Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Zermatt shutterstock_704449474
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Zermatt Festival

Een muziekreis per trein op topniveau

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Biondi en Gerhaher

Aan de voet van de Matterhorn ligt Zermatt. In het seizoen 2005 organiseerde het bekende Scharoun Ensemble het eerste Zermatt Festival, waar ze naast eigen concerten ook les gaven aan een vijftigtal studenten en een kamerorkest leidden. Inmiddels trekt het festival internationaal gerenommeerde musici aan. Tijdens het festival kunt u de topmusici bewonderen in aantrekkelijk en veelzijdig repertoire. Zo maakt u deze keer de zeer geroemde bariton Christian Gerhaher mee, alsmede de oprichter van Europa Galante, Fabio Biondi, die hier echter met het Zermatt Festival orkest optreedt. Voordat u het Zermatt Festival bezoekt maakt u een prachtige reis door Zwitserland. Zo bezoekt u het prachtige Luzern, gelegen aan het Vierwoudstrekenmeer. Indien u dat wenst, kunt u in Luzern al een concert van de Wiener Philharmoniker en Yuja Wang bezoeken. Daarna reist u per wereldberoemde Glacier Express naar Zermatt.

https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/Zermatt0042942%20(1).jpg
Zermatt
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/Zermatt%20shutterstock_1814743091.jpg
Zermatt
https://www.destintravel.nl/hubfs/4.%20Treinen%20-%20Zwitserland%20-%20Glacier%20Express/Glacier%20Express%20(4).jpg
Glacier Express
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/Zermatt%20shutterstock_1725374998.jpg
Zermatt
https://www.destintravel.nl/hubfs/4.%20Treinen%20-%20Zwitserland%20-%20Glacier%20Express/Glacier%20Express%20(5).jpg
Glacier Express
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/6002-Leo-Julen-884.jpg
Zermatt
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Luzern%20shutterstock_708741781.jpg
Luzern
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Luzern%20shutterstock_1165551133.jpg
Zermatt
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Chur/Zwitserland%20-%20Chur%20(2).jpg
Chur
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Zwitserland%20-%20Chur/Chur%20shutterstock_605477531.jpg
Chur
https://www.destintravel.nl/hubfs/4.%20Treinen%20-%20Zwitserland%20-%20Glacier%20Express/rhb1495.jpg
Glacier Express
https://www.destintravel.nl/hubfs/4.%20Treinen%20-%20ICE/Internationale_Anreise_ICE.jpg
ICE
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • 6 september, Wiener Philharmoniker - optioneel
 • 9 september, Openingsconcert met Biondi en Gerhaher - inbegrepen
 • 10 september, Viotti en Beethoven - inbegrepen
 • 11 september, Die Winterreise - inbegrepen

Foto Fabio Biondi: © Emile Ashley

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Dinsdag 6 september - Wiener Philharmoniker

in KKL Luzern, Konzertsaal (19:30 uur)

Dirigent
Esa-Pekka Salonen

Uitvoerenden
Wiener Philharmoniker
Yuja Wang – piano
Cecile Lartigau – Ondes Martenot

Muziek
Olivier Messiaen:    Turangalîla symfonie

De Turangalîla symfonie is een zeer indrukwekkend werk en een onvergetelijke belevenis. Dat komt onder andere door de enorme grootte van het orkest en de bijzondere bezetting. De piano heeft een solopartij, hier gespeeld door de geliefde Yuja Wang. Maar er doen ook Ondes Martenot mee, één van de vroegste elektronische muziekinstrumenten met een bijzondere en herkenbare klank. De titel maakt duidelijk dat het Messiaen in deze grootse symfonie gaat om liefde, vreugde, tijd, beweging, ritme, leven en dood.

Prijs: € 368,-

© Lois Lammerhuber

Wiener Philharmoniker_br_© Lois Lammerhuber

Vrijdag 9 september - Openingsconcert met Biondi en Gerhaher

Pfarrkirche (19:30 uur)

Dirigent
Fabio Biondi

Uitvoerenden
Zermatt Festival Orchestra
Christian Gerhaher – bariton

Muziek
Georg Philipp Telemann:           Suite ‘Les Nations’
Johann Sebastian Bach:             Cantate ‘Ich habe genug’ BWV 82
Georg Friedrich Händel:            Suite uit ‘Rodrigo’
Jan Dismas Zelenka:                   I. Lamentation pro die Mercurii

De befaamde bariton Christian Gerhaher opent samen met het Zermatt Festival Orchestra onder leiding van de barokspecialist en -violist Fabio Biondi het Zermatt Festival 2022. Het is een mooi en afwisselend programma, waarbij Gerhaher in de prachtige cantate ‘Ich habe genug’ van Bach kan schitteren, alsmede in de lamentaties van Zelenka. Geniet in deze kerk in de bergen van een prachtige uitvoering.

© Gregor Hohenberg
© Sony Music Entertainement

Christian_Gerhaher_CH_1022end_c_Gregor Hohenberg_c_Sony Music Entertainement

Zaterdag 10 september - Viotti en Beethoven

Pfarrkirche (19:30 uur)

Dirigent en viool
Fabio Biondi

Uitvoerenden
Zermatt Festival Orchestra

Muziek
Giovanni Battista Viotti:          Concert voor viool in G nr.23
Ludwig van Beethoven:            Symfonie nr. 7 in A op. 92

Viotti was een beroemde virtuoze violist die veel werken voor viool componeerde. Doordat hij ook directeur van operagezelschappen was, zijn zijn melodieën zeer liefelijk en zangerig. Viotti had met zijn 29 vioolconcerten grote invloed op Beethoven. Diens zevende symfonie straalt van optimisme en vreugde. Het langzame tweede deel met zijn eenvoudige maar schitterende melodie met tegenmelodieën die door alle instrumenten gaan, is ongelofelijk mooi.   

© Emile Ashley

Fabio Biondi 1_credit Emile Ashley

Zondag 11 september - Die Winterreise

Riffelalp (18:00 uur)

Uitvoerenden
Christian Gerharer - bariton
Gerold Huber - piano

Muziek
Franz Schubert:        Die Winterreise D 911

Schubert staat bekend om zijn expressieve liederen. De cyclus Die Winterreise op gedichten van Wilhelm Müller hoort zeker tot de meest bekenden en geliefden. Het onderwerp is romantiek puur, een afgewezen minnaar die uit wanhoop en verdriet ronddwaalt, verteerd van verlangen en van de  zoektocht naar een diepere zin. Schubert vat deze vrij ongrijpbare emoties meesterlijk in muziek, waarbij de piano een essentiële rol toebedeeld is. Laat u meenemen in de weemoedige stemmingen en de ‘Sehnsucht’ van de romantici naar een groter en betekenisvol geheel.

© Nikolaj Lund

Christian_Gerhaher_Gerold_Huber_c

Programma en excursies

Dag 1 - Uw reis naar Zwitserland begint

Vandaag begint uw reis naar Zwitserland. U stapt in Utrecht op de trein naar Basel. Hier stapt u over op de trein naar Luzern. Aan het Vierwoudstrekenmeer ligt de toegangspoort tot Centraal Zwitserland, Luzern. Vandaag kunt u de eerste indrukken opdoen van de stad, die gekenmerkt wordt door de middeleeuwse kapelbrug die met de beschilderde panelen tot een van de oudste overdekte houten bruggen van Europa wordt gerekend. Ook de Museggmauer, de middeleeuwse stadsmuur, is een karakteristiek symbool van de stad. Luzern is een stad van pleinen en kerken. De jezuïetenkerk uit de 17e eeuw geldt als het eerste sacrale barokke bouwwerk van Zwitserland en de twee torens van de Hofkirche zijn niet uit het stadsbeeld weg te denken. Ook vindt u in Luzern een van de bekendste gedenktekens van Zwitserland terug. De in rotsen uitgehouwen stervende leeuw, als herinnering aan de heldendood van de in 1792 in de Tuilerieën gevallen Zwitsers. ’s Avonds dineert u gezamenlijk.

Luzern shutterstock_661063774

Dag 2 - Geniet van spectaculair uitzicht op Mount Rigi

Luzern is een ideaal uitgangspunt voor vele uitstapjes naar de hoogtepunten van Centraal Zwitserland. Een must is de tocht naar een van de huisbergen op de Pilatus of de Rigi. U bezoekt de laatste. Na het ontbijt vertrekt u naar Küssnacht am Rigi. Hier stapt u over op de trei naar Vitznau. Bij aankomst in het schilderachtige dorpje Vitznau aan het meer stapt u in de comfortabele bergtrein en stijgt u naar de top van de berg Rigi. Vanaf de top (1798 m) geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Op een heldere dag zijn maar liefst 13 meren en de Alpen tot aan het Zwarte Woud te zien zijn. Tijdens deze dagexcursie geniet u van een kleine lunch, waarbij u ook een Zwitserse specialiteit wordt geserveerd: “Älplermagronen”, ook wel Alpenmacaroni genoemd. ’s Avonds dineert u gezamenlijk en vertrekt u indien bijgeboekt naar het KKL voor het eerste concert van de reis.

Luzern shutterstock_1168888261

Dag 3 - Reis door naar de oudste stad van Zwitserland

Na het ontbijt reist u van Luzern naar Chur, het culturele centrum van Graubünden en de oudste stad van Zwitserland. U arriveert er aan het eind van de ochtend en een gids begeleidt u door Chur tijdens een stadswandeling. Kelten, Romeinen, Ostrogoten, Franken: al deze volkeren heersten ooit over Chur, de toegangspoort tot belangrijke handelsroutes en alpenpassen. Van de meer dan 5.000 jaar oude geschiedenis blijven de vondsten over uit het neolithicum, de bronstijd en de oudheid, alsook kostbare gebouwen uit recentere tijden, zoals de kathedraal van de 800 jaar oude bisschoppelijke zetel. U dineert ’s avonds gezamenlijk.

Chur shutterstock_505968442

Dag 4 - Per Glacier Express naar Zermatt

Vanochtend reist u met de indrukwekkende Glacier Express naar de hoofdbestemming van uw reis, Zermatt. De legendarische Glacier Express rijdt al sinds 1930, maar is de laatste jaren volledig gemoderniseerd en staat met zijn eerste- en tweedeklas panoramawagons borg voor een uniek avontuur en een onvergetelijke reiservaring. U passeert het Rhônedal bij Brig, de Oberalppas met zijn 2033 meter hoogte, het hoogste punt van de lijn, en de ongenaakbare top van de Matterhorn die hoog boven Zermatt uittorent. Al met al een reis om niet snel te vergeten, ook al vanwege het uitstekende comfort, de smakelijke lunch die op uw zitplaats worden opgediend, de uitleg die onderweg in 6 talen te beluisteren valt en het vriendelijke personeel dat zijn best doet om het u als passagier zo prettig mogelijk te maken. Aan het eind van de middag arriveert u in Zermatt, waar u vier nachten verblijft in het viersterrenhotel Beausite. U dineert hier gezamenlijk. 

rhb1505

Dag 5 - Excursie Gornergrat Bahn en eerste concert

Na het ontbijt vertrekt u naar een topattractie in het Zwitserse Wallis: de Gornergrat Bahn. Geen betere manier om de schoonheid van de Zwitserse Alpen van heel dichtbij te ervaren. Vanaf het uitzichtplatform van de Gornergrat heeft u een fenomenaal uitzicht op maar liefst 29 bergen van meer dan vierduizend meter hoog plus de majestueuze Matterhorn (4478 m), plus de op één na langste gletsjer van de Alpen. De Gornergrat Bahn, ook wel de Matterhorn Express genaamd, is een tandradbaan die u vanuit Zermatt op 1620 meter hoogte in ca. 35 minuten naar de top van de Gornergrat op 3089 meter hoogte brengt. De reis gaat door dichte bossen en over alpenweiden met ’s zomers volop wilde bloemen en ’s winters een dik pak sneeuw. Iets boven het eindstation, op 3100 meter hoogte, vindt u het Kulmhotel Gornergrat, het hoogste hotel in de Zwitserse Alpen met een eigen winkelcentrum en een gerenommeerd restaurant waar het goed uitrusten is na een wandeling rond de top. Aan het begin van de middag arriveert u terug in uw hotel. Aan het eind van de middag verzorgt uw reisleider de eerste muziektoelichting van deze reis. U dineert vanavond gezamenlijk in het hotel, voordat u zich naar de Pfarrkirche begeeft voor het bijwonen van het eerste concert.

Zermatt shutterstock_795321640

Dag 6 - Excursie Matterhorn Express

Vandaag vertrekt u na het ontbijt voor een excursie met de Matterhorn Express. De wereldberoemde Matterhorn zelf is alleen toegankelijk voor bergbeklimmers en er gaat ook geen kabelbaan naartoe. Maar er zijn verschillende prachtige uitzichtpunten rondom Zermatt, waarvandaan de Matterhorn goed te zien is. Een van die punten is Klein Matterhorn. Het is een bergrug op een hoogte van 3883 m, tussen de Matterhorn en het Monte Rosa-massief. De officiële naam van deze plek is Klein Matterhorn, maar 'Matterhorn Glacier Paradise' wordt binnen het toerisme ook veel gebruikt. Alleen al de rit met de kabelbaan, ‘Matterhorn Express’, is indrukwekkend. Boven aangekomen vindt u buiten een uitzichtplatform, maar er is ook een uitzichtpunt binnen, met panoramaramen. U kunt hiervandaan heel veel bergtoppen van de Italiaanse en Zwitserse Alpen zien welke werkelijk fenomenaal zijn. Terug in het hotel verzorgt uw reisleider een volgende muziektoelichting. Na het diner is het weer tijd voor een bijzonder concert in de Pfarrkirche.

Zermatt0042942 (1)

Dag 7- Ochtendconcert en vrije tijd in Zermatt

Vanochtend vindt het laatste concert van uw reis plaats, maar dat mag er dan ook zijn. Bariton Christian Gerhaher treedt voor u op in de Riffelalpkappelle. U reist per trein naar de Riffelalp waar u het concert bijwoont in de kapelle. De verdere middag is ter vrije besteding en dat is bepaald geen straf in dit bijzondere plaatsje. De autovrije vakantieplaats heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden en biedt bijna onbeperkte recreatiemogelijkheden. Het vervoer binnen Zermatt vindt plaats met elektrische voertuigen of paard en wagen. ’s Avonds geniet u van een feestelijk afscheidsdiner in een goed restaurant.

Matterhorn Zermatt shutterstock_223698163

Dag 8 - Afscheid nemen van Zwitserland

Aangezien Zermatt geheel autovrij is wandelt u na het ontbijt naar het station in Zermatt. Om uw terugreis naar Basel zo comfortabel mogelijk te maken en u Zwitserland van een andere kant te laten zien, reist u met de trein van Zermatt naar Tasch. In Tasch staat een comfortabele touringcar klaar om u mee te nemen naar Basel. Vlakbij het station wordt getopt voor een gezamenlijke lunch. Hierna arriveert u in Basel waar u op de ICE richting Utrecht stapt.

Programma wijzigingen voorbehouden.

ICE ---EA-2163
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel Astoria**** (Lucerne)
Het prachtige 4-sterrenhotel ligt centraal gelegen op slechts 5 minuten wandelen van het cultuur- en conferentiecentrum, de promenade aan het meer, de beroemde Kapelbrug en het treinstation. De beroemde architecten Herzog & de Meuron hebben de kamers vormgegeven en combineren een hoog comfortniveau met de nieuwste technologische voorzieningen.

Hotel ABC Swiss Quality Hotel**** (Chur)
Gelegen op slecht 500 meter van het treinstation in Chur is dit centraal gelegen bed & breakfast-hotel een ideale verblijfplaats in Chur. Eveneens ligt het oude centrum van Chur vlakbij. Net als de musea, theaters en restaurants.

Hotel Beausite **** (Zermatt)
Het uitstekend gelegen 4-sterrenhotel biedt u een prachtig uitzicht over de bergen en beschikt over een binnenzwembad en gratis Wi-Fi. Het hotel ligt wat hoger, op een rustige, maar ook centrale plek in Zermatt. 

 

https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Hotel%20Astoria%20Luzern%20lobby%201.jpg
Hotel Astoria Luzern lobby
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Hotel%20Astoria%20Luzern%20Lobby.jpg
Hotel Astoria Luzern lobby
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Hotel%20Astoria%20Luzern%20restaurant%201.jpg
Hotel Astoria Luzern restaurant buiten
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Luzern/Hotel%20Astoria%20Luzern%20restaurant.jpg
Hotel Astoria Luzern restaurant
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Chur/abc-swiss-quality-hotel%20Chur%20Buitenkant.jpg
Hotel ABC Swiss Quality Hotel Chur buitenkant
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Chur/abc-swiss-quality-hotel%20Churs%20Hotelkamer.jpg
Hotel ABC Swiss Quality Hotel Chur hotelkamer
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/beausite_zermatt_w-22_design_hotel_restaurant_grill_-9-3.jpg
Hotel Beausite Zermatt restaurant
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/beausite_zermatt_w-22_design_hotel_spa_pool_-9-2.jpg
Hotel Beausite Zermatt zwembad
https://www.destintravel.nl/hubfs/Hotels%20-%20Zwitserland%20-%20Zermatt/beausite_zermatt_w-22_design_hotel_hhaus_doubleroom108_-9-4.jpg
Hotel Beausite Zermatt hotelkamer
Veeg naar links

Vervoer

Treinreis 
05-09-2022, Utrecht - Basel, 08:08 - 14:47 uur,  ICE255
12-09-2022, Basel - Utrecht, 15:13 - 21:29 uur,  ICE104
Schemawijzigingen voorbehouden

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

 

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Verantwoord op reis

Bij Hannick Reizen kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren. Voor elke € 10,- plant ZOA 4 bomen voor u! Op deze reis kunt u uw CO2 voetafdruk compenseren door 4 bomen p.p. te doneren of een deel ervan. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
8-daagse muziekreis Beleef het Zermatt Festival
Vanaf 4.398,- p.p.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 september 2022
v.a. 4.398 ,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (7 overnachtingen) in uitstekende 4-sterrenhotels in Luzern, Chur en Zermatt (incl. ontbijt)
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden
• Boeiende muziekinleidingen door uw Hannick reisleider
• 2e klas vervoer per ICE van Utrecht naar Basel
• 1e klas treinreis binnen Zwitserland
• 2e klas treinreis met de Glacier Express
• 9 keer lunch of diner
• Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
9 september, Openingsconcert met Biondi en Gerhaher
10 september, Viotti en Beethoven
11 september, Die Winterreise

Optioneel
6 september, Wiener Philharmoniker, € 368,-

Optionele muziek:
6 september, Wiener Philharmoniker  368,- p.p.

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik 898,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• ANVR boekingskosten 30,- per factuur
• Calamiteitenfonds 2,50 en SGR Consumentenbijdrage 5,- per persoon

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcar- en treinreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen. 

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Hannick brochure muziekreizen_najaar en kerst 22-23
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd