Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Scala Milaan
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen
La Scala Milaan

Beleef een opera in La Scala Milaan

Klassieke Italiaanse operaklanken in La Scala Milaan

La Scala in Milaan is zonder meer het beroemdste operagebouw ter wereld en is als geen ander theater verbonden met de namen van illustere componisten en vertolkers: Bellini, Donizetti, Puccini, Rossini, Callas en Toscanini. In La Scala geniet u van een opera in Milaan met een topcast.

De ultieme wens van menig muziekliefhebber is om een voorstelling in Teatro alla Scala Milaan bij te wonen. Hannick Reizen biedt naast individuele operareizen ook groepsarrangementen aan naar de Scala in Italië. Met eersterangs zitplaatsen in de Scala, comfortabele lijnvluchten naar Milaan en een uitstekend hotel in het hart van de stad wordt het een reis naar de Scala Milaan waar u nog lang mooie herinneringen aan zult hebben!

De geschiedenis van La Scala Milaan

La Scala werd op 3 augustus 1778 feestelijk geopend en heeft sindsdien veel opera- en muziekliefhebbers vanuit de hele wereld voor een opera naar dit theater in Milaan getrokken. Ook nu nog straalt het Teatro alla Scala met 2.200 stoelen, zes rangen en 146 loges één en al nostalgie uit.

Tussen 2002 en 2004 is La Scala volledig gerenoveerd onder leiding van de Zwitserse architect Mario Botta. Niet alleen het uiterlijk van La Scala in Milaan is opgepoetst, ook de technologie is nu weer helemaal up-to-date.

Als bezoeker van de Scala hoeft u niet bang te zijn dat u het verhaal niet kunt volgen. Glasvezelkabels zorgen ervoor dat u de ondertiteling op een schermpje in de achterkant van de stoel voor u kunt zien en daarbij kunt u kiezen uit vier talen. Het gehele jaar door organiseert Hannick Reizen diverse operareizen naar La Scala Milaan.

Deskundige selectie voor uw reis naar La Scala Milaan

Onze programmamanager onderwerpt iedere operavoorstelling in La Scala in Milaan aan een deskundige blik. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle aangeboden operareizen naar La Scala artistiek bezien van Hannick-waardig niveau zijn. Iedere voorstelling in La Scala Milaan is een unieke ervaring die u zult koesteren.

Naast uw bezoek aan La Scala in Milaan biedt Hannick Reizen een uitgebreid excursieprogramma aan tijdens de concertreizen naar het theater in Milaan. Samen met uw deskundige reisleider – of tijdens een individuele concertreis met uw eigen reisgezelschap – bezoekt u diverse interessante monumenten en gebouwen, iconische musea en andere bijzondere plekken in Milaan, zoals bijvoorbeeld het klooster Santa Maria delle Grazie. Ook zult u genieten van streekgerechten in hoogstaande restaurants.

Zoals u van Hannick Reizen gewend bent, wordt uw reis naar La Scala Milaan aangevuld met een uitgebreide muziekintroductie die volledig aansluit op uw specifieke Scala reis, zodat u goed voorbereid naar de opera in Milaan gaat.

Met Hannick Reizen naar La Scala Milaan

Bij Hannick Reizen kunt u er vanuit gaan dat alle onderdelen voor uw operareis naar Milaan van topkwaliteit zijn. Wij spreken daarom de wens uit u in de toekomst te mogen begroeten op een van onze operareizen naar La Scala in Milaan.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Hannick brochure muziekreizen_najaar en kerst 22-23
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen