Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Alesund - Noorwegen
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Noorse Fjorden

Luxe cruise naar Noorwegen

zeecruises

Korte rondreis Noorse fjorden

Vertrek vanuit Rotterdam voor een kennismaking met de Noorse fjorden! Het beroemde Geiranger fjord mag niet ontbreken tijdens uw reis, evenals het charmante dorpje Flåm. 

Hoogtepunten van Noorwegen
Volgend vertrek
18-06-2023
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Rotterdam
Rederij
Celebrity Cruises
Schip
Celebrity Apex
Destin
Vanaf 1.287,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Moderne cruise vanuit Rotterdam

Noorwegen spreekt velen tot de verbeelding... schilderachtige dorpjes worden afgewisseld met prachtige fjorden, watervallen, bergtoppen, gletsjers en vergezichten. Weinig landen in Europa zijn zo betoverend. Maar liefst 1800 kilometer kustlijn heeft dit land u te bieden. En hoe beter dan deze kust per cruiseschip te verkennen? Vanaf het water ziet u nog meer! De Celebrity Apex is een nieuw gebouwd cruiseschip voorzien van alle luxe; zo heeft het schip 10 restaurants, een showlounge in het groen 'Eden', diverse jacuzzi's en zwembaden en een luxe Spa. Genoeg om tijdens de zeedagen extra te genieten van dit prachtige schip.. Zie Noorwegen in stijl met de Celebrity Apex!

Cruise Celebrity Apex
Noorwegen, fjord
Cruise Celebrity Apex
Geiranger
Cruise Celebrity Apex
Bergen
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Geiranger, kerkje
Cruise Celebrity Apex
Stavanger, Preikestolen
Cruise Celebrity Apex
Alesund
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Rotterdam

U kunt comfortabel opgehaald worden per privétaxi, wanneer u onze taxiservice bijboekt. U vertrekt uit Rotterdam om 17:00 uur. U kunt in de middag al inschepen en direct gebruik maken van alle faciliteiten van de Celebrity Apex.

Cruise Celebrity Apex

Dag 2 - Op zee

Geniet van alle faciliteiten aan boord van dit elegante en moderne schip. Ga eten in de Magic Carpet en geniet van het uitzicht of relax in de Rooftop Garden.

Cruise Celebrity Apex

Dag 3 - Alesund

U komt aan om 07:00 uur en vertrek de volgende dag om 20:00 uur. Alesund is een stadje met prachtige Art-Nouveau architectuur. Dit kunt u prima tijdens een stadwandeling zien. Vergeet dan niet om naar de top van de Aksla berg te klimmen voor een prachtig uitzicht.

Vertrek 15 augustus 2022: U komt aan in Molde om 07:00 uur en vertrekt om 20:00 uur. Vertrek 7 mei 2023: U komt aan in Haugesund om 07:00 uur en vertrekt om 16:00 uur. Vertrek 18 juni 2023: U komt aan in Kristiansand om 07:00 uur en vertrekt om 17:00 uur.

Cruise Celebrity Apex

Dag 4 - Bergen

Aankomst om 07:00 uur en vertrek om 16:00 uur. Bergen heeft u veel te bieden en allemaal op loopafstand. De wijk Bryggen met haar schattige houten huisjes maar ook de kabelbaan naar de top van de berg Floien. Vanuit hier heeft u niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar kunt u ook mooie wandelingen maken.

Vertrek 15 augustus 2022: U komt aan in Alesund om 07:00 uur en vertrekt om 18:00 uur. Vertrek 7 mei 2023: U komt aan in Flam om 09:00 uur en vertrekt om 17:00 uur. Vertrek 18 juni 2023: Aankomst om 07:00 uur in Haugesund en vertrek om 15:00 uur.

Bergen1

Dag 5 - Geiranger

Aankomst om 08:00 uur en vertrek om 16:00 uur. Alleen al de aankomst en het vertrek door het Geirangerfjord laat een ongelooflijke indruk op u achter. Maak een tocht per boot door het fjord of zie het Geirangerfjord van bovenaf tijdens een tocht op de Eagle Road naar het Flydal uitkijkpunt.

Vertrek 15 augustus 2022: U komt aan in Flam om 08:00 uur en vertrekt om 18:00 uur.

shutterstock_Geirangerfjord

Dag 6 - Stavanger

Aankomst om 11:00 uur en vertrek 18:00 uur. Stavanger is een bruisende stad nabij het Lysefjord. Maak een tocht naar Preikestolen, de afhangende rots boven het fjord met prachtig uitzicht en iconische en fotogenieke plek.

Vertrek 7 mei 2023: U komt aan in Bergen om 09:30 uur en vertrekt om 18:00 uur. Vertrek 18 juni 2023: Aankomst om 07:00 uur in Alesund en vertrek om 16:00 uur.

Cruise Celebrity Apex

Dag 7 - Op zee

Nog een dag om te genieten van de faciliteiten. Geniet van een drankje op het achterdek in de Sunsetbar. Of verbaas u over de acrobatenshow in de Eden Lounge.

Cruise Celebrity Apex

Dag 8 - Amsterdam, ontscheping

Aankomst om 06:00 uur. Na ontscheping eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij ook voor de terugreis een taxiservice voor u verzorgen.

N.b. Vertrek 18 juni komt aan in Rotterdam i.p.v. Amsterdam.

Cruise Celebrity Apex
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Apex

De Celebrity Apex is het tweede schip in de nieuwste Edge klasse schepen. Het is een innovatief schip met bijzondere kenmerken. Zo is er de Grand Plaza, een centraal gedeelte in het schip waar veel restaurants en barretjes samen komen, in het midden is er de Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de lounge Eden; met weelderige plantengroei lijkt dit een ontmoetingsplaats in het groen. Hier worden ook optredens in de avond georganiseerd. De Magic Carpet is een bijzonder restaurant dat aan de buitenkant van het schip hangt en die u onder het genot van een hapje en drankje tussen de verdiepingen beweegt. Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools, maar even zo bijzonder is Rooftop Garden, dat aanvoelt als een park, waar u kunt genieten van een drankje met live muziek. Celebrity Apex heeft u nog veel meer te bieden, maar dat wilt u vast zelf ontdekken?

Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Buitenhut
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex zwembad
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Sunset bar
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Solarium
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex theater
Veeg naar links

Reisinformatie

Taxivervoer

Voorafgaand aan de cruise kunt u een taxiservice bijboeken die u bij uw privé adres ophaalt en naar de haven van Amsterdam brengt, dit kan ook voor de terugreis. Zo gaat u zo ontspannen mogelijk op reis! Informeer naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden
Vanaf 1.287,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. Z. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
7 mei 2023
v.a. 1.392,-
18 juni 2023
v.a. 1.287,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. Z.

Vertrek 13 augustus 2022:
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8  € 253,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. E4 € 517,- p.p.

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

• Unieke cruise met Celebrity Apex in een  binnenhut cat. Z
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord


• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies en activiteiten
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Optioneel bij te boeken: privétaxi van huisadres naar haven Amsterdam en weer terug
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 47e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 46e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 29e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 17e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 16e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises