Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
L-dolce-vita-orient-express
Home
Treinreizen
Treinen
La Dolce Vita Orient Express

La Dolce Vita Orient Express

De geschiedenis van de Orient Express herleeft aan boord van de gloednieuwe trein La Dolce Vita Orient Express. Beleef een romantisch avontuur in Italië!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Nieuw bij Destin Travel: Reis door Italië met La Dolce Vita Orient Express

Geniet van de betoverende uitstraling van de iconische La Dolce Vita Orient Express. Stap aan boord, ga mee op een onvergetelijke reis door Italië en beleef de nostalgie van treinreizen in de schitterend gedecoreerde rijtuigen met een luxe uitstraling in de sfeer van de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. In april 2025 gaat deze luxe trein voor het eerst rijden.  

De thuisbasis van de luxe La Dolce Vita trein is Rome en hiervandaan worden 8 verschillende iconische routes door Italië aangeboden. Afhankelijk van de route duurt de reis 1 of 2 nachten. De reizen worden uitgevoerd vanaf april t/m oktober. Tijdens de reis wordt regelmatig uitgestapt voor boeiende excursies in bezienswaardige plaatsen zoals Venetië, Portofina, Palermo en Taormina.

La Dolce Vita Orient Express
Suite Compartiment
La Dolce Vita Orient Express
Barrijtuig
Restaurantrijtuig La Dolce Vita Orient Express
Restaurantrijtuig
La Dolce Vita Orient Express
De trein
La Dolce Vita Orient Express
Restaurantrijtuig
Veeg naar links

Reizen per trein in Italiaanse grandeur

‘La Dolce Vita Orient Express combineert geschiedenis met een eigentijdse geest en is ontworpen met gedetailleerde, maar nooit opzichtige luxe, en wekt de indruk altijd te hebben bestaan.’

150 jaar geleden maakte Georges Nagelmackers zijn dromen werkelijkheid met de introductie van de eerste Orient Express-trein in Europa. In 2025 keert deze legendarische ervaring terug naar Italië. Maak de reis van uw dromen aan boord van de nieuwe La Dolce Vita Orient Express trein met zijn weelderige en luxe inrichting, ontworpen door de fantasierijke ‘Dimorestudio’, een ontwerpstudio opgericht door Emiliano Salci en Britt Moran. De trein is een eerbetoon aan de glamour, joie de vivre en de Italiaanse levenskunst met al zijn prachtige tradities uit de jaren 60. 

Uw accommodatie aan boord van de luxe La Dolce Vita Orient Express

La Dolce Vita Orient Express biedt plaats aan maximaal 62 gasten. In totaal zijn er 12 rijtuigen, inclusief 3 technische rijtuigen. De gasten verblijven in 7 schitterend gedecoreerde rijtuigen, die bestaan uit 12 deluxe compartimenten, 18 suites en 1 La Dolce Vita suite. De maaltijden worden geserveerd in het restaurantrijtuig en in het barrijtuig is het heerlijk toeven tijdens uw vrije tijd aan boord.

Deluxe compartimenten 

Deluxe Compartimenten (7 ) zijn voorzien van mooie kleuren met spiegelende achterwanden, zacht tapijt en houten plafonds. De zitbank wordt ’s nachts omgetoverd naar een  tweepersoonsbed (140 bij 190 cm). De compartimenten beschikken over een ensuite badkamer met douche en toilet. 

Deluxe compartiment La Dolce Vita Orient Express
Deluxe compartiment dagopstelling
Veeg naar links

Suite 

De suites (11 ) zijn voorzien van een tweepersoonsbed (140 bij 190 cm), een zitbank, tafel en twee fauteuils. De warme kleuren van het meubilair variëren van warm oranje/terracotta tot paars, afgewerkt met messing. De wanden zijn gedecoreerd met antieke spiegels en het plafond is glanzend gelakt, wat uw suite een zeer luxe uitstraling geeft. De compartimenten beschikken over een ensuite badkamer met douche en toilet. 

la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-23
Suite
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-19
Badkamer
Veeg naar links

Bar- en restaurantrijtuigen aan boord van La Dolce Vita Orient Express

De loungebar en het restaurant zijn gezellig en luxueus ingericht met mooie organische vormen. In het restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd, waarbij er plaats is voor 40 gasten. De maaltijden worden geserveerd in 2 zittingen. Ook de loungebar biedt plaats aan 40 gasten en hier kunt u genieten van een drankje en romantische live pianomuziek. 

Reis met Destin aan boord van de luxe La Dolce Vita Orient Express

Vanaf april 2025 is reizen met de La Dolce Vita Orient Express mogelijk. Bent u geïnteresseerd in een treinreis met deze trein? Neem contact op met onze Travel Consultants en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen