Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Al Andalús_II X

Al Andalús trein

Per luxe privé trein door Spanje en Portugal.

 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Al Andalús

De Al Andalús is een van de meest ruime en exclusieve privétreinen ter wereld. De salonrijtuigen, gebouwd tussen 1928 en 1930, zijn perfect bewaard gebleven exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. Deze historische trein is de ideale uitvalsbasis om de hoogtepunten van het Iberisch Schiereiland te ontdekken tijdens een treinreis door Spanje. Een reis met de Al Andalús is ook een reis door het gastronomische Spanje met zijn eindeloze verscheidenheid aan gerechten en regionale specialiteiten, gecomplementeerd met topwijnen.

Al Andalús_III X
Al Andalus salon (1)
Salon
Delicious meals onboard the  Al Andalus X
Heerlijke maaltijden
Al Andalús_Restaurant
Al Andalús_I X
Al Andalus Restaurant (2)
Al Andalus (3)
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van Al Andalús 

De slaaprijtuigen van de Al Andalús werden in de jaren ’20 van de vorige eeuw in Frankrijk gebouwd voor de Britse koninklijke familie om daarmee van Calais naar de Franse Rivièra te reizen. Samen met de salonrijtuigen, die in dezelfde periode werden gebouwd, vormen ze een trein met de elegante kenmerken van de Belle Epoque stijl. In combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen biedt de luxe trein Al Andalús de reizigers een maximum aan comfort en veiligheid tijdens hun treinreis in Spanje.

Gran Clase Al Andalus

Gran Clase compartiment (7 m²)

Een gezellig compartiment in de Al Andalús waarin de charme van de oorspronkelijke coupés bewaard is gebleven.
Het compartiment beschikt over twee eenpersoonsbedden gelijkvloers die overdag worden veranderd in twee comfortabele fauteuils. Daarnaast heeft u een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel, haardroger en gratis toiletartikelen. Ook beschikt het compartiment over een kluisje, minibar, garderobekast, een bagagerek en individueel regelbare airconditioning. Aan boord bevinden zich 12 Gran Clase compartimenten.

Al Andalus Deluxe compartiment (2)

Deluxe compartiment (9 m²)

Een ruimer compartiment in de Al Andalús waarin hedendaags comfort wordt gecombineerd met de oorspronkelijke stijl van de historische trein. Een heerlijke plek om tijdens uw treinreis door Spanje in alle rust te ontspannen en op te laden voor de volgende excursie. Het compartiment beschikt over een dubbel bed (150 x 200 cm) dat overdag wordt veranderd in een comfortabele zitbank, een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel, haardroger en gratis toiletartikelen en een kluisje, minibar, garderobekast, een bagagerek en individueel regelbare airconditioning. Aan boord bevinden zich 20 Deluxe compartimenten . 

Restaurantrijtuig, pianorijtuig en salonrijtuigen aan boord van de Al Andalús

De originele kenmerken van deze Al Andalús rijtuigen maken van de trein een beroemde spoorwegklassieker. Dit wordt gecombineerd met moderne voorzieningen en perfecte service waardoor de Al Andalús een schitterende ambiance biedt voor een veelvoud aan activiteiten. U kunt op elk moment van uw treinreis in Spanje genieten van ontbijt, lunch en diner bereid met traditionele producten in het restaurantrijtuig, heerlijk relaxen met een drankje in een van de salonrijtuigen of genieten van een live muzikaal optreden in het pianorijtuig. Dat is nog eens in stijl met de trein door Spanje reizen!

 

Reizen met Al Andalús

Een bijzondere treinreis door Spanje en Portugal met Al Andalús is slechts enkele keren per jaar mogelijk. Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie! 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen