Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
THOMANERCHOR_Leipzig_Thomaskantor_Gewandhausorchester__c__Stadt_Leipzig_Jens_Schlueter_4

Goede Vrijdag, Pasen, Bach, Leipzig

muziekreizen

Bezoek de stad van Bach en Mendelssohn, met Hans van den Boom

Kunst- en klassieke muziekreis naar Leipzig, exclusief voor AVROTROS-leden. Onder leiding van gids Hans van den Boom bezoekt u concerten, maakt u een stadswandeling langs muzikale hotspots, en bezoekt u de Rembrandt-tentoonstelling in het Museum der bildenden Künste.

Concert
Opera
Kunst
Volgend vertrek
08-10-2024
Reisduur
5 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Hans van den Boom
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 1.498,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Muziek met een boodschap

Op Goede Vrijdag in het jaar 1724 was de eerste uitvoering van de Johannes Passion in de Nikolaikirche. Het was de eerste Goede Vrijdag die Bach in zijn nieuwe aanstelling in Leipzig meemaakte. Het jaar ervoor, in 1723, kreeg hij de baan als cantor van de Thomaskirche en de Nikolaikirche. Eigenlijk wilde de kerk Telemann voor de baan, maar deze sloeg het aanbod af. Hierdoor heeft Bach zo veel mooie cantates en ook de Matthäus en Johannes Passion geschreven. Een unieke kans om op dezelfde plek, op Goede Vrijdag, 300 jaar later dit indringende werk over het lijden van Jezus te beleven. Een passie is in feite een oratorium, en dan wel over de laatste dagen van Jezus. Händel heeft juist de tijd tussen de kruisiging en de opstanding van Jezus muzikaal in zijn oratorium ‘La Resurrezione’ verklankt. Waar we bij Bach het lijden en onafwendbare van de dood van Jezus horen, jubileert de muziek bij Händel over de opstanding. De Bach-stad Leipzig is de perfecte plaats om Pasen door te brengen! 

Vanwege grote interesse kunt u nu boeken voor groep 2.

Leipzig, shutterstock 1
Leipzig
Augustusplatz Leipzig shutterstock_1321746776
Augustusplatz
Leipzig, shutterstock
Leipzig
Leipzig Mendelssohn Haus shutterstock_1138503098
Mendelssohn Haus
Leipzig, shutterstock 8
Leipzig
Nikolaikirche Leipzig shutterstock_1187873809 (1)
Nikolaikirche
Leipzig Thomaskirche
Thomaskirche
Leipzig shutterstock_388716988
Leipzig
Leipzig shutterstock_1936215883
Leipzig
Leipzig shutterstock_2007628388
Leipzig
Veeg naar links

Muziekprogramma

  • Vrijdag 29 maart, Johannes-Passion - inbegrepen
  • Zaterdag 30 maart, opera Der Rosenkavalier (R. Strauss) - optioneel
  • Zondag 31 maart, oratorium La Resurrezione (Händel) - inbegrepen

Foto Thomanerchor Leipzig Gewandhausorchester © Stadt Leipzig Jens Schlueter

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

 

Vrijdag 29 maart - Johannes-Passion

Nikolaikirche (19:00 uur)

Dirigent
Andreas Reize

Uitvoerenden
Elisabeth Breuer, Jakub Józef Orliński, Daniel Johannsen, Benjamin Appl, Tomáš Král
Thomanerchor Leipzig
Gewandhausorchester

Muziek
Johann S. Bach:          Johannes Passion BWV 245

Precies op Goede Vrijdag van het jaar 1724, klonk de eerste passieuitvoering van de Thomascantor Johann Sebastian Bach. Eigenlijk zou deze dienst in de Thomaskirche plaatsvinden, maar werd op het laatste moment naar de Nikolaikirche verplaatst. Deze passie volgt het evangelie van Johannes, waarin de nadruk op Jezus als de zoon van God en toekomstige heerser ligt, zoals al meteen in het openingskoor duidelijk wordt. Het Johannes-evangelie is in vergelijking met Mattheus eerder een dramatisch verhaal wat Bach ook in de muziek verwerkt. Worstelingen, angst en pijn van Jezus zijn in de Johannes niet te horen, maar wel het bewustzijn van zijn voorbestemming en het onafwendbare van zijn kruisdood. Er is  een grote rol voor het koor dat als turbae (menigte, volk) aan de handeling meedoet.

Foto Leipzig Thomanerchor in der Thomaskirche

Leipzig Thomanerchor in der Thomaskirche (2)

Zaterdag 30 maart - opera Der Rosenkavalier

Opernhaus (18:00 uur)

Dirigent
Christoph Gedschold

Regie
Michael Schulz

Uitvoerenden
Solen Mainguené, Tobias Schabel, Stepanka Pucalkova, Olga Jelínková, e.a.
Chor der Oper Leipzig
Kinderchor der Oper Leipzig
Gewandhausorchester

Samen met de schrijver en librettist Hugo von Hofmannsthal heeft Richard Strauss doeltreffend en toch komisch een beeld van een op zijn einde lopende wereld geschetst. Want zo ervoeren de mensen de tijd rond de eeuwwisseling. Weliswaar plaatsen Hofmannsthal en Strauss de handeling in de achttiende eeuw, toch is duidelijk dat het om Oostenrijk rond 1910 gaat. Om dit uit te drukken koos Strauss voor haast romantisch aandoende muziek, weelderige samenklanken en een aangename toegankelijkheid in plaats van tragische en zeer expressieve muziek (zoals in Salome en Elektra). Met zijn vermakelijk en toch kritisch verhaal en zijn op een manier lichtvoetige muziek hoort Der Rosenkavalier dan ook tot een van de meest geliefde opera’s.

Prijs: € 94,-

© Matthias Jung

Der Rosenkavalier c_Matthias Jung 8

Zondag 31 maart - oratorium La Resurrezione (Händel)

Gewandhaus, Großer Saal (20:00 uur)

Dirigent
Michael Schönheit

Uitvoerenden
Julia Sophie Wagner, Katherina Müller, Britta Schwarz, Tobias Hunger, Henryk Böhm
Merseburger Hofmusik

Muziek
Georg F. Händel:          La Resurrezione HWV 47

Händel is met name bekend om zijn latere oratoria, zoals The Messiah. Maar er bestaan ook vroege oratorio uit de tijd dat hij met 21 jaar in Italië verbleef. Omdat er toen bij pauselijk decreet opera’s verboden waren, gingen componisten maar oratoria schrijven. Het verschil met de muziek van de vrome en protestantse Bach is heel goed hoorbaar. Händel beschrijft in La Resurrezione de drie dagen vanaf de kruisdood tot de opstanding van Jezus. Nota bene begint Lucifer te zingen –de duivel. Er zit dus een dramatisch verhaal dat triomfantelijk met de opstanding eindigt en doet in veel opzichten aan een opera denken waar Händel zo goed in was.

Programma en excursies

Dag 1 - Welkom in de stad van Bach

Vandaag reist u per comfortabele Royal Class touringcar vanaf de verschillende opstapplaatsen naar Leipzig toe. U verblijft in het uitstekende 4-sterrenhotel Sea Side Park Hotel Leipzig. Bij aankomst wordt u verwelkomd met een gezamenlijk diner.

Leipzig, shutterstock 5

Dag 2 - Leipzig Bachstad

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de muziektoelichting over de Johannes Passion voor vanavond. Het is een bijzondere uitvoering dit jaar, want het is precies 300 jaar geleden dat de Johannes Passion voor het eerst werd uitgevoerd in de Nikolaikirche. Hierna duikt u dieper in de geschiedenis van Johann Sebastian Bach tijdens een bezoek aan het Bach Museum. De permanente tentoonstelling is gewijd aan het leven en werk van Bach in Leipzig, waar hij 27 jaar lang als Thomascantor en Director Musices zijn stempel heeft gedrukt op het muzikale leven van de stad. De rest van de middag is vrij te besteden. Vanavond dineert u gezamenlijk, waarna u de Johannes Passion bijwoont.

Leipzig, shutterstock 9

Dag 3 - Ontdek muziekstad Leipzig: in het voetspoor van Bach

Vandaag verzorgt uw reisleider de volgende muziektoelichting over de optionele opera Der Rosenkavalier. In een van de meest geliefde opera’s schetst Strauss doeltreffend en toch komisch een beeld van een op zijn einde lopende wereld. Vandaag neemt een deskundige gids u mee voor een stadswandeling door Leipzig. U wandelt langs het Gewandhaus, het operahuis, het Bachmuseum en de Thomaskirche en Nikolaikirche. Daarnaast passeert u het oude raadhuis en een renaissancegebouw, waar J.S. Bach zijn arbeidscontract ondertekende als cantor van de naburige Thomaskirche. De laatgotische halkerk is traditioneel de plaats waar het beroemde Thomanerchor optreedt en hier is ook de begraafplaats van J.S. Bach. Vanmiddag staat er een gezamenlijke lunch voor u klaar. Indien bijgeboekt woont u vanavond opera Der Rosenkavalier bij.

Leipzig, shutterstock 7

Dag 4 - Op herontdekking naar Bach

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de laatste muziektoelichting van deze reis. Dit keer over het oratorium van Händel. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Leipzig heeft meer muziekgeschiedenis te bieden dan alleen die van Bach, zoals u kunt zien tijdens uw bezoek aan het Mendelssohn Haus. Het Mendelssohn Haus in Leipzig is de laatste woning van de componist Felix Mendelssohn Bartholdy. Het huis is zorgvuldig gerestaureerd en sinds 4 november 1997, precies 150 jaar na het overlijden van Mendelssohn, fungeert het als museum ter ere van de componist. Vanmorgen woont u de Zondag-Matinée bij in het Mendelssohn Haus, waarna u rondgeleid wordt door het museum. De rest van de middag is vrij te besteden. Vanavond dineert u gezamenlijk waarna u het oratorium Le Resurrezione van Händel bijwoont in het Gewandhaus.

Leipzig Mendelssohn Haus

Dag 5 - Tot ziens in Leipzig!

Na het ontbijt verlaat u Leipzig en reist u per comfortabele Royal Class touringcar terug naar Nederland. Onderweg geniet u gezamenlijk van een afscheidslunch. U neemt afscheid van uw reisgenoten op een van de uitstapplaatsen.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Leipzig, shutterstock 6

Reisinformatie

Uw hotel

Seaside Park Hotel Leipzig ****
U verblijft in het 4-sterrenhotel gelegen in het centrum van Leipzig. Op slechts twee minuten lopen van het hotel bevindt zich de Oper Leipzig. Dit Art-Nouveau hotel beschikt over moderne kamers. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreentelevisie. In het hotel is Wi-Fi beschikbaar. 

Seaside Park Hotel exterior
Seaside Park Hotel Buitenkant
Seaside Park Hotel lobby
Seaside Park Hotel entree
Seaside Park Hotel lobby 2
Seaside Park Hotel lobby
Seaside Park Hotel restaurant 1
Seaside Park Hotel Restaurant
Seaside Park Hotel bistro
Seaside Park Hotel Bistro
Seaside Park Hotel hotelkamer impressie
Seaside Park Hotel Impressie Hotelkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Contrabassist voor orkest- en ensemblemuziek
Tim Nobel

"Gedurende 20 jaar was ik contrabassist bij Het Orkest van het Oosten (nu Phion). Als orkestlid heb ik een groot deel van de klassieke meesterwerken mogen spelen. Mijn muzikale interesse is zeer breed, ik verdiep mij graag in allerlei verschillende muziekstijlen, van barok tot de late romantiek en van Maurice Ravel tot Miles Davis. Er is zoveel moois! Ik studeerde zowel klassiek- als jazzcontrabas en volgde kort geleden nog een Master aan het Prins Claus Conservatorium waarbij ik onder meer onderzoek deed bij symfonieorkesten naar de effecten van combinaties van lichte en klassieke muziek."

Tim Nobel-1

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

  • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
  • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
  • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
  • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50
Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness. Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis Vier 300 jaar Johannes Passion in Leipzig tijdens Pasen
Vanaf 1.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 maart 2024
v.a. 1.498,-

• Goede categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Seaside Park Hotel (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
29 maart, Johannes-Passion
31 maart, oratorium Le Resurrezione (Händel) 

Optioneel
30 maart, opera Der Rosenkavalier (R. Strauss), € 94,-

Muziek optioneel:
30 maart, opera Der Rosenkavalier (R. Strauss), € 94,-

Verdere toeslagen:

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 168,-
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
• Eventuele brandstoftoeslag

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
5-daagse muziekreis Vier 300 jaar Johannes Passion in Leipzig tijdens Pasen
Vanaf 1.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 maart 2024
v.a. 1.498,-
Inbegrepen

• Goede categorie zitplaatsen
• Verblijf (4 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Seaside Park Hotel (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class Touringcar
• 5 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
29 maart, Johannes-Passion
31 maart, oratorium Le Resurrezione (Händel) 

Optioneel
30 maart, opera Der Rosenkavalier (R. Strauss), € 94,-

Toeslagen

Muziek optioneel:
30 maart, opera Der Rosenkavalier (R. Strauss), € 94,-

Verdere toeslagen:

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 168,-
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
• Eventuele brandstoftoeslag

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Muziekreizen_najaar-winter 2024-2025_MU
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici