Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
HERO_andBeyond Sandibe - gamedrive
Home
Ontdek Destin
Air Cruise Collection

Air Cruise Collection

Ervaar de ultieme luxe van een privévliegtuig tijdens uw ontdekkingsreis gedurende een van onze air cruises.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Air Cruise Collection Aanbod aircruises Privévliegtuig Onze reisarchitect
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Dé ultieme manier van reizen

Vlieg rechtstreeks naar de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. Onvergetelijk inspirerend. Onbegrensd speciaal. Op een reis met uw privévliegtuig ervaart u de wereld op een onvergelijkbaar  authentieke en indrukwekkende manier. Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze air cruises en creëer onvergetelijke herinneringen. Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, u reist altijd met gelijkgestemden.

Selectie air cruises

Onze air cruises zijn stuk voor stuk uniek en ontworpen door onze eigen reisarchitect. Ontdek de absolute hoogtepunten van een werelddeel in een reis, op de meest luxe en bijzondere manier die bestaat.

Privévliegtuig

Het privévliegtuig staat gedurende de gehele air cruise tot beschikking van het Nederlandssprekende gezelschap. Geniet van de service en open bar aan boord van uw vliegtuig. U reist rechtstreeks naar de mooiste droombestemmingen ter wereld, zonder overstappen en lange wachttijden. Waar mogelijk zult u een VIP behandeling ervaren op de luchthavens, dus geen lange rijen bij douane en beveiliging. 

Onze reisarchitect

Air Cruise Collection bestaat uit een heel team van specialisten die het hele jaar door intensief bezig zijn met maar één doel: het organiseren van dé perfecte reis. Piet Visser is de reisarchitect van Air Cruise Collection en ontwerpt al onze aircruises. Hij is wereldreiziger en ontwerper van unieke reizen sinds 1986. Wars van massa- en hapklare reizen is hij altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen en onvergetelijke ervaringen. Piet Visser: "Ik ontwerp unieke reizen voor de meest ervaren reizigers die eigenlijk al alles van de wereld hebben gezien. Het is in principe hetzelfde als de werkwijze van een architect die gebouwen ontwerpt, alleen beginnen mijn schetsen op een wereldkaart aan de muur. Een aircruise bestaat soms wel uit zevenhonderd onderdelen die allemaal zeer veel precisie vereisen."

PietVisser_HR

"Het mooiste geschenk van de natuur is dat het een plezier geeft om rond te kijken en proberen te begrijpen wat we zien."

Piet Visser | Reisarchitect
andBeyond Sandibe - Guest Area

"Op reis met een privéjet ervaar je de wereld op een authentieke en indrukwekkende manier."

Bert Roubos - Klant Air Cruise Collection
Lees het verhaal