Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Schloss Theater c_ Arnim Weischer
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Mozartfest in Schwetzingen

Jeugdig elan in Barokpaleis Schwetzingen

muziekreizen

Mozartfest in Schwetzingen

Van Mozart tot Strauss in levendig Heidelberg

Concerten
Festival
Schloss Schwetzingen
Volgend vertrek
--
Reisduur
5 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Maartje Stokkers
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 1.598,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Jong talent, kamermuziek en Maria & Nathalia Milstein

Keurvorst Carl Theodor en zijn gasten wisten niet wat ze meemaakten op 18 juli 1763. Leopold Mozart schreef: ‘Mijn kinderen hebben de keurvorst en heel Schwetzingen op stelten gezet. De dames en heren genoten unbeschreiblich en iedereen was heel verbaasd.’ Het gezelschap luisterde naar de pas zevenjarige Mozart met zijn vijf jaar oudere zus Nannerl in de Salle de jeu van barokpaleis Schwetzingen. Later bezocht Mozart Schwetzingen nog twee maal, het is niet verbazingwekkend dat de Salle de jeu sinds 2006 de naam Mozartsaal draagt. Ter herinnering aan de drie bezoeken, vindt in Heidelberg jaarlijks het Mozartfestival plaats. Het barokpaleis Schwetzingen beschikt over een uniek rokokotheater, naast andere intieme concertzalen. Daarnaast kent het paleis een sprookjesachtig park met prachtige fonteinen, sculpturen en kunstwerken. In deze galante omgeving geniet u van muziek van Mozart, van tijdgenoten en andere componisten. U hoort jonge, getalenteerde musici die aan het begin van hun loopbaan staan naast de in Nederland zeer bekende Maria & Nathalia Milstein. Heidelberg is rijk aan cultuur, denk aan Goethe die in de stad verbleef. De stad ligt schilderachtig aan de rivier Neckar, omgeven door een heuvelachtig landschap dat uiterst geschikt is voor het verbouwen van wijn. Uiteraard mag een wijnproeverij op deze reis niet ontbreken! Ook bezoekt u de historische stad Speyer met de Dom uit de 11e eeuw, een van de belangrijkste Romaanse monumenten. De Dom vormde gedurende 300 jaar de begraafplaats voor de Duitse keizers.

Heidelberg shutterstock_1596250966
Heidelberg
Heidelberg Karl Theodor brug shutterstock_684594937
Karl Theodor brug in Heidelberg
Schloss Theater c_ Arnim Weischer
Schloss Theater © Arnim Weischer
Schlossgarten Heidelberg shutterstock_2018587295
Schlossgarten Heidelberg
Heidelberg, Shutterstock 1
Heidelberg
Kasteel van Schwetzingen Heidelberg shutterstock_1457207813
Kasteel van Schwetzingen
Schloss Schwetzingen Park Heidelberg shutterstock_1046934241
Schloss Schwetzingen Park
Heidelberg Kerk van de Heilige Geest in Heidelberg shutterstock_435982681
Kerk van de Heilige Geest in Heidelberg
Schwetzinger Schlossgarten Moschee Heidelberg shutterstock_2018587298
Schwetzinger Schlossgarten Moschee
Heidelberg 3
Heidelberg
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Vrijdag 6 oktober, Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung - optioneel
 • Zaterdag 7 oktober, Maria & Nathalia Milstein - inbegrepen
 • Zondag 8 oktober, Simply Quartet - inbegrepen

Foto Nathalia Milstein © Frances Marshall
Foto Simply Quartet © Simon Buchou

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

 

Vrijdag 6 oktober - Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung

Rokokotheater (20:00 uur)

Dirigent
Paul Taubitz

Uitvoerenden
Clara Wedel – viool
Tabea Monzer – altviool
Anouk-Minou Toth – cello
Philharmonisches Orchester Heidelberg

Muziek
Wolfgang A. Mozart:              Symfonie nr. 8 in D KV 48
Johann W.A. Stamitz:            Concert voor viool en orkest in D op. 9
Anton Fils:                                 Concert voor cello en orkest in C
Anton Stamitz:                         Concert voor altviool en orkest in F

Keurvorst Carl Theodor haalde de beste musici naar zijn hoforkest, waaronder Johann Stamitz. Deze maakte van het Mannheimer Orchester een toonaangevend orkest, waarvan iedereen – ook Mozart – diep onder de indruk was. Ook steunde Carl Theodor jong talent en precies deze gedachte zet de Mozartgesellschaft voort. U hoort in dit concert zeer jong talent alsmede de componisten die het hoforkest beroemd hebben gemaakt: voorop Johann Stamitz en een generatie later zijn zoon Anton en Anton Fils.

Prijs: € 78,-

Zaterdag 7 oktober - Maria & Nathalia Milstein

Jagdsaal (19:30 uur)

Uitvoerenden
Nathalia Milstein – piano
Maria Milstein – viool

Muziek
Wolfgang A. Mozart:        Sonate in Bes voor viool en piano KV 454
Franz Schubert:                  Sonate in A voor viool en piano op. 162 D 574
Richard Strauss:                 Sonate in Es voor viool en piano op. 18 TrV 151

De prijsbekroonde zussen Milstein spelen een afwisselend programma voor u. Ze beginnen met een sonate van Mozart die vooral beroemd is om de ontstaansgeschiedenis. Een beroemde Italiaanse violiste vroeg Mozart om een sonate voor een concert. Omdat hij zo druk was, kreeg ze echter pas de avond ervoor de noten. Hijzelf begeleidde haar op de piano, maar omdat er zo weinig tijd was, speelde hij het hele stuk uit zijn hoofd en noteerde pas achteraf de pianopartij. Van Schubert hoort u een werk waarin de invloed van Beethoven te bekennen is en van Strauss hoort u een vroeg werk vol van emoties en moeilijkheden voor de musici.

© Marco Borggreve

Maria & Nathalia Milstein c_ Marco Borggreve

Zondag 8 oktober - Simply Quartet

Jagdsaal (11:00 uur)

Uitvoerenden
Danfeng Shen, Antonia Rankersberg – viool
Xiang Lyu – altviool
Ivan Valentin Hollup Roald – cello

Muziek
Wolfgang A. Mozart:        Strijkkwartet in Bes KV 458 ‘Jagdquartett’
Joseph Haydn:                    Strijkkwartet in G op. 77 nr. 1 Hob III:81
Felix Mendelssohn:           Strijkkwartet nr. 6 in f op. 80

Haydn en Mozart kenden elkaar goed en hebben nauw contact met elkaar onderhouden. Ze inspireerden elkaar en ze leerden van elkaar. Mozart heeft dan ook zes van zijn kwartetten aan Haydn opgedragen, waarvan u het vierde hoort. Haydn wordt algemeen als de vader van het strijkkwartet gezien, omdat hij de bezetting en vorm vastlegde. Van hem horen we een van zijn laatste kwartetten. Dat geldt ook voor het kwartet van Mendelssohn. Het wordt aangenomen dat hij zijn op. 80 ter nagedachtenis van zijn onlangs overleden (mei 1847) zus Fanny componeerde. Twee maanden na het voltooien van dit kwartet overleed Mendelssohn zelf (november 1847).

© Roland Unger

Simply-Quartet c_Roland Unger aangepast

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Duitsland!

Vanaf uw opstaplocatie reist u per comfortabele Royal Class Touringcar vanuit Nederland naar Heidelberg, waar u in de loop van de middag arriveert. Nadat u bent ingecheckt bij het 4-sterren NH Hotel, is er voldoende tijd om even bij te komen van de reis of een wandeling te maken door de oude binnenstad. U dineert gezamenlijk in het restaurant van het hotel. 

Heidelberg shutterstock_491787763

Dag 2 - Ontdek romantisch Heidelberg en uw eerste concert in Schloss Schwetzingen

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider een muziektoelichting over het eerste concert dat u tijdens deze reis zult bijwonen. Daarna bezoekt u het romantische Heidelberg waar hoog boven de daken het beroemde slot prijkt. Onder leiding van een deskundige gids ontdekt u de rijke geschiedenis van deze beroemde universiteitsstad. Na de rondleiding luncht u op eigen gelegenheid en de verdere middag is ter vrije besteding. ’s Avonds dineert u in een lokaal restaurant, waarna u indien bijgeboekt het concert met Stipendiaten der Jürgen Ponto-Stiftung bijwoont in de Rokokotheater van het slot. 

Heidelberg 4

Dag 3 - Wijnproeverij in Schloss Heidelberg

Na het ontbijt neemt uw reisleider met u het volgende concert door met de zussen Milstein. Na de muziektoelichting wordt u naar het kasteel van Heidelberg gebracht. In het kasteel bevindt zich het grootste wijnvat ter wereld. Een deskundige gids neemt u mee door het kasteel, waarna u drie verschillende wijnen proeft uit verschillende lokale wijnmakerijen. Na de wijnproeverij brengt de touringcar u naar een restaurant voor een gezamenlijke lunch. De rest van de middag en het diner is ter vrije besteding. Vanavond bezoekt u het concert met Maria en Nathalia Milstein.

Heidelberg 2

Dag 4 - Concert in de Jagdsaal van Schloss Schwetzingen

Na het ontbijt en de muziektoelichting begeeft u zich wederom naar Schloss Schwetzingen voor het bijwonen van het concert met het Simply Quartett. Na het concert heeft u enige vrije tijd in het hotel, waarna u naar Speyer vertrekt. Samen met een deskundige gids maakt u een wandeling door de Altstadt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de indrukwekkende Dom met de beroemde crypte te bezoeken. Aansluitend gaat u met onze Royal clas touringcar naar Heidelberg voor een gezamenlijk diner.

Schloss Schwetzigen Heidelberg shutterstock_1337726330

Dag 5 - Afscheid van Heidelberg en terugreis langs de Romantische Rijn

Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel en per touringcar reist u terug naar Nederland. Dit via de mooie route langs de Romantische Rijn met de eeuwenoude burchten, romantische stadjes, wijngaarden en natuurlijk de Lorely. Uiteraard vertelt uw reisleider u meer over de sage van de Lorely, ondermeer vereeuwigd in het beroemde gedicht van Heinrich Heine. Na een gezamenlijke afscheidslunch onderweg, vervolgt u uw reis naar Nederland.

Programmawijzigingen voorbehouden

Heidelberg

Reisinformatie

Uw hotel

NH Hotel Heidelberg ****
Het viersterrenhotel beschikt over ruime kamers met airco, gratis Wi-Fi en een fitness centrum en spa. In 1907 werd het gebouw gebouwd als brouwerij. Gelegen in de rustige wijk Bergheim is het historisch centrum op slechts enkele minuten lopen verwijderd. Sommige kamers zijn in klassieke stijl ingericht, andere hebben een moderne uitstraling.

NH Hotel Heidelberg entree
NH Hotel Heidelberg entree
NH Hotel Heidelberg lobby
Lobby
NH Hotel Heidelberg restaurant
Restaurant
NH Hotel Heidelberg terras
Terras
NH Hotel Heidelberg hotelkamer
Impressie hotelkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Musicologe en muziekrecensent
Maartje Stokkers

“Na mijn studie muziekwetenschap in Amsterdam werkte ik van 2005 tot 2018 als presentator bij NPO Radio4. Ik genoot met name van de live concerten vanuit het Concertgebouw, de Doelen en TivoliVredenburg. In de tussentijd stond ik op de cd-afdeling van Broekmans en Van Poppel waar ik veel repertoirekennis heb opgedaan. Sinds vier jaar ben ik als freelancer verbonden aan de Volkskrant; een functie die mijn ogen en oren opent voor de originele en ontroerende producties en concerten. Contact met medemuziekliefhebbers heb ik iedere zomer op Festival Wonderfeel, waar ik de mooiste muziek en musici leer kennen en introduceer. Op vakantie wordt geen concertzaal of concert overgeslagen. Dat ik dit alles nu mag combineren, is een fantastische kans.” 

Maartje-Stokkers

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

 • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
 • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
 • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
 • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50
Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness. Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 4 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis Mozartfest in Schwetzingen
Vanaf 1.598,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 oktober 2023
v.a. € 1.598,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren NH Hotel in Heidelberg (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
7 oktober: Maria & Nathalia Milstein
8 oktober: Simply Quartet

Optioneel
6 oktober: Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung, € 78,-

Optionele muziek
6 oktober: Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung, Prijs: € 78,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 398,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 42 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 75% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
5-daagse muziekreis Mozartfest in Schwetzingen
Vanaf 1.598,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 oktober 2023
v.a. € 1.598,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren NH Hotel in Heidelberg (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
7 oktober: Maria & Nathalia Milstein
8 oktober: Simply Quartet

Optioneel
6 oktober: Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung, € 78,-

Toeslagen

Optionele muziek
6 oktober: Konzert mit Stipendiaten der Jürgen Ponto Stiftung, Prijs: € 78,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 398,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 42 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 75% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Hannick Muziekreizen najaar-advent 2023 (3)
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici