Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Dresden Semperoper-Zuschauerraum_rechts_c_Klaus_Gigga
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Leipzig en Dresden, hoofdsteden van Sachsen

Semperoper in Dresden

muziekreizen

Leipzig en Dresden, hoofdsteden van Sachsen

Vier de jaarwisseling in de stad vol cultuurschatten

Nieuw
Concert
Operette
Oud en Nieuw
Volgend vertrek
28-12-2024
Reisduur
6 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Albert-Jan Roelofs
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 2.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Barokstad Dresden

Dresden, het legendarische 'Florence aan de Elbe' met zijn Semperoper trekt elk jaar vele bezoekers. Het is de hoofdstad van Sachsen en heeft nog steeds de glans van de baroktijd toen het één van de mooiste residentiesteden van Europa was. De Hofkerk en de Zwinger behoren tot de bekendste barokbouwwerken van Duitsland. Ook kent Dresden een hoogstaande muziekcultuur: in de feestelijke Semperoper geniet u van opera op topniveau, en de Staatskapelle Dresden zal u overtuigen als internationaal toporkest. Voordat u in Dresden arriveert, verblijft u twee nachten in Leipzig. Hier heeft u de mogelijkheid een concert van het Gewandhausorchester bij te wonen. U bezoekt zo niet één, maar twee belangrijke steden in Sachsen. In Dresden luiden we het nieuwe jaar in en begint u 2025 met operette Die Fledermaus. 

Leipzig, shutterstock
Leipzig
Gewandhaus Leipzig c- Tom Thiele
Gewandhaus Leipzig © Tom Thiele
Dresden Semperoper
Semperoper Dresden
Dresden Schloss Pilnitz
Schloss Pilnitz
Leipzig shutterstock_2007628388
Leipzig
Dresden Kulturpalast2 c Christian Grahl
Kulturpalast Dresden © Christian Grahl
Dresden Kulturpalast 230518 (c) Oliver Killig
Kulturpalast Dresden © Oliver Killig
Dresden Kulturpalast
Dresden Kulturpalast
Annenkirche Dresden shutterstock_335882936
Annenkirche Dresden
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Zondag 29 december, Grosses konzert zum Jahreswechsel - optioneel
 • Maandag 30 december, Silvesterkonzert der Staatskapelle Dresden - inbegrepen
 • Dinsdag 31 december, Beethoven Eroica - optioneel
 • Woensdag 1 januari, operette Die Fledermaus (J. Strauss) - inbegrepen

Foto Dresdner Philharmonie © Björn Kadenbach
Foto Staatskapelle Dresden © Matthias Creutziger

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

 

Zondag 29 december - Grosses konzert zum Jahreswechsel

Gewandhaus, Lepzig (19:30 uur)

Dirigent
Andris Nelsons

Uitvoerenden
Emily Magee - sopraan
Gerhild Romberger - alt
Werner Güra - tenor
Ain Anger - bass
Gewandhausorchester, Chor der Oper Leipzig
GewandhausChor, GewandhausKinderchor

Muziek
Ludwig van Beethoven:                Symfonie nr. 9 op. 125

De première van Beethovens 9e symfonie kende met twee dirigenten een merkwaardige aanblik. Beethoven was op dat moment al nagenoeg doof en afspraak was de Kapellmeister van het theater het orkest zou dirigeren, waarbij Beethoven zich zou beperken tot het aangeven van het tempo. Waar het concert niet zonder kleerscheuren was, is het verhaal van het slot ontroerend. Toen Beethoven nog vol vervoering dirigeerde terwijl het werk al voltooid was, liep een van de zangsolisten op hem toe om hem met zachte hand naar het publiek te keren. Dat liep over van bewondering voor Beethovens nieuwe symfonie. Volgens een journalist van de Theater-Zeitung ‘barstte het publiek in een jubelend applaus uit en toonde het de held keer op keer haar diepste respect en sympathie. Tot vijfmaal toe moest Beethoven terugkeren.’ Sinds première is Beethovens Negende symfonie een symbool van Europese eenheid. 

Prijs: € 162,-

© Eric Kemnitz

Gewandhausorchester c_Eric Kemnitz 1

Maandag 30 december - Silvesterkonzert der Staatskapelle Dresden

Semperoper, Dresden (19:00 uur)

Dirigent
Karina Canellakis

Uitvoerenden
Fatma Said - sopraan
Staatskapelle Dresden

Muziek
N.n.b.

© Matthias Creutziger

Saechsische Staatskapelle Dresden c_Matthias Creutziger

Dinsdag 31 december - Beethoven Eroica

Kulturpalast, Dresden (19:00 uur)

Dirigent
Sir Donald Runnicles

Uitvoerenden
Maria Ioudenitch - viool
Dresdner Philharmonie

Muziek
Edward Elgar:                           "Cockaigne Overture" ("In London Town")
Ralph Vaughan Williams:       "The Lark Ascending" für Violine und Orchester
Ludwig van Beethoven:           Romanze G-Dur 
                                                        Symfonie nr. 3 "Eroica"


Dat Beethoven iets groots voor ogen had bij zijn Derde symfonie bleek al uit het feit hij het werk in eerste instantie als een ode aan Napoleon Bonaparte had bedoeld. Beethoven geloofde hartstochtelijk in de verworvenheden van de Franse Revolutie – zie ook zijn Negende symfonie met het befaamde Alle Menschen werden Brüder – en hij zag in Napoleon een van de vaandeldragers van het nieuwe denken. Het verhaal wil dat toen Beethoven vervolgens vernam van Napoleons kroning tot keizer hij het titelblad met de ode aan Bonaparte woedend verscheurd had. Heden ten dage wordt Beethovens Derde symfonie gezien als de eerste grote romantische symfonie. 

Prijs: € 88,-

© Rittershaus/Pauly

Dresdner Philharmonie 2018 c_RittershausPauly

Woensdag 1 januari - operette Die Fledermaus

Semperoper, Dresden (17:00 uur)

Dirigent
Marcus Merkel

Regie
Günter Krämer

Uitvoerenden
Christoph Pohl, Flurina Stucki, Mario Lerchenberger, e.a.
Sächsischer Staatsopernchor Dresden
Sächsische Staatskapelle Dresden

Die Fledermaus gaf Johann Strauss jr. op een geniale wijze vorm aan de Weense operette. Deze operette is een aaneenschakeling van meeslepende melodieën, die alle mogelijke stemmingen verklanken. Johann Strauss nam destijds zijn Weense stadgenoten op de hak in deze venijnige komedie, want iedereen houdt er een dubbele moraal op na – vooral als het om de liefde gaat.

Die Fledermaus3

Programma en excursies

Dag 1 - Heenreis naar Leipzig

Vandaag reist u per comfortabele Royal Class touringcar vanaf de verschillende opstapplaatsen naar Leipzig. U verblijft in het uitstekende 4-sterren Seaside Parkhotel. Bij aankomst wordt u in een lokaal restaurant verwelkomd met een gezamenlijk diner.

Leipzig shutterstock_1111931798

Dag 2 - Ontdek muziekstad Leipzig: in het voetspoor van Bach

Na het ontbijt neemt een deskundige gids u mee voor een stadswandeling door Leipzig. U wandelt langs het Gewandhaus, het operahuis, het Bachmuseum en de Thomaskirche en Nikolaikirche. Daarnaast passeert u het oude raadhuis en een renaissancegebouw, waar J.S. Bach zijn arbeidscontract ondertekende als cantor van de naburige Thomaskirche. De laatgotische kerk is traditioneel de plaats waar het beroemde Thomanerchor optreedt en tevens de begraafplaats van J.S. Bach. Tijdens de wandeling is er een korte pauze, waarin u kunt genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje. De rest van de middag is vrij te besteden. Voordat u gezamenlijk dineert in een lokaal restaurant verzorgt uw reisleider de muziektoelichting op het optionele concert van het Gewandhausorchester in Leipzig. Na het diner kunt u, indien gewenst, het concert bijwonen. 

© Tom Thiele

Gewandhaus Leipzig c_Tom Thiele 1

Dag 3 - Van Leipzig naar Dresden

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. Voordat u Leipzig verlaat brengt u nog een bezoek aan het Mendelssohn Haus. Het Mendelssohn Haus is gehuisvest in de laatste woning van de componist Felix Mendelssohn Bartholdy. Het huis is zorgvuldig gerestaureerd en werd op 4 november 1997, precies 150 jaar na het overlijden van Mendelssohn, geopend. U wordt ingewijd in het museum, waarna u het op eigen gelegenheid kunt bekijken. Hierna heeft u de gelegenheid om te lunchen, waarna de touringcar klaar staat om u naar Dresden te brengen. Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok - en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Uw reisleider verzorgt de muziektoelichting op het Silvesterkonzert, waarna een gezamenlijk diner voor u klaar staat. Hierna vertrekt u naar de Semperoper voor het concert van de Staatskapelle. 

Dresden 6

Dag 4 - Feestelijk het nieuwe jaar in!

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de volgende muziektoelichting. Na de toelichting zult u de stad Dresden ontdekken. Dresden heeft nog steeds de glans van de baroktijd. Een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids voert u langs de Hofkirche en de Zwinger, die tot de bekendste barokbouwwerken van Duitsland behoren. Daarnaast passeert u de in luister herstelde Frauenkirche.  Na de stadswandeling luncht u gezamenlijk waarna de rest van de middag vrij te besteden is. Vanavond kunt u optioneel het concert in de Kulturpalast van Dresden bijwonen. De Dresdner Philharmonie brengt o.a. de Derde symfonie van Beethoven ten gehore. Na afloop luidt u gezamenlijke het nieuwe jaar in.

Dresden Frauenkirche

Dag 5 - De Semperoper in Dresden

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de muziektoelichting op de operette van Johann Strauss. Vandaag krijgt u een rondleiding door de befaamde Semperoper, de hof- en staatsopera van Saksen en de concerthal van de Sächsische Staatskapelle Dresden. De naam verwijst naar architect Gottfriend Semper die in 1838 startte met de bouw van dit monumentaal gebouw. Het gebouw kent een woelige geschiedenis met veel vernielingen en verbouwingen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw totaal verwoest en de heropbouw daarvan duurde maar liefst tot 1985. Aan het eind van de middag vertrekt u opnieuw naar de Semperoper, dit keer woont u operette Die Fledermaus bij. Aansluitend staat er een gezamenlijk diner voor u klaar. 

© Klaus Gigga

Dresden Semperoper-Zuschauerraum_rechts_c_Klaus_Gigga

Dag 6 - Terugreis naar Nederland

Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u terug naar Nederland te brengen. Onderweg wordt er een afscheidslunch geserveerd. U neemt afscheid van uw reisgenoten en reisleider op één van de uitstapplaatsen in Nederland. 

Programmawijzigingen voorbehouden.

Dresden Alte Meister
Lees meer
Lees minder

Reisinformatie

Uw hotel

Seaside Park Hotel Leipzig ****
U verblijft in het 4-sterrenhotel gelegen in het centrum van Leipzig. Op slechts twee minuten lopen van het hotel bevindt zich de Oper Leipzig. Dit Art-Nouveau hotel beschikt over moderne kamers. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreentelevisie. In het hotel is Wi-Fi beschikbaar. 

NH Hotel Dresden Altmarkt ****
Gelegen op de Altmarkt in Dresden ligt dit keurige 4-sterrenhotel. Het hotel beschikt over moderne kamers en er is gratis Wi-Fi beschikbaar. Alle kamers beschikken over airconditioning en elke kamer heeft een bureau. De hoogtepunten van Dresden zoals de Frauenkirche en Zwinger liggen op loop afstand. De Semperoper ligt op slechts 10 minuten wandelen. 

Seaside Park Hotel exterior
Seaside Park Hotel Leipzig buitenkant
Seaside Park Hotel lobby 2
Seaside Park Hotel Leipzig Lobby
Seaside Park Hotel hotelkamer impressie
Seaside Park Hotel Leipzig impressie hotelkamer
NH Collection Dresden Altmarkt Buitenkant
NH Collection Dresden Altmarkt Buitenkant
Veeg naar links

Uw reisleider

Klavecinist, organist en musicoloog
Albert-Jan Roelofs

Gaf als klavecinist en organist concerten in Europa, Azerbaijan, Brazilië, China, Nieuw-Zeeland, Australië en USA. Dirigeerde in de jaren ‘90 de Hofstad Operette en Zuid-Hollandse Operastichting. Is dan betrokken bij de artistieke leiding van Het Gelders Orkest en aan het begin van dit millennium verbonden aan het het Koninklijk Conservatorium. Met het barokorkest dat hij mede oprichtte speelde hij over de hele wereld concerten.

Albert-Jan+Roelofs

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

 • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
 • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
 • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
 • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50

Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness.

Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
6-daagse muziekreis Leipzig en Dresden, hoofdsteden van Sachsen
Vanaf 2.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 december 2024
v.a. 2.398,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (2 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Seaside Park Hotel in Leipzig (incl. ontbijt)
 • Verblijf (3 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren NH Hotel Altmarkt in Dresden (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis en transfers per Royal Class touringcar
• 6 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
30 december, Silvesterkonzert der Staatskapelle Dresden
1 januari, operette Die Fledermaus (J. Strauss)
Muziekprogramma t.w.v. € 380,- inbegrepen

Optioneel
29 december, Grosses konzert zum Jahreswechsel, € 162,-
31 december, Beethoven Eroica, € 88,-

Optionele muziek
29 december, Grosses konzert zum Jahreswechsel, € 162,-
31 december, Beethoven Eroica, € 88,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 298,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
6-daagse muziekreis Leipzig en Dresden, hoofdsteden van Sachsen
Vanaf 2.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 december 2024
v.a. 2.398,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (2 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Seaside Park Hotel in Leipzig (incl. ontbijt)
 • Verblijf (3 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren NH Hotel Altmarkt in Dresden (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis en transfers per Royal Class touringcar
• 6 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
30 december, Silvesterkonzert der Staatskapelle Dresden
1 januari, operette Die Fledermaus (J. Strauss)
Muziekprogramma t.w.v. € 380,- inbegrepen

Optioneel
29 december, Grosses konzert zum Jahreswechsel, € 162,-
31 december, Beethoven Eroica, € 88,-

Toeslagen

Optionele muziek
29 december, Grosses konzert zum Jahreswechsel, € 162,-
31 december, Beethoven Eroica, € 88,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 298,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Muziekreizen_najaar-winter 2024-2025_MU
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici