Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Tsuruga

Japan
op zijn mooist

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw schip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit en naar Yokohama

Japan: een unieke eilandengroep ten oosten van Azië. Reis langs schitterende landschappen en geniet van de betoverende Sakura. Indrukwekkende hoogbouw en moderne architectuur. De tradities uit het keizerlijke verleden zijn nog steeds overal terug te zien. Dit komt vooral tot recht in de lente wanneer de Japanse kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, in bloei staat. De ideale periode dus om dit land te bezoeken, en waarom niet met de Westerdam?

Cruise Westerdam
Busan
Cruise Westerdam
Tokyo
Cruise Westerdam
Westerdam
Cruise Westerdam
Traditioneel geklede dames
Cruise Westerdam
Tokyo
Cruise Westerdam
Osaka
Cruise Westerdam
Otaru
Cruise Westerdam
Hiroshima
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Yokohama, inscheping

Vandaag vertrekt u uit de haven van Yokohama en stapt u aan boord van de Westerdam, vertrek om 19.00 uur.

Cruise Westerdam

Dag 2 - Op zee

Geniet van de faciliteiten van de Westerdam tijdens een relaxte dag op zee.

CA09-07096

Dag 3 - Himeji

Aankomst 08.00 uur, vertrek 19.00 uur. 

Kind-japan

Dag 4 - Kochi

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Wanneer u een prachtig uitzicht op de stad wilt hebben, moet u het Kochi kasteel bezoeken dat op een heuvel ligt. De Hirome markt is een aanrader voor de liefhebbers van sushi.

Cruise Westerdam

Dag 5 - Hiroshima

Aankomst 08.00 uur, vertrek 16.00 uur. Bij Hiroshima denkt u zeer waarschijnlijk direct aan de eerste atoombom die hier aan het einde van de Tweede Wereldoorlog viel. Het was de eerste aanval met een atoombom ooit. De stad was compleet verwoest, op een enkel gebouw na stond er niets meer. De tijd stond hier werkelijk stil. Hiroshima verrees echter als een feniks uit de as en vandaag de dag is Hiroshima een energieke, ruim opgezette metropool, met een moderne architectuur die zo kenmerkend is voor Japan.

Cruise Westerdam

Dag 6 - Busan, Zuid Korea

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur. Busan is niet zo bekend, maar heeft u zeker veel te bieden. Bezoek hier de Jagalchi markt, de Beomeo-sa in de heuvels en Haedong Yonggungsa tempels of het Gwangalli strand.

Busan (1)

Dag 7 - Sakaiminato

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Sakaiminato is de toegangspoort tot de regio Honshu met het beroemde Zwarte kasteel, Matsue Castle.

Cruise Westerdam

Dag 8 - Tsuruga

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Dit kleine havenstadje heeft een fascinerende geschiedenis. Bezoek Hikone Castle of de oude stad Nagahama, de Nihonkai Sakanamachi vismarkt of het monument van Kehi Jingu.

Cruise Westerdam

Dag 9 - Toyama

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. De baaien van Toyama staan bekend als de meest prachtige ter wereld, zeker wanneer de kersenbloesem hier bloeit. Maak een tocht langs de kust en zie ook het Toyama Castle.

Cruise Westerdam

Dag 10 - Sakata

Vandaag komt u aan in Sakata om 08.00 uur en vertrekt u weer om 19.00 uur.  Cruise Westerdam

Dag 11 - Op zee

Maak gebruik van de spa van de Westerdam, boek een kappers- of beauty behandeling of relax in de sauna. 

WE04-07510

Dag 12 - Otaru, Japan

Aankomst 07.00 uur, vertrek 16.00 uur. Otaru heeft een bloeiende vissershaven, wat de moeite waard is om te bezoeken, of maak een excursie naar het nabij gelegen Sapporo, met het prachtige Odori Park en de Saporro toren. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Cruise Westerdam

Dag 13 - Hakodate, Japan

Aankomst 08.00 uur, vertrek 16.00 uur. Hakodate is de hoofdstad van Hokkaido. Dit gebied heeft een eigen niet-Japanse cultuur, Ainu, hier ziet u veel van terug. Per kabelbaan kunt u naar de top van Mount Hakodate, waarvandaan u een prachtig uitzicht over de stad heeft.

Cruise Westerdam

Dag 14 - Op zee

Nog een dag om te genieten van de faciliteiten van de Westerdam.

HAL_WEDM17_TheRetreat1_MV1719R dry dock-1

Dag 19 - Yokohama, ontscheping

Aankomst om 06.30 uur. Transfer van uw schip naar de luchthaven van Tokyo en/of aansluitend terugvlucht naar Amsterdam. Deze kan voor u worden verzorgd door Robinson Cruises. U kunt er ook voor kiezen langer te verblijven in Japan.

Cruise Westerdam
Lees meer
Lees minder

Welkom aan boord van de Westerdam

De vernieuwde Westerdam is voorzien van een nieuwe bar en entertainment- en eetgelegenheden, plus volledig heringerichte suites. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Verrijk uw reiservaring bij het nieuwe Exploration Central aan de bovenkant van het schip.

Cruise Westerdam
Westerdam
Cruise Westerdam
Westerdam Lido restaurant
Cruise Westerdam
Westerdam The Retreat
Cruise Westerdam
Westerdam Bar
Cruise Westerdam
Westerdam - zwembad
HAL_WEDM17_SignatureSuiteCatSS_BedroomR_MV1780 dry dock
Westerdam Signature Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise Japan
Vanaf 1.699,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. L. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 maart 2024
v.a. 1.699,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. L

Toeslagen andere huttypes en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hoetelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 120 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 120 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
15-daagse cruise Japan
Vanaf 1.699,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. L. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 maart 2024
v.a. 1.699,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. L

Toeslagen andere huttypes en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hoetelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 120 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 120 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises