Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Silversea expeditie
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Rond Spitsbergen & Groenland

Expeditiecruise Spitsbergen & Groenland

zeecruises

Rond Spitsbergen & Groenland

Uitgebreide expeditie per Silver Wind vanuit Longyearbyen naar Reykjavik

Luxe expeditie Silversea
Volgend vertrek
30-07-2023
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Longyearbyen
Rederij
Silversea
Schip
Silver Wind
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Expeditiecruise vanuit Longyearbyen naar Reykjavik

Is dat een ijsbeer op die ijsschots? Ja dat is het zeker! Grote kans dat u oog in oog komt te staan met ijsberen tijdens deze bijzondere expeditiecruise. U vaart namelijk uitgebreid rondom Spitsbergen en dit is dé ijsberenregio bij uitstek. Per luxe expeditieschip van Silversea ontdekt u zowel de noordelijke als zuidelijke regio van deze eilandengroep die voor 60% is bedekt met gletsjers. U komt op plekken waar anderen niet komen. Dit geldt ook voor de indrukwekkende kust van Groenland.

Cruise Silver Wind
Silver Wind en ijsbeer
Cruise Silver Wind
Expeditie Silversea
Cruise Silver Wind
Silver Wind
Cruise Silver Wind
Longyearbyen
Cruise Silver Wind
Spitsbergen
Cruise Silver Wind
Zodiac excursie
Cruise Silver Wind
Scoresby Sund
Cruise Silver Wind
Ittoqqortoormiit
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Longyearbyen, inscheping

Vlucht vanuit Oslo naar Longyearbyen. U wordt per transfer naar de haven van Longyearbyen gebracht voor inscheping van de Silver Wind.

Cruise Silver Wind

Dag 2 en 3 - Svalbard Northern Region

Maak een kayaktocht of zodiac excursie met het Silversea expeditieteam. In dit gebied kunt u zeker ijsberen spotten!

Cruise Silver Wind

Dag 4 en 5 - Svalbard Southern Region

Bekijk fascinerende uitzichten op bergen, gletsjers en geologische formaties tijdens een wandeltocht met het expeditieteam.

Cruise Silver Wind

Dag 6 en 7 - Op zee

Even bijkomen van alle indrukken tijdens deze dagen op zee. U kunt genieten van de spa aan boord of volg de presentaties van het expeditieteam.

Silversea Expedition

Dag 8, 9 en 10 - Scoresby Sund

Scoresby Sound is het langste fjordensysteem in de wereld. Het geeft een mooi beeld van alles wat Groenland te bieden heeft: eilanden, fjorden en ijsbergen.

Cruise Silver Wind

Dag 11 - Ittoqqortoormiit, Groenland

Aankomst 08.30 uur, vertrek 13.00 uur. Dit dorpje is één van de meest afgelegen van Groenland. Vlakbij ligt één van de warmste warmwaterbronnen van Groenland.

Cruise Silver Cloud

Dag 12 - Op zee

Nog een dag op zee om u voor te bereiden op wat komen gaat tijdens deze bijzondere cruise. Volg de presentaties en workshops van het expeditieteam.

Explorer Lounge

Dag 13 - Reykjavik, IJsland

Ontscheping in Reykjavik en einde van deze prachtige expeditie.

Silver Wind (8)
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Silver Wind

De Silver Wind heeft ruimte voor een beperkt aantal gasten. In de poolgebieden vaart het schip met slechts 274 gasten. Dit betekent dat de Silver Wind een goede crew-to-guest-verhouding heeft tijdens expeditiecruises. Met haar 16 zodiacs en 10 kajaks zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt om de bestemming te verkennen. Een team van 22 gepassioneerde en toegewijde expeditie-experts staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw reis onvergetelijk wordt. 

Silver Wind (6)
Bar
Silver Wind (2)
Silver Wind restaurant
Vista Suite
Vista Suite
Silver Wind
Silver Wind zwembad
Silver Wind (11)
Butlerservice
Silver Wind (3)
Silver Wind terras
Silver Wind (1)
Silver Wind restaurant
Silver Wind (10)
Fitness
Cruise Silver Wind
Silver Wind zodiac
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse cruise rond Spitsbergen & Groenland
Vanaf 11.150,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. Vista. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 juli 2023
v.a. 11.150,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. Vista

Overige toeslagen en toeslagen voor alleengebruik op aanvraag.

• Expeditiecruise met Silver Wind in Suite cat. Vista
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• Butlerservice
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Fooien tijdens de cruise
• Vervoer per shuttlebus in diverse havens
• Vliegreis Oslo- Longyearbyen in Economy class

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Overige vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises