Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn expeditie

Ontdek de ongerepte wildernis van Alaska

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Expeditiecruise Beringzee en Inside Passage

Alaska: een droombestemming voor iedere natuurliefhebber. De ruige bergen, diepe fjorden, weelderige bossen en uitgestrekte gletsjers leveren prachtige én diverse vergezichten op. Daarnaast is er een grote hoeveelheid wildlife te bewonderen. Alaska is het natuurlijke habitat van een grote hoeveelheid beren, zeedieren en vogels. Tijdens deze expeditiecruise met Seabourn vaart u via de Beringzee door de Inside Passage, een route die bij uitstek geschikt is voor een expeditieschip als Seabourn Venture. 

Cruise Seabourn Venture
Zodiac excursie bij gletsjer
Cruise Seabourn Venture
Wrangell
Cruise Seabourn Venture
Ontmoet één van de bekende inwoners van Alaska
Cruise Seabourn Venture
Amanda Bay
Cruise Seabourn Venture
Zodiac excursie
Cruise Seabourn Venture
Zeehonden bij Saint Paul
Cruise Seabourn Venture
Alaska
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Anchorage, aankomst en overnachting

Op eigen gelegenheid naar Anchorage. Indien gewenst kunt u uw vluchten via Robinson Cruises laten verzorgen. Seabourn verzorgt een hotelovernachting en transfers.

Cruise Seabourn Venture

Dag 2 - Nome, inscheping

Vlucht van Anchorage naar Nome, hier gaat u aan boord van de Seabourn Venture. Nome staat bekend om haar eskimo cultuur en ruige ligging. De stad is alleen per vliegtuig en per schip bereikbaar. 

Nome

Dag 3 - Op zee

Een heerlijke zeedag aan boord van de Seabourn Venture, geniet in de Spa van een prachtig uitzicht. Of drink een cocktail aan het zwembad.

Cruise Seabourn Venture

Dag 4 - Saint Paul

Aankomst 07:00 uur, vertrek 15:00 uur. Saint Paul  is een eiland zo'n 450 kilometer voor de  kust van Alaska. Het eiland staat bekend om haar weelderige fauna; door de afgelegen ligging komen hier veel zeehonden, arctische vossen, rendieren en vogels.

Saint Paul

Dag 5 - Dutch Harbor

Aankomst om 08:00 uur, vertrek om 15:00 uur. Deze natuurlijke haven op Amaknak eiland ligt in de Beringzee en is ijsvrij. Het is een belangrijke vissershaven voor de lokale bevolking.

Dutch Harbor

Dag 6 en 7 - Op zee

Twee dagen om bij te komen van alle indrukken! Bereid u voor op wat komen gaat tijdens de workshops en lezingen aan boord.

Cruise Seabourn Venture

Dag 8 - Hubbard Gletsjer

Aankomst 08:00 uur, vertrek 16:00 uur. De Hubbard gletsjer is de grootste en één van de meest spectaculaire gletsjers van Noord Amerika. De oppervlakte van de gletsjer lijkt op de gerimpelde huid van een grote olifant. De gletsjer lijkt in tegenstelling tot andere gletsjers te groeien, in plaats van te smelten.

Gletsjer Alaska

Dag 9 - Sitka

Aankomst 09:00 uur, vertrek 18:00 uur. Sitka heeft een kleurrijk verleden met zowel Russische als Tlingit invloeden, dit is o.a. te zien aan de Saint Michael kerk. Maar ook het goudmijn verleden en de visindustrie hebben hun sporen nagelaten. U vindt veel terug in het National Historic Park.

Alaska 3

Dag 10 - Wrangell

Aankomst 08:00 uur, vertrek 16:00 uur. Wrangell Island ligt in het hart van Tongass National regenwoud. Maak een excursie naar Anan Creek Bear Observatory, waar u natuurlijk beren kunt spotten.

Wrangel

Dag 11 - Prince Rupert, Canada

Aankomst 08:00 uur, vertrek 18:00 uur. Prince Rupert is de toegangspoort naar Alaska, maar ook een bekend berggebied en een plek om walvissen te spotten. In de omgeving bevindt zich de hoogste concentratie grizzlyberen. 

Prince Rupert

Dag 12 - Jonstone Strait en The Seymour Narrows (cruisen)

U vaart vandaag een tocht langs de kust ten noorden van Vancouver, een smalle doorvaart waar u orka's kunt zien. Geniet van deze vaardag!

Alaska (2)

Dag 13 - Vancouver, Canada

Aankomst in Vancouver om 07:00 uur. Aansluitend kunt u uw vlucht naar Amsterdam door Robinson Cruises laten verzorgen.

Vancouver
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Seabourn Venture

Seabourn Venture, sinds april 2022 in de vaart, is ontworpen en gebouwd volgens PC6 Polar Class normen en bevat een overvloed aan moderne hardware en technologie. Het nieuwe schip, gebouwd door T. Mariotti, heeft een gloednieuw, innovatief ontwerp, speciaal gemaakt voor de ultra-luxe expeditiereiziger. Ook komen in het ontwerp veel kenmerken naar voren die de Seabourn schepen tot nu toe zo succesvol hebben gemaakt.

Nieuw aan boord van Seabourn Venture zijn de twee op maat gemaakte onderzeeërs, die een onvergetelijk zicht bieden op de wereld onder het oppervlak van de oceaan. Het schip is ook ontworpen om dubbele zeekajaks te vervoeren, evenals 24 Zodiacs die plaats bieden aan alle gasten aan boord. Het schip beschikt over 132 suites met veranda, PC6 Polar Class standaards.

Cruise Seabourn Venture
Seabourn Venture
Cruise Seabourn Venture
Wintergarden
Cruise Seabourn Venture
Seabourn Venture restaurant
Cruise Seabourn Venture
Achterdek
Cruise Seabourn Venture
The Landing Zone
Cruise Seabourn Venture
Veranda Suite
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse cruise Alaska expeditie
Vanaf 9.568,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Veranda Suite cat. V1. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 september 2023
v.a. 9.568,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Veranda Suite cat. V1

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2  € 500,- p.p.

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V1 voor alleengebruik op aanvraag
Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2 voor alleengebruik op aanvraag

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Unieke cruise met Seabourn Venture in een Veranda Suite cat. V1
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Hotelovernachting Anchorage Captain Cook hotel op basis van logies incl. transfers
• Vliegreis Anchorage - Nome  verzorgd door Seabourn

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Overige vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
13-daagse cruise Alaska expeditie
Vanaf 9.568,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Veranda Suite cat. V1. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 september 2023
v.a. 9.568,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Veranda Suite cat. V1

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2  € 500,- p.p.

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V1 voor alleengebruik op aanvraag
Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2 voor alleengebruik op aanvraag

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Unieke cruise met Seabourn Venture in een Veranda Suite cat. V1
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Hotelovernachting Anchorage Captain Cook hotel op basis van logies incl. transfers
• Vliegreis Anchorage - Nome  verzorgd door Seabourn

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Overige vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises