Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Aida 4
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Drie Italiaanse opera's in de Arena van Verona

Verdi's Aida

muziekreizen

Drie Italiaanse opera's in de Arena van Verona

Beleef de Barbier, Turandot en Aida in het wereldberoemde amfitheater met haar uitzonderlijke akoestiek

Opera
Bologna
Arena
Volgend vertrek
20-06-2024
Reisduur
5 dagen
Vertrekpunt
Schiphol
Reisleider
Leo den Oudsten
Vliegtuig
KLM
Destin
Vanaf 2.598,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Italiaanse klanken onder de sterrenhemel

Wie er ooit is geweest, kan het volmondig beamen: het bijwonen van een opera in de Arena van Verona is een absolute belevenis en een onvergetelijk moment. Het grootste open-air amfitheater werd in de eerste helft van de eerste eeuw n.Chr. gebouwd en was toen het toneel voor gladiatorengevechten. In 2024 kunt u maar liefst drie verschillende opera’s bijwonen. Daarnaast maakt u uitgebreid kennis met de stad Verona en haar historische centrum. Ook maakt u een uitstapje naar Mantua, net als Verona heeft deze stad ook een UNESCO werelderfgoed status verkregen. Hier bezoekt u het hertogelijk paleis, Palazzo Ducale, gebouwd tussen de 14de en 17de eeuw. In de Valpolicella wijnheuvels bezoekt u een wijnproeverij. De reis wordt afgesloten in Bologna, een levendige universiteitsstad vol historie. De heen- en terugreis zijn via de luchthaven van Bologna.

Geschiedenis van het festival
Het Opera Festival ontstond in 1913 ter ere van de 100ste verjaardag van Verdi. Om de meester te eren, werd zijn Aida in de Arena uitgevoerd. De organisatie alsmede het publiek waren zo onder de indruk van de ongelofelijke akoestiek dat sindsdien het festival jaarlijks plaatsvindt (afgezien van onderbrekingen door de oorlogen). Sinds 2023 wordt opera Aida uitgevoerd met een moderne enscenering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van prachtige lichteffecten en indrukwekkende choreografie op het glazen podium. 

Verona, shutterstock_1476232355
Verona
Verona
Verona
Verona shutterstock_369656342
Verona
2012 Arena di Verona_foto Ennevi_72
Arena di Verona © Ennevi
Mantua, shutterstock_1085601077-san pietro
Mantua
Mantua 2
Mantua
Mantua, Shutterstock
Mantua
Verona
Verona
Verona - Verdi dag
Verona
Verona
Verona
Verona, shutterstock_362388752
Balkon van Julia in Verona
Italië - Bologna
Bologna, shutterstock_487645165
Bologna
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Vrijdag 21 juni, opera Il Barbiere di Siviglia (Rossini) - inbegrepen
 • Zaterdag 22 juni, opera Turandot (Puccini) - optioneel
 • Zondag 23 juni, opera Aida (Verdi) - inbegrepen

Foto's © Ennevi

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Vrijdag 21 juni - opera Il Barbiere di Siviglia

Arena di Verona (21:30 uur)

Regie
Hugo de Ana

Opera vol romantische intriges, humor en Bel Canto. Verdi noemde het de beste komische opera ooit. ‘De Barbier’ is geschreven in de Italiaanse traditie van de Commedia dell’Arte en beschrijft de liefde van Graaf Almaviva voor de jonge Rosina. 

Upgrade naar Poltrona: € 35,-
Upgrade naar Poltronissime: € 68,-
Upgrade naar Poltronissime Gold: € 120,-

Il Barbiere

Zaterdag 22 juni - opera Turandot

Arena di Verona (21:30 uur)

Regie
Franco Zeffirelli

Tijdens deze sprookjesopera in de bedwelmende enscenering van Franco Zeffirelli zult u ogen en oren te kort komen. Zinderende romantiek met de aria ‘Nessun Dorma’ als beroemd hoogtepunt. Zal het Calaf lukken prinses Turandot voor zich winnen?

Prijs: € 148,-
Upgrade naar Poltrona: € 35,-
Upgrade naar Poltronissime: € 68,-
Upgrade naar Poltronissime Gold: € 120,-

Turandot Foto Ennevi

Zondag 23 juni - opera Aida

Arena di Verona (21:30 uur)

Regie
Stefano Poda

Er is geen plek waar je deze opera over liefde, jaloezie, trouw en farao’s beter kunt beleven dan in de Arena van Verona. In een gloednieuwe enscenering vinden Aida en Ramadès elkaar tegen een achtergrond van oorlog en slavernij.

Upgrade naar Poltrona: € 35,-
Upgrade naar Poltronissime: € 68,-
Upgrade naar Poltronissime Gold: € 125,-

© Ennevi

Aida nieuw 1

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in karakteristiek Verona

U vliegt samen met uw reisleider rechtstreeks met een KLM vlucht van Amsterdam Schiphol naar Bologna. U wordt op de luchthaven verwelkomd door de chauffeur en per touringcar in een kleine anderhalf uur naar het centrum van Verona gebracht. U verblijft in het prestigieuze Hotel Giberti, wat niet alleen elegant en stijlvol is, maar het heeft ook een gunstige ligging tussen de Romeinse Arena van Verona en het treinstation van de stad. Op 800 meter, ongeveer 10 minuten lopen bevindt zich de Arena van Verona. Als uw muziekuitvoering is afgelopen bent u dus in een mum van tijd weer in uw karakteristieke hotel. Vanavond wordt het welkomstdiner voor u geserveerd in een lokaal restaurant. Het restaurant ligt tegenover de Arena, waardoor u alvast de eerste indrukken op kunt doen van dit imposante bouwwerk.

Verona, shutterstock_503074939

Dag 2 - Ontdek Verona met lokale gids

U begint de ochtend met een vers en uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel. Hierna verzorgt uw reisleider een muziektoelichting over de opera Il Barbiere di Siviglia van Rossini. Een deskundige gids neemt u vandaag mee door Verona. Tijdens de stadswandeling verkent u de stad en leert u meer over de geschiedenis en de bijzondere bouwwerken. De stad kent liefst twee juwelen die door UNESCO zijn benoemd tot Werelderfgoed. Dit zijn het oude amfitheater en de Romeinse triomfboog. De middag heeft u ter vrije besteding en kunt u de stad Verona zelf verder ontdekken of heerlijk uitrusten in uw hotel. ’s Avonds dineert u gezamenlijk in een goed restaurant in Verona, waarna u opera Il Barbiere di Siviglia bijwoont. 

Verona shutterstock_643797751

Dag 3 - Een wijnproeverij in de omgeving van Verona

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider een muziektoelichting over de optionele opera Turandot. Hierna vertrekt u per touringcar naar een lokale wijnmakerij in de Valpolicella heuvels. U wordt hartelijk verwelkomd, waarna u de wijngaard en de kelders bezoekt. Tijdens de rondleiding proeft u verschillende wijnen, waarbij u meer uitleg krijgt over de druiven, de omgeving en de technieken die gebruik worden tijdens het maken van de wijn. Na het bezoek aan de wijngaard reist u verder naar een dichtbij gelegen restaurant voor een gezamenlijke lunch. Na afloop reist u terug naar uw hotel in Verona. Vanavond kunt u op eigen gelegenheid dineren. Indien bijgeboekt woont u vanavond een voorstelling bij van de opera Turandot in de Arena di Verona. 

Verona - Wijnproeverij

Dag 4 - Uitstapje naar Mantua

U gaat vandaag naar de stad Mantua. Een moderne stad dat zijn oorsprong kent in de tiende eeuw. Door de hele stad zijn veel gebouwen uit verschillende perioden zichtbaar, dat net als Verona hierdoor een UNESCO werelderfgoed status heeft verkregen. Een lokale gids neemt u onder andere mee naar Palazzo Ducale waar u de Camera degli Sposi bekijkt. Na een lunch in Mantua brengt uw touringcar u terug naar het hotel. Aan het eind van de middag verzorgt uw reisleider de laatste muziektoelichting, dit keer over opera Aida. Hierna dineert u op eigen gelegenheid. Vanavond geniet u gezamenlijk van Verdi’s meesterwerk Aida. Aida is een vernieuwende en intense opera, gevuld met grootse koren, zoals de alom bekende triomfmars. Het is in feite een van de intiemste drama’s die de Italiaanse grootmeester op muziek zette. Verdi schreef voor Aida zeer emotionele muziek zoals het betoverende ‘O Celeste Aida’. Een mooie afsluiting van uw verblijf in Verona!

Mantua, Palazzo Ducale Mantua

Dag 5 - Terugreis naar Nederland

Vanochtend staat de touringcar opnieuw voor u klaar en brengt u naar het centrum van Bologna. Hier neemt een deskundige gids u mee door de stad. Zo ziet u Piazza Maggiore, Santo Stefano en Torre degli Asinelli. Hierna geniet u gezamenlijk van een afscheidslunch in Bologna. De touringcar brengt u terug naar het vliegveld, waar u rechtstreeks naar Amsterdam vliegt. 

Programmawijzigingen voorbehouden.

Bologna, shutterstock_761993854

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel Giberti ****
Hotel Giberti is een comfortabel 4-sterrenhotel, gelegen op ca. 800 meter van de Arena van Verona en van het historische hart van de stad. In de directe omgeving zijn voldoende bars, restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een bar, lift, fietsverhuur, lounge en tuin. De kamers zijn elegant en in Italiaanse stijl ingericht en beschikken over TV, telefoon, airconditioning, kluisje, minibar en een badkamer met bad of douche en toilet.

Hotel Giberti entree
Entree Hotel
Hotel Giberti binnenkant
Hotel Giberti Verona
Hotel Giberti ontbijt
Ontbijt
Hotel Gibeti hotelkamer
Impressie hotelkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Musicoloog & specialist in opera's
Leo den Oudsten

Leo den Oudsten gaf in 1999 na de voltooiing van zijn studie muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht zijn werkzame leven een andere richting. De musicoloog geeft sinds die tijd talrijke muzieklezingen, operacursussen en inleidingen. "Eigenlijk wil ik mij zo breed mogelijk opstellen als het gaat om muziek. Maar als ik moet kiezen, zou mijn specialisatie zonder enige twijfel opera zijn. Opera heeft zoveel te bieden, meer dan muziek alleen en dat is wat ik juist zo aantrekkelijk vind. Graag wil ik mijn kennis delen met anderen en ik vind het leuk om het uit te dragen."

Leo den Oudsten-1

Vervoer

Directe vluchten met KLM
20-06-2024, Amsterdam – Bologna, 11:25 - 13:15 uur, KL 1663
24-06-2024, Bologna– Amsterdam, 17:25 - 19:35 uur, KL 1666
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling KLM
Bij uw vlucht is altijd 10 kg hand- en 23 kg ruimbagage inbegrepen. Wilt u meer kilo’s meenemen kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Stoelplan Arena di Verona

Om een goed inzicht te verkrijgen van de verschillende categorieën delen wij u graag onderstaand het stoelplan van Arena di Verona.
De oranje gemarkeerde plaatsen zijn inbegrepen in uw reissom. Genaamd Numerate Gradinate Verdi, ook wel 1e rang Verdi.
Deze categorie betreft plastic kuipstoelen gelegen op de 1e ring welke u kunt bereiken per trap. 

Stoelplan Arena di Verona

Wat zijn de spelregels wanneer de opera 'in het water valt'?

Een opera bijwonen in de Arena di Verona is een unieke belevenis. Iedere zomer wordt de arena omgevormd tot het grootste openluchttheater ter wereld. De historische Arena, de magnifieke opera en de mooie, vaak met sterren verlichte hemel maken het tot een waar spektakel. Ondanks het goede weer in Verona zit het weer ook daar wel eens niet mee en gaat het regenen. De ‘Fondazione Arena di Verona’ heeft omtrent slecht weer een speciaal reglement. Graag informeren wij u over deze spelregels.

Een operavoorstelling wordt voorafgaand aan de start van de opera nooit geannuleerd. In eerste instantie zal de aanvangstijd worden uitgesteld. Dit kan meerdere keren gebeuren tot maximaal 2 ½ uur na de officiële aanvangstijd. Wanneer de weersomstandigheden niet zijn verbeterd, wordt de voorstelling alsnog geannuleerd.
Is de voorstelling reeds begonnen en gaat het regenen, dan zal de opera altijd eerst worden onderbroken en wordt er gepauzeerd. Dit kan meerdere keren per voorstelling voorkomen. Een paar druppels water is al voldoende om de instrumenten en dure decors te beschadigen. 

Financiële vergoeding
Wanneer de opera wordt gestaakt nadat de voorstelling is begonnen heeft de bezoeker geen recht op een vergoeding van de ticketprijs. Indien de opera voor het einde van de eerste akte wordt gestaakt heeft de bezoeker recht op het kopen van een nieuw ticket met 50% korting voor eenzelfde categorie ticket voor een opera in hetzelfde seizoen óf voor het volgende seizoen. Wanneer het, na diverse keren te zijn uitgesteld, nog steeds regent en de 2 ½ uur zijn verstreken dan wordt de opera alsnog geannuleerd. Voor een nooit aangevangen opera kan de bezoeker een vergoeding ontvangen. Doorgaans is dit de prijs zoals vermeld op het ticket minus de reserveringskosten.

De Fondazione Arena di Verona heeft deze regels opgesteld om de financiële positie van het festival te waarborgen. De kosten van de programmering, het boeken van de zangers en zangeressen en het orkest zijn significante uitgaven welke gedekt dienen te worden.

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis Aida in de Arena van Verona
Vanaf 2.598,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
20 juni 2024
v.a. 2.598,-
 • Categorie ‘Gradinate numerate 1e rang Verdi’ zitplaatsen voor alle muziekuitvoeringen. 
  • Zie bovenstaand tabblad 'Stoelplan Arena di Verona' om een goed beeld te krijgen van de ligging van uw plaatsen. 
 • Verblijf (4 overnachtingen) in het prestigieuze Hotel Giberti op 10 minuten loopafstand van de Arena di Verona (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 5x lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
21 juni: opera Il Barbiere di Siviglia
23 juni: opera Aida

Optioneel
22 juni: opera Turandot, € 148,-

Optionele opera
Opera Turandot € 148,-

Opera zitplaatsen upgrade:

Opera Il Barbiere di Siviglia, opera Turandot en opera Aida
Upgrade naar Poltrona: € 35,-
Upgrade naar Poltronissime: € 68,-
Upgrade naar Poltronissime Gold: € 120,-

Verdere toeslagen
• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
5-daagse muziekreis Aida in de Arena van Verona
Vanaf 2.598,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
20 juni 2024
v.a. 2.598,-
Inbegrepen
 • Categorie ‘Gradinate numerate 1e rang Verdi’ zitplaatsen voor alle muziekuitvoeringen. 
  • Zie bovenstaand tabblad 'Stoelplan Arena di Verona' om een goed beeld te krijgen van de ligging van uw plaatsen. 
 • Verblijf (4 overnachtingen) in het prestigieuze Hotel Giberti op 10 minuten loopafstand van de Arena di Verona (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 5x lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
21 juni: opera Il Barbiere di Siviglia
23 juni: opera Aida

Optioneel
22 juni: opera Turandot, € 148,-

Toeslagen

Optionele opera
Opera Turandot € 148,-

Opera zitplaatsen upgrade:

Opera Il Barbiere di Siviglia, opera Turandot en opera Aida
Upgrade naar Poltrona: € 35,-
Upgrade naar Poltronissime: € 68,-
Upgrade naar Poltronissime Gold: € 120,-

Verdere toeslagen
• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd