Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cruise sirena
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Spanje & Portugal

Ontdek de andere kant van Spanje

zeecruises

Spanje en Portugal

13-daagse cruise naar het mooie Baskenland en bedevaartsoord Santiago de Compostela, inclusief een dag Bordeaux

Lissabon
Porto
Volgend vertrek
20-04-2023
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Barcelona
Rederij
Oceania Cruises
Schip
Sirena
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise van Barcelona naar Bilbao

Wanneer u eens een andere kant van Spanje wilt ontdekken, raden wij u deze cruise aan. De Sirena neemt u op comfortabele wijze mee naar Baskenland en bedevaartsoort Santiago de Compostela. U maakt ook nog een uitstapje naar Frankrijk en kunt in Bordeaux genieten van de heerlijke wijnen. 

Cruise Sirena
Biarritz, Frankrijk
Cruise Sirena
Bordeaux, Frankrijk
Cruise sirena
Cadiz (Sevilla)
Cruise Sirena
Porto
Cruise Sirena
Lissabon
Cruise Sirena
Bilbao, Spanje
Cruise Sirena
Santander
Cruise Sirena
Bilbao, Spanje
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Barcelona, inscheping

Inscheping in Barcelona aan boord van de Sirena en vertrek om 19.00 uur.

Cruise Sirena

Dag 2 - Op zee

Geniet nog een dag aan boord van de Sirena van alle faciliteiten, het heerlijke eten en de Spa. R-Class Horizons Tea (2)

Dag 3 - Cadiz (Sevilla)

Aankomst 08.00 uur, vertrek 22.00 uur. Cadiz is een oude havenstad met veel bezienswaardigheden. U heeft genoeg tijd om die te ontdekken! Of breng van hieruit een bezoek aan het prachtige Sevilla.

Cruise Sirena

Dag 4 - Portimao

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 18.00 uur. Portimao is van oorsprong een vissersdorpje, gelegen in de Algarve. Het is nu, vanwege haar prachtige stranden, een populaire vakantiebestemming geworden.

Cruise Sirena

Dag 5 - Lissabon

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. In Lissabon kunt u een bezoek aan de Alfama wijk niet overslaan, maar ook een bezoek aan het klooster van Los Jeronimos en de Toren van Belém mag niet ontbreken. 

Cruise Sirena

Dag 6 - Porto

Aankomst 09.00 uur, vertrek 19.00 uur. Deze stad staat bekend om haar port, dus kunt u hier een proeverij doen, of maak een boottocht over de beroemde Douro.

Cruise Sirena

Dag 7 - Santiago de Compostela

U komt aan om 07.00 uur en vertrekt om 17.00 uur. Welkom in Santiago de Compostela. De stad is voor vele duizenden pelgrims het eindpunt van de Camino de Santiago, de wandelroute naar het graf van de apostel Jacobus in de kathedraal van Santiago de Compostela. Hier verblijft u twee nachten in het hotel Parador Santiago de Compostela, naar verluidt één van de oudste hotels ter wereld. Cruise Sirena

Dag 8 - Gijon

U komt aan om 12.00 uur en vertrekt om 22.00 uur. Gijon heeft o.a. een botanische tuin en zee-aquarium. Maar het is ook een oude stad met sfeervolle visserswijk en tal van gezellige pleintjes. Cruise Sirena

Dag 9 - Santander

Om 07.00 uur komt u aan en u vertrekt om 17.00 uur. Deze elegante stad  is de hoofdstad van de Spaanse regio Cantabrië. Bezoek de kathedraal of de bijzondere bibliotheek. Santander

Dag 10 en 11 - Bordeaux

Bordeaux, aankomst om 16.00 uur. U blijft hier tot de volgende dag 17.00 uur. Voldoende tijd om deze wijnstad uitgebreid te verkennen. Bezoek het Cité du Vin en ook een wijnproeverij mag u natuurlijk niet overslaan!

Cruise Sirena

Dag 12 - Biarritz, Frankrijk

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Deze Middeleeuwse stad aan de golf van Biskaje kent een roerige geschiedenis. Zowel Napoleon als Victor Hugo waren hier graag geziene badgasten. De pracht en praal is nog terug te vinden in het Hotel du Palais.

Cruise Sirena

Dag 13 - Bilbao, Spanje

Aankomst 08.00 uur. U kunt er voor kiezen uw terugvlucht te laten verzorgen door Robinson Cruises. Ook kunt u ervoor kiezen om langer te blijven en de stad uitgebreid te bezoeken; een hoogtepunt is hier het Guggenheim museum, dat opvalt vanwege de architectuur.

Cruise Sirena
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Sirena

De Sirena combineert raffinement met een eigentijdse flair. Van de sprankelende Grand Dining Room tot de prachtige Owner's Suites, overal zijn designdetails te vinden met de nadruk op het beste ontwerp en meubilair. Meer dan wat ook verpersoonlijkt de Sirena de Oceania-ervaring.

Cruise Sirena
Sirena
Cruise Sirena
Veranda Stateroom
Cruise Sirena
Grand Staircase
Cruise Sirena
Baristas
Cruise Sirena
Casinobar
Cruise Sirena
Grand Dining Room
Cruise Sirena
Zwembaddek
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse cruise vanuit Barcelona naar Bilbao
Vanaf 2.599,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. G . Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
20 april 2023
v.a. 2.599,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. G

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

• Unieke cruise met Sirena in een binnenhut cat. G
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Fooien
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50). Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. 

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises