Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
NNO_Bruckners_7e_c_IsabelvanderVlugt
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Muzikale Riviercruise met het NNO

Concertgebouw Amsterdam

muziekreizen

4-daagse Muzikale Riviercruise met het Noord Nederlands Orkest

Met optredens van musici van het Noord Nederlands Orkest, zowel aan boord als aan de wal

Volpension
Concerten
Cruise
Groningen
Amsterdam
Volgend vertrek
--
Reisduur
4 dagen
Vertrekpunt
Groningen
Reisleider
Roland Kieft, Hedwig van der Linden, Jacqueline van Rooij
Schip
HS George Eliot *****
Destin
Vanaf 898,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Exclusief voor het NNO

Welkom aan boord van het prachtige varende hotel de George Eliot. Het Noord Nederlands Orkest biedt u de kans om in te schepen op een exclusieve vierdaagse riviercruise van Groningen naar Amsterdam en terug, met als hoogtepunt een concert door het Noord Nederlands Orkest in Het Concertgebouw te Amsterdam. Het gehele schip is voor vrienden en liefhebbers van het NNO gereserveerd. Stapt u aan boord voor de allereerste NNO-reis?  

U verblijft aan boord van het luxe 5-sterrenschip George Eliot. Een van Europa's allermooiste hotelschepen. Tevens verzorgen uw reisleiders interessante muziektoelichtingen op de concerten die u aan de wal bezoekt. U maakt persoonlijk kennis met de algemeen directeur, de artistiek leider, de chef-dirigent en de musici van het orkest. Met als hoogtepunt het Wereldklasse concert 'Bruckner en Grieg' in het Concertgebouw Amsterdam.  U kunt tijdens de reis aan verschillende excursies deelnemen om uw reis compleet te maken. We leggen graag de loopplank voor u uit!

Groningen, shutterstock_1244317027
Groningen
Hoorn shutterstock_1620036943
Hoorn
Hoorn
Hoorn
Hoorn+-+shutterstock_1614334792
Hoorn
Hoorn
Hoorn
shutterstock_735792118_Nederland, Amsterdam grachten
Grachten in Amsterdam
Amsterdam 03
Amsterdam
Het Concertgebouw © Hans Roggen 2
© Hans Roggen Concertgebouw Amsterdam
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Donderdag 15 februari, Lauriane Chenais en Álavaro Machado aan boord - inbegrepen
 • Donderdag 15 februari, NNO-strijkkwartet in Hoorn - inbegrepen
 • Vrijdag 16 februari, Bruckner en Grieg - inbegrepen

Foto Gabriela Montero © Anders Brogaard

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Donderdag 15 februari - Lauriane Chenais en Álavaro Machado aan boord

aan boord van hotelschip George Eliot

NNO solisten Laurianne - printsize-1007

Donderdag 15 februari - NNO-strijkkwartet in Hoorn

Oosterkerk in Hoorn (16:00 uur)

Hoorn Oosterkerk shutterstock_1469092247

Vrijdag 16 februari - Bruckner en Grieg

Concertgebouw, Grote Zaal (20:15 uur)

Dirigent
Eivind Gullberg Jensen

Uitvoerenden
Gabriela Montero - piano
Noord Nederlands Orkest

Muziek
Edvard Grieg:             Concert voor piano en orkest op.16 in a kl.t.  
Anton Bruckner:        Symfonie no.4 in Es gr.t. "Romantische" 

Of het nu door de Oostenrijkse bergen uit zijn jeugd kwam of het instrument van zijn vroege jaren, het orgel, Anton Bruckner wordt gezien als de componist van muzikale bouwwerken. Zijn negen symfonieën laten zich allemaal beluisteren als orkestrale kathedralen, muzikale bergwanden zo u wilt. Zo ook zijn meest geliefde symfonie, de Vierde, bijgenaamd de Romantische. Met de uitvoering van deze symfonie luidt het Noord Nederlands Orkest o.l.v. chef-dirigent Eivind Gullberg Jensen het Bruckner-jaar 2024 in. In het komende jaar vieren we de de 200e geboortedatum van Bruckner.

Ook in de muziek van Edvard Grieg klinkt geboortegrond door. Van Noorse sagen en vertellingen tot de Noorse natuur rond zijn geboorteplaats Bergen; het vormde een onmiskenbare inspiratie voor de beroemdste componist uit de Noorse geschiedenis. Zijn pianoconcert behoort tot de meest geliefde solowerken voor piano en orkest, muziek waarin zowel de verstilling als het energieke van de natuur doorklinkt. De Argentijnse pianiste Gabriela Montero zal voor passie zorgen, Eivind Gullberg Jensen – zelf Noor van geboorte – voor de juiste context. 

NNO Bruckner 7 - MdG - printsize-1016

Impressie van een luxe muzikale cruise met Hannick Reizen. Gemaakt tijdens de Voorjaarscruise 2022.

Programma en excursies

Dag 1 - Welkom aan boord van de George Eliot

Na een comfortabele inscheping aan het eind van de middag gooit de kapitein de trossen los en zal er ook meteen muziek klinken. Waarna Liesbeth Kok, directeur van het Noord Nederlands Orkest, u van harte welkom heet. Aansluitend wordt een heerlijk diner geserveerd. In de avond maakt u kennis met uw reisgezelschap onder het genot van een hapje en een drankje. 

Groningen 3

Dag 2 - Bezoek aan Hoorn

Vandaag een rustige vaarochtend met een optreden van het duo Lauriane Chenais (harp) en Álavaro Machado (fagot). Na de lunch leggen we aan in Hoorn waar de liefhebbers onder leiding van een deskundige gids een wandeling maken door dit stadje dat in de Gouden Eeuw zo floreerde. Vervolgens bezoekt u de historische Oosterkerk, een ideale locatie voor een concert. Het strijkkwartet, bestaande uit leden van het NNO verzorgen hier voor u exclusief concert. Na afloop serveert de chef-kok en zijn brigade u een voortreffelijk diner. 

Hoorn+-+shutterstock_1614334792

Dag 3 - Concert in het Concertgebouw in Amsterdam

Na een uitgebreid ontbijt wordt u door middel van een boeiende toelichting voorbereid op het concert van vanavond in Het Concertgebouw. Rond lunchtijd legt het schip aan in Amsterdam en in de middag is de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele excursie. Na een vroeg ‘theatermenu’ wordt u per touringcar naar Het Concertgebouw gebracht voor het hoogtepunt van deze reis, een concert door het Noord Nederlands Orkest o.l.v. chef-dirigent Eivind Gullberg Jensen met medewerking van pianiste Gabriela Montero. Na afloop is er gelegenheid tot napraten samen met de dirigent en soliste. Na afloop keert u terug aan boord en terwijl u slaapt zet de kapitein weer koers naar Groningen. 

© Hans Roggen

Het Concertgebouw © Hans Roggen 2

Dag 4 - Tot ziens in Groningen

Na een comfortabel laatste ontbijt aan boord vaart u richting Groningen. Aan het eind van de middag neemt u met een bijzondere ervaring rijker afscheid van elkaar. Ontscheping is in Groningen.

Wijzigingen in vaarroute, vaarschema, excursieprogramma en/of muziekprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.

Groningen 1

Riviercruiseschip George Eliot

U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen. Het restaurant bevindt zich op het Rubindek, waar elke dag ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Laat u in de watten leggen bij de kapper of geniet van een sauna. Geniet vanuit de salon of de bistro bar van alle uitzichten die aan u voorbij glijden. Het professionele team aan boord van riviercruiseschip George Eliot zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

George Eliot Exterieur
George Eliot
Royale entree
Royale entree
Sfeervolle salon
Sfeervolle salon
George Eliot Restaurant_ (2)
Luxe restaurant
George Eliot A-suite
A-suite (23 m²) met panorama schuifpui en privé verandabalkon, Diamantdek
BW Kamer 205-
A-/B-cabine (16 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Diamant- en Rubindek
George Eliot C-cabine
C-cabine (15 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden, Smaragddek
BW Openbare ruimtes-1972
Panorama bar
George Eliot Zonnedek
Zonnedek
George Eliot Bistro (1)
Bistro bar
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw reisleiders

Dirigent en muziekmanager
Roland Kieft

Roland Kieft groeide op in de klassieke muziek, zijn beide ouders speelden in het toenmalige Brabants Orkest. Hij studeerde cello en orkestdirectie aan resp. het Koninklijk Conservatorium en het Utrechts Conservatorium. Na een carrière als dirigent die hem in Europa, de VS en Azië bracht, maakte hij de overstap naar de publieke omroep. Daar presenteerde hij vele programma’s op radio en televisie. In 2012 keerde hij als artistiek directeur van het Residentie Orkest terug naar de concertzaal, later als directeur van het Groot Omroepkoor, Radio Filharmonisch Orkest en Muziekcentrum van de Omroep. Sinds najaar 2023 is hij als manager klassieke muziek aan Destin Travel verbonden. 

Roland Kieft-muziekreizen

Hedwig van der Linden

Naast diverse werkzaamheden in de kunst- en cultuursector deelt Hedwig graag haar kennis met u tijdens een luxe riviercruise. Het meest inspirerende aan haar werk vindt zij het samen genieten van prachtige landschappen, mooie steden en verrassende kunst, en daarbij ervaringen en gedachten uit te wisselen. Luxe schepen, heerlijk verzorgde maaltijden, gezelligheid en een goed gesprek maken de riviercruises met Hannick Reizen tot een waardevolle belevenis! 

Hedwig van der Linden

Jacqueline van Rooij

Met veel plezier leid ik al vijftien jaar muziek- en cultuurreizen. Sinds 2017 zijn daar ook riviercruises bij gekomen. De ontmoetingen met de reizigers, het samen beleven van vele mooie voorstellingen en bestemmingen maken elke reis weer anders en uniek. Hoewel ik als tiener een pianostudie overwoog werd het een andere keuze. Vele jaren later bleek dat muziek als rode draad door mijn leven liep. Toen ben ik alsnog begonnen aan muziek vakstudies, gevolgd door muziekwetenschappen. Ik heb ervan genoten, liep stage bij de NTR bij Opera Live, en hielp korte tijd bij de Zaterdagmatinee. Ik gaf pianoles, recenseerde, en schreef het programmaboek voor het Internationaal Liedfestival in Zeist. Muziektheater en vocale muziek hebben mijn speciale interesse. Ik verheug mij erop u te ontmoeten en te kunnen inspireren op de mooie reizen van Destin Travel.

Reisleider Hannick_Jacqueline van Rooij

Schip en Veiligheid

HS George Eliot
De innovatieve en luxe inrichting van de royale cabines aan boord van riviercruiseschip George Eliot zorgen ervoor dat het u aan boord van dit hotelschip aan niets zal ontbreken. Ook in de sfeervolle salon en het restaurant is het vorstelijk genieten. In het luxe restaurant worden elke dag de maaltijden geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Beleef dit voorjaar de steden Hoorn en Amsterdam met in- en ontscheping in Groningen. 

Individuele vrijheid
Het programma van deze reis hebben wij met zorg samengesteld, maar alles mag en niets moet. Deze reis biedt u ook voldoende gelegenheid en vrije tijd om er individueel op uit te trekken. Iedere dag liggen wij immers in een andere stad aangemeerd.

Welkom aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
Geniet op het Zonnedek van de prachtige en indrukwekkende landschappen die aan u voorbij trekken. Na een dag vol indrukken die u opdoet tijdens de cruise met het riviercruiseschip George Eliot, kunt u heerlijk ontspannen in de panoramasalon. Het schip George Eliot beschikt over een kapsalon en wellness. Op het Rubindek vindt u het luxe restaurant waar u kunt genieten van excellente maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Hotelschip George Eliot biedt plaats aan maximaal 140 passagiers.

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
Alle cabines aan boord van de George Eliot zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen. De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals:

•    TV
•    Telefoon
•    Kluisje
•    Minibar 
•    Individueel regelbare airconditioning en verwarming
•    Eigen badkamer met douche en toilet

Het riviercruiseschip George Eliot beschikt over vier dekken, de cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek bevinden zich de A-suites van 23 m² met echt privé verandabalkon, enkele A-mini suites van 18 m² en de A-cabines van 16 m². Op het Rubindek liggen de B-mini suites van 18 m², alsmede de B-cabines (Economy) van 16 m². Op het Smaragddek vindt u de C-mini suites van 18 m² en de C-cabines (Economy) van 15 m².

Liften aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
Er is op hotelschip George Eliot een echte hotellift aanwezig waarmee u het Diamant-, Rubin- en Smaragddek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip George Eliot is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

George Eliot

Voordelen van een riviercruise

Persoonlijke zorg
De kapitein van de George Eliot draagt samen met zijn bemanning zorg voor een comfortabele cruise met persoonlijke aandacht. De house keeping zorgt voor de hygiëne van uw hotelkamer. Ook zorgt de bemanning voor heerlijke maaltijden in het luxe restaurant. In de salon genieten de liefhebbers, onder het genot van een glaasje wijn of kopje koffie, van de mooie panorama’s.

Veel zien in weinig tijd
Eén van de grote voordelen van uw riviercruise; het stelt u in staat om in 4 dagen tijd de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken. Elke dag een nieuwe route, elke dag een ander programma. Een welvarende vakantie waarin we cultuur, natuur en ontspannen in één vakantie combineren! Vanuit uw prachtige kamer met veranda balkon geniet u elke dag van een ander panorama.

Geen koffergesjouw
Een van de grote voordelen van uw riviercruise met het hotelschip George Eliot is dat u slechts één keer uw koffer hoeft uit te pakken. Uw hotel vaart immers mee.

Hannick, dus veel inclusief
Tijdens een riviercruise bij Hannick is veel inclusief. U geniet van volpension verzorging aan boord. Ook de concerten op uitzonderlijke locaties in Nederland zijn bij de reissom inbegrepen.

Excursies

Bij reservering kunt u een keuze maken uit verschillende interessante excursies. Deze excursies boekt u los en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

* Inhoud excursies onder voorbehoud. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.

Middagexcursie stadswandeling Hoorn
Hoorn is een prachtige stad die u een keer moet zien, horen, proeven en voelen. Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, komt u nog overal tegen in Hoorn. Dat geeft de stad een bijzondere sfeer. In het oude centrum ziet u nog steeds gebouwen uit het tijdperk van de VOC, maar ook in de oude haven vindt u nog een stukje glorie terug. In het historische centrum kunt u tot op heden de prachtige monumenten en imposante bouwwerken bewonderen. De binnenstad van Hoorn is dan ook een beschermd stadsgezicht en hier zijn 347 Rijksmonumenten te vinden. U kunt Hoorn heel goed te voet ontdekken. Naast de imposante gebouwen zijn er veel standbeelden in de stad te vinden en u kunt een wandeling maken langs de unieke en bekende winkels. Hoorn is niet alleen een monumentenstad, maar ook een echte havenstad en een stad van pracht en praal! 
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids 

Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie ontdekking Joods Cultureel Kwartier Amsterdam
U kent vast wel de informele bijnaam van Amsterdam: Mokum. Wist u dat deze naam is ontstaan in de Joodse gemeenschap? Vanaf de 17e eeuw woonden er relatief veel Joden in Amsterdam, die met hun eigen verenigingen, gewoonten, markten en buurten de stad een heel eigen gezicht gaven. Tijdens deze middagexcursie leert u alles over de wisselwerking die er was tussen de stad en de Joodse gemeenschap. Tot aan de Tweede Wereldoorlog woonden de meeste Joden in de Waterlooplein- en Plantagebuurt. Wandelingen door deze buurt tonen ook vandaag de dag het veelkleurige leven dat zich daar heeft afgespeeld. De wandeling start bij het Hoogduitse synagogencomplex, tegenwoordig het Joods Museum. Vanuit hier loopt u langs vele gevels, gebouwen en monumenten die herinneren aan de veelzijdige geschiedenis van de Amsterdamse Jodenbuurt. Tijdens de tour ziet u ook het Holocaust Namen Monument en het Monument Dockwerker. U brengt een bezoek aan de Portugese Synagoge. Dit imposante bouwwerk was lang de grootste synagoge ter wereld. Laat u verrassen door het 17e-eeuwse interieur met de vele koperen kandelaars en kroonluchters. Een veelzijdige tour die u niet wilt missen!
Excursieprijs: € 70,- p.p.
Inclusief: transfer per touringcar, rondleiding o.l.v. een deskundige gids en entree Portugese Synagoge.
Zwaarte excursie: 4

Zwaarte excursies
Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven van de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Hannick Reizen  of uw reisleider of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u per dag terug onder de beschrijving van de excursie in dit dag-tot-dag programma.

1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie bevat een lange (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.
De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

Taxiservice

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

Taxiservice

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
4-daagse Muzikale Riviercruise met het NNO
Vanaf 898,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een 2-pers. C-cabine Economy (15 m²), gelegen op het Smaragddek.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs (per persoon)
14 februari 2024
Vanaf 898,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. C-cabine Economy (15 m²), Smaragddek.

Toeslag 2-pers. C-cabine (15 m²), Smaragddek € 68,- p.p.
Toeslag 2-pers. C-mini suite (18 m²), Smaragddek € 98 p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine Economy (16 m²), Rubindek € 98,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine (16 m²), Rubindek € 148,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-mini suite (18 m²), Rubindek € 198 p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine (16 m²), Diamantdek € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-mini suite (18 m²), Diamantdek € 298 p.p.
Toeslag 2-pers. A-suite (23 m²), Diamantdek € 398,- p.p.

Toeslag 2-pers. C-cabine Economy voor alleengebruik (15 m²), Smaragddek € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. C-cabine voor alleengebruik (15 m²), Smaragddek € 298,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine Economy voor alleengebruik (16 m²), Rubindek € 398,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine voor alleengebruik (16 m²), Rubindek € 498,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine voor alleengebruik (16 m²), Diamantdek € 998,- p.p.

Hannick: dus veel inclusief

 • 4 dagen aan boord van uw varende hotelschip George Eliot
 • Verblijf in 2-persoons C-cabine Economy met eigen douche / toilet / airconditioning en verwarming
 • Volpension verzorging aan boord. Vanaf diner 1e dag t/m ontbijt 4e dag.  
  • Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch, diner en midnight-snack)
  • Koffie met gebak bij inscheping
  • Welkomstcocktail met snacks
  • Koffie met gebak in de middag
  • Welkomstdiner
  • Happy hour
  • Afscheidscocktail met snacks
  • Captains Dinner
 • Gratis Wi-Fi aan boord
 • Concerten aan boord door musici van het NNO
 • Concert aan de wal door musici van het NNO in Hoorn
 • Concert van het NNO in het Concertgebouw
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw reisleiders
 • Alle haven- en lokale belastingen
 • Toeslagen voor andere type accommodaties
 • Excursies (bij boeking te reserveren)
 • Taxiservice (bij boeking te reserveren)
 • Verzekeringen en poliskosten
 • Uitgaven van persoonlijke aard zoals fooien, drankjes en entreegelden voor individueel te bezoeken musea e.d.
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
 • Eventuele brandstoftoeslag

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Dit is de totale aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement incl. Comfort Class touringcar en cruiseleader bedraagt ca. 80 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd: 
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom. 
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden die van toepassing zijn op deze reis. 

Reissom
4-daagse Muzikale Riviercruise met het NNO
Vanaf 898,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een 2-pers. C-cabine Economy (15 m²), gelegen op het Smaragddek.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs (per persoon)
14 februari 2024
Vanaf 898,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. C-cabine Economy (15 m²), Smaragddek.

Toeslag 2-pers. C-cabine (15 m²), Smaragddek € 68,- p.p.
Toeslag 2-pers. C-mini suite (18 m²), Smaragddek € 98 p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine Economy (16 m²), Rubindek € 98,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine (16 m²), Rubindek € 148,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-mini suite (18 m²), Rubindek € 198 p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine (16 m²), Diamantdek € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-mini suite (18 m²), Diamantdek € 298 p.p.
Toeslag 2-pers. A-suite (23 m²), Diamantdek € 398,- p.p.

Toeslag 2-pers. C-cabine Economy voor alleengebruik (15 m²), Smaragddek € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. C-cabine voor alleengebruik (15 m²), Smaragddek € 298,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine Economy voor alleengebruik (16 m²), Rubindek € 398,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine voor alleengebruik (16 m²), Rubindek € 498,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine voor alleengebruik (16 m²), Diamantdek € 998,- p.p.

Inbegrepen

Hannick: dus veel inclusief

 • 4 dagen aan boord van uw varende hotelschip George Eliot
 • Verblijf in 2-persoons C-cabine Economy met eigen douche / toilet / airconditioning en verwarming
 • Volpension verzorging aan boord. Vanaf diner 1e dag t/m ontbijt 4e dag.  
  • Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch, diner en midnight-snack)
  • Koffie met gebak bij inscheping
  • Welkomstcocktail met snacks
  • Koffie met gebak in de middag
  • Welkomstdiner
  • Happy hour
  • Afscheidscocktail met snacks
  • Captains Dinner
 • Gratis Wi-Fi aan boord
 • Concerten aan boord door musici van het NNO
 • Concert aan de wal door musici van het NNO in Hoorn
 • Concert van het NNO in het Concertgebouw
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw reisleiders
 • Alle haven- en lokale belastingen
Niet inbegrepen
 • Toeslagen voor andere type accommodaties
 • Excursies (bij boeking te reserveren)
 • Taxiservice (bij boeking te reserveren)
 • Verzekeringen en poliskosten
 • Uitgaven van persoonlijke aard zoals fooien, drankjes en entreegelden voor individueel te bezoeken musea e.d.
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
 • Eventuele brandstoftoeslag
Voorwaarden

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Dit is de totale aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement incl. Comfort Class touringcar en cruiseleader bedraagt ca. 80 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd: 
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom. 
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom. 
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden die van toepassing zijn op deze reis. 

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici