Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Oslo-3
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Individueel - Oslo

Natuur & cultuur in de Noorse hoofdstad

muziekreizen

Advent in Oslo

Beleef het Oslo Philharmonic in zijn thuishaven

Concert
Opera
Volgend vertrek
09-12-2023
Reisduur
4 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Vliegtuig
KLM
Destin
Vanaf 1.298,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ballet & concert in Scandinavië

Oslo is met name bekend vanwege het groene karakter en de majestueuze fjorden die de stad omringen. Ook op cultureel en muzikaal gebied heeft de Noorse hoofdstad genoeg te bieden, met als blikvanger het moderne Opera House. Woon het kerstballet De Notenkraker bij en geniet optioneel van De vier jaargetijden door het Oslo Philharmonic.

Oslo (2)
Moderne skyline van Oslo
Oslo-2
Oslo van bovenaf gezien
Oslo-1
Imposante fjorden omringen de stad
Oslo
Koninklijk paleis van Oslo
Oslo Opera House.
Het bijzonder vormgegeven Opera House
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Zondag 10 december, De vier jaargetijden van Vivaldi - optioneel
 • Maandag 11 december, ballet De Notenkraker (Tsjaikovski) - inbegrepen

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Zondag 10 december - De vier jaargetijden van Vivaldi

Oslo Concert Hall (19:00 uur)

Uitvoerenden
Christian Li
Leden van het Oslo Philharmonic

Muziek
Antonio Vivaldi:         De vier jaargetijden

Prijs: € 40,-

Instrument dirigent shutterstock_221547055

Maandag 11 december - ballet De Notenkraker (Tsjaikovski)

Den Norske Opera & Ballett (18:00 uur)

Dirigent
Kevin Rhodes

Choreografie
Kaloyan Boyadjiev

Uitvoerenden
The National Ballet
The Opera Orchestra

© Regina Brocke

De Notenkraker Wiesbaden_c_regina_brocke 2

Programma en excursies

Dag 1 - Welkom in Oslo

Vandaag vliegt u met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Oslo. Na aankomst op het vliegveld wordt u per privétransfer naar uw luxe 4-sterrenhotel in het centrum van de stad gebracht. Daar aangekomen heeft u de kans om de eerste indrukken op te doen van de overwegend moderne stad. 

shutterstock_793642066 Oslo

Dag 2 - Ontdek het authentieke deel van Oslo

Na een uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel heeft u vandaag de gelegenheid om de Noorse hoofdstad verder te ontdekken. Laat de indrukwekkende moderne architectuur op u inwerken, maar ga ook zeker niet voorbij aan de authentieke stadsdelen Damstredet en Telthusbakken. In de avond geniet u optioneel van een prachtige uitvoering van De vier jaargetijden door het Oslo Philharmonic.

shutterstock_239548480-oslo

Dag 3 - Natuur & cultuur

Na het ontbijt kunt u vandaag de dag opnieuw geheel indelen zoals u wenst. Ontdek het beste wat Oslo te bieden heeft, van de indrukwekkende fjorden die de stad omringen tot de vele musea. In de avond woont u het ballet De Notenkraker bij in het moderne Opera House. Ook vanaf de buitenkant is het gebouw zeker een bezoekje waard. Vergeet het dak niet op te lopen voor een mooi uitzicht over de stad!

Oslo-3

Dag 4 - Laatste indrukken

Vandaag is de dag alweer aangebroken dat u Oslo gaat verlaten. Na het ontbijt heeft u echter nog een halve dag om de laatste indrukken van deze Scandinavische stad op te doen. In de middag wordt u per privétransfer naar de luchthaven van Oslo gebracht, waarna u met een rechtstreekse KLM-vlucht terug naar Amsterdam vliegt.

Oslo met fjord

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel Amerikalinjen****
Dit prachtige 4-sterrenhotel is gelegen in het centrum van Oslo, op loopafstand van de concertzaal en het Opera House. De authentieke buitenkant vormt een mooi contrast met de stoere, in Scandinavische stijl ingerichte kamers. De rookvrije kamers zijn uitgerust met een badkamer met inloopdouche en voorzien van een minibar en kluisje. Het hotel beschikt over een lift, restaurant, sauna en fitnessruimte. Kortom, een fijne uitvalsbasis tijdens uw verblijf in Oslo.

Amerikalinjen exterieur
Exterieur hotel
Amerikalinjen lobby
Lobby
Amerikalinjen hotelkamer
Impressie hotelkamer
Amerikalinjen badkamer
Impressie badkamer
Amerikalinjen restaurant
Restaurant
Veeg naar links

Vervoer

Directe vluchten met KLM
09-12-2023, Amsterdam – Oslo, 14.25 tot 16.15 uur, KL 1147
12-12-2023, Oslo – Amsterdam, 17:00 tot 18:55 uur, KL 1148
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling KLM
Bij uw vlucht is altijd 12 kg hand- en 23 kg ruimbagage inbegrepen. Wilt u meer kilo’s meenemen, dan kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privétaxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 8 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
4-daagse individuele muziekreis Advent in Oslo
Vanaf 1.298,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!

Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 1.298,-
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Directe KLM-vluchten (incl. ruimbagage)
 • Privétransfers luchthaven-hotel v.v.
 • Verblijf (3 overnachtingen) in het centraal gelegen 4-sterrenhotel Amerikalinjen (incl. ontbijt)
 • Uitgebreide muziekbeschrijvingen

Muziekprogramma

Inbegrepen
11 december, ballet De Notenkraker (Tsjaikovski)

Optioneel
10 december, De vier jaargetijden van Vivaldi, € 40,- 

Optionele muziek
10 december, De vier jaargetijden van Vivaldi, € 40,-

Toeslagen

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. De vliegtickets die Hannick Reizen voor u boekt zijn non-refundable, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken voor de businessclass dan maken wij dit graag voor u in orde.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Hannick Muziekreizen najaar-advent 2023 (3)
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici