Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Aida in Verona c_Ennevi (2)

Individuele muziekreizen

Brochure aanvragen

Speciaal voor u geselecteerd 

Spreken de bestemmingen en de goed verzorgde reizen van Hannick u aan, maar reist u liever niet met een groep? Ook dan bent u bij Hannick aan het juiste adres! Wij componeren uw reis op maat, afgestemd op uw individuele wensen. 

Operafestival in Verona

Elk jaar biedt het Operafestival Arena di Verona, dat plaatsvindt in het indrukwekkende amfitheater, een groot aanbod aan meeslepende en bekende opera’s! Geen ander operafestival ter wereld heeft een dusdanige bekendheid opgebouwd. Voor eenieder die een opera in de Arena bijwoont, zal duidelijk worden waarom. De volmaakte akoestiek is door de eeuwen heen intact gebleven, waardoor de Arena een fascinerende plaats is voor opera's. Dit jaar biedt Hannick u een wel heel unieke kans: het meemaken van de 100ste editie! Met een keuze uit zes verschillende arrangementen kunt u deze uitzonderlijke viering meebeleven, in een aantal gevallen zelfs inclusief spectaculaire jubileumconcerten!

La Scala in Milaan

Verdi, Puccini of Rossini, Toscanini, Callas of Pavarotti: de Scala in Milaan is als geen ander theater verbonden met de namen van de belangrijkste componisten en artiesten. Ook vandaag de dag nog is het Teatro alla Scala het toneel van de beroemdste artiesten. Ontelbaar veel premières hebben hier plaatsgevonden. Als je als zanger of dirigent in de Scala mag optreden dan ben je verzekerd van een glansrijke carrière. Niet verbazingwekkend dus dat kaartjes veelal maanden van tevoren uitverkocht zijn. Hannick is er trots op u ook dit jaar op zes verschillende momenten een bezoek aan dit grote operahuis aan te kunnen bieden. Van La Bohème tot Lucia di Lammermoor, van absolute wereldster Anna Netrebko tot ‘onze’ gebroeders Jussen. Naast het beroemde theater heeft Milaan uiteraard nog veel meer te bieden op het gebied van kunst, cultuur en een smakelijke keuken. Tijdens deze individuele reis heeft u voldoende tijd om naast de mooie optredens de stad te verkennen.

Schubertiade in Voralberg

Franz Schuberts kamermuziek ademt een en al poëzie en intimiteit. In de tijd van Schubert werd veel muziek gemaakt in de salons van rijke burgers. De Schubertiades, waar Schubert zelf speelde, deden recht aan de innigheid van zijn muziek: kleine huisconcerten rond zijn liederen en kamermuziek. Naast de muziek werden ook lezingen gehouden. In de prachtige, pittoreske omgeving van Voralberg wordt deze traditie door het meest gerenommeerde Schubertfestival wereldwijd voortgezet met grote zangers als Ian Bostridge en Gérard Prégardien. De nadruk ligt op liederen met zangers en pianisten van het hoogste niveau. Daarnaast is er aandacht voor kamermuziek en pianomuziek, eveneens op zeer hoog niveau. Veraf van de gebruikelijke festival-drukte wil de organisatie  het intieme karakter van Schuberst muziek bewaken.

Muziek in Schloss Elmau

Omringd door bergen en alpenweiden, én voorzien van een eigen concertzaal mag Schloss Elmau een uniek oord genoemd worden. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de Duitse regering Schloss Elmau in 2015 en 2022 uitkoos voor de prestigieuze G7-top. Zowel tijdens wandelingen alsook gewoonweg vanuit uw raam zult u de prachtige natuur dichtbij weten. Het muzikale aanbod houdt daarmee gelijke tred: naar gelang uw keuze kunt u tijdens uw verblijf uitgebreid kennismaken met de charismatische violist Daniel Hope, een van de grootste muzikale vertellers van deze tijd. Zijn concerten blinken uit in zowel muzikale zeggingskracht als diepe menselijke verbinding. Maar u kunt ook kiezen voor de King’s Singers, de zes fameuze vocalisten die de menselijke stem, met 400 jaar klassieke muziek in hun ransel, in al haar facetten zullen doen klinken. Beleef de natuur- en muziekpracht van Schloss Elmau, diverse wereldleiders gingen u voor.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Muziekreizen_najaar-winter 2024-2025_MU
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen