Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Destin Travel sfeerfotografie (2)
Home
Presentaties en events

Presentaties & Events bij Destin Travel

Bekijk onze eventkalender!

Meld u aan voor één van onze events

Gedurende het jaar geven wij u graag de mogelijkheid om kennis te maken met Destin Travel en haar bijzondere reisbelevenissen. Daarom organiseren wij verschillende events en reispresentaties waar u van harte welkom bent. Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten. 

Rovos Rail
Incento Treinreizen

Treinreizen Afrika 

Van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op dinsdagmiddag 16 april 2024. Onze Travel Consultants laten u graag kennismaken met alle mogelijkheden voor het maken van een treinreis met de luxe Pride of Africa van Rovos Rail

Meer informatie en aanmelden
Glacier Express (2)
Incento Treinreizen

Treinreizen door Zwitserland

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor op donderdag 25 april 2024 in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze Travel Consultants vertellen u alles over de diverse mogelijkheden voor een treinreis door Zwitserland

Meer informatie en aanmelden
NedPhO met Lorenzo Viotti c_Melle Meivogel
Hannick Muziekreizen

Bijwonen master-
class dirigeren

Een unieke kans om met eigen ogen en oren waar te nemen wat de kunst van het dirigeren inhoudt. In de NedPhO koepel in Amsterdam kunt een masterclass dirigeren bijwonen van chef-dirigent Lorenzo Viotti en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Op 10 mei 2024 bent u vanaf 10:30 uur welkom in Amsterdam.

© Melle Meivogel

Meer info en aanmelden
Mekong Discovery (3)
Friendship Riviercruises

Exclusieve Mekongcruise

24 februari 2025 vertrekt het gloednieuwe boutique hotelschip Mekong Discovery voor een luxe cruise over de Mekong. Uw cruiseleader, Karel Verburg, vertelt u op dinsdagmiddag 14 mei 2024 graag meer over het programma van deze reis, die in het teken staat van 50 jaar na de Vietnamoorlog. 

Meer info en aanmelden
Grace - fotos_cruises_nederland_2020_schip_grace_buitenkant_lightbox
Hannick Muziekreizen

Hannick Muziekdag

Op zaterdag 23 november verwelkomen wij u op een heel bijzondere locatie: in Dordrecht, aan boord van het 5-sterren luxe hotelschip Grace. Violist Kira van der Woerd treedt op in de salon aan boord en u hoort het geestige Nieuw Amsterdam Klarinet Kwartet in Willemstad. We kijken ernaar uit u op deze bijzondere dag te ontmoeten!

Meer info en aanmelden