Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
CEL_BY_Drone_Aerial_2
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Caribbean

Luxe cruise naar de Bermuda, Aruba en Curacao

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Moderne cruise vanuit New York

De Celebrity Beyond is het nieuwste schip van Celebrity Cruises in de Edge klasse en voorzien van alle luxe; zo heeft het schip 10 restaurants, een showlounge in het groen 'Eden', diverse jacuzzi's en zwembaden en een luxe Spa. Een fantastisch schip om een Caribische cruise mee te maken! U vertrekt vanuit New York, Cape Liberty en vaart via Bermuda naar Aruba en Curacao. Uw luxe avontuur eindigt in Fort Lauderdale. 

Celebrity Beyond
Bermuda
Celebrity Beyond
Curaçao
Celebrity Beyond
Bermuda
Celebrity Beyond
Bermuda
Celebrity Beyond
Aruba
Celebrity Beyond
Aruba
Celebrity Beyond
Curaçao
Celebrity Beyond
Sunset bar
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Celebrity Beyond Caribische cruise

Dag 1 - Cape Liberty, New Jersey

U kunt in de middag inschepen in Cape Liberty en direct gebruik maken van alle faciliteiten van de Celebrity Beyond. U kunt er voor kiezen om de vluchten via ons te boeken.

New York

Dag 2 - Op zee

Geniet van alle faciliteiten aan boord van dit elegante en moderne schip. Ga eten in de Magic Carpet en geniet van het uitzicht of relax in de Rooftop Garden.

CEL_BY_RooftopGarden5R

Dag 3 - King's Wharf, Bermuda

U komt aan om 08:00 uur en vertrekt om 16:00 uur. Bermuda is een eilandengroep in de Atlantische Ocean wat nog steeds onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk. De eilanden kennen een roerig verleden vanwege haar strategische ligging.  Hier zijn nog veel forten van terug te vinden. Maar u kunt hier ook genieten aan één van de prachtige stranden.

Bermuda

Dag 4 en 5 - op zee

Geniet twee dagen aan boord van alle faciliteiten van de Celebrity Beyond. Relax in de sauna of Infinity pool.

Sauna

Dag 6 - Willemstad, Curaçao

Aankomst om 08:00 uur en vertrek om 20:00 uur. Bezoek in Willemstad en de forten Nassau en Amsterdam. Slenter door de straten met gevelhuisjes of bezoek één van de onderwaterparken.

Curacao

Dag 7 - Oranjestad, Aruba

Aankomst om 08:00 uur en vertrek 18:00 uur. Een volle dag om te genieten van de prachtige stranden van Aruba, maak een tocht over het eiland en zie de bekende Divi Divi bomen.

Aruba

Dag 8 en 9 - Op zee

Nog een dag om te genieten van de faciliteiten. Geniet van een drankje op het achterdek in de Sunsetbar. Of verbaas u over de acrobatenshow in de Eden Lounge.

CEL_BY_Lifestyle_Resort_Deck_6

Dag 10 - Fort Lauderdale, ontscheping

Aankomst om 06:00 uur. Na ontscheping eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de terugreis of een langer verblijf verzorgen.

Celebrity Beyond
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Beyond

De Celebrity Beyond is het derde schip in de nieuwste Edge klasse schepen. Het is een innovatief schip met bijzondere kenmerken. Zo is er de Grand Plaza, een centraal gedeelte in het schip waar veel restaurants en barretjes samen komen, in het midden is er de Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de lounge Eden; met weelderige plantengroei lijkt dit een ontmoetingsplaats in het groen. Hier worden ook optredens in de avond georganiseerd. De Magic Carpet is een bijzonder restaurant dat aan de buitenkant van het schip hangt en die u onder het genot van een hapje en drankje tussen de verdiepingen beweegt. Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools, maar even zo bijzonder is Rooftop Garden, dat aanvoelt als een park, waar u kunt genieten van een drankje met live muziek. Celebrity Beyond heeft een vernieuwde Sunset bar, wordt het ook uw favoriete plek?

Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond Infinity zwembad
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond Rooftop
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond theater
Celebrity Beyond
Cyprus Restaurant
Celebrity Beyond
Zwembad
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse Caribische cruise
Vanaf 1.249,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. garantie. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
26 oktober 2022
v.a. 1.249,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. garantie.

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. garantie  € 269,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. garantie € 1090,- p.p.

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

• Unieke cruise met Celebrity Beyond in een  binnenhut cat. garantie
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord


• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies en activiteiten
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Vluchten en evt. hotelovernachtingen
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 47e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 46e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 29e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 17e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 16e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises