Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Berlijn shutterstock_1008200866
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Oud & nieuw in Berlijn met topconcerten

Kirill Petrenko, Jaap van Zweden en Jonas Kaufmann

muziekreizen

Oud & nieuw in Berlijn met topconcerten

Het wereldberoemde Silvesterkonzert met de Berliner Philharmoniker

Concert
Ballet
Wereldstad
O&N
Volgend vertrek
29-12-2024
Reisduur
5 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 2.598,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Muziek en cultuur in Berlijn

Berlijn is een fascinerende stad, zeker met de jaarwisseling als de stad bruist van vreugde en feestelijkheid. Berlijn met de jaarwisseling betekent muziek uitgevoerd door de absolute wereldtop. Hannick Reizen wist ook dit jaar weer om kaarten voor het befaamde Silvesterkonzert van de Berliner Philharmoniker te bemachtigen: Kirill Petrenko en de Berliner Philharmoniker werken o.a. samen met de stertenor Jonas Kaufmann. Een unieke kans om het wereldberoemde en in vele landen uitgezonden Silvesterkonzert zelf te ervaren. Jaap van Zweden begint het nieuwe jaar voor u met de hoopvolle Negende Symfonie van Beethoven. Optioneel kunt u van de eveneens hoopvolle opera Die Zauberflöte van Mozart genieten. Daarnaast ontdekt u Berlijn en culturele schatten waar deze stad rijk aan is. Zo brengt u een bezoek aan de Gemäldegalerie en verkent u de stad en haar architectuurhistorische hoogtepunten. Een letterlijke hoogtepunt is uw lunch op de Reichstag!

Berlijn - Brandenburger Tor in de winter
Brandenburger Tor
Staatsoper Unter den Linden®Ebener-4196-1
Staatsoper Unter den Linden © Ebener
Berlijn - Oberbaum bridge winter - shutterstock_1313821403
Berlijn - Oberbaum brug
Berlijn - Bode Museum Museumsinsel - winter shutterstock_567590233
Bode Museum Museumsinsel
Berlijn - Panorama by night - shutterstock_178252835
Panorama by night
Berlijn shutterstock_787736932
Berlijn
Berlijn - zicht op de Berliner Dom - shutterstock_594897554
Zicht op de Berliner Dom
Brandenburger Tor, Berlijn shutterstock_326430725
Brandenburger Tor
Berlijn Reichstag
Reichstag
Staatsoper Unter den Linden®Ebener-4737-1
Staatsoper Unter den Linden © Ebener
Veeg naar links

Muziekprogramma

  • Zaterdag 30 december, opera Die Zauberflöte (Mozart) - optioneel
  • Zondag 31 december, Silvesterkonzert der Berliner Philharmoniker - inbegrepen
  • Maandag 1 januari, Konzert zum Jahreswechsel - inbegrepen

Foto Berliner Philharmoniker © Monika Rittershaus
Foto Staatsoper Unter den Linden © Ebener

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

 

Vrijdag 30 december - opera Die Zauberflöte (Mozart)

Staatsoper Unter den Linden (18:00 uur)

Dirigent
Kristiina Poska

Regie
Yuval Sharon

Uitvoerenden
Friedrich Hamel, Magnus Dietrich, Serena Sáenz, Jasmin Delfs, e.a.
Staatsopernchor
Staatskapelle Berlin

Die Zauberflöte staat vol van symboliek en draagt vooral vergeving en tolerantie uit. In dit betekenisvolle sprookjesachtige verhaal zet Mozart de verschillende partijen muzikaal op zijn overtuigende manier neer. De integere en goede Sarastro straalt met zijn rustige melodieën en lage bas zo veel wijsheid uit. Ook aan een vrolijk stel dat vooral wil genieten, maar wel het hart op de goede plek heeft, ontbreekt het niet. Een zeker vermakelijke als tot denken aanzettende muzikale ervaring. 
De enscenering van Sharon gaat mee in de verschillende karakteriseringen, zodat van volksopera tot opera seria alles te zien is. Ook zet hij zich met zijn interpretatie met het Weense marionettentheater uiteen. Bovenal laat hij de fantasie de vrije loop.

Prijs: € 145,-

© Monika Rittershaus

Zauberflöte_04_Foto_Monika Rittershaus_hf aangepast

Zaterdag 31 december - Silvesterkonzert der Berliner Philharmoniker

Philharmonie, Grosser Saal (17:30 uur)

Dirigent
Kirill Petrenko

Uitvoerenden
Vida Miknevičiūtė – sopraan
Jonas Kaufmann – tenor
Georg Zeppenfeld – bas
Berliner Philharmoniker

Muziek
Richard Wagner:        Ouverture en ‘Der Venusberg’ uit Tannhäuser
                                        Die Wallküre, akte I

Ook dit jaar werkt Kirill Petrenko weer samen met de stertenor Jonas Kaufmann. Pertrenko is een gevierde Wagner-interpreet, onder andere op de Bayreuther Festspiele. De rol van Siegmund in Die Walküre is Jonas Kaufmanns paraderol. Dus een groot feest als deze twee gevierde Wagner-vertolkers samen Wagner ten gehore brengen. De eerste akte van Die Walküre brengt ons in emotionele extreemsituaties waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Een mogelijkheid om zowel de goede als slechte dingen van het afgelopen jaar de revue te laten passeren.

© Wilfried Hösl

Kirill Petrenko_6_Wilfried Hösl

Zondag 1 januari - Konzert zum Jahreswechsel

Staatsoper Unter den Linden (16:00 uur)

Dirigent
Jaap van Zweden

Uitvoerenden
Simone Schneider, Marina Prudenskaya, Klaus Florian Vogt, René Pape
Staatsopernchor
Staatskapelle Berlin

Muziek
Ludwig van Beethoven:    Symfonie nr. 9 in d op. 125

Onduidelijk, donker en zacht begint de Negende symfonie van Beethoven. De muziek vaart voort, soms onstuimig, somds liefdevol, alles komt er langs. In het vierde deel barst het helemaal los, woest en donker, zodat de tenor uitroept: ‘O Freunde, nicht diese Töne’, waarop het orkest in een moeilijke fuga de ‘Ode an die Freude’ inzet en dan vergezelt wordt door het koor zodat de symfonie jubilerend met een boodschap van vrede eindigt: ‘Alle Menschen werden Brüder’. Het publiek in 1824 moet niet geweten hebben wat hen overkomt: solisten en een koor in een symfonie! Maar het publiek barstte los en juichte wat de dove Beethoven, die de première gedirigeerd heeft, niet kon horen maar wel zien. Een groot succes, tot vandaag en bovendien een dusdanig indringende en hoopvolle boodschap dat de ‘Ode an die Freude’ tot Europees volkslied is uitgeroepen. Een muzikaal hoopvolle start in het nieuwe jaar!

© Zach Mahone

Jaap van Zweden 4-credit Zach Mahone

Programma en excursies

Dag 1 - Vertrek naar Berlijn

In de vroege ochtend vertrekt u per Royal Class Touringcar vanaf uw opstapplaats richting Berlijn. Onderweg is er voldoende mogelijkheid om de benen te strekken en tot het nuttigen van een kop koffie en een lunch. Aan het begin van de avond checkt u in bij uw comfortabele 4-sterren hotel in. Vanavond geniet u van een gezamenlijk welkomstdiner in een restaurant. 

Berlijn - Brandenburger Tor in de winter

Dag 2 - Indrukwekkende kunstcollectie in de Gemäldegalerie

Vanmorgen geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel. Aansluitend verzorgt uw reisleider een muziektoelichting op de optionele opera Zauberflöte welke vanavond plaatsvindt in de Staatsoper. Vervolgens wordt u per Royal Class Touringcar naar de Gemäldegalerie in het Kulturforum gebracht. De Gemäldegalerie beschikt over een van ’s werelds meest belangrijke collecties van Europese kunst van de 13e tot 18e eeuw. Meesterwerken van alle tijdperken in de geschiedenis van kunst zijn hier permanent tentoongesteld, met werken van Jan van Eyck, Pieter Bruegel, Albrecht Dürer, Raphael, Titian, Caravaggio, Peter Paul Rubens, Rembrandt, and Jan Vermeer van Delft.

Aansluitend staat een van velen hoogtepunten van uw reis op het programma. U luncht gezamenlijk in het voortreffelijke restaurant Käfer op het Reichstag waar het parlement zetelt. U beschikt over een schitterend uitzicht over Berlijn. Aansluitend bezoeken wij de futuristische koepel van het parlementsgebouw, welke eind jaren 90 is ontworpen door Sir Norman Foster.

De rest van de middag is ter vrije besteding en u dineert op eigen gelegenheid. Indien bijgeboekt wordt u aansluitend per Royal Class touringcar naar de Staatsoper gebracht voor de opera Zauberflöte.

Berlijn Reichstag

Dag 3 - Ontdek de vele gezichten van Berlijn

Vanmorgen geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel. Aansluitend verzorgt uw reisleider een muziektoelichting op een waar hoogtepunt van uw oud en nieuwreis; het Silvesterkonzert met der Berliner Philharmoniker in de Philharmonie.

Berlijn bruist altijd als het om kunst en cultuur gaat. In geen andere stad is het contrast tussen heden en verleden zo indrukwekkend groot als hier. Onder deskundige Nederlandssprekende begeleiding maakt u vandaag een rondrit langs architectuurhistorische hoogtepunten zoals de Rijksdag, de Brandenburger Tor en de Potsdamer Platz. De rest van de middag is ter vrije besteding.

Aan het einde van de middag vindt het Silvesterkonzert op het programma. Aansluitend wordt u per Royal Class touringcar naar het restaurant gebracht waar u feestelijk het nieuwe jaar inluidt.

Berlijn shutterstock_543171625

Dag 4 - Stadswandeling door Berlijn

Gelukkig Nieuwjaar! Vanochtend kunt u het rustig aan doen. Deze eerste dag van het jaar begint muzikaal met een toelichting van uw reisleider op het Nieuwjaarsconcert dat u vanmiddag bijwoont. Vervolgens ontdekt u onder begeleiding van onze Nederlandssprekende gids per touringcar en te voet de indrukwekkende stad. Na de wandeling geniet u van een gezamenlijke lunch. Na kort de mogelijkheid te hebben gehad om u op te frissen in het hotel reist u samen naar de Staatsoper unter den Linden voor het nieuwjaarsconcert. De avond en het diner zijn op eigen gelegenheid.

Berlijn - Bode Museum Museumsinsel - winter shutterstock_567590233

Dag 5 - Terugreis naar Nederland

Na een vroeg ontbijt checkt u uit bij uw hotel en vertrekt u per Royal Class Touringcar terug naar Nederland. Vanmiddag geniet u van een gezamenlijke afscheidslunch en wisselt de bijzondere ervaringen met uw medereizigers. Vervolgens wordt u naar een van de uitstapplaatsen gebracht en neemt u afscheid van elkaar.

Programma wijzigingen voorbehouden.

berlijn mitte

Reisinformatie

Uw hotel

Arcotel John F ****
U verblijft in dit centraal gelegen 4-sterrenhotel op slechts 5 minuten lopen van het Museumeiland en op 300 meter van de broemde Berlijnse boulevard Unter den Linden. Het hotel beschikt over elegante kamers met een flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Eveneens vindt u op slechts 500 meter afstand de Gendarmenmarkt en het Duitse Historische Museum. Op de 6e verdieping van het hotel vindt u de spa. Hier kunt u gebruik maken van een Finse sauna, een stoombad en een ontspanningsruimte.

hotel_arcotel_johnf_berlin_restaurant_2
Restaurant
hotel_arcotel_johnf_berlin_restaurant_weihnachten
Feestelijk restaurant
hotel_arcotel_johnf_berlin_international_zimmer
Impressie hotelkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Hoboïst en blokfluitist voor oude muziek
Onno Verschoor

"In 1989 studeerde ik af aan het Conservatorium C. Huygens te Zwolle en het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Mijn passie bracht me niet alleen in aanraking met veel prachtige muziek, maar ook reisde ik in Europa en trad ik op met tal van bijzondere persoonlijkheden, van wie ik veel opstak. Eén van mijn grote inspiratoren is de grootmeester Bach. Dankzij hem en - niet te vergeten - Frans Brüggen, besloot ik blokfluit te studeren en me te specialiseren op de barokhobo. Ik kan me niet herinneren hoeveel passies en kerstoratoria ik ondertussen heb uitgevoerd!"

Onno Verschoor (4)-1

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

  • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
  • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
  • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
  • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50

Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness.

Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis oud & nieuw in Berlijn
Vanaf 2.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 december 2023
v.a. 2.498,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het 4-sterren hotel Arcotel John F (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis en transfers per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
31 dec: Silvesterkonzert der Berliner Philharmoniker 
1 jan: Konzert zum Jahreswechsel 

Optioneel
30 dec: Opera Zauberflöte , 145,- p.p. (incl. transfers) 

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
5-daagse muziekreis oud & nieuw in Berlijn
Vanaf 2.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 december 2023
v.a. 2.498,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het 4-sterren hotel Arcotel John F (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis en transfers per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
31 dec: Silvesterkonzert der Berliner Philharmoniker 
1 jan: Konzert zum Jahreswechsel 

Optioneel
30 dec: Opera Zauberflöte , 145,- p.p. (incl. transfers) 

Toeslagen

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici