Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
shutterstock_356008592 Jeruzalem
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Muziek en cultuurreis naar Israël

Het land van melk, wijn en honing

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

‘Tel Aviv danst, terwijl Jeruzalem bidt en Haifa werkt’ 

In een notendop karakteriseert dit gezegde Israël. Hoewel Tel Aviv en Jeruzalem bij wijze van spreken op een steenworp afstand van elkaar liggen zijn het werelden van verschil. Het hippe, mondaine Tel Aviv met zijn boulevards, tot de verbeelding sprekende architectuur van Bauhaus, de azuurblauwe zee enerzijds en Jeruzalem, het trefpunt van drie wereldgodsdiensten anderzijds. Twee totaal verschillende werelden in één land, omringd met Arabische buren. Met Hannick ontdekt u de dynamiek van dit zo bijzondere land. Tijdens uw verblijf in Tel Aviv maakt u kennis met de oude havenstad Jaffa, de kunstgalerijen en de top van de musea wereldwijd. In Jeruzalem staat u oog in oog met de eeuwenoude ommuurde stad. Met zijn Joodse wijk HaKardo, de Klaagmuur aan de voet van de Tempelberg met daarop de Al-Aqsa- en Omarmoskee ziet u de veelzijdigheid van deze religieuze stad. Ook de muziekkeuze houdt gelijke tred met de verschillen tussen oud en nieuw: in de stad waar de drie wereldgodsdiensten samenkomen kunt u tijdens het Bach Festival Jerusalem de beroemde 'Hohe Messe' van Bach beluisteren. In de vibrerende stad Tel Aviv krijgt u Stravinsksy’s spectaculaire en kleurrijke ballet Petroesjka aangeboden. Bij deze symfonische uitvoering staat het Israel Philharmonic Orchestra onder leiding van het jonge toptalent Lahav Shani, in Nederland bekend als chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 

Voor deze reis dient u goed ter been te zijn, het betreft een intensief excursieprogramma. Uw mobiliteit is bij deze reis van groot belang. 

shutterstock_783686665 Tel Aviv
Tel Aviv
shutterstock_1274808763 Tel Aviv
Tel Aviv
shutterstock_573063388 Jaffa
Jaffa
shutterstock_659205955 Klaagmuur Jeruzalem
Klaagmuur Jeruzalem
shutterstock_243248263 Church of Princess Elizabeth Ein Kerem
Ein Kerem
shutterstock_1180093447 Tel Aviv Witte Stad Bauhaus
Tel Aviv
shutterstock_1083293714 Jaffa
Jaffa
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Zaterdag 18 maart, Shani in Tel Aviv - inbegrepen
 • Zondag 19 maart, Hohe Messe in Jerusalem - Bach Festival
  Jerusalem - inbegrepen 

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Foto Lahav Shani: © Hans van der Woerd 

Zaterdag 18 maart - Shani in Tel Aviv

Charles Bronfman Auditorium, The Lowy Concert Hall, Tel Aviv (20:00 uur) 

Dirigent
Lahav Shani 

Uitvoerenden
Juan Pérez Floristán - piano
Israel Philharmonic Orchestra 

Muziek
Sergej Prokofiev:                           Scythian Suite 
Sergej Rachmaninov:                   Rhapsodie op een thema van Paganini voor piano en orkest 
Igor Stravinsky:                             Petroesjka 

In Nederland kennen we Lahav Shani sinds 2018 als chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De carrière van de in 1989 geborene Shani is overweldigend. Hij is een internationaal gevraagde dirigent. Sinds het seizoen 20/21 is hij tevens chef-dirigent van het Israel Philharmonic Orchestra. Daarmee is hij weer thuis. In zijn geboortestad Tel Aviv dirigeert hij een Russisch programma, waaronder Petroesjka, één van de balletten die Stravinsky voor de Ballet Russes gecomponeerd heeft en welke meestal in de concertversie gespeeld worden.

© Oded Antman

IPO WITH LAHAV 2019 CREDIT ODED ANTMAN

Zondag 19 maart - Hohe Messe in Jerusalem - Bach in Jerusalem Festival

YMCA International Auditorium (20:00 uur) 

Dirigent
Peter Wheelhan 

Uitvoerenden
Richersh Resch, e.a.
Jerusalem Baroque Orchestra

Muziek
Johann Sebastian Bach:                       Mis in b BWV 232 

Het Jerusalem Baroque Orchestra heeft in 2016 het Bach in  Jerusalem Festival in het leven geroepen. Tot 2020 vond het festival jaarlijks plaats. Na een tweejarige noodgedwongen pauze door de coronapandemie, kan het festival dit jaar wederom een van de meest bekende componisten eren. Solisten, dirigenten en musici van de hele wereld worden uitgenodigd om samen te musiceren. Dit jaar wordt de 'Hohe Messe' van Bach gespeeld, een werk dat alom geliefd en gewaardeerd wordt.

© Rustam Baeramov

Jerusalem Baroque Orchestrea - Credit Rustam Baeramov

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Tel Aviv, de stad van verlangen

Vandaag reist u van Amsterdam Schiphol per directe Transavia lijnvlucht naar Tel Aviv. Na aankomst wordt u onder leiding van een deskundige gids per privétransfer naar uw comfortabele 4-sterren hotel in Tel Aviv gebracht. U geniet van een welkomstdrankje in uw hotel en heeft enige tijd om in te checken in uw hotelkamer. Aansluitend geniet u van een gezamenlijk diner in een nabijgelegen restaurant. 

shutterstock_783686665 Tel Aviv

Dag 2 - Oude havenstad Jaffa

Vanmorgen geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel. Er staat een interessante dag op de planning. Onder leiding van een deskundige gids ontdekt u de oude havenstad Jaffa. Jaffa betekent mooi. Het is slechts een korte rit vanaf uw hotel daar Jaffa een stadsdistrict van de gemeente Tel Aviv-Jaffa is. U rijdt en wandelt langs verschillende hoogtepunten. U ontdekt de haven van deze oudste havenstad in het oostelijke Middellandse Zeegebied. U wandelt langs de vele kunstgalerijen waar deze stad bekend om staat en ziet het lokale leven wanneer u langs de verschillende kraampjes en winkeltjes loopt van de lokale markt. Deze indruk van Jaffa sluit u in stijl af met een gezamenlijke lunch in een visrestaurant. Aansluitend wordt u per privétransfer terug naar uw hotel gebracht. De rest van de middag is ter vrije besteding en u dineert op eigen gelegenheid. Uw gids geeft u vandaag graag verschillende tips over smaakvolle restaurants. 

shutterstock_510846877 Jaffa

Dag 3 - De witte stad en haar kunst

Vanmorgen verzorgt uw reisleider na het ontbijt de eerste muziektoelichting van uw reis over het concert van vanavond met het Israel Philharmonic Orchestera onder leiding van ‘onze’ Lahav Shani. Aansluitend wordt u opgehaald door uw gids en per privétransfer naar het Tel Aviv Museum of Art gebracht. Dit eerste kunstmuseum van Israël – opgericht in 1932 – is een invloedrijke instelling waar u een uiteengezette collectie van hedendaagse en moderne kunst bewondert. Tel Aviv wordt ook de witte stad genoemd, veroorzaakt door een ‘verzameling’ van 4000 gebouwen die gebouwd zijn volgens de principes van Bauhaus. Uw gids licht de stad en haar gedachtes graag toe. Voordat u deze kunstroute afsluit, kunt u op eigen gelegenheid lunchen in de stad. Aansluitend reist u naar de kunstzinnige wijk Neve Tzedek, die volstaat met avant-gardistische designwinkels, modeboetieks en het mooiste handwerkcreaties etaleren. U geniet van een vroeg gezamenlijk diner en beleeft aansluitend het concert met het Israel Philharmonic Orchestra. 

shutterstock_595899008 Tel Aviv Witte Stad Bauhaus

Dag 4 - Welkom in de hoofdstad van Israël

Vanmorgen reizen we van de stad die danst, naar de stad die bidt. Na een comfortabel ontbijtbuffet reist u naar de hoofdstad van Israël, Jeruzalem. Deze ‘heilige’ stad, zult u niet teleurstellen. Alvorens wij u naar uw hotel brengen vertelt uw gids u meer over deze stad tijdens de panoramatour. U maakt een tussenstop op de top van de Olijfberg voor een indrukwekkend panoramisch uitzicht over Jeruzalem. Vanaf de Olijfberg heeft u het mooiste panorama op deze stad waar het christendom, het jodendom en de Islam elkaar ontmoeten. Aansluitend wordt u naar uw 4-sterren hotel gebracht. De rest van de middag is ter vrije besteding. U geniet van een gezamenlijk diner in een restaurant in de stad. Per privétransfer wordt u naar het Jerusalem International YMCA gebracht, voor het optreden met The Jerusalem Baroque Orchestra. 

shutterstock_438125200 Jeruzalem

Dag 5 - Oude stad van Jeruzalem

Na gisteren een bijzonder panorama uitzicht over de stad te hebben gehad, ontdekt u vandaag per touringcar en te voet deze indrukwekkende stad verder. Onder begeleiding van een deskundige gids start u bij de Damascuspoort en wandelt zo de oude stad binnen. Uw gids vertelt u alles over deze historische stad en maakt een tussenstop bij de Westmuur, beter bekend als de Klaagmuur. Vandaag vindt de Bar Mitswa plaats bij de Klaagmuur, een joodse gebeurtenis die wordt gevierd wanneer de Joodse jongens hun dertiende levensjaar ingaan en vanaf die leeftijd als volwassen worden beschouwd. Om uw kennismaking met Jeruzalem optimaal af te sluiten maken we een wandeling over de stadsmuren van de oude stad, vanwaar u schitterende uitzichten heeft over de stad. Na afloop luncht u gezamenlijk in een traditioneel restaurant in de Oude Stad. De rest van de middag is ter vrije besteding en dineert u op eigen gelegenheid.  shutterstock_659205955 Klaagmuur Jeruzalem

Dag 6 – Dagexcursie Jeruzalem

Vandaag staat er een gevarieerde combinatie aan excursies in Jeruzalem op de planning waarmee u de stad aan het einde van uw reis volledig leert kennen. Uw excursietour start bij het Yad Vashem. Wie Yad Vashem zegt, denkt aan de tragiek van de Tweede Wereldoorlog en de Joden in de diaspora. Aansluitend bezoekt u Ein Kerem, een sfeervol heuveldorp dat bekend staat als de plaats waar Johannes de Doper zou zijn geboren. U keert terug naar het centrum van Jeruzalem en bezoekt de Mahane Yehuda markt waar u eveneens genoeg ruimte heeft om op eigen gelegenheid te lunchen. Per privétransfer wordt u naar The Israel Museum vlakbij de Knesset gebracht. Dit is het Nationale Museum van het land en staat bekend om (Joodse) kunst, archeologie, maar met name om de presentatie van De Dode Zee-rollen. Deze omvatten een collectie handschriften van meer dan 900 documenten, inclusief ruim 200 handschriften van de Hebreeuwse Bijbel, de Tenach. U geniet aansluitend van een gezamenlijk diner, in het hoogstaande restaurant van dit institutionele museum. shutterstock_620462318 Church of Princess Elizabeth Ein Kerem

Dag 7 - Afscheid van Israël

Vanmorgen geniet u van uw laatste ontbijtbuffet in het hotel en checkt u vervolgens uit. Hannick organiseert een bijzonder afscheid van deze reis voor u in het Judeagebergte. U bezoekt een wijngaard ter plaatse en geniet na de rondleiding van een wijnproeverij en lichte lunch. Per privétransfer wordt u vervolgens naar het vliegveld gebracht voor uw directe vlucht naar Amsterdam. 

Programmawijzigingen voorbehouden.

shutterstock_356008592 Jeruzalem
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Backstage Hotel - an Atlas Boutique Hotel Tel Aviv **** (16 t/m 19 maart) 
Aantrekkelijk gelegen in het centrum van Tel Aviv vindt u dit 4-sterren hotel waar u de eerste 3 nachten zal verblijven. Het hotel bevindt zich in een oud gerenoveerd theater, wat het een karakteristieke uitstraling geeft. Uw kamer beschikt over individueel regelbare airconditioning, flatscreen TV, kluisje, gratis Wi-Fi en minibar.  

Bezalel Hotel - an Atlas Boutique Hotel (19 t/m 22 maart) 
Het boetiekhotel Bezalel ligt aantrekkelijk in het centrum van Jeruzalem en daarmee een mooie uitvalsbasis voor uw reis. Uw kamers beschikken over alle gemakken als flatscreen tv, minibar, waterkoker, airconditioning, kluisje en gratis Wi-Fi. 

Backstage Hotel 01
Tel Aviv - Backstage Hotel - Royale entree
Backstage Hotel 05
Tel Aviv - Backstage Hotel - Lobby
Backstage Hotel 43
Tel Aviv - Backstage Hotel Lobby
Backstage Hotel 25
Tel Aviv - Backstage Hotel Terras
Backstage Hotel 38
Tel Aviv - Backstage Hotel Kamer
Bezalel outside
Jeruzalem - Bezalel Hotel
Bezalel Finals-125 (2)
Jeruzalem - Bezalel Hotel Lobby
Bezalel Garden
Jeruzalem - Bezalel Hotel Tuin
Bezalel Room
Jeruzalem - Bezalel Hotel Kamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Klavecinist, organist en musicoloog
Albert-Jan Roelofs

Gaf als klavecinist en organist concerten in Europa, Azerbaijan, Brazilië, China, Nieuw-Zeeland, Australië en USA. Dirigeerde in de jaren ‘90 de Hofstad Operette en Zuid-Hollandse Operastichting. Is dan betrokken bij de artistieke leiding van Het Gelders Orkest en aan het begin van dit millennium verbonden aan het het Koninklijk Conservatorium. Met het barokorkest dat hij mede oprichtte speelde hij over de hele wereld concerten.

Albert-Jan+Roelofs

Vervoer

Directe vluchten met Transavia
16-03-2023, Amsterdam – Tel Aviv, 14:00 tot 19:35 uur, HV 5799
22-03-2023, Tel  Aviv – Amsterdam, 19:15 tot 23:25 uur, HV 5802
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 8 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.

Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
7-daagse muziek- en cultuurreis naar Israël
Vanaf 3.798,- p.p.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 maart 2023
v.a. 3.798,-
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (3 overnachtingen) in het 4-sterren Backstage Hotel - an Atlas Boutique Hotel in Tel Aviv (incl. ontbijt)
 • Verblijf (3 overnachtingen) in eht 4-sterren Bezalel Hotel - an Atlas Boutique Hotel in Jeruzalem (incl. ontbijt) 
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe El Al Airlines-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 7x lunch of diner
 • Indrukwekkend excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
18 mrt: Shani in Tel Aviv
19 mrt: Hohe Messe in Jerusalem

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 798,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• ANVR boekingskosten € 30,- per factuur
• Calamiteitenfonds € 2,50 en SGR Consumentenbijdrage € 5,- per persoon

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
7-daagse muziek- en cultuurreis naar Israël
Vanaf 3.798,- p.p.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 maart 2023
v.a. 3.798,-
Inbegrepen
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (3 overnachtingen) in het 4-sterren Backstage Hotel - an Atlas Boutique Hotel in Tel Aviv (incl. ontbijt)
 • Verblijf (3 overnachtingen) in eht 4-sterren Bezalel Hotel - an Atlas Boutique Hotel in Jeruzalem (incl. ontbijt) 
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Directe El Al Airlines-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 7x lunch of diner
 • Indrukwekkend excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
18 mrt: Shani in Tel Aviv
19 mrt: Hohe Messe in Jerusalem

Toeslagen

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 798,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• ANVR boekingskosten € 30,- per factuur
• Calamiteitenfonds € 2,50 en SGR Consumentenbijdrage € 5,- per persoon

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd