Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Riviercruiseschip Swiss Ruby (4)

HS Swiss Ruby

Welkom aan boord van dit intieme, sfeervolle hotelschip! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Swiss Ruby

De Swiss Ruby neemt een bijzonder plekje in binnen onze vloot. Daar waar andere schepen 110 of 135 meter groot zijn, is de Ruby slechts 85 meter lang. Vanwege deze courante afmetingen kan het schip bijzondere routes varen en afmeren in havenstadjes waar grotere schepen juist niet kunnen komen. Tevens geeft deze beperkte lengte het schip een intieme sfeer, een echt varend boetiekhotel! Het restaurant is zeer sfeervol, de salon is een chique huiskamer en daardoor een fijn thuis gedurende uw reis. We beschouwen de Swiss Ruby daarom ook als een echte parel binnen onze vloot!

Het schip heeft slechts twee dekken (met 44 cabines) en een zonnedek. Alle kamers zijn 12 m2 groot, passend bij de stijl van het schip, en beschikken over een eigen badkamer, 2 panoramavensters (B-cabines) of een panorama schuifpui en Frans balkon (A-cabines). U mag van Friendship Cruises gerust veel verwachten. Ondanks dat het schip kleiner is dan de reguliere hotelschepen in onze vloot, doen we op het gebied van kwaliteit geen enkele concessie. De attente bemanning staat elke dag voor u klaar om het u helemaal naar de zin te maken. Dat wordt heerlijk ontspannen en genieten!

Riviercruiseschip Swiss Ruby (2)
HS Swiss Ruby
Swiss Ruby Entree
Royale entree
Swiss Ruby Restaurant (1)
Restaurant
Swiss Ruby Restaurant (3)
Restaurant
Swiss Ruby Salon (3)
Salon
Swiss Ruby Salon (1)
Salon en bar
Swiss Ruby A-cabine
2-pers. A-cabine (12 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Rubindek
Swiss Ruby B-cabine
2-pers. B-cabine (12 m²) met vensters die niet geopend kunnen worden, Smaragddek
Veeg naar links

Cabines aan boord van de Swiss Ruby

Alle cabines aan boord van de Swiss Ruby beschikken over een badkamer met douche en toilet, föhn, radio, TV, minibar, kluisje en individueel regelbare airconditioning / verwarming. De cabines zijn verdeeld over twee dekken. Op het Rubindek liggen de 2-pers. A-cabines van 12 m². De cabines op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Smaragddek liggen de 2-pers. B-cabines van 12 m². De B-cabines beschikken over vensters die niet geopend kunnen worden. De Economy cabines op zowel het Rubin- als Smaragddek liggen achteraan in de gang.

Swiss Ruby A-cabine
Cabine - Rubindek
A-cabine (12 m²) met panorama schuifpui

De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals minibar, TV, telefoon, kluisje, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

Swiss Ruby B-cabine
Cabine - Smaragddek
B-cabine (12 m²) met vensters die niet geopend kunnen worden

De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals minibar, TV, telefoon, kluisje, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

Dekplan Swiss Ruby

Faciliteiten aan boord van de Swiss Ruby

• Panorama salon met bar
• Boutique

In tegenstelling tot de eerdere informatie op onze website en in onze brochure, beschikt de Swiss Ruby niet over een hotellift. U dient goed ter been te zijn en trappen te kunnen lopen tijdens deze reis. 

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Swiss Ruby is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. De bemanning parkeert deze voor u op het zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Elektrische scootmobiels/rolstoelen zijn uitgesloten.

Reizen met de Swiss Ruby

Bekijk alle luxe riviercruises die u kunt maken met dit hotelschip 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen