Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Lahav Shani 07 (c) Guido Pijper
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen

Hannick
Reizen

Specialist in de mooiste muziek- en operareizen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Hannick Reizen Aanbod muziekreizen Over Hannick Reizen Onze reisleiders Reisinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Onvergetelijke klassieke muziekreizen

Reis in gezelschap van andere klassieke muziekliefhebbers naar beroemde muzieksteden zoals Wenen, New York, Berlijn en Parijs. Hier beleeft u de meest unieke opera’s, balletten en concerten in combinatie met bijzondere excursies. Zo wordt uw ontdekkingstocht door de muziek onder reisbegeleiding van een muziekkenner of musicoloog een onvergetelijke ervaring.

Selectie klassieke muziekreizen

Speciaal voor u selecteren wij de mooiste programma's op bijzondere locaties. Door onze ervaring weten wij welke artiesten u raken, welke kleurrijke en kwalitatief uitstekende festivals in ons programma opgenomen mogen worden en waar u de mooiste concerten kunt beluisteren en de meest spectaculaire operavoorstellingen kunt bijwonen.

Dit maakt Hannick Reizen uniek

Hannick Reizen dirigeert de klassieke muziekliefhebber naar onvergetelijke momenten. U boekt niet zomaar een opera, ballet of concert: we nemen u mee in een compleet verzorgd reisverhaal, waarin muziek écht een diepere betekenis krijgt. Onder begeleiding van deskundige musicologen bieden wij ook themareizen aan met een luxe cruise of trein. Dat is iets wat u alleen bij Hannick Reizen kunt krijgen: u wordt keer op keer verrast! 

De ultieme beleving

Hannick Reizen organiseert alles vanuit het perspectief van de ultieme beleving. Niet alleen in reis en verblijf, ook in de keuze van het beste van het beste wat klassieke muziek te bieden heeft. Met meer dan dertig jaar ervaring kennen wij de mooiste en meest bijzondere operahuizen. Onze reisarchitecten weten waar de mooiste concerten, operavoorstellingen en festivals te vinden zijn en welke artiesten u raken. Waar het kan komen we achter de coulissen en organiseren we een exclusieve ontmoeting met de bekende musici. 

Verschillende soorten muziekreizen

  • Opera- en concertcruises
  • Festivals
  • Groepsreizen
  • Individuele reizen
  • Kerst- en Oud & Nieuwreizen 

Foto Müncher Kammerorchester © Sammy Hart

Budapest Festival Orchestra 2

"Iedereen is geïnteresseerd in die muziek. Dat schept een band en maakt het reizen met elkaar aangenaam."

Rob Dingemans - Klant Hannick Muziekreizen
Lees het verhaal

Onze reisleiders

De reizen van Hannick worden begeleid door deskundige reisleiders. Zonder uitzondering zijn zij allen musicus en/of musicoloog en hebben zij jarenlange ervaring in de muziek. Onze reisleiders verzorgen tijdens uw klassieke muziekreis exclusieve muziekinleidingen en achtergrondinformatie over de concerten en opera's die u tijdens uw reis bijwoont. 

Reisinformatie