Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Bromo
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Intrigerend Indonesië

Cruise vanuit Bali naar Singapore

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe, intieme cruise vanuit Bali naar Singapore

Indonesië spreekt bij velen tot de verbeelding. De cultuur is kleurrijk in al haar diversiteit, de natuur is adembenemend en de bevolking is ontzettend gastvrij. Java, Bali, Sumatra, Lombok... het zijn slechts 4 namen in een eindeloze reeks. Indonesië bestaat uit maar liefst 16.000 eilanden! Een heel aantal van deze eilanden kunt u met een groot cruiseschip niet bereiken, maar wel met Le Lapérouse van Ponant! Deze kleinschalige, intieme cruise van Bali naar Singapore neemt u mee langs o.a. Komodo, Java en Borneo om uiteindelijk te ontschepen in wereldstad Singapore. Uw upgrade naar een Prestige Stateroom is al bij de prijs inbegrepen.

Cruise Le Laperouse
Badas, Sumbawa
Cruise Le Laperouse
Belitung Eilanden
Cruise Le Laperouse
Bromovulkaan, Java
Cruise Le Laperouse
Tanjung Puting National Park, Borneo
Bali rijstveld
Rijstvelden op Bali
Cruise Le Laperouse
Le Laperouse bij Belitung Eilanden
Cruise Le Laperouse
Bali
Indonesië - Bali - Pura Puseh
Pura Puseh, Bali
Indonesië - Komodo - Varanen
Komodovaranen
Cruise Le Laperouse
Singapore
Cruise Le Laperouse
Le Laperouse
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Vlucht naar Denpasar, Bali

U vertrekt vanuit Amsterdam naar Denpasar, Bali.

Stewardess vliegtuig

Dag 2 - Bali, aankomst

Aankomst in Bali. U wordt opgewacht door onze lokale agent die u per privétransfer naar uw hotel brengt, het Maya Ubud Resort. De rest van de dag kunt u bijkomen van de reis. Diner is 's avonds in het hotel.

Maya Ubud

Dag 3 - Bali, Ubud

Vandaag gaat u een tour maken langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden van Bali. Na het ontbijt vertrekt u naar Kerta Gosa waar het voormalige Koninklijk Paleis van Justitie een prachtige binnenplaats en gebouwen heeft. Daarna bezoekt u Pura Besaki, de 'moedertempel', en eindigt in het hotel wederom met het diner.

tempel-bali

Dag 4 - Bali, inscheping

In de ochtend bezoekt u de Tirta Empul tempel en de Pura Puseh tempel. Na de lunch wordt u naar de haven gebracht om aan boord te gaan van Le Laperouse, waar u einde van de dag vertrekt voor uw cruise.

Le Laperouse- Ponant

Dag 5 - Komodo National Park

Tussen Sumbawa en Flores ligt Komodo National Park, een bijzonder eiland dat bekend staat om haar beroemde Komodovaranen. Deze grote hagedissen kunnen wel 2 meter lang worden. 

Komodo

Dag 6 - Badas, Sumbawa Besar

Vandaag bezoekt u Badas op het eiland Sumbawa. Het eiland heeft sterke invloeden van Makassar en Sulawesi. Bezoek het Pamulung dorp en zie hoe de mensen hier nog op traditionele wijze leven.

Badas

Dag 7 - Probolinggo, Java

Probolinggo is dé plek om de beroemde Bromovulkaan te bezoeken. Dit surrealistische landschap zorgt voor talloze verhalen en legendes. Bezoek dit indrukwekkende complex dat zo'n 820.000 jaar geleden is ontstaan.

Bromo Probolinggo

Dag 8 - Op zee

Tijdens deze heerlijke zeedag kunt u bijkomen van alle indrukken die u tot nu toe heeft opgedaan. 

Spa

Dag 9 - Tanjung Puting National Park

Vandaag staat in het teken van Tanjung Puting National Park aan de zuidkant van Borneo, een Unesco Biosfeer reservaat waar u per zodiac aan land gaat. U bezoekt hier de orang-oetans die hier in hun natuurlijke omgeving leven.

Tanjung Puting

Dag 10 - Belitung Eilanden

Als confetti verspreid in de Indische oceaan, de Belitung Eilanden nodigen u uit voor een ontdekkingstocht. Prachtige natuur wordt hier afgewisseld met een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Belitung

Dag 11 - Op zee

Een heerlijke dag aan boord van Le Laperouse. Geniet van de faciliteiten: ga naar de sauna of fitness of geniet aan het zwembad.

Cruise Le Champlain

Dag 12 - Singapore

In de ochtend komt u aan in Singapore, waarna u van boord gaat en wordt opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven en vlucht terug naar Amsterdam.

Singapore 1

Dag 13 - Aankomst Amsterdam

In de ochtend komt u aan in Amsterdam.

Le Lapérouse
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Le Laperouse

Le Laperouse van Ponant biedt u dezelfde geborgenheid en luxe als de andere schepen uit de Ponant Explorers serie. Het schip is kleinschalig en intiem, uiterst comfortabel en ingericht met lichte, luchtige kleuren. Het schip stelt u, vanwege de omvang, in staat om een heel aantal bestemmingen te bezoeken die met grotere cruiseschepen onbereibkaar zijn. Le Laperouse beschikt over 92 staterooms en suites, allen uitgerust met een eigen balkon. 

Ponant Le Laperouse
Le Laperouse
Cruise Le Laperouse
Le Laperouse restaurant
Ponant - Le Laperouse - Main Lounge
Main Lounge
Cruise Le Laperouse
Buffetrestaurant
Lounge
Lounge
Ponant - Le Laperouse - Spa
Luxe spa met uitzicht over zee
Cruise Le Laperouse
Geniet van een diner bij The Grill
Cruise Le Laperouse
Suite
Cruise Le Laperouse
Spa
Cruise Le Laperouse
Le Laperouse
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Tijdens uw verblijf op Bali overnacht u in het Maya Ubud Resort. Dit authentieke hotel ligt rustig omgeven door tropische begroeiing in Ubud, in het midden van Bali.

Kamers hebben uitzicht over de tuin en zwembad. Het hotel beschikt over 2 zwembaden, bars, 3 restaurants, tennisbaan, yoga ruimte en fitness en terras.

 

Cruise Le Laperouse
Maya Ubud Resort
Cruise Le Laperouse
Maya Ubud Resort lobby
Cruise Le Laperouse
Maya Ubud Resort
Cruise Le Laperouse
Maya Ubud Resort ingang
Cruise Le Laperouse
Maya Ubud Resort kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse cruise Intregerend Indonesië
Vanaf 7.496,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf incl. een upgrade naar een Prestige Stateroom dek 5. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
4 maart 2023
v.a. 7.496,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Prestige Stateroom op dek 5

Toeslag 2-pers. Prestige Stateroom dek 6 € 300,- p.p.

Toeslag 2-pers. Prestige Stateroom dek 5  voor alleengebruik € 3.998,-
Toeslag 2-pers. Prestige Stateroom dek 6 voor alleengebruik € 4.398,-• Luxe cruise met Le Laperouse incl. upgrade naar een Prestige Stateroom dek 5.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• Captain’s dinner, welkomst cocktail en galadiner
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Vliegreis Amsterdam-Denpasar/Singapore-Amsterdam in Economy class
• 2 overnachtingen in het Maya Ubud Resort op basis van volpension.
• Transfers haven – hotel - luchthaven
• Tour Ubud zoals beschreven.

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 370e dag (inclusief) voor de vertrekdag: EUR 250 p.p. + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 369e dag (inclusief) tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises