Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Scenic Eclipse Grand Panorama Suite - 1
Home
Onze klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

Elke dag is een belevenis

Als het om zeecruises gaat, zijn Esther (53) en Ron (54) van Geloven ervaringsdeskundigen pur sang. Na een druk jaar ondernemen in de parketvloeren, komen zij pas echt tot rust met de compleet verzorgde vakanties van Robinson Cruises. Een bezig bijtje, zo mag je Esther van Geloven wel typeren. Samen met haar man runt ze een eigen parketzaak in Tilburg. Dag en nacht in de weer om voor haar klanten het beste na te streven. “Dat doen we het hele jaar door met liefde en plezier, maar hoe heerlijk is het om dan zelf eens een keer in de watten gelegd te worden”, klinkt het monter. Het enthousiaste echtpaar gaat alweer zeventien jaar met Robinson Cruises mee. “We hebben er inmiddels negentwintig vakanties bij geboekt.”

Hoe hebben jullie die zeecruises beleefd? 

“Het is altijd weer een belevenis om elke dag in een ander land, eiland of stad te zijn. Zo hebben we de sfeer, cultuur en het eten voor het noordelijke deel van de wereld al ruimschoots ervaren. De zuidelijke Caribbean is onze meest fascinerende bestemming. Het is moeilijk te beschrijven wat voor ontspannen gevoel ons dan overkomt. Met die uitgerekte witte zandstranden en turquoise zee, de vriendelijke mensen en dat typische Caribbean vakantiesfeertje. Voor ons voelt dat echt als thuiskomen.”

Beschrijf eens hoe jullie in de watten zijn gelegd? 

“Bij al onze reizen met Robinson Cruises zijn we heerlijk vertroeteld. Je zegt één keer je naam, die ze niet meer vergeten, en daarna is het ontspannen achteroverleunen. Ervaren butlers staan voor je klaar om je van persoonlijke service te voorzien. En altijd met een glimlach. Dat beleef je ook nog eens op de meest luxe schepen die je je maar kan bedenken. Met een gevarieerde keuken die meer dan voortreffelijk is.”

“Wij komen op zo’n cruise dan ook helemaal tot rust. De mail gaat uit en we vergeten alles. Ik heb weleens gehad dat ik na drie weken cruise zelfs de pincode van mijn pasje niet meer wist. Dat geeft aan wat voor ontspannen vakantie ik heb gehad.”

Familie Van Geloven_Robinson Zeecruises_klant

"Bij al onze reizen met Robinson Cruises zijn we heerlijk vertroeteld."

Ron en Esther van Geloven, klanten Robinson Zeecruises

Hoe verloopt het contact met de andere reizigers?

“Wij vinden het prima om met z’n tweeën te genieten van elkaar en de rust. Maar door al die jaren heen hebben we ook veel leuke mensen ontmoet met wie het direct klikte. Want dat heb je al vrij snel aan boord. Zo hebben we leuke contacten overgehouden met een stel uit Australië, Colombia, Canada, België en laatst nog uit Eindhoven.”

Wat is het meest bijzondere moment wat is bijgebleven? 

“Dit is een lastige vraag, omdat het allemaal speciale reizen voor ons zijn geweest. Het is gewoon een unieke belevenis die je mee wil maken. Als ik er dan toch één moet noemen, dan is dat het vieren van mijn vijftigste verjaardag, met goede vrienden op een cruiseschip. Het was heel bijzonder hen eens in het echt te laten beleven waar wij zo fan van zijn.”

“Ik weet nog goed het moment dat we aanmeerden in Napels. Het gevoel als je vanuit het schip aan land stapt en tussen de lokale mensen aan het lunchen bent, is onbetaalbaar. Daarna lieten we hen het Italië zien waar de pizza’s ontdekt zijn. Ik vergeet die twinkeling in hun ogen nooit meer, omdat dit voor ons zo herkenbaar is.”

Dus Robinson Cruises heeft niet alleen op jullie een goede indruk gemaakt? 

“Ik herinner me een geweldige avond die de crew voor ons had georganiseerd. Met de boot voeren we langs Boedapest dat magisch verlicht is in het donker. We kregen van de reisleider alle ins en outs over die stad. Het parlementsgebouw was prachtig uitgelicht. We stonden met z’n allen op het voordek met een hapje en een drankje en genoten van de achtergrondmuziek van Strauss. Het was net een sprookje. Een ander hoogtepunt ervaarde ik bij de passage van de IJzeren Poort door de Karpaten en de uitlopers van het Balkangebergte. Het is een hele smalle doorvaart. Schitterend om dat vanaf het schip te beleven.”

Is de volgende bestemming alweer geboekt? 

“Jazeker. In oktober (2022, red.) steken we vanuit Barcelona de Atlantische Oceaan over met een mooie Trans-Atlantische cruise. Daarnaast willen we meer van Europa ontdekken, dus vertrekken we in mei voor dertien nachten met een cruise vanaf Rome naar de Griekse eilanden en Turkse kust. Waar we voorheen altijd een binnenhut boekten, kiezen we nu bewust voor een balkonhut met oceanview. Dat is echt iets om naar uit te kijken. ’s Morgen lekker op je balkon zitten met een kopje koffie. De zeebries in je gezicht, terwijl je de bootjes voorbij ziet varen. Dat is gewoon pure ontspanning.”

Destin Travel-11
Zelf ook een luxe cruise maken?

Onze Travel Consultants geven u graag advies over alle mogelijkheden. Of bekijk alvast het reisaanbod zeecruises om inspiratie op te doen!

Bekijk alle zeecruises