Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Treasures - HERO

HS Treasures

Hotelschip Treasures draagt met trots haar 5-sterren superior. Aan boord van dit schip vindt u bijna louter royale suites!

Brochure aanvragen

Ontdek de Treasures

Hotelschip Treasures draagt met trots haar vijf sterren superior. Aan boord van dit schip vindt u bijna louter royale suites. De prachtige kleurstelling en inrichting geven hotelschip Treasures een warme en chique uitstraling. Vanuit de sfeervolle salon met comfortabele fauteuils geniet u van het prachtige uitzicht en de uitstekende verzorging aan boord. De bemanning staat dagelijks voor u klaar om u heerlijk te verwennen. De uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat het u aan boord van hotelschip Treasures aan niets zal ontbreken. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

In de panoramasalon op het Diamantdek vindt u de panoramabar. In de hal vindt u naast de receptie ook de boordboutique. Het restaurant met zijn elegante uitstraling bevindt zich op het Rubindek. Hier wordt elke dag het uitgebreide ontbijtbuffet, de lunch en het diner geserveerd. Aan boord van hotelschip Treasures bevindt zich ook een fitnessruimte en een boutique. Hotelschip Treasures biedt plaats aan maximaal 104 passagiers.

Royale entree
Royale entree
Panoramasalon-3439
Panoramabar
Restaurant
Luxe restaurant
Bistro
Bistro
A grandsuite 317-3649
A-grand suite (28 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Diamantdek
B-minisuite 201-3594
A-/B-minisuite (17 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Diamantdek en Rubindek
A-cabine 317-3629
A-cabine (14 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Diamantdek
B-Suite 213-3579-1
B-suite (21 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Rubindek
C-minisuite 101
C-minisuite (17 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden, Smaragddek
C-cabine 105-1
C-cabine (14m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden, Smaragddek
Fitnessfaciliteiten-3405
Fitnessfaciliteiten
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Treasures

Alle kamers aan boord van hotelschip Treasures zijn luxe en comfortabel ingericht met o.a. een flatscreen TV, een minibar, een kluisje, een haarföhn en individueel regelbare airconditioning / verwarming. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek liggen 14 A-Grandsuites van maar liefst 28 m², twee Mini Suites van 17 m² en twee A-cabines van 14 m². Op het Rubindek treft u 20 B-Suites van 21 m² en twee Mini Suites van 17 m². De 11 C-cabines van 14 m² en één Mini Suite van 17 m² zijn gelegen op het Smaragddek. Alle kamers op het Diamantdek en op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De kamers op het Smaragddek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

A grandsuite 317-3649
Grandsuite - Diamantdek
A-grandsuite (28 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon

De grandsuites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

B-minisuite 201-3594
Minisuite - Diamant-/Rubindek
A/B-minisuite (17 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon

De minisuites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

A-cabine 317-3629
Cabine - Diamantdek
A-cabine (14 m²) met panorama schuifpui en frans balkon

De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

B-Suite 213-3579-1
Suite - Rubindek
B-suite (21 m²) met panorama schuifpui en frans balkon

De suites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

C-minisuite 101
Minisuite - Smaragddek
C-minisuite (17 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden

De minisuites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet.

C-cabine 105-1
Cabine - Smaragddek
C-cabine (14 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden

De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. 

Dekplan Treasures

 

Faciliteiten aan boord van de Treasures

Er is op het schip een echte hotellift aanwezig waarmee u het Rubin- en Diamantdek kunt bereiken. Het Emeralddek is niet per lift bereikbaar. Het Zonnedek bereikt u tevens via een trap.

• A- en B-suites en cabines met panorama schuifpui en Frans Balkon
• A-suites van maar liefst 28 m²
• Panoramabar
• Echte hotellift aan boord
• Bouwjaar 2011

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Treasures is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. De bemanning parkeert deze voor u op het zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Elektrische scootmobiels/rolstoelen zijn uitgesloten.

Reizen met de Treasures *****

 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises_Vooruitblik 2025_MU
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Vooruitblik op ons aanbod riviercruises 2025
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen