Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
OC_R Ship Embark_2022-09-09_10-29-15

Vanuit Bali
naar Tokyo

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Bali naar Japan

Uitgebreide route met verschillende Aziatische eilanden en culturen. Indonesië met de charme van Bali en de indrukwekkende Bromo vulkaan op Java. De hoge torens in Taiwan, orang-oetans in Maleisië en de idyllische eilanden van de Filipijnen. Japan, het land van de rijzende zon, sushi en sake, land van contrasten, maar zeker ook van veel culturele hoogtepunten. En dat allemaal in één Oceania cruise.

Insignia
Japan
Insignia
Bali
Kagoshima
Kagoshima
Insignia
Borneo
Insignia
Taipei
Insignia
Java
Insignia
Manilla
OC_R Insignia_2022-11-14_15-59-27
Insignia
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Benoa, inscheping

Inscheping in Benoa en vertrek om 21.00 uur.  Robinson Cruises kan uw vlucht en eventueel verblijf voor u verzorgen. Benoa

Dag 2 - Celukan Bewang, Bali

Aankomst 08.00 uur en vertrek 17.00 uur. Vanuit Selukan Bawang kunt u heel goed het noorden van Bali ontdekken. Bezoek Lovina Beach of Singaraja. Bali-3

Dag 3 - Surabaya, Java

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Deze stad is de op één na grootste stad van Indonesië. Er zijn nog veel koloniale panden uit de Nederlandse tijd terug te vinden. Via de Suramadu National Bridge kunt u het eiland Madura bezoeken.

surabaya

Dag 4 en 5 - Op zee

Geniet deze dagen aan boord van de prachtige, intieme Insignia en al haar faciliteiten.

Balkon

Dag 6 - Muara, Brunei

Aankomst 11.00 uur, vertrek 20.00 uur. Vanuit Muara kunt u Bandar Seri Begawan bezoeken. De stad staat bekend om haar bezienswaardigheden, bezoek de Sultan Omar Ali Saifuddin Moskee, de JameÁsr Hassanil Bolkiah moskee en de Gadong markt. Murea Brunei

Dag 7 - Kota Kinabalu, Borneo

Aankomst 07.00 uur, vertrek 17.00 uur. Bezoek het Tanjung Puting National Park aan de zuidkant van Borneo, een Unesco Biosfeer reservaat, u kunt hier de orang-oetans zien die hier in hun natuurlijke omgeving leven.

Borneo

Dag 8 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Insignia

Dag 9 - Manila, Filipijnen

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Manila is een dynamische stad met veel bezienswaardigheden; Malacang Palace, Rizal Park en het Nationaal Museum zijn zeker de  moeite waard. Manilla 1

Dag 10 - Ilocos, Filipijnen

Aankomst 10.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Ilocos staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het stadje Vigan is een waar Spaans Koloniaal stadje met de prachtige Santa Maria kerk. Dichtbij Salomague liggen de stranden van Cabugao. Ilocos

Dag 11 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! R-class pool deck

Dag 12 - Taipei, Taiwan

Aankomst om 08.00 uur, vertrek om 19.00 uur. U kunt hier natuurlijk 's werelds hoogste gebouw bezoeken, de Chiang Kai Shek toren, of de prachtige Lungshan tempel. Vergeet ook Yeliu Park niet!

Taipei

Dag 13 - Op zee

Een dag op zee om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! R-class Concierge level veranda

Dag 14 - Kagoshima, Japan

Aankomst 09.00 uur, vertrek 18.00 uur. Kagoshima ligt in een prachtig vulkanisch landschap; de Sakurajima rookt en steekt overal bovenuit. In Kagoshima zelf zijn de Iso-Teien villa en tuin de moeite waard om te bezoeken.

Kagoshima

Dag 15 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

R-Class horizons tea

Dag 16 en 17 - Tokyo, Japan, ontscheping

Tokyo, u blijft nog een dag en nacht aan boord, de volgende dag is de ontscheping en het einde van uw reis. Robinson Cruises kan een terugvlucht en/of een langer verblijf voor u verzorgen.

37. Tokyo-1
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Insignia

Oceania Cruises staat bekend in de cruisewereld om haar persoonlijke service, elegante stijl en haar verfijnde keuken. De stijlvolle Oceania Insignia biedt plaats aan 680 gasten en het schip kent een typisch klassiek huiselijk Engels sfeertje. De hoeveelheid passagiers maakt het schip iets intiemer dan de rest van de schepen. Insignia beschikt over meerdere eetgelegenheden, waarvan vier unieke restaurants met open zitplaatsen zonder toeslag. Waar u ook kiest om te dineren, u zult genieten van The Finest Cuisine at Sea® waar Oceania voor staat.

Insignia
Insignia
Insignia
Insignia
Insignia
Grand Dining Room
Insignia
Zwembad
Insignia
Bibliotheek
Insignia
Casino
Insignia
Spa
Insignia
Penthouse Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
17-daagse cruise van Bali naar Tokyo
Vanaf 5.599,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. F . Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 maart 2024
v.a. 5.599,- (upgrade sale tot 30/9)

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. F

Toeslagen voor de overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke cruise met Insignia in een binnenhut cat. F
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Fooien
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar
• Upgrade sale van binnen naar buitenhut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Wi-Fi
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
17-daagse cruise van Bali naar Tokyo
Vanaf 5.599,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. F . Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 maart 2024
v.a. 5.599,- (upgrade sale tot 30/9)
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. F

Toeslagen voor de overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Unieke cruise met Insignia in een binnenhut cat. F
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Fooien
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar
• Upgrade sale van binnen naar buitenhut

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Wi-Fi
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises