Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Kreta Chania

Wegens herhaald succes ook in 2024

muziekreizen

Kreta Klassiek in het land van de Muzen

Thuis bij Hannick-reisleider, pianist en reisontwerper Joost van der Meent in 'het land van de Muzen’

Concert
Festival
Volgend vertrek
27-08-2024
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Schiphol
Reisleider
Joost van der Meent
Vliegtuig
Transavia
Destin
Vanaf 2.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Openluchtconcert door uw eigen reisleider

Zomer op Kreta: in de bomen zingen de krekels, in de bergen klinken de geitenbellen, ’s avonds tsjirpen de cicaden en vanuit uw hotel aan een turquoise zee geniet u deze week van vijf concerten. Kreta is de bakermat van Europa. Tijdens deze reis maakt u kennis met historische schatten van Kreta, u bezoekt de mooiste plekken van dit grote eiland en u geniet van prachtige archeologische opgravingen. Er is tijd voor ontspanning, zon, zee, een wandeling door de natuur of een pittoresk bergdorpje. Uw gids kent de sfeervolste taverna’s waar volgens de authentieke Griekse keuken wordt gekookt. Door eeuwen Ottomaanse overheersing was Griekenland lang afgesloten van het muzikale leven in Noord-Europa. Hannick is daarom extra trots u in samenwerking met pianist en Kreta-kenner Joost van der Meent een klassieke muziekreis te presenteren in het oorspronkelijke land van de Muzen.

Kreta shutterstock_364547306-chania
Chania
Kreta Chania shutterstock_1712417350
Straat in Chania
Kreta Chania shutterstock_549162976
Chania
Kreta Botanical Garden shutterstock_1470172715
Botanische tuin op Kreta
Chania, Kreta Foto Joost
Boulevard van Kissamos, © Joost van der Meent
Kreta, Foto Joost
Baai van Kissamos, © Joost van der Meent
Kreta shutterstock_627346502
Kreta
Kreta Foto Joost
Museum van Kissamos, © Joost van der Meent
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Woensdag 28 augustus, kamermuziekconcert - inbegrepen
 • Donderdag 29 augustus, pianorecital (openluchtconcert) door uw eigen reisleider - inbegrepen
 • Vrijdag 30 augustus, kamermuziekconcert - inbegrepen
 • Zaterdag 31 augustus, kamermuziekconcert - inbegrepen
 • Zondag 1 september, kamermuziekconcert - inbegrepen

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Woensdag 28 augustus - kamermuziekconcert

in de concertzaal van uw hotel (21:00 uur)

Muziek
Robert Schumann:         Märchenbilder, op. 113 (altviool, piano)
Dmitri Sjostakovitsj:      Concertino voor 2 piano's, op. 94
Nikolaj Medtner:            Selection of fairy tales, op.51 (piano solo)
Antonín Dvořák:             Dumky-trio, op. 90 no.4 (piano, viool, cello)

Kreta concert Minoa Palace Resort

Donderdag 29 augustus - pianorecital (openluchtconcert) door uw eigen reisleider

buiten onder de sterren, aan de voet van de Witte Bergen in Meskla (21:00 uur)

Uitvoerende
Joost van der Meent - piano

Muziek
Werken van o.a. Beethoven en Chopin

Kreta Meskla shutterstock_52198804

Vrijdag 30 augustus - kamermuziekconcert

in de concertzaal van uw hotel (21:00 uur)

Muziek
Sergej Prokofjev:               Kwintet op. 39 (hobo, klarinet, viool, altviool, contrabas)
                                                Sonata voor 2 viool, op. 56
Felix Mendelssohn:           Strijkkwartet, op. 80 no. 6

Minoa Palace Resort & Spa - muziek

Zaterdag 31 augustus - kamermuziekconcert

in de concertzaal in uw hotel (21:00 uur)

Muziek
Franz Schubert:                  Octet D803 (klarinet, fagot, hoorn, twee violen, altviool, cello, contrabas)
Aram Chatsjatoerjan:       Trio (klarinet, viool, piano )

Minoa Palace Resort & Spa - muziek 1

Zondag 1 september - kamermuziekconcert

in de concertzaal van uw hotel (21:00 uur)

Muziek
Johannes Brahms:              Variaties op een thema van Haydn voor 2 piano's, op. 56b
Witold Lutoslawski:            Paganini variaties for 2 piano's
Sergej Rachmaninov:         Suite no. 1 op. 5 (Fantaisie-Tableaux) voor twee piano's

Programma en excursies

Dag 1 - Uw reis naar Kreta

U vliegt in de ochtend per rechtstreekse vlucht met Transavia naar Chania op het eiland Kreta. Een medewerker van Hannick Reizen zal op luchthaven Schiphol aanwezig zijn om u te begroeten en van dienst te zijn bij het inchecken. Bij aankomst in Chania ontmoet u uw reisleider Joost van der Meent en hij heet u van harte welkom op Kreta. U reist samen naar restaurant Koukouvaya voor een brunch. Vervolgens reist u per touringcar in ca. 40 minuten naar uw schitterende 5-sterren luxe hotel, het Minoa Palace Resort. Na aankomst en inchecken in het hotel is er tijd om op te frissen en uit te rusten. ’s Avonds geniet u gezamenlijk in het hotel van het welkomstdiner.

Chania, Kreta shutterstock_2150100645 (1)

Dag 2 - Ontdek Chania stad

Er staat een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar met, zoals in Griekenland gebruikelijk, veel verse producten zoals yoghurt, honing, groenten en fruit. U maakt deze ochtend kennis met Chania stad, gelegen op 12 km van uw hotel. Chania staat bekend als de mooiste stad van Kreta. Voorheen was het de hoofdstad van het eiland, tot in 1971 Heraklion het administratief centrum werd. U bezoekt de Venetiaanse haven, de oude moskee, de oude synagoge en de kathedraal. U ziet archeologische resten in de binnenstad en wandelt door de gezellig steegjes. Er is voldoende vrije tijd om op eigen gelegenheid nader kennis te maken met deze heerlijke stad en door de idyllische straatjes te slenteren. U luncht gezamenlijk in Chania en vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel. Eind van de middag verzorgt uw reisleider een eerste toelichting voor het concert van die avond. Na de toelichting wordt er voorafgaand aan het concert gezamenlijk op het strand gedineerd.

Kreta Chania shutterstock_547490128

Dag 3 - Zon, zee en een concert onder de sterrenhemel

Na het ontbijt geeft uw reisleider een toelichting op het pianorecital dat hij zelf deze avond verzorgt. Mede omdat uw reisleider zich moet voorbereiden op het concert van vanavond is daarna deze dag ter vrije besteding. U kunt genieten van een heerlijke rustdag. Het hotel beschikt over vele faciliteiten, zoals diverse restaurants, meerdere zwembaden, fitnessgelegenheid en ook een eigen strand met ligstoelen, parasols én bediening. Bovendien is er een rechtstreekse busverbinding met Chania. Vroeg in de avond rijdt u het binnenland in naar Meskla, waar u samen geniet van een Griekse maaltijd. Aansluitend is er een ontvangst thuis bij uw reisleider Joost van der Meent. U krijgt een kopje koffie, een hapje en een drankje én een privéconcert op het terras, onder de sterren!

Kreta Meskla shutterstock_52198804

Dag 4 - Historisch en traditioneel Kreta

In de loop van de ochtend vertrekt u per touringcar naar Theriso waar u (optioneel) het museum van de Nationale Opstand (WOII) kunt bezoeken. De weg voert door de Theriso-kloof en is op zich al een belevenis door het natuurschoon, de chauffeur zal een stop maken om u van de omgeving te laten genieten, soms ligt de weg vol met…geiten! Er is een gezamenlijke lunch in Zourva, met uitzicht over de bergen en de zee. Na de uitgebreide lunch volgt een bezoek aan het mooie plaatsje Meskla, de zomerresidentie van uw reisleider. Overal stromen hier de bergbeekjes, u bevindt zich hier in het centrum van de Kretenzische citrusteelt. In Meskla bezoekt u de bijzondere kerk met fresco’s uit de 14e eeuw. Als u eind van de middag weer in het hotel aankomt kunt u bijkomen van alle indrukken, er is tijd voor ontspanning voordat uw reisleider weer een toelichting verzorgt voor het concert van deze avond dat in uw hotel plaatsvindt.

Kreta Therisso shutterstock_1179764644

Dag 5 - Kolymbari en Kissamos

Na het ontbijt brengt de touringcar u naar een prachtig klooster op een indrukwekkende locatie aan zee bij het stadje Kolymbari. Het klooster ademt geschiedenis en er is ook een museum. We drinken een kopje (ijs-)koffie aan de boulevard van de kleine haven.
Na dit bezoek reist u verder naar Kissamos, de meest westelijke stad van Kreta. Het archeologisch museum aldaar is klein maar fijn. Historische vondsten uit de omgeving, waaronder wereldberoemde Romeinse mozaïeken spreken tot de verbeelding. Het museumbezoek wordt gevolgd door de lunch aan de boulevard van Kissamos. Bij terugkeer in het hotel is er tijd om even uit te rusten. Na de muziektoelichting door uw reisleider bent u vrij in het hotel of in de omgeving te dineren voorafgaand aan het concert van die avond.

Monastery Asi Gonias Kolymbari Kreta shutterstock_2214316687

Dag 6 - Cultuur en natuur in het binnenland van Kreta

“kalo mina” zeggen de Grieken op de eerste van de nieuwe maand: ”een goede maand gewenst”
Na het ontbijt brengt de touringcar u naar Ano Vouves waar de oudste olijfboom op aarde op u wacht! Na een kopje koffie bij dit “monument van de natuur” bezoekt u de Rotonda-kerk, een van de oudste kerken van Griekenland. Niet ver daarvandaan bezoeken we het landgoed van een olijvenboerderij voor een rondleiding door de olijvenperserij. Aansluitend is er in het restaurant van de olijvenpers een gezamenlijke lunch. Na de lunch keren we terug naar het hotel en ’s avonds beluisteren we in het hotel het laatste concert van deze reis.

Ano Vouves Kreta shutterstock_1036403239

Dag 7 - Excursie naar Lappa met forellenlunch tussen de watervallen

’s Ochtends kunt u eerst weer van het ontbijt genieten. Daarna rijden we naar het nieuwe archeologische museum in Chania, met tijd voor het mooie uitzicht en een kopje koffie vanaf het museumterras. Daarna rijden we langs de noordkust voor een excursie naar het schilderachtige Lappa. Keizer Tiberius liet hier zo’n 2000 jaar geleden een netwerk van waterwegen aanleggen vanuit de bergen, en…..het water stroomt nog steeds! Na aankomst maken we (facultatief) een rondwandeling door de “bovenstad”, gevolgd door een forellenlunch tussen de watervallen in de “onderstad”. 
Het is ongeveer een uur rijden terug naar het hotel waar u de namiddag vrij bent om te ontspannen en te genieten van de faciliteiten. Tegenover het hotel wordt u ’s avonds aan het strand het afscheidsdiner aangeboden.

Lappa, Kreta shutterstock_1464474398

Dag 8 - Terugreis naar Nederland, maar eerst nog een bezoek aan een mooi Venetiaans klooster

Na het ontbijt staat de touringcar om ca 8.30 uur klaar om naar de luchthaven te rijden. Vlakbij de luchthaven is er echter een plek die u niet mag missen: het Venetiaanse klooster Agia Triada (Heilige Drie-eenheid). Hier kunt u nog even genieten van rust, de uitzichten en de bloemenpracht op de binnenplaats voordat u naar de luchthaven van Chania vertrekt voor de terugreis naar Nederland.

Programmawijzigingen voorbehouden

Agia Triada klooster Kreta shutterstock_1486751192
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Minoa Palace Resort & Spa *****
Dit luxe 5-sterren hotel is gelegen aan het strand. Op korte afstand vindt u tevens de sfeervolle stad Chania. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna met spa centrum en behandelingen, tennisbaan en fitnessruimte. Tevens zijn er maar liefst 4 restaurants in het hotel en het hotel beschikt over een eigen concertzaal. Hier worden ook een aantal concerten gegeven tijdens uw verblijf. U verblijft in een tweepersoonskamer. De hotelkamers zijn zeer ruim, maar liefst 27 vierkante meter. Daarnaast zijn de kamers voorzien van airconditioning, een zithoek en tv. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht over de tuin en over de bergen.

Minoa Palace Resort and spa PANORAMIC
Minoa Palace Resort & Spa
Minoa Palace Resort & Spa overzicht
Overzicht hotel
Minoa Palace Resort RECEPTION LOBBY
Receptie / Lobby
Minoa Palace Resort & Spa kamer
Hotelkamer
Minoa Palace Resort ELIA RESTAURANT
Elia restaurant
Veeg naar links

Uw reisleider

Concertpianist en muziekdocent
Joost van der Meent

“Ik studeerde hoofdvak piano aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en na 2 jaar deed ik versneld staatsexamen. Ik houd van het grote klassiek-romantische repertoire en speel van Bach tot en met Ravel met een grote liefde voor Debussy, Schubert, Chopin en Liszt. In het Concertgebouw te Amsterdam werkte ik 18 jaar lang bij het Nederlands Philharmonisch Orkest alsmede bij Het Gelders Orkest in Arnhem. In de Kleine Zaal van het Concertgebouw gaf ik vele recitals en ik tourde veel als solist door Duitsland. Naast mijn concertpraktijk werk ik tegenwoordig in Amsterdam als docent piano en als zangcoach, tevens geef ik les in algemene muziektheorie en compositie. Reisleider zijn bij Hannick is vooral leuk omdat het reisgezelschap bestaat uit échte klassieke muziekliefhebbers, eigenlijk het mooiste publiek dat je als musicus kunt wensen.''

Joost van der Meent 1

Vervoer

Directe vluchten met Transavia
27-08-2024, Amsterdam – Chania, 06:30 tot 11:00 uur, HV 5887
03-09-2024, Chania – Amsterdam, 11:50 tot 14:40 uur, HV 5888
Schemawijzigingen voorbehouden

Transavia biedt slechts één heenvlucht aan op de dag van vertrek, hierdoor is een latere heenvlucht niet mogelijk. Om uw reis verder rustig te kunnen beginnen, bieden wij u een Grieks ontbijt/brunch aan na aankomst in Chania. Daarnaast hebben wij vanuit het programma deze dag er rekening mee gehouden dat u goed tot rust kunt komen alvorens de rest van de bijzondere reis begint.

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling Transavia
Bij uw vlucht is altijd 10 kg hand- en 20 kg ruimbagage inbegrepen. Wilt u meer kilo’s meenemen kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 8 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.

Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
8-daagse muziekreis Kreta Klassiek
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 augustus 2024
v.a. 2.998,-
 • Vier concerten in uw luxe hotel
 • Openlucht pianorecital onder de sterrenhemel door uw reisleider Joost van der Meent
 • Verblijf (7 overnachtingen) in het prestigieuze 5-sterren Minoa Palace Resort & Spa gelegen aan zee met eigen strand (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Unieke begeleiding door onze eigen Nederlandssprekende gids die de Griekse taal beheerst en de omgeving en locaties goed kent
 • Directe Transavia-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 9 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
28 augustus: kamermuziekconcert
29 augustus: pianorecital (openluchtconcert) door uw eigen reisleider
30 augustus: kamermuziekconcert
31 augustus: kamermuziekconcert
1 september: kamermuziekconcert

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 598,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
8-daagse muziekreis Kreta Klassiek
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 augustus 2024
v.a. 2.998,-
Inbegrepen
 • Vier concerten in uw luxe hotel
 • Openlucht pianorecital onder de sterrenhemel door uw reisleider Joost van der Meent
 • Verblijf (7 overnachtingen) in het prestigieuze 5-sterren Minoa Palace Resort & Spa gelegen aan zee met eigen strand (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
 • Unieke begeleiding door onze eigen Nederlandssprekende gids die de Griekse taal beheerst en de omgeving en locaties goed kent
 • Directe Transavia-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 9 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen
28 augustus: kamermuziekconcert
29 augustus: pianorecital (openluchtconcert) door uw eigen reisleider
30 augustus: kamermuziekconcert
31 augustus: kamermuziekconcert
1 september: kamermuziekconcert

Toeslagen

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 598,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd