Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Toscaanse heuvels
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Te gast bij Philippe Herreweghe in Crete Senesi, Toscane

Muziekfestival in de Toscaanse heuvels

muziekreizen

Te gast bij Philippe Herreweghe in Crete Senesi, Toscane

De beroemde Belgische dirigent nodigt u én zijn muzikale vrienden uit, om te genieten van de mooiste muziek, de goede keuken en het betoverende landschap.

Muziekfestival
Concerten
Italië
Boek vóór 29 februari a.s.
Volgend vertrek
30-07-2024
Reisduur
6 dagen
Vertrekpunt
Schiphol
Reisleider
Onno Verschoor
Vliegtuig
KLM
Destin
Vanaf 3.198,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Collegium Vocale Gent

Het is Hannick Reizen gelukt een beperkt aantal kaarten te bemachtigen voor het prestigieuze festival in Crete Senesi, Toscane. Ook hebben we een afwisselende selectie voor u kunnen maken. Philippe Herreweghe, specialist in de oude muziek, is thuis in deze streek: hij organiseert hier al sinds 2001 zijn festival dat begon toen hij zijn muziekvrienden uitnodigde op zijn zomerverblijf: “Collegium Vocale Crete Senesi”. Het centrum van het festival is het stadje Asciano in de buurt van Siena. In deze sfeervolle en betoverende omgeving klinkt een week lang de mooiste muziek. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een uniek evenement waar muziekliefhebbers uit alle windstreken op af komen. Het is een intiem festival gebleven waar je de musici als het ware bijna kunt aanraken en in hun muziek kruipt. Collegium Vocale Gent zal, onder leiding van Philippe Herreweghe, verschillende concerten geven tijdens dit muziekfestival. Vrienden-topmusici van de Oude-muziekspecialist treden hier graag op vanwege de unieke locatie en schitterende, zomerse omgeving. Vanwege de ligging van het hotel en het excursieprogramma dient u goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze reis. Informeer bij onze Travel Consultants bij twijfel.

In de achtertuin van uw reisleider
Met Crete Senesi bijna als zijn achtertuin door zijn huis in Umbrië, kent uw reisleider Onno Verschoor de regio en Italianen goed. Zijn diepgaande kennis van de omgeving, de Italiaanse cultuur en taal maken deze door hem samengestelde reis extra persoonlijk en speciaal.

shutterstock_1255921570
Florence
Crete Senesi shutterstock_452023957
Toscaanse heuvels
Crete Senesi shutterstock_1027666891
Kathedraal van Siena
DSCF8563
Wijnproeverij
Portrait-CollegiumVocale-38
Collegium Vocale
Siena
Siena
SfeerBeelden-CollegiumVocale-101-1
Collegium Vocale
Montepulciano
Montepulciano
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • 31 juli, Lassus: Lagrime di San Pietro - optioneel
 • 1 augustus, Bach: Concerti - inbegrepen
 • 1 augustus, Beethoven en Schubert - optioneel
 • 2 augustus, Strijktrio's van Schönberg en Beethoven - inbegrepen
 • 3 augustus, Purcell: Hail Bright Caecilia - inbegrepen

Foto rechts © OCE & CVG by Rudy Carlier 2017

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Woensdag 31 juli - Lassus: Lagrime di San Pietro

Kloosterkerk Sant'Anna in Camprena, Pienza (23:59 uur)

Dirigent
Philippe Herreweghe

Uitvoerende
Collegium Vocale Gent

Muziek
Orlandus Lassus:         Lagrime di San Pietro

Prijs: € 87,- (incl. transfers v.v.)

Portrait-CollegiumVocale-40

Donderdag 1 augustus - Bach: Concerti

Chiesa di San Francesco, Asciano (12:00 uur)

Uitvoerenden 
Pierre Hantai, Maude Gratton, e.a.

Muziek
Johann S. Bach:         Concerten voor 1 en 2 klavecimbels

shutterstock_557205691 (1)

Donderdag 1 augustus - Beethoven en Schubert

Chiesa di San Francesco, Asciano (20:00 uur)

Uitvoerende
Alexander Lonquich - piano

Muziek
Ludwig van Beethoven:        Diabelli Variationen op.120
Franz Schubert:             Piano Sonata D.960

Prijs: € 80,- (incl. transfers v.v.)

Beethoven

Vrijdag 2 augustus - Strijktrio's van Schönberg en Beethoven

Pro loco, Piazza del Grano, Asciano (20:00 uur)

Uitvoerenden
Ilya Gringolts - viool
Lawrence Power - altviool
Nicolas Altstaedt - cello

Muziek
Ludwig van Beethoven:            Strijktrio's
Arnold Schönberg:     Strijktrio op.45

Instrument viool shutterstock_550988083

Zaterdag 3 augustus - Purcell: Hail Bright Caecilia

Sant'Anna in Camprena, Pienza (20:00 uur)

Dirigent
Philippe Herreweghe

Uitvoerende
Collegium Vocale Gent

Muziek
Henry Purcell:           Ode aan St.Cecilia (Z.328)

Portrait-CollegiumVocale-49

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Toscane

Deze ochtend begint uw muziekreis met een directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Florence. Bij aankomst in Florence volgt de transfer naar uw hotel. Onderweg zal er gestopt worden in een pittoreske plaats, waar u zult genieten van een gezamenlijke lunch. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding. Vervolgens gaat u naar uw hotel: Castello delle Serre. Dit prachtige kasteelhotel ligt in het charmante middeleeuwse stadje Serre di Rapolano. De touringcar kan helaas niet tot aan de voordeur van het hotel komen, waardoor u de laatste 200 meter lopend aflegt. Het personeel staat bij aankomst en vertrek uiteraard voor u klaar om te helpen met de bagage. Na het uitpakken van de koffers reist u naar Rapolano Terme, waar op een bijzondere plek een gezamenlijk diner op u wacht.

Florence

Dag 2 - Een boottocht naar Isola Maggiore, bezoek aan Cortona

Voordat u vertrekt voor de dagexcursie van vandaag geniet u van een uitgebreid ontbijt. Over de grens met Toscane in de regio Umbrië, ligt het Lago di Trasimeno. U vaart in korte tijd over naar Isola Maggiore, een van de twee bewoonde eilanden van het meer. Het eiland heeft een lange geschiedenis welke prachtig bewaard is gebleven. U waant zich in een oud Italiaans vissersdorpje waar de tijd stil lijkt te staan. U heeft op het eiland voldoende tijd voor een mooie wandeling of om het kasteel te bezoeken. In de tuin aan het water van een van de goede restaurants, zult u tijdens een gezamenlijke lunch genieten van verse vis uit het meer. Op de terugweg brengt u een bezoek aan de van oorsprong Etruskische stad Cortona, hooggelegen op een heuvel. Daar heeft u zelf de gelegenheid voor een museumbezoek, om op een terrasje plaats te nemen of om op eigen gelegenheid te dineren. Vannacht vindt het eerste optionele concert door Collegium Vocale Gent onder leiding van Philippe Herreweghe plaats in kloosterkerk Sant'Anna in Camprena.

Meer van Trasimeno

Dag 3 - Een dag vol hedendaagse kunst en natuur

's Ochtends geniet u wederom van een heerlijk ontbijt en verzorgt uw reisleider een muziektoelichting over de twee concerten die vandaag op de planning staan. Om 12:00 uur zullen Pierre Hantai, Maude Gratton 'en vrienden' een concert geven in Asciano. Vervolgens luncht u gezamenlijk op een prachtige locatie in combinatie met een olijfolieproeverij. Niet alleen vindt u in deze regio uitgestrekte wijngaarden, tevens vindt u in deze streek vele olijfboomgaarden met een eigen olieperserij. Over het algemeen is de kwaliteit van de olijfolie uit deze streek zeer hoog door het speciale DOC-keurmerk. Een bezoek aan een “frantoio” ontbreekt vandaag niet in het programma, waar u een aantal verschillende oliën kunt proeven. Hierna staat een wandeling door het Chianti Sculpture Park in Pievasciata op het programma. Langs een route van ca. 1 kilometer vindt u (moderne) kunstwerken van 26 internationale kunstenaars. 's Avonds vindt er een gezamenlijk diner plaats in het hotel en om 20:00 kunt u het concert in Chiesa San Francesco in Asciano bijwonen. Dit concert met muziek van Beethoven en Schubert is facultatief bij te boeken. 

Crete Senesi shutterstock_1063026677

Dag 4 - Dwaal door de charmante straten van Siena

Na een uitgebreid ontbijt vertrekt u richting een van de pareltjes van Toscane: Siena, waar u een rondleiding krijgt in de beroemde kathedraal met een lokale gids. De bouw van de imposante kathedraal van Siena begon in 1229 onder leiding van de Gotische meester Nicola Pisano en duurde 170 jaar. De buitenkant van de kathedraal heeft een uniek schakelpatroon van zwart en wit marmer, een symbolische verwijzing naar de paarden van de stadsstichters: Senius en Aschius, de zonen van Remus (de stichter van Rome). Vervolgens kunt u de rest van Siena verkennen en heeft u voldoende tijd voor een lunch op eigen gelegenheid. Bij terugkomst in uw hotel verzorgt uw reisleider een muziektoelichting onder het genot van een drankje en een aperitivo. In de avond woont u het avondconcert bij met muziek van Schönberg en Beethoven. Na een gezamenlijk diner op een romantische locatie in Asciano zult u terugkeren naar uw hotel.

Siena

Dag 5 - Cultuur en wijn proeven in Montepulciano

Op deze dag zult u, na een uitgebreid ontbijt, luisteren naar de laatste muziektoelichting van deze reis. Na de muziektoelichting luncht u gezamenlijk in het hotel. Vervolgens gaat u richting Montepulciano, waar u een bezoek zult brengen aan een “borgo”, prachtig gelegen op de Toscaanse heuvels. Onderweg staat er een unieke muzikale activiteit op het programma. In Montepulcianio ervaart u een proeverij van beroemde wijnen en lokale producten. 's Avonds kunt u genieten van een concert van Purcell in Pienza, gevolgd door een gezamenlijk diner om de dag op een sfeervolle manier af te sluiten.

Montepulciano

Dag 6 - Afscheid nemen van Toscane

Op deze dag kunt u op uw gemak ontbijten en uitchecken. Onderweg naar de luchthaven van Florence zult u genieten van een heerlijke afscheidslunch in de omgeving van deze renaissance-stad. Als de avond valt vertrekt uw vlucht terug naar Amsterdam.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Wij wijzen u erop dat alle te bezoeken steden, de concert- en excursielocaties in Toscane veel hoogteverschillen en trappen kennen. Om aan alle onderdelen van deze reis deel te kunnen nemen moet u (redelijk) goed ter been zijn.

shutterstock_530427883
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Castello delle Serre ***
Hoog gelegen in het charmante middeleeuwse stadje Serre di Rapolano ligt het charmante Castello delle Serre. Een echte juweel op het Toscaanse platteland. Het kasteelhotel beschikt over een collectie aan kamers met elk een eigen charme en karakter. Geen kamer is identiek. De tuin van het kasteelhotel nodigt uit voor een wandeling. Geniet van de panorama's op het platteland. Aan het einde van de dag komt u heerlijk tot rust onder een van de historische bomen. De tuin wordt omzoomd met eeuwenoude muren en kapitelen. Genietend in uw zonnestoel aan de rand van het spectaculaire zwembad. Zodra u binnenstapt raakt u onder de indruk van de prachtige kleuren, de immense schouw en het houten balken plafond.

Het hotel beschikt over prachtige kamers, elk met een unieke indeling. Elke kamer beschikt over een privé badkamer. Alle vertrekken zijn bereikbaar via verschillende trapjes of trappen. Hoewel het hoofdgebouw over een lift beschikt, geldt voor het verblijf in het hotel en de reis dat u goed ter been dient te zijn. 

De touringcar kan helaas niet tot aan de voordeur van het hotel kan komen, waardoor u de laatste 200 meter lopend aflegt. Het personeel staat bij aankomst en vertrek uiteraard voor u klaar om te helpen met de bagage.

Voor deze reis is het mogelijk om te upgraden naar een suite. De suites zijn groter dan de deluxe tweepersoonskamers en beschikken over een zithoek. 
Upgrade suite: € 140,- (o.b.v. 2 personen)

Castello delle Serre
Castello delle Serre
Castello delle Serre
Sfeerimpressie deluxe tweepersoonskamer
DSC7355-925x465
Sfeerimpressie suite
Castello delle Serre_1291-001
Hotel lobby
Castello delle Serre Restaurant 4 Old Chairs
Restaurant
Castello delle Serre_1099-001
Zwembad
Castello delle serre_007
Binnenplaats
Veeg naar links

Uw reisleider

Hoboïst en blokfluitist voor oude muziek
Onno Verschoor

"In 1989 studeerde ik af aan het Conservatorium C. Huygens te Zwolle en het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Mijn passie bracht me niet alleen in aanraking met veel prachtige muziek, maar ook reisde ik in Europa en trad ik op met tal van bijzondere persoonlijkheden, van wie ik veel opstak. Eén van mijn grote inspiratoren is de grootmeester Bach. Dankzij hem en - niet te vergeten - Frans Brüggen, besloot ik blokfluit te studeren en me te specialiseren op de barokhobo. Ik kan me niet herinneren hoeveel passies en kerstoratoria ik ondertussen heb uitgevoerd!"

Onno Verschoor (4)-1

Vervoer

Directe vluchten met KLM
30-07-2024, Amsterdam – Florence, 09:35 tot 11:30 uur, KL 1653
04-08-2024, Florence – Amsterdam, 17:40 tot 19:55 uur, KL 1656
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling KLM
Bij uw vlucht is altijd 12 kg hand- en 23 kg ruimbagage inbegrepen. Wilt u meer kilo’s meenemen kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen. 
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
6-daagse muziekreis Te gast bij Philippe Herreweghe in Crete Senesi, Toscane
Vanaf 3.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Wij wijzen u erop dat alle te bezoeken steden, de concert- en excursielocaties in Toscane veel hoogteverschillen en trappen kennen. Om aan alle onderdelen van deze reis deel te kunnen nemen moet u goed ter been zijn. De touringcar kan helaas niet tot aan de voordeur van hotel Castello delle Serre komen, waardoor u de laatste 200 meter lopend aflegt.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 juli 2024
v.a. 3.198,-
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (5 overnachtingen) in het uitstekende Castello delle Serre (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 9 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen

 • 1 augustus, Bach: Concerti
 • 2 augustus, Strijktrio's van Schönberg en Beethoven
 • 3 augustus, Purcell: Hail Bright Caecilia

 

 

Muziek optioneel:

31 juli, Lassus: Lagrime di San Pietro - € 87,- (incl. transfers v.v.)
1 augustus, Beethoven en Schubert - € 80,- (incl. transfers v.v.)

Verdere toeslagen
• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik  € 598,-
• Toeslag suite € 140,- (o.b.v. 2 personen)
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
6-daagse muziekreis Te gast bij Philippe Herreweghe in Crete Senesi, Toscane
Vanaf 3.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Wij wijzen u erop dat alle te bezoeken steden, de concert- en excursielocaties in Toscane veel hoogteverschillen en trappen kennen. Om aan alle onderdelen van deze reis deel te kunnen nemen moet u goed ter been zijn. De touringcar kan helaas niet tot aan de voordeur van hotel Castello delle Serre komen, waardoor u de laatste 200 meter lopend aflegt.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 juli 2024
v.a. 3.198,-
Inbegrepen
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (5 overnachtingen) in het uitstekende Castello delle Serre (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 9 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen

 • 1 augustus, Bach: Concerti
 • 2 augustus, Strijktrio's van Schönberg en Beethoven
 • 3 augustus, Purcell: Hail Bright Caecilia

 

 

Toeslagen

Muziek optioneel:

31 juli, Lassus: Lagrime di San Pietro - € 87,- (incl. transfers v.v.)
1 augustus, Beethoven en Schubert - € 80,- (incl. transfers v.v.)

Verdere toeslagen
• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik  € 598,-
• Toeslag suite € 140,- (o.b.v. 2 personen)
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen voorjaar-zomer 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd