Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
kongress & theaterhaus 01
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Operettereis naar Bad Ischl

Pakkende melodieën en komische operettes

muziekreizen

Operettereis naar Bad Ischl

Het mekka van de operette: het Lehár-festival in Bad Ischl in het mooie Salzkammergut

Festival
Operette
Lehár
Volgend vertrek
12-08-2024
Reisduur
7 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Albert-Jan Roelofs
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 2.298,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Meeslepende muziek en satire

Deze reis staat volledig in het teken van operette, een genre dat soms onderschat wordt. In de 19e eeuw vormde het een dankbaar middel om machthebbers, notabelen én het publiek een spiegel voor te houden. Met pakkende melodieën, vlijmscherpe teksten en ook wat valse snorren en decolletés biedt operette heerlijk amusement. In het Oostenrijkse Bad Ischl, een vermaard kuuroord niet ver van Salzburg, vindt het enige operette-festival ter wereld plaats. Tijdens de editie van 2024 kunt u operettes van de grote Franz Lehár, Paul Abraham en Carl Millöcker meemaken. Maar Bad Ischl heeft veel meer te bieden, de stad is niet voor niets Europese Hoofdstad 2024! Naast de keizerstad verkent u tevens de mooie regio Salzkammergut. Met een boottocht op de Attersee volgt u de grote schilder Gustav Klimt die geïnspireerd raakte door het landschap rondom dit prachtige meer. In Salzburg krijgt u een rondleiding door de deze stad die in het teken staat van Mozart. Een reis vol cultuur, natuur en hoogstaand muzikaal amusement!

Onze Productmanager Jerina bezocht in de zomer van 2022 het Lehár-festival in Bad Ischl:

"In augustus 2022 ben ik voor de eerste keer met een Hannick muziekreis mee geweest. Met een feestelijke aankomst in Bad Ischl vanwege het vieren van de geboortedag van de keizer was deze operettereis meteen een groot succes. Tijdens de operettes Wiener Frauen, Frau Luna en Wiener Blut hebben we genoten van vrolijke en aanstekende voorstellingen. De stad Bad Ischl heeft genoeg te bieden en vanuit het hotel wandelden we zo het centrum in. Tijdens de excursies genoten we van de prachtige natuur en vele meren die in het gebied Salzkammergut liggen."

Bad Ischl 3
Bad Ischl
Attersee, Bad Ischl shutterstock_2052859469
Attersee
Bad Ischl shutterstock_2100220402
Bad Ischl
Photo Museum at the Kaiservilla in Bad Ischl shutterstock_680057350
Foto Museum vlakbij de Kaiservilla in Bad Ischl
Attersee, Bad Ischl shutterstock_1491081182
Attersee
Bad Ischl Kalvarienbergkirche shutterstock_1462495823
Bad Ischl Kalvarienbergkirche
BadIschl2
Bad Ischl
Bad Ischl 2
Kaiservilla
Bad Ischl rivier kant shutterstock_154657691
Bad Ischl rivier kant
Veeg naar links

Muziekprogramma

  • Woensdag 14 augustus, operette Märchen im Grand Hotel (Abraham) - inbegrepen
  • Donderdag 15 augustus, operette Der Sterngucker (Lehár) - optioneel
  • Vrijdag 16 augustus, operette Der Bettelstudent (Millöcker) - inbegrepen

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Woensdag 14 augustus - operette Märchen im Grand Hotel (Abraham)

in Kongress & TheaterHaus Bad Ischl (15:30 uur)

De Hongaarse componist Paul Abraham (1892 – 1960) kreeg zijn opleiding in Boedapest. Eind jaren twintig ging hij zich op operette toeleggen. Met zijn Joodse achtergrond emigreerde hij naar de Verenigde Staten, om na de oorlog naar Duitsland terug te keren. Märchen im Grand Hotel – Het sprookje in het grote hotel – is een echte revue-operette. Pakkende melodieën, jazzy-ritmes en uitbundige dansnummers voeren de boventoon. Een ijdele hoteleigenaar, een kroonprinses die niemand kent, een bijna bankroete Amerikaanse filmproducent en één verstandige dochter; ingrediënten voor een even kolderieke als romantische voorstelling. 

Instrument shutterstock_187242992

Donderdag 15 augustus - operette Der Sterngucker (Lehár)

in Kongress & TheaterHaus Bad Ischl (20:00 uur)

Franz Lehár is een van de grote namen van de operette en van de klassieke muziek. Ook hij werd in Hongarije geboren. Van zijn ca. dertig operettes zijn Die lustige Witwe (1905) en Das Land des Lächelns het bekendst. In Bad Ischl is in zijn voormalige woning een museum aan hem gewijd. ‘Het behoort tot het fijnzinnigste, misschien wel meest schattige dat Lehár ooit gecomponeerd heeft’, schreef een criticus in 1915 na de première van Der Sterngucker – de Sterrenkijker. Vier dames op zoek naar liefde versus een twijfelachtig verloofde architect en zijn jaloerse astronauten-broer. Oftewel, veel verwikkelingen en vooral veel aangename chaos! 

Prijs: € 88,-

Ischl-Kongresshaus-FrontNacht

Vrijdag 16 augustus - operette Der Bettelstudent (Millöcker)

in Kongress & TheaterHaus Bad Ischl (20:00 uur)

Ook Carl Millöcker wordt tot de belangrijkste componisten van de Weense Operette gerekend. Niet voor niets werd hij benoemd tot kapelmeester van het orkest van het Theater an der Wien. Der Bettelstudent is zijn meest succesvolle operette. Wanneer de arrogante Oberst Ollendorf door de prachtige Gravin Laura wordt afgewezen, is hij evident in zijn ijdelheid gekrenkt. Hij zint op wraak en huurt een berooide student in, de bedelstudent. En dan, u raad het al, loopt alles natuurlijk helemaal anders. 

shutterstock_1037632993

Programma en excursies

Dag 1 - Vertrek vanuit Nederland

U vertrekt vroeg vanuit Nederland per comfortabele Royal Class touringcar. Vannacht overnacht u in een overnachtingshotel, waar u ook gezamenlijk dineert. 

Würzburg

Dag 2 - Uw aankomst in Bad Ischl

Na het ontbijt in uw hotel zet u koers richting het Salzburgerland. Met zijn indrukwekkende bergen en tientallen meren behoort het Salzkammergut tot een van de mooiste gebieden van Oostenrijk. Halverwege de middag arriveert u in Bad Ischl, waar u aansluitend vrije tijd heeft om vast de eerste indrukken van het romantische stadje op te doen. Vanavond wordt u verwelkomd met een diner en muziektoelichting in uw hotel Goldenes Schiff. 

Bad Ischl rivier kant shutterstock_154657691

Dag 3 - Ontdek Kaiservilla

Vanochtend staat een bezoek aan de Kaiservilla op het programma. Deze Kaiservilla was de zomerresidentie van keizer Franz Josef en keizerin Elisabeth, beter bekend als Sissi. Aansluitend kunt u genieten in de bekende Konditorei Zauner van een kopje koffie met taart. 's Middags zult u de eerste operette van deze reis bijwonen in het Kongress & TheaterHaus, namelijk Märchen im Grand Hotel van Abraham. Vanavond dineert u gezamenlijk in het hotel.

Bad Ischl shutterstock_1819388930

Dag 4 - Een bezoek aan Salzburg

U maakt vandaag een tocht naar Salzburg. Een deskundige gids neemt u mee door de stad en laat u de belangrijkste bezienswaardigheden zien. Het historische centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De 900 jaar oude vesting Hohensalzburg is het symbool van de stad. De gids neemt u mee langs de Dom waar Wolfgang Amadeus Mozart is gedoopt. Na de wandeling heeft u de gelegenheid om de stad zelf verder te ontdekken. De lunch is ter vrije besteding. Terug in het hotel in Bad Ischl verzorgt uw reisleider de volgende muziektoelichting. Indien bijgeboekt wandelt u opnieuw naar het Kongress & TheaterHaus voor operette Der Sterngucker van Lehár.

Salzburg shutterstock_390454042

Dag 5 - De Attersee, in de voetsporen van Gustav Klimt

Na uw ontbijt vertrekt u samen met een deskundige gids naar de schilderachtige Attersee. Vandaag staat geheel in het teken van de kunstschilder Gustav Klimt, vooral bekend van het schilderij De Kus. Tijdens de zomermaanden bracht de schilder veel tijd door aan het meer. In het merendeel van zijn landschapsschilderijen komt de Attersee voor. Na een boottocht over het meer reist u terug naar het hotel waar u zich kunt opfrissen. De reisleider verzorgt de muziektoelichting over de laatste operette. Na een gezamenlijk diner vertrekt u voor de laatste keer naar het Kongress & Theaterhaus voor operette Der Bettelstudent van Millöcker.

Attersee, Bad Ischl shutterstock_2052859469

Dag 6 - Uw terugreis via een overnachtingshotel in Duitsland

Na het ontbijt checkt u uit bij uw hotel. U reist per Royal Class touringcar terug richting Nederland. U overnacht onderweg in een 4-sterrenhotel in Duitsland. Na aankomst wordt u verwelkomd met een gezamenlijk diner. De avond is verder ter vrije besteding.

BadIschl1

Dag 7 - Uw terugreis naar Nederland

U verlaat uw hotel en vervolgt uw weg door Duitsland. Onderweg geniet u van een gezamenlijke afscheidslunch.

Programma wijzigingen voorbehouden

Bad Ischl 3
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel Goldenes Schiff ****
U verblijft in het viersterren familie hotel Goldenes Schiff. Gelegen naast de Traun rivier beschikt het hotel over de Traun-spa met een binnenzwembad, buitensauna en stoombaden. De moderne hotel kamers beschikken over een flat-screen tv, een minibar en een kluisje. The Imperial villa ligt op 10 minuten lopen en het huis van Franz Lehàr bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf het hotel. Het Kongress & TheaterHaus bevindt zich op slechts 500 meter lopen vanaf het hotel. 

Hotel Goldenes Schiff Exterior
Hotel Goldenes Schiff
Hotel Goldenes Schiff Lobby
Lobby
Hotel Goldenes Schiff Restaurant
Restaurant
Hotel Goldenes Schiff Hotelkamer 2
Hotelkamer Impressie
Veeg naar links

Uw reisleider

Specialist in de interpretatie van muziek uit de1 7e en 18e eeuw en jurylid bij verschillende concoursen
Albert-Jan Roelofs

“Muziek kan ik niet los zien van de context waarin die ontstaan is. Als musicus en musicoloog probeer ik met de concertbezoekers te communiceren. Niet alleen via de noten zelf, maar ook door daarbij uitleg te geven over de context waarin de composities ontstaan zijn. Als reisleider wil ik u graag meenemen naar prachtige muziek, haar historische context en de omgeving waarin we deze gaan beluisteren.”

Albert-Jan+Roelofs

Vervoer

Reizen als een vorst met de Hannick Royal Class Touringcar
Hannick kiest bewust voor de kwaliteit van de Royal Class touringcar.
De afmetingen tussen de fauteuils is nog groter en heeft u meer beenruimte. 

Opstapplaatsen:

  • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
  • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
  • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
  • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50

Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness.

Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
7-daagse Operettereis naar Bad Ischl
Vanaf 2.298,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
12 augustus 2024
v.a. 2.298,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Goldenes Schiff (incl. ontbijt)
• Overnachting in een goed 4-sterrenhotel in Duitsland op de heenreis (incl. ontbijt)
• Overnachting in een goed 4-sterrenhotel in Duitsland op de terugreis (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class touringcar
• 7 keer lunch of diner
• Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
14 augustus: operette Märchen im Grand Hotel (Abraham)
16 augustus: operette Der Bettelstudent (Millöcker)

Optioneel
15 augustus: operette Der Sterngucker (Léhar)
Prijs: € 88,-

 

Optionele muziek:
15 augustus: operette Der Sterngucker (Léhar)
Prijs: € 88,-

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 438,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

ANVR-voorwaarden
SGR-voorwaarden
Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
7-daagse Operettereis naar Bad Ischl
Vanaf 2.298,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
12 augustus 2024
v.a. 2.298,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Goldenes Schiff (incl. ontbijt)
• Overnachting in een goed 4-sterrenhotel in Duitsland op de heenreis (incl. ontbijt)
• Overnachting in een goed 4-sterrenhotel in Duitsland op de terugreis (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class touringcar
• 7 keer lunch of diner
• Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
14 augustus: operette Märchen im Grand Hotel (Abraham)
16 augustus: operette Der Bettelstudent (Millöcker)

Optioneel
15 augustus: operette Der Sterngucker (Léhar)
Prijs: € 88,-

 

Toeslagen

Optionele muziek:
15 augustus: operette Der Sterngucker (Léhar)
Prijs: € 88,-

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 438,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

ANVR-voorwaarden
SGR-voorwaarden
Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici