Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Destin Travel sfeerfotografie (2)
U bevindt zich hier: Home
Presentaties en events

Presentaties & Events bij Destin Travel

Bekijk onze eventkalender!

Meld u aan voor één van onze events

Gedurende het jaar geven wij u graag de mogelijkheid om kennis te maken met Destin Travel en haar bijzondere reisbelevenissen. Daarom organiseren wij verschillende events en reispresentaties waar u van harte welkom bent. Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten. 

Nationale Opera & Ballet shutterstock
Hannick Muziekreizen

Hannick Event Zomer 2023

Laat u meenemen in de magische wereld achter het podium van de Nationale Opera & Ballet. Hier vindt u ontelbare ateliers en studio's. Hannick Reizen neemt u op 20 juni 2023 mee in deze intrigerende wereld, waarbij een deskundige gids u rondleidt. 

Meer informatie en aanmelden
Amadeus Silver II Rijn (1)
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Rijn & Moezel

Van harte welkom in Hendrik-Ido-Ambacht op dinsdagmiddag 13 juni a.s.! Tijdens een uitgebreide presentatie vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van een Rijn & Moezelcruise met het 5-sterren luxe hotelschip Amadeus Queen. 

Meer informatie en aanmelden
Bernina Express - Incento Treinreizen
Incento Treinreizen

Grand Train Tour of Switzerland

Van harte welkom in Hendrik-Ido-Ambacht op woensdagmiddag 21 juni 2023! Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden om een treinreis door Zwitserland te maken. 

Meer informatie en aanmelden
Presentatie voor air cruise collection op slot zeist
Air Cruise Collection

Air Cruise Around the World

Vrijdag 30 juni a.s. bent u van harte welkom in het Louwman Museum Den Haag voor een presentatie over deze exclusieve en eenmalige Air Cruise Around the World. 

Meer informatie en aanmelden
Silversea exp (5)
Robinson Zeecruises

Expeditiecruises met Silversea

Medio oktober 2023 geven wij op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht in samenwerking met Silversea een presentatie over luxe expeditiecruises. Binnenkort kunt u zich hiervoor aanmelden!