Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Elbphilharmonie Hamburg shutterstock_641329339+(1)
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Sir John Eliot Gardiner dirigeert het KCO in de Elbphilharmonie

Muziek, cultuur en water in Hamburg

muziekreizen

Klaus Mäkelä in Hamburg

Beleef in de Elbphilharmonie Mørk, Levit, Gilbert en Mäkelä

Concert
Elbphilharmonie
Staatsoper
Volgend vertrek
--
Reisduur
4 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Roland Kieft
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 1.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Muziek, cultuur en water in Hamburg

Weinig concertzalen kenden zo’n ingewikkelde wordingsgeschiedenis als de Elbphilharmonie in Hamburg, met bijna 10 jaar bouwtijd heeft het stadbestuurders wakker doen liggen. Maar met wat voor een resultaat! Zoals Sydney haar iconische operagebouw kent, is de Elbphilharmonie niet meer weg te denken als beeldmerk van de stad Hamburg. Met de spectaculaire binnenkant en de geweldige akoestiek daarnaast, vormt de Elbphilharmonie een vast onderdeel van Hannick Muziekreizen. Niettemin vormt het aanbod ditmaal iets heel speciaals. Gedurende twee avonden kunt u de volledige symfonieën van Brahms -vier stuks- horen, door onze nationale trots het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van de Engelse dirigent Sir John Gardiner. Uitvoeringen waarmee Brahms terug is in zijn geboortestad Hamburg, in een zaal waar hij alleen maar van had kunnen dromen. Aanvullend kunt u de opera Norma van Bellini meemaken, ook al niet te versmaden, want uitgevoerd door de befaamde Staatsoper Hamburg.  Hamburg heeft naast muziek meer dan genoeg te bieden. Zo gaat u deze reis de oude en nieuwe architectuur van de stad ontdekken en brengt u een bezoek aan de Kunsthalle met haar enorme collectie aan kunstwerken.

Hamburg, Shutterstock
Hamburg
Hamburg, Shutterstock (2)
Hamburg stadshuis
Haven van Hamburg shutterstock_1242860542
Hamburg haven
Hamburg Speicherstadt shutterstock_1242947341
Hamburg Speicherstadt
Hamburg Oper(c)Michael Westermann
Hamburg Oper © Michael Westermann
Hamburg Speicherstadt shutterstock_1181662084
Hamburg Speicherstadt
Hamburg Speicherstadt shutterstock_555101113
Hamburg Speicherstadt
Hamburg, Shutterstock 5
Hamburg
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Zaterdag 6 mei, opera Norma (Bellini) - inbegrepen
 • Zondag 7 mei, Brahms in zijn geboortestad - optioneel 
 • Maandag 8 mei, Brahms door het Concertgebouworkest - inbegrepen

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Foto Elbphilharmonie © Thies Raetzke
Foto Opera Norma © Hans Jörg Michel

 

Zaterdag 6 mei - opera Norma (Bellini)

Staatsoper Hamburg (19:30 uur)
Met Duitse en Engelse boventiteling

Dirigent
Giampaolo Bisanti

Regie
Yona Kim

Uitvoerenden
Saioa Hernández, Karine Deshayes, Najmiddin Mavlyanov, Tigran Martirossian, e.a.
Philharmonisches Staatsorchester Hamburg, Chor der Hamburgischen Staatsoper

‘Opera moet ons doen wenen, beven, sterven door haar zang …’ aldus Bellini. Dat is hem zeker gelukt in zijn indringende opera Norma. Met aria’s van onbeschrijfelijke lyrische expressiviteit – zoals ‘Casta Diva’ – geldt Norma als meesterwerk van de bel canto. Het verhaal van de priesteres Norma die omwille van liefde een dubbelleven leidt, zit vol van passie en extreme emotionele situaties, waar niet alleen plaats is voor tederheid maar ook voor haat en wraak. De eisen aan de sopraan en tenor zijn dan ook enorm hoog, zowel qua zangtechniek als acteren. Deze dramatische opera vol met gloedvolle muziek voert u naar passionele hoogten.

© Westermann

Oper Hamburg(c)Westermann

Zondag 7 mei - Brahms in zijn geboortestad

Elbphilharmonie, Grosser Saal (20:00 uur)

Dirigent
Sir John Eliot Gardiner

Uitvoerenden
Koninklijk Concertgebouworkest

Muziek
Johannes Brahms:        Symfonie nr. 1 in c op. 68
                                           Symfonie nr. 3 in F op. 90

Brahms is in 1833 in Hamburg geboren en verbleef daar bijna de eerste drie decennia van zijn leven. Hij was van arme komaf en moest als kind al met zijn pianospel geld verdienen. Pas op latere leeftijd durfde Brahms symfonieën te componeren, omdat hij steeds ‘de reus’ Beethoven achter zich voelde. Gardiner wil de symfonieën van hun serieuze imago ontdoen en deze in een nieuwe, frisse context plaatsen. Zo beschrijft hij de eerste symfonie door de steeds weer verspringende ritmes als een ‘aansporing om te dansen’. De derde symfonie doet de Engelse dirigent denken aan Brahms’ kamermuziek door ‘de intimiteit van het gesprek tussen individuele instrumenten’.

Prijs € 180,-  (incl. transfers v.v.)

© Herzog de Meuron

Hamburg Elbphilharmonie Grossersaal c_Herzog de Meuron

Maandag 8 mei - Brahms door het Concertgebouworkest

Elbphilharmonie, Grosser Saal (20:00 uur)

Dirigent
Sir John Eliot Gardiner

Uitvoerenden
Koninklijk Concertgebouworkest

Muziek
Johannes Brahms:         Symfonie nr. 2 in D op. 73
                                            Symfonie nr. 4 in e op. 98

Het viertal symfonieën van Brahms heeft een grote verscheidenheid aan stijlen, vormen en emoties. Nadat hij ruim twee decennia nodig had om zijn eerste symfonie te componeren en naar buiten te brengen, was de ban gebroken en volgden de volgende drie sneller. De tweede symfonie is een vriendelijk en mild werk, vol van mooie melodieën. In zijn vierde symfonie grijpt Brahms terug naar de passacaglia-vorm die ook Bach veelvuldig gebruikt heeft. Brahms plaatste zichzelf weliswaar in de traditie, maar was zonder meer vernieuwend. Dat is het bijzondere aan Brahms’ muziek: ook al is deze zeer complex, is ze óók zeer expressief en ‘danst’. 

© Chris Christodoulou

JEG1© Chris Christodoulou(gardiner-groot)

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Hamburg

U reist per comfortabele Royal Class Touringcar naar Hamburg, met een tussenstop in het gezellige Oldenburg. In de middag is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een lunch te nuttigen in het centrum van Oldenburg. Vervolgens reist u per touringcar door naar Hamburg, waar u verblijft in het 4-sterren Renaissance Hotel, gelegen in hartje centrum Hamburg. U kunt kort even bijkomen van de heenreis, waarna u vervolgens kunt genieten van een gezamenlijk welkomstdiner in het hotel. 

Hamburg, Shutterstock (3)

Dag 2 - Stadstour en opera Norma

Na uw ontbijt verzorgt uw reisleider de eerste muziektoelichting van de reis, over opera Norma in de Hamburgische Staatsoper. Vanochtend ontmoet u uw lokale gids waarmee u een busrit en wandeling door de stad maakt. U ontdekt de bijzondere ligging van Hamburg aan en in het water. Men beweert dat deze stad meer bruggen heeft dan Amsterdam en Venetië bij elkaar. Rond het middaguur brengt u ook een bezoek aan de beroemde St. Michaelskirche, waar u kunt genieten van een kort orgelconcert. De middag is verder ter vrije besteding en u luncht op eigen gelegenheid. U dineert gezamenlijk in een restaurant in Hamburg. Aansluitend vertrekt u naar de Staatsoper voor opera Norma. 

Hamburg, Shutterstock 3

Dag 3 - Rondleiding Kunsthalle en eerste concert in ‘Elphi’

Vanochtend geniet u van uw eerste ontbijt in uw hotel. Aansluitend verzorgt uw reisleider de muziektoelichting in het hotel, over uw eerste concert in de Elbphilharmonie. Nadien brengt u samen met uw reisleider een bezoek aan De Hamburger Kunsthalle, een van de meest gerenommeerde en grootste kunstmusea van Duitsland. De collectie van het museum omvat kunstwerken uit maar liefst zeven eeuwen, van de Middeleeuwen tot in de huidige tijd. Tot de grootste troeven van het museum worden de werken van de romantische schilder Caspar David Friedrich gerekend, waaronder het wereldberoemde “Der Wanderer über dem Nebelmeer”. De middag is ter vrije besteding. U dineert gezamenlijk in een restaurant in Hamburg. Indien bijgeboekt wordt u per touringcar naar een hoogtepunt van uw reis gebracht; de Elbphilharmonie met het KCO onder leiding van niemand minder dan Sir John Eliot Gardiner! Zowel locatie, dirigent én orkest van absolute wereldtop. 

Havendistrict Hamburg shutterstock_550142449

Dag 4 - Ontdek Hafencity en de Elbphilharmonie

U begint de ochtend muzikaal met een toelichting op het concert dat vanavond op het programma staat. Hierna maakt u kennis met de moderne architectuur van de havenstad in de wijk Hafencity. Deze nieuwe wijk, direct naast de Speicherstadt, is slechts een paar jaar oud en er wordt nog steeds gebouwd. Het gebied is een combinatie van appartementen, kantoren en winkels. Het water van de Elbe stroomt langs de kades en ieder gebouw is in een andere en moderne stijl ontworpen. Daarnaast tonen de gebouwen een grote verscheidenheid aan 21e-eeuwse stedelijke architectuur. Op eigen gelegenheid kunt u de lunch nuttigen in het centrum van Hafencity. Na een gezamenlijk diner begeeft u zich gezamenlijk naar de Elbphilharmonie, waar het Koninklijk Concertgebouworkest samen met Sir John Eliot Gardiner een spetterende afsluiting van uw reis verzorgen. 

Kunsthalle Hamburg, Shutterstock

Dag 5 - Terugreis naar Nederland via Bremen

Na het ontbijt vertrekt u richting Nederland. Onderweg maakt u een uitgebreide tussenstop in de oude Hanzestad Bremen met als symbool de Bremer stadsmuzikanten. Onderweg naar Nederland wordt een afscheidslunch geserveerd. Aansluitend vervoer naar uw uitstapplaats.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Hamburg, Shutterstock 2

Reisinformatie

Uw hotel

Renaissance Hamburg Hotel ****
Van harte welkom in dit uiterst comfortabele hotel, gelegen midden in het centrum van Hamburg. Op slechts 5 minuten wandelen vindt u het meer de Alstersee en het stadshuis van Hamburg. Het hotel bevindt zich in een karakteristiek historisch gebouw, en is de perfecte uitvalsbasis voor uw reis naar Hamburg. 

Renaissance Hamburg Hotel-Aussenansicht
Renaissance Hamburg Hotel
Renaissance Hamburg Hotel- Deluxe Room King
Deluxe Room
Renaissance Hamburg Hotel - Broscheks Restaurant
Restaurant
Renaissance Hamburg Hotel - Broscheks Restaurant Kitchen
Restaurant
Renaissance Hamburg Hotel - Bricks_Bar
Bar
Veeg naar links

Uw reisleider

Musicologe en muziekrecensent
Maartje Stokkers

“Na mijn studie muziekwetenschap in Amsterdam werkte ik van 2005 tot 2018 als presentator bij NPO Radio4. Ik genoot met name van de live concerten vanuit het Concertgebouw, de Doelen en TivoliVredenburg. In de tussentijd stond ik op de cd-afdeling van Broekmans en Van Poppel waar ik veel repertoirekennis heb opgedaan. Sinds vier jaar ben ik als freelancer verbonden aan de Volkskrant; een functie die mijn ogen en oren opent voor de originele en ontroerende producties en concerten. Contact met medemuziekliefhebbers heb ik iedere zomer op Festival Wonderfeel, waar ik de mooiste muziek en musici leer kennen en introduceer. Op vakantie wordt geen concertzaal of concert overgeslagen. Dat ik dit alles nu mag combineren, is een fantastische kans.” 

Maartje-Stokkers

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

 • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
 • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
 • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
 • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50
Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness. Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 4 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis Sir John Eliot Gardiner dirigeert het KCO in de Elbphilharmonie
Vanaf 1.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 mei 2023
v.a. 1.998,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Renaissance Hotel Hamburg (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
Zaterdag 6 mei, opera Norma (Bellini) 
Maandag 8 mei, Brahms door het Concertgebouworkest 

Optioneel
Zondag 7 mei, Brahms in zijn geboortestad
Prijs: € 180,- (incl. transfers v.v.)

 

Muziek optioneel:
Zondag 7 mei, Brahms in zijn geboortestad
Prijs € 180,-  (incl. transfers v.v.)

Verdere toeslagen:

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• € 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
5-daagse muziekreis Sir John Eliot Gardiner dirigeert het KCO in de Elbphilharmonie
Vanaf 1.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 mei 2023
v.a. 1.998,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Renaissance Hotel Hamburg (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
Zaterdag 6 mei, opera Norma (Bellini) 
Maandag 8 mei, Brahms door het Concertgebouworkest 

Optioneel
Zondag 7 mei, Brahms in zijn geboortestad
Prijs: € 180,- (incl. transfers v.v.)

 

Toeslagen

Muziek optioneel:
Zondag 7 mei, Brahms in zijn geboortestad
Prijs € 180,-  (incl. transfers v.v.)

Verdere toeslagen:

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 498,-
• € 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici