Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Zuid-AFrika safari

Het beste van de Zuid-Afrikaanse kust

zeecruises

Zuid-Afrika cruise

Maak kennis met een aantal bijzondere kustplaatsen in het zuidoosten van Zuid-Afrika, zoals Port Elizabeth en Durban, en spot de Big Five in één van de wildparken

Inscheping in Kaapstad
Volgend vertrek
--
+1 vertrekdata
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Kaapstad
Rederij
Azamara Cruises
Schip
Azamara Pursuit
Destin
Vanaf 2.644,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Kaapstad

Azamara biedt u de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met Zuid-Afrika vanuit Kaapstad. Maak vanuit de kustplaatsen excursies naar de Nationale Parken, zoals het Addo Elephant Park of Hluhluwe-Imfolozipark, ontdek de tuinroute vanuit Mossel Bay en wandel door het koloniale Maputo. Een afwisselende route met de intieme Azamara Pursuit en een all-inclusive formule.

Cruise Azamara
Kaapstad
Cruise Azamara
Safari
Cruise Azamara
Kaapstad
Cruise Azamara
Azamara Pursuit
Cruise Azamara
Mossel Bay
Cruise Azamara
Port Elizabeth
Cruise Azamara
East London
Cruise Azamara
Maputo
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Kaapstad, inscheping

Inscheping in Kaapstad aan boord van de Azamara Pursuit met vertrek om 18.00 uur. Robinson Cruises kan voor u de vluchten verzorgen.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 2 - Op zee

Geniet aan boord van de Azamara Pursuit van bijvoorbeeld een beautybehandeling of de sauna.

Azamara Pursuit

Dag 3 - Port Elizabeth

Aankomst 07.00 uur, vertrek 20.00 uur. Vanuit Port Elizabeth kunt u een safari maken in het Kariega Game Reserve. Spot de Big Five of bezoek het Addo Olifantenpark.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 4 - East London

Aankomst 07.30 uur, vertrek 17.00 uur. Maak een excursie naar de Xhosa, waar u de originele Afrikaanse cultuur kunt proeven. Of maak een safaritocht naar één van de Game Reserves.

JB 2013-10 Safari 727

Dag 5 - Op zee

Geniet deze dag aan boord van de Azamara Pursuit. Neem een drankje aan het zwembad of relax in de Spa.

 

Azamara Pursuit (2)

Dag 6 - Maputo, Mozambique

Aankomst 08.00 uur, vertrek 15.00 uur. Bezoek het Maputo Special Game Reserve en maak een safari om de wilde dieren te spotten.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 7 - Richards Bay

Aankomst 07.00 uur, vertrek 21.00 uur. Een volle dag om te genieten van een safari! U kunt de Big Five spotten in o.a. Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 8 - Durban

Aankomst 07.30 uur, vertrek 20.00 uur.  Maak een stadstour door Durban of beleef een safari-avontuur in het nabij gelegen Phinda Private Game Reserve.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 9 en 10 - Op zee

Nog twee dagen aan boord om bij te komen van alle indrukken die u tot nu toe heeft opgedaan! 

Cruise Azamara Pursuit

Dag 11 - Mossel Bay

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 15.00 uur. Mossel Bay heeft prachtige stranden, maar de Cape St. Blaize Lighthouse is ook zeker een bezoek waard. U kunt ook de zeedieren bekijken in het nabij gelegen Seabird en Pinguïn park.

Cruise Azamara Pursuit

Dag 12 - Kaapstad, ontscheping

Na aankomst in Kaapstad om 09.30 uur eindigt uw reis. Natuurlijk kan Robinson Cruises de vluchten of een eventuele verlenging van de reis voor u verzorgen.

Kaapstad shutterstock_507382921
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Azamara Pursuit

Dit schip biedt u een ruime keuze uit verschillende hutaccommodaties: van een binnenhut van 15 m² tot een Club Owner Suite van maar liefst 278 m²! De accommodaties zijn voorzien van luxe beddengoed en badlinnen, badjassen en slippers en 24-uur roomservice. Suite gasten genieten zelfs de service van een privébutler. Aan boord vindt u diverse specialiteitenrestaurants met uitgebreide wijnkaarten. ' De keuken van 'Aqualina' heeft Mediterrane invloeden, 'Prime C' serveert steaks en vis van topkwaliteit. Het hoofdrestaurant 'Discoveries' heeft een open seating waardoor u er op uw gemak kunt dineren. U kunt formeel gekleed gaan als u dat wenst, maar het is niet vereist. Andere eetgelegenheden zijn het 'Mosaic Café', de 'Pool Grill' en het 'Windows Café.

Cruise Azamara
Azamara Pursuit
Cruise Azamara
Azamara Pursuit
Cruise Azamara
Azamara Pursuit
Cruise Azamara
Azamara Pursuit
Cruise Azamara
Azamara Pursuit balkonhut
Cruise Azamara
Azamara Pursuit binnenhut
Cruise Azamara
Azamara Pursuit buitenhut
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse cruise Zuid-Afrika
Vanaf 2.644,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. 11. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 2.644,-
3 januari 2024
v.a. 2.644,-
15 januari 2024
v.a. 2.834,-
27 januari 2024
v.a. 2.834,-
8 februari 2024
v.a. 2.834,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 11

Toeslagen overige huttypes en allengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Unieke cruise met Azamara Pursuit in een binnenhut cat. 11
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Geselecteerde wijnen, sterke dranken, koffiespecialiteiten en frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Bagagevervoer bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50). Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. 

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
12-daagse cruise Zuid-Afrika
Vanaf 2.644,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. 11. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 2.644,-
3 januari 2024
v.a. 2.644,-
15 januari 2024
v.a. 2.834,-
27 januari 2024
v.a. 2.834,-
8 februari 2024
v.a. 2.834,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 11

Toeslagen overige huttypes en allengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Unieke cruise met Azamara Pursuit in een binnenhut cat. 11
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Geselecteerde wijnen, sterke dranken, koffiespecialiteiten en frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Bagagevervoer bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50). Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. 

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises