Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Destin Travel sfeerfotografie (2)
Home
Presentaties en events

Presentaties & Events bij Destin Travel

Bekijk onze eventkalender!

Meld u aan voor één van onze events

Gedurende het jaar geven wij u graag de mogelijkheid om kennis te maken met Destin Travel en haar bijzondere reisbelevenissen. Daarom organiseren wij verschillende events en reispresentaties waar u van harte welkom bent. Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten. 

Boedapest_donau
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Donau

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor op donderdag 11 januari 2024 in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze Travel Consultants vertellen u alles over onze cruises over de Donau en tot aan de Donaudelta

De afvaarten van 16 en 31 augustus 2024 zijn geheel gereserveerd voor passagiers van Friendship Cruises.

Meer informatie en aanmelden
HERO_Amadeus Silver II
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Rijn & Moezel

Graag nodigen wij u uit op donderdag 18 januari 2024 op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht voor een presentatie over onze Rijn & Moezel cruises. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen over deze klassieker uit ons reisaanbod! 

Meer informatie en aanmelden
Rhone, Frankrijk, Pont du Gard
Friendship Riviercruises

Cruisen door Frankrijk 

Van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op donderdagmiddag 1 februari 2024. 

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het maken van een cruise door Frankrijk

Meer informatie en aanmelden
Douro Valley shutterstock_399225568
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Douro

We ontmoeten u graag op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op donderdagmiddag 8 februari 2024. Tijdens deze presentatie vertellen wij u graag meer over het nieuwste 5-sterren luxe hotelschip op de Douro, de Porto Mirante, en de cruises over de Douro die gepland staan voor 2025

Meer info en aanmelden
Duitsland - Oostzee - Binz (2)
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Oostzee

Van harte welkom op donderdag 15 februari 2024 op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Samen met cruiseleader Karel Verburg geven wij u graag meer informatie over onze luxe riviercruises over de Oostzee, uitgevoerd op 11 en 18 september 2025

Meer info en aanmelden
Nederlands Kamerkoor
Hannick Muziekreizen

Van Gogh in me

Hannick Muziekreizen biedt u de kans de allerlaatste uitvoering van de succesvolle voorstelling Van Gogh in Me mee te maken en wel in een heel bijzondere setting. Bezoek een besloten repetitie en een concert van het Nederlands Kamerkoor in Eindhoven met een gezamenlijk diner. Op 24 februari 2024 bent u vanaf 17:15 uur welkom in Eindhoven voor een avond vol muziek en kunst.

Meer info en aanmelden
Explora I Exterieur
Robinson Zeecruises

Cruisen met Explora Journeys

U houdt van cruisen, luxe en bijzonder en net even anders? Dan is deze nieuwe rederij echt iets voor u. Wij zijn zeer enthousiast en presenteren u graag de mogelijkheden op donderdagmiddag 14 december op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-Romantic-dinner-at-the-pool
Air Cruise Collection

Presentatie Air Cruise 'Welcome to paradise'

Tijdens deze exclusieve reis ontdekt u het afrikaanse continent op een niet te evenaren manier, zeer luxe en exclusief. We vertellen u er graag meer over op onze presentatie medio januari 2024. Meld u nu alvast aan, de exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN
Dirigent shutterstock_2287585913
Hannick Muziekreizen

Bijwonen masterclass dirigeren

Een unieke kans om met eigen ogen en oren waar te nemen wat de kunst van het dirigeren inhoudt. In de NedPhO koepel in Amsterdam kunt een masterclass dirigeren bijwonen van chef-dirigent Lorenzo Viotti en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Op 10 mei 2024 bent u vanaf 10:30 uur welkom in Amsterdam.

Meer info en aanmelden