Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Sturgeon Bay
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Great Lakes

Expeditiecruise over de mooiste meren

zeecruises

Grote meren van de Verenigde Staten

Cruise met de Hanseatic Inspiration over de mooiste meren van de Verenigde Staten en Canada: Lake Superior, Huron, Erie en Ontario.

Bijzondere bestemming
Volgend vertrek
12-06-2023
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Windsor
Rederij
Hapag Lloyd
Schip
HANSEATIC Inspiration
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Decor van een schilderij

Cruisen op de grote meren van de Verenigde Staten en Canada is een bijzondere ervaring. De landschappen lijken een decor van een schilderij. Lake Superior, Huron, Erie en Ontario zijn ’s werelds grootste meren en hebben een grote rol gespeeld in het ontstaan van de Verenigde Staten en Canada. Ontdek deze niet alledaagse bestemming met het luxe expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises, Hanseatic Inspiration.

Great Lakes (1)
Lake Huron
Great Lakes (2)
Great Lakes
Milwaukee
Milwaukee
Windsor (2)
Windsor
Cruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Lake Superior
Lake Superior
Lake erie
Lake Erie
Cruise Hanseatic Inspiration
Lake Ontario
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Windsor

Na inscheping blijft u een nacht aan boord van de Hanseatic Inspiration. U heeft tijd om Windsor te ontdekken. Windsor is een klein stadje dat een beetje overschaduwd is door Detroit, ook hier is veel terug te vinden van de auto-industrie. Bezoek het Henry Ford museum. Windsor

Dag 2 - Windsor, vertrek

U vertrekt om 06.00 uur en vaart over de Detroit River. Geniet aan boord van uw schip en het prachtige uitzicht.

Great Lakes (3)

Dag 3 - Parry Sound

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 19.30 uur. Maak vanuit Parry Sound een boottocht naar de 'Thirty Thousand Islands', een prachtig natuurgebied. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 4 - Killarney

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Dit stadje heeft, zoals de naam al verraadt, Ierse roots. Bezoek het natuurgebied op George Island, te bereiken met een ferry, dat onbewoond is. Killarney (2)

Dag 5 - Tobermory

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Tobermory is een vissersdorpje, gelegen in een smalle baai aan Lake Huron. Maak een excursie langs de rotsachtige kustlijn van het Bruce Trail. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 6 - Sault Ste. Marie, Saint Mary's River

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 12.00 uur. Sault Ste. Marie ligt precies op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Verken de stad en het Bushplane museum voordat u de Saint Mary's rivier opvaart.

Sault Ste Marie

Dag 7 - Mackinac Island/Lake Huron

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 19.00 uur. Prachtige tocht naar MacKinac Island, een autovrij eiland dat u prima per fiets kunt verkennen. Een andere bezoektip: het Fort Mackinac. 

MacKinac

Dag 8 - Cruisen op Lake Huron

Prachtige dag omgeven door natuur en vergezichten. Geniet aan boord of in de Spa. NAT_INS_SPI_Sauna

Dag 9 - Sturgeon Bay/Lake Michigan

Na een tocht over Lake Michigan vaart u naar Sturgeon Bay op Door Peninsula. Een historisch klein vissersdorp met pittoresk stenen vuurtoren. Nu is het een gebied van fruitteelt en wijngaarden. Sturgeon Bay (2)

Dag 10 - Milwaukee, aankomst

Vandaag komt u aan in Milwaukee om 08.00 uur. U verblijft wederom een nacht aan boord. U kunt een tour door Milwaukee maken en het Milwaukee Art Museum of het Harley Davidson museum bezoeken.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 11 - Milwaukee, ontscheping

Na aankomst ontscheping van de Hanseatic Inspiration eindigt uw reis. Natuurlijk kan Robinson Cruises de terugreis voor u verzorgen.

Cruise Hanseatic Inspiration
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Hanseatic Inspiration

Maak kennis met de nieuwe expeditieklasse van Hapag Lloyd: de HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration. Deze nieuwste schepen zijn 'inspired by nature': de kleuren, de vormen, de grote panoramavensters in de suites: het hele schip is één met de natuur en brengt u zo dicht mogelijk bij de mooiste natuurverschijnselen. De glazen balkons op het zonnedek geven u het gevoel boven het water te zweven. Met de zon op het gezicht en de wind door uw haren beleeft u als ontdekkingsreiziger de mooiste expedities op deze schepen met een groot open dek. 

Cruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Cruise Hanseatic Inspiration
Receptie
Cruise Hanseatic Inspiration
Balkonhut
Cruise Hanseatic Inspiration
Hamptons Restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Observation Lounge
Cruise Hanseatic Inspiration
Restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Nikkei restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Ontspan in de comfortabele spa
Cruise Hanseatic Inspiration
Pooldek
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse Expeditiecruise Grote Meren
Vanaf 7.420,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een garantie buitenhut. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
12 juni 2023
v.a. 7.420,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. garantie buitenhut

Vraag voor de overige Suites de beschikbaarheid en prijzen bij ons op, de beschikbaarheid is beperkt.

• Unieke cruise met Hanseatic Inspiration in een garantie buitenhut
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gevulde minibar in de hut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige drankjes en maaltijden
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises