-13.jpg
Hotel Mount Nelson - Kaapstad
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Hotels%20-%20Zuid%20Afrika%20-%20Kaapstad/MNH-EXT-SCE-06.jpg
Hotel Mount Nelson - Kaapstad
Veeg naar links

Praktische informatie

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse African Golf safari
Vanaf 9.098,- p.p.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman, Deluxe of Royal Suite aan boord van de Rovos trein. Deze reis is naar wens uit te breiden met extra hotelovernachtingen voorafgaand aan of na uw treinreis.  

Vertrekdata 2022
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Suite
19 mei en 25 oktober
v.a. 9.098,-
Vertrekdata 2022
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
19 mei en 25 oktober
v.a. 12.098,-
Vertrekdata 2022
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
19 mei en 25 oktober
v.a. 15.098,-
Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. Pullman Suite / Deluxe Suite / Royal Suite
4 april en 23 oktober
op aanvraag

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: 4.298,-
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: 5.798,- 
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Treinreis van Pretoria naar Kaapstad met de “Pride of Africa” van Rovos Rail; 9 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en Kaapstad – Amsterdam per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 260.
 • Overnachting in het 5-sterren Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting met ’late check-out’ in het 5-sterren Belmond Mount Nelson Hotel in Kaapstad
 • Safaritochten volgens programma in open safari-voertuigen
 • Excursies volgens programma, inclusief entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Golfers: 6 greenfees inclusief golfcarts voor de 6 golfbanen volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele treinreis
 • Diensten van een Zuidafrikaanse Golf Pro tijdens de gehele reis (bij minimaal 12 golfspelers)
 • Alle maaltijden volgens programma (O = ontbijt, L = lunch, D = diner), inclusief wijnen en andere drankjes
 • Alle overige alcoholische en non-alcoholische dranken aan boord van Rovos Rail
 • Lezingen aan boord van de trein door een meereizende historicus
 • Wasserij-service aan boord van de trein
 • Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations
 • Uitgebreide reisinformatie

 

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Optie: KLM vervoer van een golfuitrusting (naast de standaard ruimbagage): € 160,- toeslag
 • Fooien
 • Extra dranken buiten de trein
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage à € 5,- p.p.
 • ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 120 dagen voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan
- Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 180 dagen voor vertrek: 10% van de reissom
- Bij annulering van 180 tot 120 dagen voor vertrek: 30% van de reissom
- Bij annulering van 120 tot 60 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
- Bij annulering vanaf 60 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Mockup brochure Incento 22-23
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door zuidelijk Afrika