Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
intrumenten shutterstock_306687365-1
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen
Reisinformatie

Maak kennis met onze reisleiders

De reisleiders van Hannick Reizen

Annemarie Aardewerk
Cultuur liefhebber
Annemarie Aardewerk

Annemarie Aardewerk begeleidt al ruim twintig jaar culturele reizen naar tal van landen. Voor Friendship Cruises betrof dit riviercruises over de Donau, de Seine, de Rijn en over de Nederlandse waterwegen. En ook voor Hannick Reizen zet zij zich graag in om uw cruise tot een harmonieuze cultuur- en muziekreis te maken. Een spannende reis als een ontspannende ervaring!

Leendert Booyens
Fagottist voor orkest- en kamermuziek
Leendert Booyens

"Als orkest- en kamermusicus heb ik door de jaren heen vele concertreizen gemaakt in binnen- en buitenland. Sinds kort heb ik het voorrecht om mijn liefde voor muziek, mensen en reizen te mogen combineren in de hoedanigheid van reisleider bij Hannick. Verrassing, harmonie, humor en gezelligheid zijn hierbij dé sleutelwoorden om samen met u van iedere reis een onvergetelijke ontdekkingsreis te maken."

Arthur van Dijk
Schrijver & kenner van muziek, literatuur en kunst
Arthur van Dijk

"In Nijmegen studeerde ik letterkunde, geschiedenis, filosofie en muziekwetenschappen. Mijn werkzame leven heb ik vooral doorgebracht in de klassieke muziek. Na een periode als projectleider bij de Nationale Reisopera – met een levenslange liefde voor opera tot gevolg – werd ik directeur van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO). Een heerlijke periode. Na het NJO was ik nog een tijd orkestdirecteur in Brabant. Vanwege vele orkesttournees heb ik meer dan twintig jaar lang ongelofelijk veel door Europa gereisd. Op de reizen die ik voor Hannick begeleid hoop ik iets van die ‘culturele melange’ mee te geven aan de reizigers."

Leo Dijsselbloem
Musicoloog
Leo Dijsselbloem

Leo Dijsselbloem studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Hij werkte onder andere voor de Rotterdamse Kunststichting, het Nederlands Impresariaat, Stichting De Kamervraag en Muziek Centrum Nederland. Sinds enige jaren is hij werkzaam als subsidieconsulent bij het Fonds Podiumkunsten. Zijn lievelingscomponisten zijn Beethoven en Sibelius, maar zijn muzikale belangstelling reikt van oude muziek tot werken waarvan de inkt nog nat is.

Joost van der Meent
Pianist en docent
Joost van der Meent

Joost studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en deed na 2 jaar versneld staatsexamen. Hij houdt van het grote ouderwets klassieke en romantische repertoire en speelt van Bach tot en met Ravel met een grote liefde voor Schubert, Chopin en Liszt. Tevens geeft hij als docent piano- en zangles en algemene muziektheorie en compositie. 

Tim Nobel
Contrabassist voor orkest- en ensemblemuziek
Tim Nobel

"Gedurende 20 jaar was ik contrabassist bij Het Orkest van het Oosten (nu Phion). Als orkestlid heb ik een groot deel van de klassieke meesterwerken mogen spelen. Mijn muzikale interesse is zeer breed, ik verdiep mij graag in allerlei verschillende muziekstijlen, van barok tot de late romantiek en van Maurice Ravel tot Miles Davis. Er is zoveel moois! Ik studeerde zowel klassiek- als jazzcontrabas en volgde kort geleden nog een Master aan het Prins Claus Conservatorium waarbij ik onder meer onderzoek deed bij symfonieorkesten naar de effecten van combinaties van lichte en klassieke muziek."

Leo den Oudsten
Musicoloog & specialist in opera's
Leo den Oudsten

Leo den Oudsten gaf in 1999 na de voltooiing van zijn studie muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht zijn werkzame leven een andere richting. De musicoloog geeft sinds die tijd talrijke muzieklezingen, operacursussen en inleidingen. "Eigenlijk wil ik mij zo breed mogelijk opstellen als het gaat om muziek. Maar als ik moet kiezen, zou mijn specialisatie zonder enige twijfel opera zijn. Opera heeft zoveel te bieden, meer dan muziek alleen en dat is wat ik juist zo aantrekkelijk vind. Graag wil ik mijn kennis delen met anderen en ik vind het leuk om het uit te dragen."

Albert-Jan Roelofs_hannick reisleider
Klavecinist, organist en musicoloog
Albert-Jan Roelofs

Gaf als klavecinist en organist concerten in Europa, Azerbaijan, Brazilië, China, Nieuw-Zeeland, Australië en USA. Dirigeerde in de jaren ‘90 de Hofstad Operette en Zuid-Hollandse Operastichting. Is dan betrokken bij de artistieke leiding van Het Gelders Orkest en aan het begin van dit millennium verbonden aan het het Koninklijk Conservatorium. Met het barokorkest dat hij mede oprichtte speelde hij over de hele wereld concerten.

Onno Verschoor
Hoboïst en blokfluitist voor oude muziek
Onno Verschoor

"In 1989 studeerde ik af aan het Conservatorium C. Huygens te Zwolle en het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Mijn passie bracht me niet alleen in aanraking met veel prachtige muziek, maar ook reisde ik in Europa en trad ik op met tal van bijzondere persoonlijkheden, van wie ik veel opstak. Eén van mijn grote inspiratoren is de grootmeester Bach. Dankzij hem en - niet te vergeten - Frans Brüggen, besloot ik blokfluit te studeren en me te specialiseren op de barokhobo. Ik kan me niet herinneren hoeveel passies en kerstoratoria ik ondertussen heb uitgevoerd!"

Meer reisinformatie