Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SilverEndeavourVerandaSuiteSe0458
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Cruise Antarctica in stijl

Uitgebreide Antarctica Expeditie!

zeecruises

Antarctica Expeditie

Uitgebreide Antarctica expeditie vanuit Puerto Williams inclusief 3 dagen South Georgia en 3 dagen Falkland Islands! Deze expeditie eindigt op King George Island.

Nieuwste expeditieschip
Volgend vertrek
22-12-2024
Reisduur
18 dagen
Vertrekpunt
Santiago de Chili
Rederij
Silversea
Schip
Silver Endeavour
Destin
Vanaf 24.350,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Expeditiecruise vanuit Puerto Williams

Maak er een onvergetelijke kerst en nieuwjaar van! Reis naar legendarische bestemmingen met talloze zeezoogdieren, uitzonderlijk sub-Antarctisch vogelleven, spectaculaire landschappen en fascinerende geschiedenis. Begin in Puerto Williams en geniet van een zeedag voordat u aankomt in de Falklands voor drie dagen van fascinerende ontdekkingen te midden van stranden vol met pinguïns, albatrossen en stormvogels. Vervolgens vaart de Silver Endeavour naar South Georgia, voordat 2025 wordt ingeluid door voet te zetten in Antarctica voor nog eens vier dagen in deze bijzondere witte wereld. 

De precieze route en het verblijf zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

shutterstock_777241321
Majestueuze walvissen
Silver Endeavour
Zodiac excursie
Antarctica 3-1
Pinguïnpaar
Silver Endeavour
Uw uitzicht
Silver Endeavour
Expeditieteam
Antarctica4
Talloze tinten blauw
han-bre-disko-bucht-arktis
Bewonder de enorme ijsbergen van dichtbij
Veeg naar links

Programma en excursies

Route in beeld

Antarctica inclusief South Georgia

 

Dag 1 - Santiago de Chili, aankomst

Op eigen gelegenheid naar Santiago de Chili. Indien gewenst kunt u uw vluchten via Robinson Cruises laten verzorgen. Uw overnachting is door Silversea geregeld.

Valparaiso 1

Dag 2 - Santiago de Chili, Puerto Williams, inscheping

Transfer naar de luchthaven voor uw chartervlucht van Santiago de Chili naar Puerto Williams, hier gaat u aan boord van de Silver Endeavour.

SilverEndeavour Observation Lounge 0611

Dag 3 - Op zee

Een heerlijke zeedag aan boord van de Silver Endeavour. Geniet van een prachtig uitzicht. Of drink een cocktail aan het zwembad.


SilverEndeavour Whirpool 0661

Dag 4 t/m 6 - Falkland Islands; New Island, West Point Island, Port Stanley

Ontdek de Falklandeilanden gelegen in de Zuid Atlantische Oceaan. De eilanden zijn een toevluchtsoord voor zeehonden, zeeleeuwen, albatrossen, rotsspringers,.... Op de Falklandeilanden leven ook verschillende soorten pinguïns waaronder de Koningspinguïns en Magelhaenpinguïns. Geniet van prachtige weidse landschappen, bezaaid met scheepswrakkenen en kleurrijke wilde bloemen.

 

 

hanseatic-nature-antarktis-fotografie-dietmar-denger-086

Dag 7 t/m 8 - Op zee

Kom deze dagen bij van alle indrukken en geniet aan boord van alle faciliteiten. _DSF5588

Dag 9 t/m 11 - South Georgia & The South Sandwich Islands

Koolzwarte bergen vol sneeuw, reusachtige gletjsers en bloeiende wilde dieren maken South Georgia tot één van de grootste natuureilanden. Op verschillende stranden zijn nog overblijfselen te vinden uit de tijd van de walvisvangst.
Onder leiding van het ervaren expeditieteam gaat u deze dagen de eilanden ontdekken.

 

_DSF0312

Dag 12 t/m 13 - Op zee

Kom deze dagen bij van alle indrukken en geniet aan boord van alle faciliteiten.

Kaap Hoorn

Dag 14: Antarctica Sound

De Antarctic Sound zal een van uw eerste ontmoetingen zijn met dit witte koninkrijk, gelegen op het noordelijke puntje van het Antarctisch Schiereiland - dat zich als een tentakel uitstrekt richting Vuurland, het meest zuidelijke punt van Zuid-Amerika, ook wel bekend als het 'Einde van de Wereld'. Kom oog in oog te staan met enorme ijseilanden en ontmoet de bijzondere vogels die dit witte koninkrijk hun thuis noemen. Kijk toe hoe kolonies ezelspinguïns rondhuppelen en hoe kaapse stormvogels overvliegen, terwijl de unieke fauna van het continent om je heen floreert.

Dag 15 t/m 17 - Antarctica Schiereiland

Deze dagen begint de tocht langs het sprookjesachtige ijslandschap van het Antarctische schiereiland. U maakt gebruik van van zodiacs om aan land te gaan. Aan boord worden voordrachten gegeven over Antarctica in al zijn aspecten door zeer vakkundige wetenschappers. Zij gaan ook steeds mee aan land om deskundige uitleg te geven. Een aangepaste parka en laarzen worden voorzien.

 

SilverEndeavour Sauna Otium Spa 0644

Dag 18 - King George Island, ontscheping

Aankomst op King George Island in de ochtend. De aansluitende transfer en chartervlucht (in Businsess class) naar Punta Arenas inclusief overnachting worden door Silversea verzorgd.

Dag 19 - Santiago de Chili

Vandaag vliegt u van Punta Arenas naar Santiago de Chili verzorgd door de rederij. Uw prachtige reis eindigt hier. Natuurlijk kan Robinson Cruises uw verblijf en terugreis verder verzorgen voor u.
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Silver Endeavour

De Silver Endeavour is het eerste schip van luxerederij Silversea in een nieuwe expeditieklasse. Het schip heeft een versterkte romp en kan hierdoor zowel varen in het Noordpool als Zuidpool gebied. Het luxejacht biedt haar gasten het summum op het gebied van expeditiecruisen. Met een één-op-één verhouding tussen bemanningsleden en gasten, een team van lokale, deskundige gidsen aan boord, zodiacs en uiteraard ruime, luxueuze suites heeft Silversea ook op dit schip niets aan het toeval overgelaten. De brede ramen, uitgestrekte veranda's en lounges zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen van het uitzicht dat buiten aan u voorbij trekt. 

SilverEndeavour
Sauna
Silver Endeavour
Arts Café
SilverEndeavour
Veranda Suite
SilverEndeavour Observation Lounge 0611
Observation Lounge
Silver Endeavour
The Restaurant
Silver Endeavour
Whirlpool
Veeg naar links

Reisinformatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
18-daagse cruise Antarctica expeditie
Vanaf 24.350,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Classic Veranda Suite. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
22 december 2024
v.a. 25.650,-
06 januari 2025 (omgekeerde route)
v.a. 24.350,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Classic Veranda Suite

Overige toeslagen 2-pers. Suites en voor alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke expeditiecruise met Silver Endeavour in een Classic Veranda Suite.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• 24-uur roomservice
• Butlerservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Expeditie uitrusting
• Vliegreis/chartervlucht Santiago de Chili - Puerto Williams v.v.  in Economy Class verzorgd door Silversea en 1 overnachting in Santiago de Chili.

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Intercontinentale vluchten
• 1 hotelovernachting Santiago na de cruise
• Transfer luchthaven Santiago - hotel v.v. 
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
18-daagse cruise Antarctica expeditie
Vanaf 24.350,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Classic Veranda Suite. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
22 december 2024
v.a. 25.650,-
06 januari 2025 (omgekeerde route)
v.a. 24.350,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Classic Veranda Suite

Overige toeslagen 2-pers. Suites en voor alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Unieke expeditiecruise met Silver Endeavour in een Classic Veranda Suite.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• 24-uur roomservice
• Butlerservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Zodiacvervoer van/naar land en geselecteerde excursies
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Expeditie uitrusting
• Vliegreis/chartervlucht Santiago de Chili - Puerto Williams v.v.  in Economy Class verzorgd door Silversea en 1 overnachting in Santiago de Chili.

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Intercontinentale vluchten
• 1 hotelovernachting Santiago na de cruise
• Transfer luchthaven Santiago - hotel v.v. 
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises