Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Explora I Exterieur
U bevindt zich hier: Home
Alle reizen
Zeecruises
Walvissen, beren en adelaars in Alaska

Walvissen, beren en adelaars in Alaska 

zeecruises

Walvissen, beren en adelaars in Alaska

Luxe cruise met de Explora I vanuit Vancouver langs o.a. Ketchikan naar Juneau in Alaska. 

Walvissen spotten
Hubbard Glacier
Volgend vertrek
17-05-2024
+4 vertrekdata
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Vancouver
Rederij
Explora Journeys
Schip
Explora I
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Vancouver 

Explora Journeys brengt u een uitgebreide cruise langs de 'walvissnelweg’ van Ketchikan naar Juneau in Alaska. U kunt niet alleen walvissen spotten, maar ook beren, adelaars en andere diersoorten die hier voorkomen. Machtige gletsjers trekken aan de horizon voorbij, terwijl u geniet van de luxe van uw suite en de uitstekende verzorging aan boord van de duurzame Explora I.

Canada, Alaska, Walvis
Alaska walvis
EXPLORA I_Explora Lounge_04
Geniet vanuit de Lounge van het landschap
Cruise Explora I
Adelaars
Cruise Explora I
Alaska
Cruise Explora I
De bekendste bewoner van Alaska
Cruise Explora I
Sitka
Cruise Explora I
Inside Passage
Cruise Explora I
Explora I
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Vancouver, inscheping

Stap aan boord van de luxe Explora I die vertrekt vanuit de haven van Vancouver om 17.00 uur. Robinson Cruises kan de vluchten en een eventueel verblijf vooraf voor u regelen.

EXPLORA I

Dag 2 - Op zee

Tijdens uw dag op zee kunt u genieten van alle faciliteiten van het schip of u voorbereiden op alle indrukwekkende landschappen die u nog gaat zien. EXPLORA I_Crema Cafe_01

Dag 3 - Ketchikan

Het schip maakt een stop in Ketchikan, van 07.00 - 14.00 uur. Dit stadje is prachtig gelegen aan de oevers van de Tongass Narrows en omgeven door dichtbeboste heuvels.

Cruise Alaska

Dag 4 - Icy Strait Point

Aankomst om 11.00 uur, vertrek om 19.00 uur. Vanuit Icy Strait Point kunt u boottochten maken om walvissen te spotten of neem de kabelbaan waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Explora I

Dag 5 - Hubbard Glacier

Vandaag vaart u langs de Hubbard Glacier in het Wrangell St Elias National Park. Een prachtig gebied dat wordt gedomineerd door meren en indrukwekkende sneeuwwitte gletsjers.

Cruise Alaska

Dag 6 - Valdez

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Valdez ligt midden in een gletsjer gebied, bezoek de Mares of de Colombia gletsjer. Valdez (2)

Dag 7 - Op zee

Tijdens uw dag op zee kunt u genieten van alle faciliteiten van het schip of u voorbereiden op alle indrukwekkende landschappen die u nog gaat zien. EXPLORA I

Dag 8 - Juneau

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 20.00 uur. Juneau is de hoofdstad van Alaska en het voormalige centrum van de negentiende-eeuwse goudkoorts. Wandel door de smalle straatjes en geniet van de fijne sfeer. 

Alaska, Juneau

Dag 9 - Sitka

Aankomst 12.00 uur, vertrek 21.00 uur. Breng een bezoek aan Sitka National Historical Park of maak hier een kayaktocht.

Sitka

Dag 10 - Op zee

Tijdens uw dag op zee kunt u genieten van alle faciliteiten van het schip of u voorbereiden op alle indrukwekkende landschappen die u nog gaat zien. EXPLORA I_Sakura_04

Dag 11 - Victoria

Aankomst 14.00 uur en vertrek om 20.00 uur. Victoria is een prachtige, echt Canadese stad met Franse invloeden, gelegen op Vancouver Island. Bezoek het parlementsgebouw dat de stad domineert of The Butchart Gardens. Victoria

Dag 12 - Vancouver

Aankomst in Vancouver om 07.00 uur. Hier eindigt een fantastische cruise. Natuurlijk kan Robinson Cruises ook de terugreis voor u verzorgen. vancouver
Lees meer
Lees minder

Welkom aan boord van Explora I

De Explora I is het eerste schip in de vloot van de nieuwe rederij Explora Journeys, opgericht door de MSC Group. Aan boord van dit luxe schip vindt u 461 suites, die stuk voor stuk beschikken over een ruim terras met uitzicht op zee. Ontspan in één van de drie buitenzwembaden of in het overdekte zwembad met uitschuifbaar glazen dak. Met ruim 700 m2 aan wellnessruimte is het bijna onmogelijk om niet tot rust te komen!  Een luxe cruise is niet compleet zonder kwalitatief goed eten. Daarom vindt u op de Explora I negen verschillende restaurants, die elk een andere wereldkeuken representeren. Zo is er Sakura, Marble & Co. Grill (Steakhouse experience) en de Med Yacht Club met het beste van de Mediterraanse keuken. Tevens is er een Concept Restaurant, waar opkomende chef koks in staat worden gesteld om hun talenten met u te delen.

Explora I Exterieur
Explora I
Cruise Explora I
Explora I
Cruise Explora I
Zwembad achterdek
EXPLORA I
Explora Lounge
EXPLORA I
Zwembad met ligbedden
EXPLORA I
Lounge
EXPLORA I
Aastern Lounge
EXPLORA I
Anthology
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse cruise Walvissen, beren en adelaars van Alaska
Vanaf 6.900,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite Ocean Terrace. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
17 mei 2024
v.a. 6.900,-
7 juni 2024
v.a. 7.250,-
28 juni 2024
v.a. 7.650,-
19 juli 2024
v.a. 7.650,-
9 augustus 2024
v.a. 7.500,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite Ocean Terrace.

Toeslagen andere type hutten en alleengebruik op aanvraag.

• Unieke, luxe cruise met Explora I in een Ocean Terrace Suite
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• verzorging op basis van all-inclusive
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice 
• Fooien
• Wi-Fi
• Toegang tot de Spa
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 90% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises