Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Chopin Concours 2
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen
Klassieke muziekreizen

Klassieke muziekreizen: Hannick Reizen maakt ze bijzonder

Klassieke muziekreizen ontspannen, overweldigen, ontroeren en troosten

Naast operareizen vindt u volop klassieke muziekreizen bij Hannick Reizen. Als grootste aanbieder van klassieke muziekreizen streven wij altijd naar een gevarieerd aanbod aan concerten, ballet en opera. Muziek vormt natuurlijk het hart van het reisprogramma, samen met culturele excursies. Daarnaast staat Hannick Reizen garant voor comfort en stellen wij hoge eisen aan hotels, informatievoorziening en de uitvoering van de reis zoals de zitplaatsen tijdens de uitvoeringen. Zo weet u zeker dat uw muziekreizen onvergetelijk worden!

Muziekreizen naar bijzondere locaties

Genieten van klassieke muziek op bijzondere locaties in het buitenland? Bij Hannick Reizen kunt u uw passie voor muziek en cultuur combineren met reizen. U bezoekt de mooiste festivals en voornaamste operahuizen, binnen en buiten Europa. Van Milaan tot Berlijn en van Wenen tot New York. Laat u betoveren door de muziek en sfeer tijdens topuitvoeringen.

Onze klassieke muziekreizen bieden vocale muziek, kamermuziek en orkestconcerten. Tijdens de reizen treedt u regelmatig in de voetsporen van componisten zoals Bach in Leipzig, Beethoven in Bonn, Chopin in Warschau en Vivaldi in Venetië. Er zijn muziekbestemmingen en festivals die bijna ieder jaar terug komen, maar u vindt ook steeds nieuwe klassieke muziekreizen bestemmingen in het totale aanbod.

Concertzalen en concertfestivals

U komt Hannick Reizen tegen in de gerenommeerde concertzalen in Wenen (Musikverein en Konzerthaus), Londen (Royal Albert Hall), Berlijn (Philharmonie), Parijs (Philharmonie), Leipzig (Gewandhaus), Boston (Symphony Hall) en op vele andere plaatsen. Ook zijn er klassieke muziekreizen naar grote festivals zoals het West Cork Kamermuziekfestival, het Barokfestival in Malta, de Händel Festspiele in Karlsruhe, Chopin Festival in Warschau, Bachfest in Leipzig, het Enescu Festival in Boekarest en nog vele anderen. Onze muziekreizen worden wereldwijd uitgevoerd: zowel binnen Europa als daarbuiten.

Klassieke muziekreizen o.l.v. een muziekkenner

De reisleiding is van grote meerwaarde voor onze klassieke muziekreizen. Musici, musicologen en/of muziekkenners nemen u mee op een muziekreis. Onze reisleiders zorgen voor inzicht, ontmoeting en beleving. Voorafgaand aan de concerten verzorgt de reisleider een muziektoelichting.

Behalve klassieke muziekreizen in groepsverband biedt Hannick Reizen ook een groot aanbod aan individuele reizen en muziekreizen op maat.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze reisprofessionals geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Mockup brochure Hannick 22
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen