Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Wachau (2)

Vaargebieden van riviercruises

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de wereld vanaf het water tijdens een luxe riviercruise

Een riviercruise is elke keer weer een reis vol verrassingen: het plaatst de wereld in een ander perspectief. Pittoreske steden en dorpjes krijgen extra sfeer, bijzondere landschappen worden nog sprookjesachtiger wanneer de nevel boven het water hangt... een riviercruise vraagt om ontdekken en verkennen! Ontdek met onze luxe riviercruises de mooiste vaargebieden binnen én buiten Europa. 

Ontdek verschillende landschappen met een cruise door Europa

Tijdens een Europa cruise ontdekt u het prachtige continent vanaf het water. Europa is dankzij de vele rivieren uitstekend geschikt voor het reizen per luxe hotelschip. Door de relatief korte afstanden tussen diverse steden die aan de rivieren gelegen zijn, kunt u op comfortabele wijze kennismaken met wat Europa u te bieden heeft. Tijdens de cruise Europa geniet u aan boord van het prachtige landschap dat aan u voorbijtrekt. 

Aan boord heeft u bovendien alle luxe die u maar kunt wensen. Wij varen namelijk alleen met de mooiste en nieuwste 5-sterren luxe hotelschepen. Tijdens een Europa cruise geniet u dan ook volop in alle comfort, luxe en grandeur die u mag verwachten. Het zal u aan niets ontbreken wanneer u meegaat op één van onze luxe cruises door Europa!


Bezoek de mooiste rivieren met riviercruises in Europa 

Vaar over de mooiste rivieren van Europa tijdens een riviercruise. Zo hebben wij riviercruises over de Seine, waarbij u de schoonheid van Frankrijk kunt ervaren. Of kies voor een Donau cruise, waarbij u landen als Duitsland, Oostenrijk en Hongarije kunt verkennen. Uiteraard zijn er nog meer cruises door Europa waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een Rhône & Saône cruise of een cruise over de Rijn.

Met een bootreis door Europa heeft u daarnaast ook bij veel van onze cruises de mogelijkheid om te vertrekken vanuit Rotterdam. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op al onze cruises door Nederland of België. Een comfortabel begin van uw reis! Wanneer de inscheping plaatsvindt in een stad buiten Nederland, zorgen wij voor vervoer met onze Comfort Class touringcars vanaf een opstapplaats in Nederland. 


De wereld ontdekken? Bekijk onze luxe cruises met vlucht

Voor een aantal van onze cruises is de opstapplaats te ver weg om daar met onze Comfort Class touringcars heen te reizen. In dat geval kiezen wij voor een cruise met vlucht, vaak is die vlucht inbegrepen bij uw reissom. Dit geldt bijvoorbeeld voor onze cruise over de Douro in Portugal. De 'gouden rivier' zoekt sierlijk haar weg door één van de meest spectaculaire wijnregio’s ter wereld. Ontdekt u bij voorkeur andere werelddelen of landen verder van huis? Denk dan eens aan een cruise over de Mekong of een Mississippi cruise!


Geniet van een luxe riviercruise met Destin Travel

Destin Travel is een toonaangevende riviercruisespecialist met vele jaren ervaring. Gedurende alle jaargetijden kunt u met ons op reis. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter tijdens een prachtige Kerst- en Oud & Nieuwcruise. Tijdens onze cruises leert u de mooiste plekken van de wereld nog iets beter kennen terwijl u geniet van een luxe verblijf op onze 5-sterren luxe hotelschepen. Zowel voor, tijdens als na uw reis geniet u van de beste service. Onze Travel Consultants denken dan ook graag met u mee om uw reis onvergetelijk te maken. 

Brochures Destin Travel Group
Luxe brochure

Ontdek de mooiste reisbelevenissen

  • Talloze pagina's reisinspiratie
  • Per reisspecialist een luxe brochure
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen