Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rocky Mountaineer exterieur (13)
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Wild Alaska & prachtig natuurschoon vanaf het spoor

Alaska Cruise en Rocky Mountaineer

zeecruises

Alaska Cruise & First Passage to the West Excursion Banff

Combineer een treinreis door de Rocky Mountains met een 8-daagse Alaska cruise!

Banff en Minnewanka
Lake Cruise
2 nachten Calgary
4 nachten Vancouver
Volgend vertrek
--
Reisduur
18 dagen
Vertrekpunt
Calgary
Rederij
Holland America Line
Schip
Koningsdam
Destin
Vanaf 6.798,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw schip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

First Passage to the West Excursion Banff  - Rocky Mountaineer & Alaska Inside Passage Cruise  

Terwijl de zon schijnt trekt het prachtige landschap van de Rocky Mountains aan u voorbij. U neemt nog een slok van een kop koffie terwijl de trein verder rijdt. U bent aan boord van de Rocky Mountaineer, een bijzondere treinreis door het mooiste, westelijke gedeelte van Canada. U bezoekt nationale parken en indrukwekkende steden. En dit is nog maar het begin! Wanneer uw treinreis eindigt in Vancouver begint het tweede gedeelte van uw reis, dat minimaal net zo indrukwekkend is. U vaart met de Koningsdam langs gletsjers, ijsgebieden en spectaculair landschap. U ziet Alaska op een comfortabele manier vanaf het water. Wellicht spot u wel walvissen!

Rocky Mountaineer onboard GoldLeaf (4)
Rocky Mountaineer
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Ontmoet deze indrukwekkende bewoner van Canada!
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Ice Explorer, Icefields Parkway
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Banff-National-Park
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Inside Passage
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Koningsdam
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Vancouver
CR13-09137
Dag 13 - AT11-09376
Gletsjer
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

First Passage to the West Excursion Banff en cruise Alaska

 

Dag 1 - Aankomst Calgary

Na aankomst op de luchthaven van Calgary wordt u naar uw hotel in Calgary gebracht voor de eerste overnachting. Rest van de dag ter vrije besteding.

Calgary is een moderne stad die middenin de prairie is gelegen. Vanaf de Calgary Tower (entree niet inbegrepen) heeft u een mooi uitzicht over de stad en de omgeving. Overnachting in Calgary.

Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer

Dag 2 - Calgary

Vandaag Calgary ter vrije besteding.
Hotelovernachting in Calgary.

 

Calgary shutterstock_611346812-1

Dag 3 - Calgary - Banff

Vandaag wordt u opgehaald voor de dagexcursie. Geniet vandaag van een spectaculaire cruise op Lake Minnewanka. Verder bezoekt u Bow Falls, Surprise Corner, de bijzondere rotsformaties genaamd de Hoodoos en maakt een tour met de Banff Gondola. Boven op de berg heeft u een prachtig uitzicht op de Rockies. Uw excursie eindigt in Banff waar u 2 nachten verblijft.

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 4 - Banff

Dag ter vrije besteding. Bezoek het plaatsje Banff of maak een wandeling door de omgeving. Indien gewenst kunt u een excursie tegen betaling bijboeken.

Bij te boeken excursie: Mountain Lakes & Waterfalls (duur 6-9 uur)
Bezoek enkele schitterende meren en watervallen tijdens deze dagexcursie. Zo nemen wij u mee naar de azuurblauwe meren Moraine Lake en Emerald Lake, het beroemde Yoho National Park en Takakkaw Falls. De lunch is inbegrepen.

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 5 - Banff - Kamloops - (aan boord van de Rocky Mountaineer)

Vandaag wordt u in de vroege ochtend opgehaald bij het hotel en wordt u naar het treinstation gebracht. Vandaag stapt u een boord van de beroemde Rocky Mountaineer voor een schitterende 2-daagse luxe treinreis naar Vancouver. Halverwege wordt gestopt in Kamloops, waar u overnacht in een hotel. Tijdens de treinreis komt u ogen tekort. U doorkruist de indrukwekkende Canadese Rockies en de provincie Alberta. Om de steile klim per spoor te kunnen maken naar de hoogste toppen van de Continental Divide, rijdt de trein door de beroemde Spiral Tunnels. Ontbijt en lunch aan boord van de Rocky Mountaineer zijn inbegrepen.

Rocky Mountaineer GoldLeaf

Dag 6 - Kamloops - Vancouver (aan boord van de Rocky Mountaineer)

De Rocky Mountaineer vervolgt haar route in westelijke richting. Onderweg ervaart u de drastische veranderingen van het landschap. Van de wijde rivieren omgeven met bossen en grote rotsen van the Coast and Cascade Mountains tot de groene velden van de Fraser River Valley. Hoogtepunten vandaag zijn Hell’s Gate in the Fraser Canyon en de steile kliffen langs de Thompson River. Deze indrukwekkende reis eindigt in het bruisende Vancouver, waar u verblijft voordat u aan boord stapt voor uw cruise naar Alaska. 
Ontbijt en lunch aan boord van de Rocky Mountaineer zijn inbegrepen.  

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 7 - Vancouver

Ontdek Vancouver op eigen gelenheid. Bezoek de foodmarket op Granville Ilsand, maak een fietstocht of wandeling door het schitterende Stanley Park. Maak gebruik van de  Hop en Off bus om zo de stad te ontdekken.

HAL_Zuiderdam (7)

Dag 8 - Vancouver, inscheping

De ochtend is ter vrije besteding in Vancouver. ’s Middags gaat u op eigen gescheept u in aan boord van de Koningsdam van Holland America Lin. Rond 16.30 uur vertrekt u voor een schitterende 8-daagse Inside Passage Cruise naar Alaska.

Alaska 3

Dag 9 - Inside Passage

Vandaag vaart u door de adembenemende Inside Passage, een van de mooiste cruiseroutes ter wereld. U passeert een langgerekt bergachtig gebied dat wordt gedomineerd door meren en indrukwekkende sneeuwwitte gletsjers.

Alaska, Juneau

Dag 10 - Tracy Arm & Juneau

Steile kliffen en met gletsjers overdekte bergen flankeren Tracey Arm Inlet. Het fjord wordt omgeven door het grootste nog intact gebleven gematigd regenwoud van de VS. We varen door de bochtige waterweg en vergapen ons aan de Sawyer gletsjers die de zee instromen. Hier worden ook vaak beren, walvissen en berggeiten gespot.

Vervolgens legt het schip aan bij Juneau (13:00-22:00 uur), de hoofdstad van Alaska. Deze stad werd in 1880 gesticht door goudzoekers. U heeft de middag en een gedeelte van de avond de tijd om deze aangename stad te verkennen. 

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 11 - Skagway

U arriveert in Skagway, 07:00-20:00 uur, prachtig gelegen tussen de hoge bergen. De middag en de avond brengt u door in Skagway. Een aanrader is de excursie ‘White Pass & Yukon Route Railroad’ (aan boord te boeken). Een prachtige treinroute door de schitterende natuur.

Saint Paul

Dag 12 - Glacier Bay National Park

Deze dag brengt u door in het Glacier Bay National Park, 07:00-16:00 uur, dé topattractie van Alaska. Houd uw camera bij de hand als u langzaam langs de gletsjers vaart en let op het donderende geluid van de enorme ijsmassa’s die in zee storten. Het gebied is rijk aan walvissen, dolfijnen, zeehonden en vogelkolonies.

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 13 - Ketchikan

Het schip maakt een stop in Ketchikan, 11:00 - 19:00 uur. Prachtig gelegen aan de oevers van de Tongass Narrows en omgeven door dichtbeboste heuvels.

Cruise Zuiderdam en Rocky Mountaineer

Dag 14 - Inside Passage naar Vancouver 

Via de Inside Passage vaart u rustig terug naar Vancouver. Geniet vandaag van het uitzicht of de faciliteiten van het schip.

Vancouver (4)

Dag 15 - Vancouver, ontscheping 

Aankomst om 07:00 uur, na ontscheping gaat u per transfer naar het hotel waar u 2 nachten verblijft. Uw verblijf in Vancouver is op eigen gelegenheid.

Rest van de dag ter vrije bestending.

bovenaazicht vancouver

Dag 16 - Vancouver

Dag ter vrije besteding in Vancouver. Bezoek de foodmarket op Granville Island, maak een fietstocht of wandeling door het schitterende Stanley park.

 

Koningsdam

Dag 17 - Vancouver

Vandaag eindigt uw reis en heeft u een transfer van het hotel naar de luchthaven van Vancouver. Aansluitend terugvlucht naar Amsterdam.

 

 

Dag 18 - Amsterdam

Aankomst in de loop van de ochtend op Schiphol. Einde van uw reis.
Lees meer
Lees minder

 

Welkom aan boord van de Koningsdam

De Koningsdam, in 2016 in de vaart genomen, zet de traditie, het nautische erfgoed en de befaamde service en stijl waar Holland America Line om bekend staat voort. De Koningsdam, die plaats biedt aan 2.650 gasten, is de eerste in zijn klasse en luidt een nieuw tijdperk in van cruises in de Pinnacle-klasse.

De oorsprong van de naam is, net als het schip zelf, een mix van eigentijdse en klassieke elementen: "Koning" is een eerbetuiging aan koning Willem-Alexander, de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar.

KODM_Exterior_MM16_FLAM23
Koningsdam
KODM16_Tamarind1_MV16
Tamarind
KODM16_NSDM Gelato_MV16
Gelato
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Theater
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
Dutch Café
KODM16_GreenhouseSpa_MV16_cc
Spa
Cruise Koningsdam en Rocky Mountaineer
BB King's
KODM16_SelDeMer_MV16
Rudi's Sel de Mer
KODM16_LidoBar_MV16
Lido Bar
KODM16_PinGrillWineCellar1_MV16
Pinnaccle Grill Restaurant
KODM16_PinnacleGrill_MV16
Pinnacle Grill Restaurant
Veeg naar links

Reisinformatie

Rocky Mountaineer

Van Jasper naar Vancouver: dit prachtige traject legt u af met de Rocky Mountaineer. Deze luxe trein biedt u alles wat u nodig heeft om zo optimaal mogelijk kennis te maken met de Canadese Rockies. De trein neemt u mee naar plekken waar geen enkel ander voertuig kan komen: unieke ervaringen gegarandeerd! Deze zogenoemde First Passage to the West Excursion Banff maakt u op basis van GoldLeaf verzorging in de trein. 

De Rocky Mountaineer rijdt uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops of Whistler en Quesnel, afhankelijk van de gekozen route. Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de rivieren Fraser en Thompson in British Columbia. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde Spiral Tunnels, de K
icking Horse Pass, Mount Robson, de hoogste berg van Canada, de brug over de peilloos diepe Stoney Creek en de kolkende watermassa's van Hell's Gate in de Fraser River. Aan boord van de trein vertelt de gastheer/-vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg. 

Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer Food
Heerlijk eten aan boord
Rocky Mountaineer exterieur (17)
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
18-daagse Rail & Sail Alaska
Vanaf 6.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 juni 2024
v.a. 6.798,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. E € 538,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. VH* € 578,- p.p.
*belemmerd uitzicht

Toeslag 1-pers. Binnenhut cat. N € 2.998,--
Toeslag 1-pers. Buitenhut cat. E € 4.298,- 
Toeslag 1-pers. Balkonhut cat. VH* € 4.398,- 
*belemmerd uitzicht


Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. • Unieke cruise met de Koningsdam in een binnenhut categorie N of J.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee tijdens openingstijden in buffetrestaurant
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice tijdens de cruise
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Vliegreis Amsterdam-Calgary/Vancouver-Amsterdam in Economy class, inclsusief 23kg ruimbagage
• 9 Hotelovernachtingen in superior klasse hotels(Goldleaf service) basis van logies.
• Transfer luchthaven – hotel Calgary, hotel Vancouver - schip en hotel - luchthaven Vancouver
• 2-daasgse treinreis Rocky Mountaineer 'First Passage to the West Excursion Banff'o.b.v. GoldLeaf
Alle fooien tijdens de Rocky Mountaineer treinreis
• Excursies en transfers zoals beschreven in programma 
• Nationale Park Pass en locale belastingen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien tijdens de cruise à US $ 17,00 p.p./per dag non-suite gasten en US $ 19,- p.p./per dag voor suite gasten
• Overige dranken en maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• eTA reistoestemming Canada en ESTA verklaring Verenigde Staten (visa Canada en Verenigde Staten)
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Have it all pakket – cruise Koningsdam – geldig voor 1e en 2e persoon in de hut:
optioneel bij te boeken à € 65,-- p.p. / per nacht (total € 455,- p.p.)

 • Signature drankenpakket
 • 1 x diner specialiteitenrestaurant
 • 1 x US $ 100,- p.p. excursie te goed
 • Surf Wifi pakket
 • Fooien (crew appriciation)


Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Voorbehoud 
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Robinson Cruises zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure, als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
18-daagse Rail & Sail Alaska
Vanaf 6.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 juni 2024
v.a. 6.798,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. E € 538,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. VH* € 578,- p.p.
*belemmerd uitzicht

Toeslag 1-pers. Binnenhut cat. N € 2.998,--
Toeslag 1-pers. Buitenhut cat. E € 4.298,- 
Toeslag 1-pers. Balkonhut cat. VH* € 4.398,- 
*belemmerd uitzicht


Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. Inbegrepen

• Unieke cruise met de Koningsdam in een binnenhut categorie N of J.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee tijdens openingstijden in buffetrestaurant
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice tijdens de cruise
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Vliegreis Amsterdam-Calgary/Vancouver-Amsterdam in Economy class, inclsusief 23kg ruimbagage
• 9 Hotelovernachtingen in superior klasse hotels(Goldleaf service) basis van logies.
• Transfer luchthaven – hotel Calgary, hotel Vancouver - schip en hotel - luchthaven Vancouver
• 2-daasgse treinreis Rocky Mountaineer 'First Passage to the West Excursion Banff'o.b.v. GoldLeaf
Alle fooien tijdens de Rocky Mountaineer treinreis
• Excursies en transfers zoals beschreven in programma 
• Nationale Park Pass en locale belastingen

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien tijdens de cruise à US $ 17,00 p.p./per dag non-suite gasten en US $ 19,- p.p./per dag voor suite gasten
• Overige dranken en maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• eTA reistoestemming Canada en ESTA verklaring Verenigde Staten (visa Canada en Verenigde Staten)
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Have it all pakket – cruise Koningsdam – geldig voor 1e en 2e persoon in de hut:
optioneel bij te boeken à € 65,-- p.p. / per nacht (total € 455,- p.p.)

 • Signature drankenpakket
 • 1 x diner specialiteitenrestaurant
 • 1 x US $ 100,- p.p. excursie te goed
 • Surf Wifi pakket
 • Fooien (crew appriciation)


Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Voorbehoud 
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Robinson Cruises zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure, als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
 • Selectie van de beste rederijen
 • Advies op maat
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere, luxe zeecruises