Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Ushuaia-1
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Buenos Aires naar Valparaiso

Luxe Zuid-Amerika cruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Buenos Aires naar Valparaiso

Deze cruise met de Celebrity Infinity brengt u vanuit Buenos Aires helemaal om de punt van Zuid-Amerika naar Valparaiso in Chili. Een prachtige route, ideaal om per cruiseschip te ontdekken. U vaart met de Celebrity Infinity op een comfortabele manier langs de hoogtepunten van Patagonië en Chili. Aan boord wordt u op Celebrity wijze verzorgd met vriendelijk personeel en een uitstekende keuken. Ziet u deze Kerst de parels van Zuid-Amerika?

Cruise Celebrity Infinity
Pinguins bij Ushuaia
Cruise Celebrity Infinity
Kaap Hoorn
Cruise Celebrity Infinity
Puerto Madryn walvis
Cruise Celebrity Infinity
Chileense fjorden
Cruise Celebrity Infinity
Punta del Este
Cruise Celebrity Infinity
Buenos Aires
Cruise Celebrity Infinity
Ushuaia
Cruise Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Buenos Aires, Argentinië

Op eigen gelegenheid naar Buenos Aires. Desgewenst kunnen wij de vluchten en een eventueel verblijf vooraf voor u verzorgen. De Celebrity Infinity vertrekt om 18:45 uur. Indien u voldoende tijd heeft, kunt u deze gebruiken om de stad te ontdekken.

Cruise Celebrity Infinity

Dag 2 - Montevideo, Uruguay

Aankomst 08:00 uur en vertrek om 18:00 uur. Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en kent veel koloniale gebouwen uit de tijd dat de Spanjaarden zich hier vestigden. Bezoek het het Palacio Salvo, het Palacio Estevez, maar ook het Museo del Gaucho is de moeite waard, waar het leven op het platteland van Uruguay gezien kan worden.

Montevideo

Dag 3 - Punta del Este, Uruguay

Aankomst 07:00 uur en vertrek om 16: 00 uur. Punta del Este is hét vakantieoord van Uruguay. Bekend is de hand die uitsteekt op het strand. Minder bekend is Punta Ballena waar u prima walvissen kunt spotten of Isla Los Lobos met een grote kolonie zeeleeuwen.

Punta del Este

Dag 4 - Op zee

Geniet tijdens uw zeedag van alles wat de prachtige Celebrity Infinity u kan bieden. De Spa, jacuzzi, het zwembad of gewoon genieten bovenop het dek van uw uitzicht.

Celebrity Infinity

Dag 5 - Puerto Madryn, Argentinië

Aankomst 09:00 uur, vertrek 18:00 uur. Puerto Madryn is de toegangspoort tot Patagonië. Op het vlakbij gelegen eiland Valdes zijn veel zeehonden, leeuwen en zeekoeien te zien. Maar ook walvissen spotten is hier mogelijk. Het is een plek met weelderige flora en fauna. 

Celebrity Infinity

Dag 6 - Op zee

Kom bij tijdens deze dag van alle indrukken en geniet van de faciliteiten aan boord.

Celebrity Infinity

Dag 7 - Kaap Hoorn

Aankomst 17:00 uur, vertrek 19:00 uur. Kaap Hoorn zelf is een vuurtoren met bijbehorend woonhuis. Het is echter het laatste puntje land van Zuid-Amerika. De oceaan is hier wispelturig en ook het weer kan dit laten zien. Een bijzondere plek op langs te varen.

Celebrity Infinity

Dag 8 - Ushuaia, Argentinië

Aankomst 07:00 uur, vertrek 16:30 uur. Ushuaia is de zuidelijke grens van Argentinië en een afgelegen plek. Maar ook toegangspoort tot Terra del Fuego National Park, Argentinië's immense wildernis en land van vuur.

Celebrity Infinity

Dag 9 - Punta Arenas, Chili

Aankomst 10:30 uur, vertrek 20:00 uur. Punta Arenas is letterlijk Chili's einde van de wereld. Een koud punt en laatste plek voordat men Antarctica bezoekt. Het is een afgelegen plek, maar toch een stadje waar genoeg te zien en doen is. 

Celebrity Infinity

Dag 10 - Cruisen door de Chileense Fjorden, Straat van Magellaan

Kijk goed rondom het schip want tijdens deze prachtige tocht kunt u dolfijnen, watervallen en zeehonden zien!

Celebrity Infinity

Dag 11 en 12 - Op zee

U kunt weer even bijkomen van alle indrukken en relaxen in de Spa of aan het zwembad.

Celebrity Infinity

Dag 13 - Valparaiso, Chili

Aankomst om 05:00 uur. Na ontscheping eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de terugreis of een langer verblijf verzorgen.
Valparaiso heeft een Bohemian sfeer, met haar artiesten, architectuur en muziek scene, dus reden genoeg om uw verblijf te verlengen.

Cruise Celebrity Infinity
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Infinity

De Celebrity Infinity is het tweede schip in de Millenium-klasse. Het schip heeft zoals veel Celebrity schepen een aantal nieuwe technische voorzieningen, zoals zonne-energie. De inrichting heeft iets Scandinavisch. Er zijn diverse restaurants en barretjes, zoals de bekende Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de Sunset bar, ideaal voor een drankje aan het einde van de dag.  Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools en de uitgebreide Persian Garden Spa. 's Avonds kunt u voor een show in het theater terecht of een gokje wagen in het casino. Liever een avond in een specialiteitenrestaurant, kies dan voor Tuscan Grille! Eindigt u dan ook in café Al Bacio voor een overheerlijke capucchino?

Cruise Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Cruise Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Cruise Celebrity Infinity
Martini bar
Cruise Celebrity Infinity
Rooftop
Cruise Celebrity Infinity
Solarium
Cruise Celebrity Infinity
Blu restaurant
Cruise Celebrity Infinity
Café Al Bacio
Cruise Celebrity Infinity
Oceanview Stateroom
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Indien gewenst kunnen wij een verblijf voor u in Buenos Aires verzorgen. U kunt bijvoorbeeld verblijven in het Alvear Palace hotel. Het Alvear Palace Premier hotel ligt in het hart van Buenos Aires, in La Recoleta. Het stijlvolle hotel biedt u een wereldklasse verblijf en heeft een binnenzwembad, spa, fitnesscentrum, restaurant en bar.

Alvear Palace
Alvear Palace Hotel
Alvear Palace
Alvear Palace Hotel uitzicht
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel Lobby
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel restaurant
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel deluxe kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse Zuid-Amerika cruise
Vanaf 1.476,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. 12. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
11 maart 2023
v.a. 1.476,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 12

Voor 21 december:
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8  € 100,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. 2B € 1.131,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnnhut cat. 12 voor alleengebruik   op aanvraag
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8 voor alleengebruik   op aanvraag
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. 2B voor alleengebruik  op aanvraag

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

• Cruise met Celebrity Infinity in een binnenhut cat. 12
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises