Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Bilbao, Spanje (1)
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Amsterdam naar Bilbao

Cruise van Amsterdam naar Bilbao

zeecruises

Amsterdam naar Bilbao

Welkom aan boord van de Sirena, die vertrekt vanuit Amsterdam voor een luxe cruise naar Spanje via Ierland en Frankrijk.

Verlenging mogelijk in Bilbao
Volgend vertrek
28-10-2024
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Rederij
Oceania Cruises
Schip
Sirena
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise van Amsterdam naar Bilbao

Vanuit Nederland vaart u via Engeland en Ierland naar Frankrijk en Spanje. Een unieke route waarbij u verschillende culturen ziet in maar liefst 5 verschillende landen. In Bordeaux blijft u twee dagen waardoor u volop kunt genieten van alles wat deze wijnstad te bieden heeft! Wanneer u langer wilt blijven in Bilbao, om ook deze stad te leren kennen, raden wij u aan uw verblijf hier te verlengen.

Biarritz, Frankrijk
Biarritz, Frankrijk
Frankrijk - Bordeaux (3)
Bordeaux, Frankrijk
Brugge shutterstock_1068590993
Brugge, België
Ierland, Dublin - St. Patricks Cathedral
St. Patricks Cathedral, Dublin
Cruise Sirena
Londen
Bilbao, Spanje (2)
Bilbao, Spanje
Cork, Ierland - St. Colmans Cathedral
Cork, Ierland
Bilbao, Spanje (1)
Bilbao, Spanje
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Inscheping in Amsterdam

Inscheping in Amsterdam aan boord van de Sirena om 18.00 uur.

Cruise Sirena

Dag 2 - Brugge (Zeebrugge)

Aankomst om 08:00 uur, vertrek om 20:00 uur. Maak een boottocht door schilderachtig Brugge of geniet van overheerlijke Belgische bonbons!

Cruise Sirena

Dag 3 - Londen (Tilbury)

Aankomst 07.00 uur, vertrek 19.00 uur. Vanuit Tilbury kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan Londen met haar ontelbare bezienswaardigheden. Bekijk de stad van boven vanuit de London Eye.

Londen

Dag 4 - Op zee

Geniet een dag aan boord van de Sirena van alle faciliteiten en het activiteitenprogramma.

Sirena

Dag 5 - Dublin

Aankomst 08.00 uur, vertrek 19.00 uur. Deze gezellige Ierse stad biedt vele bezienswaardigheden; bezoek het Trinity College met het beroemde 'Book off the Kells'. Bezoek de beroemde Guinness bierbrouwerij waar u uw eigen ‘pint’ kunt tappen! En u kunt Dublin niet gezien hebben zonder een bezoek aan het Temple Bar District, voor een drankje in een pub.

Cruise Sirena

Dag 6 - Cork, Ierland

Aankomst 10.00 uur, vertrek 20.00 uur. Deze stad is wellicht wat minder bekend, maar zeker niet minder geliefd. Bezoek hier de English Market, een bekende markt voor liefhebbers van traditionele specialiteiten. St. Fin Barre's Cathedral is net als het Elizabeth Fort zeker een bezoekje waard. Zij hebben de tand des tijds doorstaan. De Cork City Goal verzorgt rondleidingen en u zult zich verbazen wat er hier tussen de muren vroeger allemaal  heeft afgespeeld.

Cruise Sirena

Dag 7 - Op zee

Geniet nog een dag aan boord van de Sirena van alle faciliteiten, het heerlijke eten en de Spa.

Cruise Sirena

Dag 8 en 9 - Bordeaux

Bordeaux, aankomst om 10:00 uur en u blijft tot de volgende dag 21:00 uur. Voldoende tijd om deze wijnstad uitgebreid te verkennen. Bezoek het Cité du Vin en ook een wijnproeverij mag u natuurlijk niet overslaan!

Frankrijk - Bordeaux (1)

Dag 10 - Biarritz, Frankrijk

Aankomst om 10:00 uur en vertrek om 20:00 uur.  Deze Middeleeuwse stad aan de golf van Biskaje kent een roerige geschiedenis. Zowel Napoleon als Victor Hugo waren hier graag geziene badgasten. De pracht en praal is nog terug te vinden in het Hotel du Palais.

Cruise Sirena

Dag 11 - Bilbao, Spanje

Aankomst 08.00 uur. Per transfer wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. U kunt er ook voor kiezen om langer te blijven en de stad uitgebreid te bezoeken; een hoogtepunt is hier het Guggenheim museum, dat opvalt vanwege de architectuur.

bilbao-887739_1920
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Sirena

De Sirena combineert raffinement met een eigentijdse flair om een ​​nonchalant elegante ambiance te creëren. Van de sprankelende Grand Dining Room tot de prachtige Owner's Suites, overal zijn designdetails te vinden, met de nadruk op het beste ontwerp en meubilair. Meer dan wat ook, verpersoonlijkt Sirena de Oceania-ervaring.

Cruise Sirena
Sirena
Cruise Sirena
Grand Staircase
Cruise Sirena
Baristas
Cruise Sirena
Zwembaddek
Cruise Sirena
Casinobar
Cruise Sirena
Grand Dining Room
Cruise Sirena
Veranda Stateroom
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Na uw cruise kunt u een verblijf bijboeken in Bilbao wanneer u langer wilt blijven. U kunt bijvoorbeeld in het Gran hotel Domine Bilbao hotel verblijven. Dit 5-sterrenhotel van wereldklasse ligt centraal tegenover het Guggenheim museum. Het hotel beschikt over een uitgebreid wellness centrum met fitness, restaurant, koffiebar en lobbybar. Informeer naar de mogelijkheden!

Cruise Sirena
Gran hotel Domine
Cruise Sirena
Gran hotel Domine
Cruise Sirena
Gran hotel Domine
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise vanuit Amsterdam naar Bilbao
Vanaf 2.798,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. G . Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 oktober 2024
v.a. 2.798,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. G

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. C2  € 298,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. B2 € 1.598,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnenhut cat. G voor alleengebruik  op aanvraag
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. C2 voor alleengebruik  op aanvraag
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. B2 voor alleengebruik  op aanvraag

• Unieke cruise met Sirena in een binnenhut cat. G
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Fooien
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• $200 boordtegoed per hut
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar
• Vliegreis Bilbao-Amsterdam in Economy class
• Transfer schip – luchthaven Barcelona
• Keuze uit: 8 excursies, $800 boordtegoed of een gratis drankpakket

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50). Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. 

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises