Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Spanje, Ibiza view beach
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Rondom Spanje

Luxe cruise vanuit Barcelona naar Bilbao

zeecruises

Cruise rondom Spanje

Verken de Spaanse en Portugese kusten met de Europa 2, jarenlang bekroond tot het beste cruiseschip ter wereld! 

Inscheping Barcelona
Bezoek o.a. Ibiza en Marbella
Volgend vertrek
20-07-2023
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Barcelona
Rederij
Hapag Lloyd
Schip
EUROPA 2
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Barcelona

Welkom aan boord van de luxe Europa 2! Dit cruiseschip is het best beoordeelde schip in haar soort. U geniet hier van een excellente verzorging. Een goede keuze dus om de Spaanse en Portugese kust te gaan verkennen met dit bijzondere schip. Gaat u mee op deze ontdekkingstocht langs zonnige eilanden en de interessante steden van Andalusië?

Cruise Europa 2
Bilbao
Cruise Europa 2
Europa 2
Cruise Europa 2
Lissabon
Cruise Europa 2
Cadiz
Cruise Europa 2
Kust Portugal
Porto
Porto
Spanje, Ibiza stad
Ibiza stad
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Barcelona

Na inscheping vertrekt de Europa 2 om 23.30 uur vanuit de haven van Barcelona. U kunt uw vluchten door Robinson Cruises laten verzorgen.

Barcelona shutterstock_734963035

Dag 2 - Ibiza

Aankomst om 11.00 uur en vertrek om 04.00 uur. Hippie markten, stranden en een uitgebreid nachtleven, dat is Ibiza. U kunt er uitgebreid van genieten omdat u tot 04.00 uur blijft.

Spanje, Ibiza

Dag 3 - Formentera

Aankomst om 08.00 uur, vertrek om 19.00 uur. Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen. Het is een oase van rust en beschikt over prachtige witte zandstranden.

Formentera

Dag 4 - Op zee

Geniet van een relaxte dag op zee en alles wat de Europa 2 u te bieden heeft. Een drankje in de jacuzzi bijvoorbeeld.

Europa 2 buitendek

Dag 5 - Marbella, Spanje

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Bezoek het mooie achterland van Andalusië, zoals Sevilla of Cordoba, of geniet aan één van de stranden.

Cruise Europa 2

Dag 6 - Cadiz, Spanje

Aankomst 08.00 uur,  vertrek 18.00 uur. Cadiz is een oude havenstad met veel bezienswaardigheden. U heeft genoeg tijd om die te ontdekken.

 

Cadiz

Dag 7 en 8 - Lissabon

Twee dagen om van het oude Lissabon te genieten. Aankomst 14.00 uur en vertrek de volgende dag om 18.00 uur. Bezoek de oude wijk Alfama of maak een tocht met een oude tram.

Lissabon_Fotolia_35884903_XL-1

Dag 9 - Porto

Aankomst 08.00 uur, vertrek 14.00 uur. Deze stad staat bekend om haar port, dus kunt u hier een proeverij doen, of maak een boottocht over de beroemde Douro.

 

Cruise Europa 2

Dag 10 - La Coruna

Aankomst 08:00 uur, vertrek 18.00 uur, La Coruna ligt in Galicië en kent een roerige geschiedenis. Veel vindt u terug in Plaza de Maria Pita, Torre de Hercules en het Castillo de San Anton.

 

 

La Coruna

Dag 11 - Gijon

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Gijon heeft o.a. een botanische tuin en zee-aquarium. Maar het is ook een oude stad met sfeervolle visserswijk en tal van gezellige pleintjes.

Gijon (1)

Dag 12 - Bilbao

Uw reis eindigt om 07.00 uur in Bilbao. Natuurlijk kan Robinson Cruises hier een hotel of vlucht voor u verzorgen.

Bilbao_Guggenheim_Exterior
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Europa 2

Welkom aan boord van de EUROPA 2! Net als bij haar zusterschip, de EUROPA, zult u zich direct thuis voelen wanneer u aan boord komt. De filosofie van de EUROPA 2 is om u de vrijheid te brengen die u nastreeft. Doordat deze filosofie in alles verweven is wordt cruisen met dit schip weer een hele nieuwe ervaring! Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van uiterst persoonlijke service en aan te kunnen leggen in kleinere havens. Ook dit cruiseschip van rederij Hapag Lloyd werd gewaardeerd met een uiterst hoge score in de Berlitz Cruise Guide. 

Cruise Europa 2
Europa 2
Cruise Europa 2
Europa 2-buitendek
Cruise Europa 2
Europa 2-Atrium
Cruise Europa 2
Europa 2-Spa
Cruise Europa 2
Europa 2-zonnedek
Cruise Europa 2
Europa 2 - Yacht Club terras
Cruise Europa 2
Europa 2-Pooldek
Cruise Europa 2
Europa 2 - Veranda Suite
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse cruise Barcelona naar Bilbao
Vanaf 6.790,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Ocean Suite . Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
20 juli 2023
v.a. 6.790,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Ocean Suite 

Toeslagen overige Suites en alleengebruik op aanvraag. 

• Unieke cruise met Europa 2 in een Ocean Suite
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten/lezingen aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gratis vervoer naar de stad in de meeste havens
• Gevulde minibar in de hut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige drankjes en maaltijden
• Wi-Fi
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises