Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn Zodiac, College Fjord, Alaska

Exclusieve expeditiecruise 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Northwest Passage: een meedogenloze én legendarische route

Wanneer u nu eens echt een 'once in a lifetime' expeditie wilt maken, is dit dé expeditie voor u! Een bijzondere reis met de Seabourn Venture voert u vanuit Reykjavik (IJsland) naar Groenland, om vanuit Groenland via de Noordelijke Eilanden van Canada naar Alaska te varen. U gaat hiermee in het spoor van beroemde ontdekkingsreizigers: de moeilijk begaanbare route door het Canadese Noordpoolgebied die de Stille en Atlantische Oceaan met elkaar verbindt is beroemd én berucht vanwege de grote hoeveelheden ijs. De Noordwest Passage is maar enkele weken per jaar bereisbaar, en dus biedt deze cruise met Seabourn Venture u een unieke kans om kennis te maken met dit fabelachtig mooie stukje natuur. 

Groenland - IJsbergen Ilulissat
IJsbergen bij Ilulissat, Groenland
Cruise Seabourn Venture
Noord-West Passage
Cruise Seabourn Venture
IJsbeer
Cruise Seabourn Venture
Groenland
Cruise Seabourn Venture
Zodiac excursie
Cruise Seabourn Venture
Kayakken
Cruise Seabourn Venture
Zeeleeuwen
Cruise Seabourn Venture
Groenland
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Reykjavik

Indien gewenst kan Robinson Cruises uw vlucht naar Reykjavik verzorgen. Na aankomst verzorgt Seabourn uw verblijf en de transfers naar het Radisson hotel.

Reykjavik

Dag 2 - Kangerlussuaq - inscheping

Seabourn verzorgt de vlucht naar Kangerlussuaq, waarna u naar de Seabourn Venture wordt gebracht en inscheept. U vertrekt om 20:00 uur.

Kangerlussuaq, Groenland

Dag 3 - Sisimut, Groenland

Aankomst 08:00 uur, vertrek 17:00 uur. Op 40 kilometer van de Arctic Circle is Sisimiut een afgelegen en ruige plek en een klein centrum van avontuur. Maak een wandeling door het stadje of een kayaktocht door de haven.

013_B100817_Savissivik©StudioPONANT-O.Blaud_+clair-1

Dag 4 - Ilulissat, Groenland

Aankomst 08:00 uur, vertrek 17:00 uur. Hier ligt de meest actieve gletsjer ter wereld, de Jakobshavn gletsjer. Hier drijft 10% van de ijskastelen van Groenland rond.

Groenland - Ilulissat

Dag 5 - Karrat Fjord, Groenland

Aankomst om 08:00 uur, vertrek om 17:00 uur. Karrat Fjord is één van de meest dramatische fjorden van Groenland. Let goed op voor ijsbergen en bijzondere soorten zeevogels.

Cruise Seabourn Venture

Dag 6 - Op zee

Een heerlijke zeedag aan boord van de Seabourn Venture, geniet in de Spa van een prachtig uitzicht.

Cruise Seabourn Venture

Dag 7 - Pond Inlet, Canada

Aankomst 08:00 uur, vertrek 17:00 uur. Als u Pond Inlet nadert varen we door Eclipse Sound, een spectaculair lanschap met op de achtergrond de toppen van Bylot Eiland. Dit stadje is vernoemd naar Captain John Pond en kent een rijk cultureel verleden.

Pond Inlet

Dag 8 - Dundas Harbour (Devon Island)

Aankomst 07:00 uur, vertrek 00:00 uur. Croker Bay is een 35 kilometer diep fjord aan de zuidkant van Devon Island. Het geeft u spectaculair uitzicht op ijsvelden en kliffen. Hier kunt u ijsberen, walvissen en zeehonden spotten.

Saint Paul

Dag 9 - Croker Bay, Canada

Aankomst 02:00 uur, vertrek 18:00 uur. Croker Bay ligt aan de zuidkant van het Devon Island. Het is vernoemd naar Devon Shire in Engeland. Hier worden veel zeehonden en walrussen gespot.

Croker Bay

Dag 10 t/m 19 - Noord-West Passage

De Noord-West passage is een bijzondere ervaring. De kanalen door de Canadese eilandengroep strekken zich uit over meer dan 1500 kilometer. Het duurt maar liefst 9 dagen om van de ene naar de andere kant te varen. De  exacte route is van te voren niet helemaal bekend.

Onderweg kunt via Devon Island, Beechy Island, Cambridge Bay en de Bellot Strait varen. Geniet van deze wondere wereld!

Prince Rupert

Dag 20 t/m 23 - Op zee

Een aantal dagen om bij te komen van alle indrukken! Bereid u voor op wat komen gaat tijdens de workshops en lezingen aan boord.

Cruise Seabourn Venture

Dag 24 - Nome, ontscheping

Ontscheping om 07: 0 uur in Nome. Nome staat bekend om haar eskimo cultuur en ruige ligging. De stad is alleen per vliegtuig en per schip bereikbaar. U wordt door Seabourn naar Anchorage gebracht

Nome

Dag 25 - Anchorage,

Seabourn heeft uw verblijf in Anchorage verzorgd. Indien gewenst kunt u uw vlucht naar Amsterdam via Robinson Cruises laten verzorgen.

Cruise Seabourn Venture
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van
Seabourn Venture

Seabourn Venture, sinds april 2022 in de vaart, is ontworpen en gebouwd volgens PC6 Polar Class normen en bevat een overvloed aan moderne hardware en technologie. Het nieuwe schip, gebouwd door T. Mariotti, heeft een gloednieuw, innovatief ontwerp, speciaal gemaakt voor de ultra-luxe expeditiereiziger. Ook komen in het ontwerp veel kenmerken naar voren die de Seabourn schepen tot nu toe zo succesvol hebben gemaakt.

Nieuw aan boord van Seabourn Venture zijn de twee op maat gemaakte onderzeeërs, die een onvergetelijk zicht bieden op de wereld onder het oppervlak van de oceaan. Het schip is ook ontworpen om dubbele zeekajaks te vervoeren, evenals 24 Zodiacs die plaats bieden aan alle gasten aan boord. Het schip beschikt over 132 suites met veranda, PC6 Polar Class standaards.

Cruise Seabourn Venture
Seabourn Venture
Cruise Seabourn Venture
Wintergarden
Cruise Seabourn Venture
Seabourn Venture restaurant
Cruise Seabourn Venture
Achterdek
Cruise Seabourn Venture
The Landing Zone
Cruise Seabourn Venture
Veranda Suite
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
25-daagse cruise Noord-West Passage
Vanaf 54.999,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Veranda Suite cat. V1. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
26 augustus 2023
v.a. 54.999,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Veranda Suite cat. V1

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2  € 500,- p.p.

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V1 voor alleengebruik op aanvraag
Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2 voor alleengebruik op aanvraag

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 • Unieke cruise met Seabourn Venture in een Veranda Suite cat. V1
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Hotelovernachting Reykjavik Radisson Blu hotel op basis van logies en Captain Cook Anchorage incl. transfers
• Vliegreis Reykjavik - Kangerlussuaq  verzorgd door Seabourn

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Overige vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
25-daagse cruise Noord-West Passage
Vanaf 54.999,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Veranda Suite cat. V1. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
26 augustus 2023
v.a. 54.999,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Veranda Suite cat. V1

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2  € 500,- p.p.

Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V1 voor alleengebruik op aanvraag
Toeslag 2-pers. Veranda Suite cat. V2 voor alleengebruik op aanvraag

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 Inbegrepen

• Unieke cruise met Seabourn Venture in een Veranda Suite cat. V1
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Hotelovernachting Reykjavik Radisson Blu hotel op basis van logies en Captain Cook Anchorage incl. transfers
• Vliegreis Reykjavik - Kangerlussuaq  verzorgd door Seabourn

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Overige vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises