Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Galapagoseilanden - Zeeleeuw

Cruise langs magische natuurwonderen

 

zeecruises

Galapagoseilanden Outer Loop

Zie o.a. Floreana, Isabela en Santa Cruz tijdens deze Galapagoscruise met Celebrity Flora. 

Verzorging o.b.v. all-inclusive
Gezien in de Telegraaf
Volgend vertrek
26-07-2024
+37 vertrekdata
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Baltra
Rederij
Celebrity Cruises
Schip
Celebrity Flora
Destin
Vanaf 8.140,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Expeditiecruise vanuit Baltra

Beleef het beste van de Galapagoseilanden tijdens een luxe expeditiecruise met Celebrity Flora! Dit kleinschalige schip is speciaal gebouwd voor deze bestemming, waardoor u in alle luxe kunt genieten van de ongeëvenaarde flora & fauna die u hier vindt. De Galapagoseilanden spreken bij velen tot de verbeelding. Op de eilandengroep vindt u natuur waar de mens weinig invloed op heeft gehad. Hierdoor vindt u er diersoorten die u nergens anders ter wereld aantreft: reuzenschildpadden, leguanen en zeeleeuwen. Omdat de dieren geen mensen gewend zijn, zijn ze makkelijk te benaderen en niet bang. Ideaal om ze in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien en de mooiste herinneringen op te doen! 

Galapagoseilanden - Natuur (3)
Blauwvoetgent
Galapagos
Zeeleeuwen
Galapagoseilanden - Natuur (5)
Galapagos
Galapagoseilanden - Natuur (1)
Leguanen
Galapagoseilanden, fregatvogel
Fregatvogel
EX5311
Op expeditie per Zodiac
EX10251
Reuzenschildpad
Sullivan Bay
Sullivan Bay
Celebrity Flora Exterieur
Celebrity Flora
Celebrity Flora SEASIDE-RESTAURANT
Dineer in het Seaside Restaurant
Celebrity Flora The Bar (1)
Bar aan boord van Celebrity Flora
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Quito

Op de eerste dag van uw reis wordt u op de luchthaven begroet door een vertegenwoordiger van Celebrity Cruises® en naar het JW Marriot hotel (of gelijkwaardig) gebracht. Geniet van de vrije tijd om te ontspannen en tot rust te komen.

 

Ecuador, Quito (3)

Dag 2 - Quito

Het ontbijt wordt geserveerd in het hotel. Tijdens uw rondleiding door de hoofdstad, gelegen op een hoogte van 3.000 meter, staat u op de equatoriale lijn bij het Intiñan Solar Museum en bewondert u het klooster van San Francisco en de kerk La Compañia. Uw reisleider begeleidt u tijdens uw verblijf in Quito en fungeert als uw persoonlijke conciërge. Lunch met een spectaculair uitzicht over de stad en geniet van een welkomstdiner in een lokaal gastronomisch restaurant.

 

Ecuador, Quito (2)

Dag 3 - Baltra - Baltra Island - Daphne Major

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Baltra op de Galapagos.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende Baltra als een Amerikaanse militaire basis die het Panamakanaal beschermde tegen vijandelijke aanvallen. Nu zijn de met cactussen bezaaide landschappen van Baltra de thuisbasis van de belangrijkste luchthaven van de regio en ook de plaats waar u aan boord gaat van Celebrity Flora. Vanaf de luchthaven is het slechts een korte bus- en tenderrit naar het schip. 

Dag 4 - Gardner Bay - Suarez Point, Española Island

Ochtend: Gardner Bay, Espanola Island

Een lang wit zandstrand en helderblauw water maken dit een ideale plek om te zwemmen, snorkelen of gewoon te ontspannen op het strand. In het water kunt u zeeschildpadden, roggen, kleurrijke tropische vissen, zeeleeuwen en misschien zelfs een witpuntrifhaai zien.

Excursiemogelijkheden: strandwandelingen, zwemmen of diepwatersnorkelen voor ervaren snorkelaars.

Middag: Suarez Point, Española Island

Española is het oudste eiland van de Galapagos en de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren.

Op deze plek kunnen bezoekers zeeleeuwen, Galapagos-haviken, zeeleguanen en zowel blauwvoet- als Nazca-genten verwachten.

Excursiemogelijkheden: lange rotsachtige wandeling op zoek naar ‘Waved Albatrossen’ (maart tot januari)

 

Galapagoseilanden - Natuur (1)

Dag 5 - Floreana Island - Champion Islet - Floreana Island

Ochtend: Cormorant Point, Floreana Island

Floreana was de eerste hoofdstad van de Galapagos, en de plaats waar Charles Darwin de gouverneur van het eiland ontmoette. De kleine brakke lagune is vaak de thuisbasis van flamingo’s, stelten en pijlstaarteenden met witte wangen, en één van de stranden is een veelgebruikte broedplaats voor zeeschildpadden.

Excursiemogelijkheden: een korte wandeling naar de lagune en het neststrand voor zeeschildpadden, optioneel snorkelen en zwemmen op het landingsstrand.

Champion Islet

Dit eilandje biedt een prachtige gelegenheid voor oceaanavonturen. Tijdens het snorkelen zijn er tropische vissen in overvloed en worden er regelmatig zeeschildpadden, roggen, haaien, zeesterren en zeeleeuwen gezien als ze in een speelse bui zijn. Tijdens een kustverkenningsrit langs de rotsachtige kustlijn ziet u met wat geluk zeevogels zoals genten, pelikanen en fregatvogels.

Roodsnavel vogels nestelen in de spleten onder de cactusvijg. Ook de zeldzame Charles Mockingbird heeft hier zijn thuis.

Excursiemogelijkheid: snorkelen voor beginners

Middag: Post Office Bay, Floreana Island

Deze plek is rijk aan geschiedenis en herbergt het postkantoor dat rond 1793 werd opgericht, waar piraten, boekaniers, walvisvaarders en anderen hun post konden achterlaten om door uitgaande schepen te worden opgehaald. De traditie wordt vandaag de dag voortgezet, waarbij bezoekers geadresseerde ansichtkaarten in het vat achterlaten. 

Baroness Overlook, Floreana Island

Het uitkijkpunt van de Barones is de ideale plek om te genieten van het unieke landschap dat Floreana definieert, en om meer te weten te komen over de intrigerende geschiedenis van het eiland, ooit bewoond door een toegeeflijke barones en haar drie geliefden. Tijdens de kustverkenningstocht rond “La Loberia” kun je verschillen vogelsoorten observeren, zoals steenarendroggen, zeeschildpadden, zeeleeuwen, harders en af en toe Galapagos – Pinguïns.

86. Schildpad

Dag 6 - Isabela Island

Ochtend: Moreno Point, Isabela Island

Langs deze prachtige rotsachtige kust wordt een veld van verharde zwarte lavastromen omgeven door ondiepe poelen, waar kustvogels en flamingo’s leven. De met mangroven omzoomde kust biedt ook een kans om zeeleguanen, zeeschildpadden, pijlstaartroggen, haaien, pinguïns en de loop loze aalscholver te zien.

Excursiemogelijkheden: een lange wandeling en kustverkenningsrit, of een uitgebreide kustverkenningsrit.

Middag: Urvina Bay, Isabela Island

Dit eiland bestaat uit vijf samengevoegde vulkanen en is het grootste eiland van de Galapagos en het meest recent actieve; de laatste uitbarsting vond plaats bij de Wolf-vulkaan in 2015. Hier zie je grote landleguanen, vinken en als je geluk hebt, een reuzenschildpad of misschien wel twee. In 1954 zorgde magma van één van de vulkanen van het eiland ervoor dat een deel van de baai ongeveer 6 meter omhoog kwam, waardoor je door de overblijfselen kunt lopen van wat ooit een bloeien onderwater rif was.

Excursiemogelijkheden: wandelen, hiken, snorkelen en zwemmen.

 

 

Galapagoseilanden - Galapagosleguaan

Dag 7 - Fernandina Island - Isabela Island

Ochtend: Espinoza Point, Fernandina Island

Fernandina is het jongste eiland van de Galapagos en, zoals Darwin schreef, ‘bedekt met immense stortvloeden van zwarte naakte lava’. Samen met zijn buitengewone zwarte lavarotsen herbergt dit stuk land de grootste kolonie zeeleguanen van de archipel, samen met zeeleeuwen en een broedplaats voor lopende aalscholvers.

Excursiemogelijkheden: wandelen, diepwatersnorkelen, hiken

Middag: Vicente Roca Point, Isabela Island

De half ingestorte overblijfselen van een oude vulkaan zorgen voor een spectaculaire omgeving op deze plek. Ontzagwekkende kliffen, blauwe wateren en dieren in het wild creëren een kustverkenningstocht om nooit te vergeten terwijl u op zoek gaat naar zeeschildpadden, pinguïns, pelsrobben, de aalscholver, zeeleguanen, zeezoogdieren en de vreemd gevormde maanvis.

Excursiemogelijkheden: kustverkenning, diepwatersnorkelen

 

Galapagoseilanden - Isabela Eiland

Dag 8 - South Plaza, Santa Cruz Island

Ochtend: South Plaza, Santa Cruz Island

South Plaza, één van de twee eilanden voor de kust van Santa Cruz, is bezaaid met cactusvijg en de thuisbasis van landleguanen, zeeleguanen en een kolonie zeeleeuwen.

Excursiemogelijkheden: een korte wandeling om dieren in het wild, flora en geologie te bekijken.

Middag: Dragon Hill, Santa Cruz Island

Dragon Hill, of ‘Cerro Dragon’, is vernoemd naar de populaire landleguanen. De plek biedt een prachtig uitzicht op het landschap en twee kleine brakke lagunes waar flamingo’s en andere kustvogels af en toe foerageren. Langs het pad steek je een prachtig ‘wit bos' over van Palo Santo (wierook) bomen en Galapagos-katoenplanten.

Excursiemogelijkheden: een lange en een korte wandeling

 

Galapagoseilanden - Zeeleeuw

Dag 9 - Puerto Ayora, Santa Cruz Island

Puerto Ayora, het belangrijkste bevolkingscentrum van de eilanden, is de thuisbasis van het schildpaddenfokcentrum van de National Park Service en het Charles Darwin Research Station. U kunt het fokcentrum bezoeken en door het Proefstation lopen. Je hebt ook de mogelijkheid om een busrit naar de hooglanden te maken om reuzenschildpadden in het wild te observeren en door een lavatunnel te lopen.

Daarnaast krijgt u een exclusieve kans om deel te nemen aan het Scalesia-herbebossingsproject.

 

Galapagoseilanden - Schildpad

Dag 10 - Baltra Island Galapagos, ontscheping

Na de ontscheping is er een transfer naar de luchthaven van Baltra voor uw vlucht naar Quito.

Bij uw aankomst in Quito zal een vertegenwoordiger van Celebrity Cruises® u begeleiden naar het JW Mariott hotel (of gelijkwaardig). Geniet van een middag om de stad op uw gemak te verkennen, als de tijd het toelaat.

Het diner wordt geserveerd in het hotel.

 

Quito

Dag 11 - Quito

Indien u kiest voor het 11-daagse arrangement, zal uw Celebrity Cruises® vertegenwoordiger u opnieuw begeleiden naar de luchthaven voor uw terugkeer. Ontbijt is inbegrepen.

 *Indien u kiest voor het 12-daagse arrangement, kunt u nog een dag genieten van de Ecuadoraanse hoofdstad.

Ontbijt is inbegrepen.

 

Ecuador, Quito (1)

Dag 12 - Quito

Indien u kiest voor het 12-daagse arrangement, zal uw Celebrity Cruises® vertegenwoordiger u opnieuw begeleiden naar de luchthaven voor uw terugkeer. Ontbijt is inbegrepen

Celebrity Flora Cabanas
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Flora

Expeditieschip Celebrity Flora is het eerste schip in zijn soort dat speciaal voor de Galápagoseilanden is gebouwd. Het is een uiterst comfortabel schip, suite only en geschikt voor slechts 100 passagiers. Het gehele ontwerp van de Celebrity Flora is erop gericht om ervoor te zorgen dat de bestemming het middelpunt van de aandacht blijft tijdens het varen. Het schip is gebouwd met natuurlijke materialen en gaat naadloos over in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig één voelt met de natuur! Daarnaast is de Celebrity Flora zo gebouwd dat het de natuur zo goed mogelijk beschermt. Dankzij het dynamische positioneringssysteem kan het schip voor anker blijven liggen zonder dat het daadwerkelijk de ankers laat vallen en zo de zeebodem beschermt. De zonnepanelen zorgen voor aanvulling van de elektriciteit waardoor de uitstoot wordt verminderd. 

Aan boord wordt u begeleid door gecertificeerde natuuronderzoekers van het Galápagos National Park zodat u op de beste manier kennismaakt met de fascinerende omgeving waar u zich bevindt. Onstpanning vindt u in een van de drie lounges: de Sunset Lounge, de Vista Lounge en de Discovery Lounge. Op het bovendek van de Celebrity Flora bevindt zich het Stargazing Platform. Hier kunt u letterlijk naar de hemel staren die met talloze sterren bedekt is terwijl de wind ruist en het schip door de golven glijdt. 

Celebrity Flora - Galapagos (1)
Celebrity Flora
Celebrity Flora_Penthouse suite_gespiegeld
Penthouse Suite
Celebrity Flora Glamping (1)
Celebrity Flora Glamping
Celebrity Flora_OBSERVATORY_9724R
Observation lounge
Celebrity Flora Ocean Grill (2)
Ocean Grill
Celebrity Flora Naturalist Lounge
Naturalist Lounge
Celebrity Flora The Bar (1)
The Bar
Celebrity Flora The Lab
The Lab
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise Galapagos
Vanaf 8.140,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen. 

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Garantie cat. W. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Dit pakket kan tevens geboekt worden voor 12 dagen en is uit te breiden naar een 17-daags programma i.c.m. Machu Picchu in Peru. 

LET OP! De tarieven zijn variabel i.v.m. de dagprijzen welke de rederij hanteert.  Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
3, 17 en 31 mei 2024
v.a. 13.451,-
14 en 28 juni 2024
v.a. 8.416,-
12 en 26 juli 2024
v.a. 9.184,-
9 en 23 augustus 2024
v.a. 8.140,-
6 en 20 september 2024
v.a. 9.827,-
4 en 18 oktober 2024
v.a. 10.315,-
1, 15 en 29 november 2024
v.a. 10.371,-
13 en 27 december 2024
v.a. 9.523,-
12 en 26 januari 2025
prijs op aanvraag
7 en 21 februari 2025
prijs op aanvraag
7 en 21 maart 2025
prijs op aanvraag
4 en 18 april 2025
prijs op aanvraag
2, 16 en 30 mei 2025
prijs op aanvraag
13 en 27 juni 2025
prijs op aanvraag
11 en 25 juli 2025
prijs op aanvraag
10 en 24 augustus 2025
prijs op aanvraag
5 en 19 september 2025
prijs op aanvraag
3, 17 en 31 oktober 2025
prijs op aanvraag
14 en 28 november 2025
prijs op aanvraag
12 en 26 december 2025
prijs op aanvraag

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Deluxe Garantie cat. W

Toeslagen overige Suites en alleengebruik op aanvraag. 

LET OP! De tarieven zijn variabel i.v.m. de dagprijzen welke de rederij hanteert.  Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 • Privétransfer service vanaf uw huisadres in Nederland naar Schiphol airport v.v. indien u boekt voor 9 maart 2024
 • Transfers van de luchthaven van Quito naar uw hotel en terug naar de luchthaven.
 • Twee nachten in een tweepersoonskamer in een hotel in Quito, Ecuador, voorafgaand aan uw vlucht naar Baltra.
 • Maaltijden tijdens het pre-landgedeelte van het pakket in Quito, inclusief alle maaltijden op zaterdag, en zondagsontbijt vóór de cruise.
 • Een rondleiding door Quito (hele dag)   Luchtvervoer (economy klasse op lijn- of charterdienst) van Quito, Ecuador naar Baltra
 • Transfers van de luchthaven in Baltra naar het schip
 • Cruise aan boord van de ‘Flora’ in Galapagos, zoals aangegeven in het toepasselijke reisschema.
 • Alle havengelden en taksen
 • Accommodatie in de door u gekozen ‘Suite’ met airconditioning, een eigen badkamer en douche, en een koelkast met gratis mineraalwater.
 • Alle maaltijden en gratis drankjes aan boord van het schip, inclusief geselecteerde wijnen, mousserende wijnen, sterke dranken, frisdranken, mineraalwater, koffie en thee
 • Gratis roomservice
 • Gratis internettoegang
 • Entertainment aan boord, inclusief programma's of lezingen door Galapagos National Park-gecertificeerde natuuronderzoekers aan boord of het ervaren Celebrity-personeel
 • Gratis snorkeluitrusting, mini-wetsuits, verrekijkers en wandelstokken voorzien voor de duur van de cruise
 • Fooien aan boord voor de bemanning en docenten, evenals fooien voor de natuurgidsen
 • De toegangsprijs voor het Galapagos Nationaal Park
 • Galapagos toeristenkaartkosten
 • Transfers van uw Celebrity-schip naar de luchthaven in Baltra
 • Vliegtickets (economy klasse op lijn- of charterdienst) van Baltra naar Quito
 • Transfers van de luchthaven van Quito naar uw hotel
 • Eén nacht (twee nachten als u de reis van 11 nachten boekt) in een hotel (diner en uitgebreid ontbijt zijn inbegrepen)
 • Middagwinkeltour naar de lokale ambachtsmarkt, als de tijd het toelaat
 • Transfer van uw hotel naar de luchthaven van Quito
 • Alle fooien
 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele extra overnachtingen voor en/of na de cruise
 • Niet genoemde transfers
 • Eventuele aanvullende maaltijden of dranken verkregen buiten de pakketspecificaties
 • Aankoop van souvenirs, geschenken en andere persoonlijke spullen aan boord of aan wal
 • Persoonlijke diensten zoals spa-, was- en telecommunicatiekosten
 • Bagage, reisannulering en persoonlijke verzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op onze reizen zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden. Zoals vermeld op deze website. Bij afwijkende (strengere) voorwaarden van de rederij, luchtvaartmaatschappij of het hotel, zien wij ons genoodzaakt om deze voorwaarden te hanteren. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
A. Bij annulering t/m dag 94: de aanbetaling + non refundable vliegticket
B. Bij annulering dag 93 t/m dag 48: 60% van de reissom + non refundable vliegticket
C. Bij annulering dag 47 t/m dag 27: 85% van de reissom + non refundable vliegticket
D. Bij annulering vanaf dag 26: 100% van de reissom 

Reissom
11-daagse cruise Galapagos
Vanaf 8.140,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen. 

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Garantie cat. W. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Dit pakket kan tevens geboekt worden voor 12 dagen en is uit te breiden naar een 17-daags programma i.c.m. Machu Picchu in Peru. 

LET OP! De tarieven zijn variabel i.v.m. de dagprijzen welke de rederij hanteert.  Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
3, 17 en 31 mei 2024
v.a. 13.451,-
14 en 28 juni 2024
v.a. 8.416,-
12 en 26 juli 2024
v.a. 9.184,-
9 en 23 augustus 2024
v.a. 8.140,-
6 en 20 september 2024
v.a. 9.827,-
4 en 18 oktober 2024
v.a. 10.315,-
1, 15 en 29 november 2024
v.a. 10.371,-
13 en 27 december 2024
v.a. 9.523,-
12 en 26 januari 2025
prijs op aanvraag
7 en 21 februari 2025
prijs op aanvraag
7 en 21 maart 2025
prijs op aanvraag
4 en 18 april 2025
prijs op aanvraag
2, 16 en 30 mei 2025
prijs op aanvraag
13 en 27 juni 2025
prijs op aanvraag
11 en 25 juli 2025
prijs op aanvraag
10 en 24 augustus 2025
prijs op aanvraag
5 en 19 september 2025
prijs op aanvraag
3, 17 en 31 oktober 2025
prijs op aanvraag
14 en 28 november 2025
prijs op aanvraag
12 en 26 december 2025
prijs op aanvraag
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Deluxe Garantie cat. W

Toeslagen overige Suites en alleengebruik op aanvraag. 

LET OP! De tarieven zijn variabel i.v.m. de dagprijzen welke de rederij hanteert.  Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen
 • Privétransfer service vanaf uw huisadres in Nederland naar Schiphol airport v.v. indien u boekt voor 9 maart 2024
 • Transfers van de luchthaven van Quito naar uw hotel en terug naar de luchthaven.
 • Twee nachten in een tweepersoonskamer in een hotel in Quito, Ecuador, voorafgaand aan uw vlucht naar Baltra.
 • Maaltijden tijdens het pre-landgedeelte van het pakket in Quito, inclusief alle maaltijden op zaterdag, en zondagsontbijt vóór de cruise.
 • Een rondleiding door Quito (hele dag)   Luchtvervoer (economy klasse op lijn- of charterdienst) van Quito, Ecuador naar Baltra
 • Transfers van de luchthaven in Baltra naar het schip
 • Cruise aan boord van de ‘Flora’ in Galapagos, zoals aangegeven in het toepasselijke reisschema.
 • Alle havengelden en taksen
 • Accommodatie in de door u gekozen ‘Suite’ met airconditioning, een eigen badkamer en douche, en een koelkast met gratis mineraalwater.
 • Alle maaltijden en gratis drankjes aan boord van het schip, inclusief geselecteerde wijnen, mousserende wijnen, sterke dranken, frisdranken, mineraalwater, koffie en thee
 • Gratis roomservice
 • Gratis internettoegang
 • Entertainment aan boord, inclusief programma's of lezingen door Galapagos National Park-gecertificeerde natuuronderzoekers aan boord of het ervaren Celebrity-personeel
 • Gratis snorkeluitrusting, mini-wetsuits, verrekijkers en wandelstokken voorzien voor de duur van de cruise
 • Fooien aan boord voor de bemanning en docenten, evenals fooien voor de natuurgidsen
 • De toegangsprijs voor het Galapagos Nationaal Park
 • Galapagos toeristenkaartkosten
 • Transfers van uw Celebrity-schip naar de luchthaven in Baltra
 • Vliegtickets (economy klasse op lijn- of charterdienst) van Baltra naar Quito
 • Transfers van de luchthaven van Quito naar uw hotel
 • Eén nacht (twee nachten als u de reis van 11 nachten boekt) in een hotel (diner en uitgebreid ontbijt zijn inbegrepen)
 • Middagwinkeltour naar de lokale ambachtsmarkt, als de tijd het toelaat
 • Transfer van uw hotel naar de luchthaven van Quito
 • Alle fooien
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele extra overnachtingen voor en/of na de cruise
 • Niet genoemde transfers
 • Eventuele aanvullende maaltijden of dranken verkregen buiten de pakketspecificaties
 • Aankoop van souvenirs, geschenken en andere persoonlijke spullen aan boord of aan wal
 • Persoonlijke diensten zoals spa-, was- en telecommunicatiekosten
 • Bagage, reisannulering en persoonlijke verzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op onze reizen zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden. Zoals vermeld op deze website. Bij afwijkende (strengere) voorwaarden van de rederij, luchtvaartmaatschappij of het hotel, zien wij ons genoodzaakt om deze voorwaarden te hanteren. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
A. Bij annulering t/m dag 94: de aanbetaling + non refundable vliegticket
B. Bij annulering dag 93 t/m dag 48: 60% van de reissom + non refundable vliegticket
C. Bij annulering dag 47 t/m dag 27: 85% van de reissom + non refundable vliegticket
D. Bij annulering vanaf dag 26: 100% van de reissom 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
 • Selectie van de beste rederijen
 • Advies op maat
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises