Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Wachau (2)
Home
Vaargebieden riviercruises

Vaargebieden van riviercruises

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de wereld vanaf het water tijdens een luxe riviercruise

Een riviercruise is elke keer weer een reis vol verrassingen: het plaatst de wereld in een ander perspectief. Pittoreske steden en dorpjes krijgen extra sfeer, bijzondere landschappen worden nog sprookjesachtiger wanneer de nevel boven het water hangt... een riviercruise vraagt om ontdekken en verkennen! Ontdek met onze luxe riviercruises de mooiste vaargebieden binnen én buiten Europa. 

Ontdek verschillende landschappen met een cruise door Europa

Tijdens een Europa cruise ontdekt u het prachtige continent vanaf het water. Europa is dankzij de vele rivieren uitstekend geschikt voor het reizen per luxe hotelschip. Door de relatief korte afstanden tussen diverse steden die aan de rivieren gelegen zijn, kunt u op comfortabele wijze kennis maken met wat Europa u te bieden heeft. Tijdens de cruise Europa geniet u aan boord van alles wat in het landschap om u heen aan u voorbij trekt.

Aan boord heeft u bovendien alle luxe die u maar kunt wensen. Wij varen namelijk alleen met 4- en 5-sterren cruiseschepen. Een Europa cruise staat dus garant voor een bepaalde mate van luxe. Wij zeggen altijd: het zal u aan niets ontbreken wanneer u meegaat op één van onze luxe cruises door Europa.

Bezoek de mooiste rivieren met riviercruises in Europa 

Vaar over de mooiste rivieren van Europa tijdens een riviercruise. Zo hebben wij riviercruises over de Seine, waarbij u de schoonheid van Frankrijk kunt ervaren. Of ga voor een Donau cruise waarbij u landen als Duitsland, Oostenrijk en Hongarije kunt verkennen. Maar niet alleen deze cruises door Europa zijn beschikbaar. Zo zijn er nog tal van riviercruises die u kunt maken, zoals een Rhône Saône cruise of een cruise over de Rijn.

Met een bootreis door Europa heeft u daarnaast ook bij een aantal cruises de keus voor een opstapplaats in Nederland of België, dat maakt uw reis nog een stuk makkelijker. Is er geen opstapplaats in Nederland of België mogelijk, dan denken wij graag met u mee hoe u uw reis kunt starten zodat u op de juiste opstapplaats terecht komt.

De wereld ontdekken? Bekijk onze luxe cruises met vlucht

Bij al onze cruises met vlucht is uw vliegticket inbegrepen. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject en elke dag een ander panorama. U bent verzekerd van de beste uitzichten op de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken tijdens de cruises met vlucht. Gaat u mee op cruise over de Douro? De rivier zoekt sierlijk haar weg door één van de meest spectaculaire wijnregio’s ter wereld. Ontdekt u bij voorkeur andere werelddelen of landen verder van huis? Denk dan eens aan een cruise over de Mekong of een Mississippi cruise!

Geniet van een luxe riviercruise met Destin Travel

Destin Travel is met haar jaren ervaring een toonaangevende riviercruise specialist. Gedurende alle jaargetijden kunt u met ons op reis. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter tijdens een prachtige Kerst- en Oud & Nieuwcruise. Tijdens onze cruises leert u de mooiste plekken van de wereld nog iets beter kennen terwijl u geniet van een luxe verblijf op 4- en 5- sterren hotelschepen. Zowel voor, tijdens als na uw reis geniet u van de beste service. Onze Travel Consultants denken dan ook graag met u mee hoe ze uw reis onvergetelijk kunnen maken.

Brochures Destin Travel Group
Luxe brochure

Ontdek de mooiste reisbelevenissen

  • Talloze pagina's reisinspiratie
  • Per reisspecialist een luxe brochure
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen