Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Lahav Shani 07 (c) Guido Pijper
Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen

Hannick
Reizen

Specialist in de mooiste muziek- en operareizen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Hannick Reizen Aanbod muziekreizen Over Hannick Reizen Onze reisleiders Events & aanbiedingen Reisinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Onvergetelijke klassieke muziekreizen

Reis in gezelschap van andere klassieke muziekliefhebbers naar beroemde muzieksteden zoals Wenen, New York, Berlijn en Parijs. Hier beleeft u de meest unieke opera’s, balletten en concerten in combinatie met bijzondere excursies. Zo wordt uw ontdekkingstocht door de muziek onder reisbegeleiding van een muziekkenner of musicoloog een onvergetelijke ervaring.

Selectie klassieke muziekreizen

Speciaal voor u selecteren wij de mooiste programma's op bijzondere locaties. Door onze ervaring weten wij welke artiesten u raken, welke kleurrijke en kwalitatief uitstekende festivals in ons programma opgenomen mogen worden en waar u de mooiste concerten kunt beluisteren en de meest spectaculaire operavoorstellingen kunt bijwonen.

Dit maakt Hannick Reizen uniek

Hannick Reizen dirigeert de klassieke muziekliefhebber naar onvergetelijke momenten. U boekt niet zomaar een opera, ballet of concert: we nemen u mee in een compleet verzorgd reisverhaal, waarin muziek écht een diepere betekenis krijgt. Onder begeleiding van deskundige musicologen bieden wij ook themareizen aan met een luxe cruise of trein. Dat is iets wat u alleen bij Hannick Reizen kunt krijgen: u wordt keer op keer verrast! 

De ultieme beleving

Hannick Reizen organiseert alles vanuit het perspectief van de ultieme beleving. Niet alleen in reis en verblijf, ook in de keuze van het beste van het beste wat klassieke muziek te bieden heeft. Met meer dan dertig jaar ervaring kennen wij de mooiste en meest bijzondere operahuizen. Onze reisarchitecten weten waar de mooiste concerten, operavoorstellingen en festivals te vinden zijn en welke artiesten u raken. Waar het kan komen we achter de coulissen en organiseren we een exclusieve ontmoeting met de bekende musici. 

Verschillende soorten muziekreizen

  • Opera- en concertcruises
  • Festivals
  • Groepsreizen
  • Individuele reizen
  • Kerst- en Oud & Nieuwreizen 

Foto Staatsorchester Elbphilharmonie © Felix Broede
Foto Budapest Festival Orchestra en Iván Fischer © Ákos Stiller

Wat onze klanten zeggen over Hannick Muziekreizen - Destin

Gemiddelde klantwaardering: 8,9

Budapest Festival Orchestra c_Ákos Stiller

"Iedereen is geïnteresseerd in die muziek. Dat schept een band en maakt het reizen met elkaar aangenaam."

Rob Dingemans - Klant Hannick Muziekreizen
Lees het verhaal
intrumenten shutterstock_306687365-1
Hart voor de muziek

Onze reisleiders

De reizen van Hannick worden begeleid door deskundige reisleiders. Zonder uitzondering zijn zij allen musicus en/of musicoloog en hebben zij jarenlange ervaring in de muziek. Onze reisleiders verzorgen tijdens uw klassieke muziekreis exclusieve muziekinleidingen en achtergrondinformatie over de concerten en opera's die u tijdens uw reis bijwoont. 

Bekijk alle reisleiders
Musis Arnhem Muzenzaal c_Bartvhoek Verticaal
Unieke beleving
Hannick Events

Met regelmaat organiseert Hannick Muziekreizen voor haar gasten een bijzonder Event. Hierbij komt u op plaatsen die normaal gesproken moeilijk te bezoeken zijn. Een onvergetelijke belevenis!

Bekijk events
VERTICAAL - Kurhaus Wiesbaden_Friedrich-von-Thiersch-Saal_Rheingau Musik Festival_c_Hannah Meinhardt
In samenwerking met onze partners
Aanbiedingen

Ook als u niet op reis bent wilt u graag genieten van de mooiste klassieke muziek. Daarom hebben we met een aantal van onze partners een selectie gemaakt van bijzondere concerten die u met korting kunt bezoeken. 

Bekijk aanbiedingen

Reisinformatie