Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Destin Travel sfeerfotografie (2)
Home
Presentaties en events

Presentaties & Events bij Destin Travel

Bekijk onze eventkalender!

Meld u aan voor één van onze events

Gedurende het jaar geven wij u graag de mogelijkheid om kennis te maken met Destin Travel en haar bijzondere reisbelevenissen. Daarom organiseren wij verschillende events en reispresentaties waar u van harte welkom bent. Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten. 

Eagle Hunters Mongolië
Air Cruise Collection

Caleidoscoop van Azië

15 mei 2025 vertrekt onze exclusieve 19-daagse Air Cruise 'Caleidoscoop van Azië'. We ontvangen u graag op 25 juli 2024 op Slot Zeist voor een presentatie door onze reisarchitect Piet Visser. Klik op de button voor meer informatie. 

Meer info en aanmelden
MIR sundeck pool
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Douro

Van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op vrijdagmiddag 30 augustus 2024. Onze cruiseleaders en Travel Consultants informeren u graag over onze 8-daagse Dourocruise, die in 2025 wordt uitgevoerd met het onlangs gedoopte hotelschip Porto Mirante. 

Meer info en aanmelden
Loreley Passage
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Rijn & Moezel

Wilt u graag meer te weten komen over de klassieker in ons programma, de Vierlandencruise over de Rijn & Moezel? Dan nodigen we u van harte uit voor de presentatiemiddag op woensdagmiddag 4 september 2024. Onze Travel Consultants en cruiseleaders zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u kennis te laten maken met de hoogtepunten van de Rijn & Moezel! 

Meer info en aanmelden
Pooldek Amadeus Provence
Friendship Riviercruises

Cruisen door Frankrijk

Een cruise door het zonnige zuiden over de Rhône & Saône óf een Seinecruise waarbij u de culturele schatten van Normandië ontdekt. Frankrijk is een prachtige bestemming voor een riviercruise! Onze Travel Consultants en cruiseleaders ontvangen u graag op donderdagmiddag 12 september 2024 om u kennis te laten maken met de hoogtepunten van Frankrijk

Meer info en aanmelden
NNO in De Oosterpoort c_ Marijn Boeré
Hannick Muziekreizen

Hannick Event

Op donderdag 19 september verwelkomen wij u in de Oosterpoort in Groningen voor het bijwonen van een besloten repetitie van het Noord Nederlands Orkest. U wordt welkom geheten door artistiek leider Marcel Mandos en aansluitend geniet u van een gezamenlijke lunch. We kijken ernaar uit u op dit event te mogen ontmoeten!

Meer info en aanmelden
Amadeus Star - Donau - Boedapest Parlement
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Donau

Een riviercruise over de koninklijke Donau moet eigenlijk iedereen een keer beleefd hebben! De majestueuze hoofdsteden langs deze rivier zijn het ontdekken meer dan waard. We nodigen u van harte uit op donderdagmiddag 19 september 2024 voor een presentatie over een luxe Donaucruise met één van onze hotelschepen. 

Meer info en aanmelden
Duitsland - Rugen - Krijtrotsen  (2)
Friendship Riviercruises

Cruisen over de Oostzee

Een bijzondere bestemming in ons aanbod luxe riviercruises: de Oostzee. Van harte welkom op dinsdagmiddag 24 september 2024 voor een presentatie door reisleider Karel Verburg over deze 8- en 9-daagse riviercruise

Meer info en aanmelden
Nederlandse Bachvereniging_Ensemblefoto_HR_Simon van Boxtel
Hannick Muziekreizen

Hannick Event

Op zaterdag 12 oktober verwelkomen wij u in Naarden voor een gezamenlijke lunch. Aansluitend bezoekt u een besloten repetitie van De Nederlandse Bachvereniging. Hierna woont u het concert bij in de Grote Kerk in Naarden. We kijken ernaar uit u op dit event te mogen ontmoeten!

Meer info en aanmelden
Grace - fotos_cruises_nederland_2020_schip_grace_buitenkant_lightbox
Hannick Muziekreizen

Hannick Muziekdag

Op zaterdag 23 november verwelkomen wij u op een heel bijzondere locatie: in Dordrecht, aan boord van het 5-sterren luxe hotelschip Grace. Violist Kira van der Woerd treedt op in de salon aan boord en u hoort het geestige Nieuw Amsterdam Klarinet Kwartet in Willemstad. We kijken ernaar uit u op deze bijzondere dag te ontmoeten!

Meer info en aanmelden