Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cruise Celebrity Apex
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Britse Eilanden

Engelse kliffen en Ierse steden vanuit Nederland 

zeecruises

Britse Eilanden

Maak een luxe cruise vanuit Amsterdam langs prachtige natuur en iconische Britse steden

Luxe cruise
Groot-Brittanië
Ierland
Volgend vertrek
--
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Rederij
Celebrity Cruises
Schip
Celebrity Apex
Destin
Vanaf 1.624,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Amsterdam

U heeft geen zin om te vliegen en gaat liever direct per cruiseschip naar uw plaats van bestemming? Dan is de keuze voor deze nieuwe Celebrity Apex de juiste. Een prachtig schip met veel faciliteiten en all-inclusive verzorging, wat uw reis compleet maakt. U ontdekt Ierse landschappen vanuit Cork, treed in de voetsporen van de Beatles in Liverpool en ziet prachtige kastelen en landhuizen. Een afwisselende cruise van natuur en cultuur, die voor iedereen iets te bieden heeft!

Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Kliffen van Dover
Cruise Celebrity Apex
Blackrock Castle, Cork
Cruise Celebrity Apex
Portland
Cruise Celebrity Apex
Liverpool
Cruise Celebrity Apex
Liverpool
Cruise Celebrity Apex
Cork - St. Colmans Cathedral
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam

U kunt comfortabel per privétaxi naar de haven van Amsterdam worden gebracht, indien u onze service optioneel bijboekt. U vertrekt uit Amsterdam om 17:00 uur. U kunt in de middag al inschepen en direct gebruik maken van alle faciliteiten van de Celebrity Apex.

Cruise Celebrity Apex

Dag 2 - Dover

Aankomst om 07:00 uur, vertrek uit Dover om 19:00 uur. Dover staat bekend om haar grote witte kliffen aan de kust. Het is de toegangspoort naar Groot-Brittannië voor velen per schip. Vanuit Dover is niet alleen Londen gemakkelijk te bereiken, maar Dover zelf heeft een prachtig kasteel uit de tijd van Hendrik II.

Cruise Celebrity Apex

Dag 3 - Portland

U komt aan om 08:00 uur en vertrek de volgende dag om 17:00 uur. Portland ligt op een schiereiland van kalksteen en heeft hierdoor een prachtige, dramatische kustlijn. Deze 'Jurassic Coast' staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Cruise Celebrity Apex

Dag 4 - Cobh (Cork)

Aankomst om 10:00 uur. Twee dagen om Cork te bezoeken. Deze stad is wellicht wat minder bekend, maar zeker niet minder geliefd. Bezoek hier de English Market, een bekende markt voor liefhebbers van traditionele specialiteiten. St. Fin Barre's Cathedral is net als het Elizabeth Fort zeker een bezoekje waard. Zij hebben de tand des tijds doorstaan. De Cork City Goal verzorgt rondleidingen en u zult zich verbazen wat er hier tussen de muren vroeger allemaal  heeft afgespeeld.

Cruise Celebrity Apex

Dag 5 - Cobh (Cork)

Vertrek om 17:00 uur na uw uitgebreide bezoek aan Cork.

Cruise Celebrity Apex

Dag 6 - Liverpool

Aankomst 08:00 uur en vertrek om 19:00 uur. Extra lange tijd om deze leuk stad te ontdekken! Liverpool heeft een oud stadscentrum, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. En natuurlijk kent iedereen Liverpool door de Beatles, een bezoek aan 'The Beatles Story' kan de ware liefhebber niet overslaan.

Cruise Celebrity Apex

Dag 7 - Dunmore East

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Dumoare East is een pittoresk vakantieplaatsje aande Oostkust van Ierland. Bezoek het Hook Lighthouse museum of ga vis eten in één van de visrestaurants,

Natuur Ierland

Dag 8 - Belfast

Aankomst om 08:00 uur en vertrek 19:00 uur. Maak een dagtour door Belfast. Deze Noord-Ierse stad kent een roerig verleden en die kunt u aan de hand van muurschilderingen zien tijdens een Black Taxi tour. Ook het Ulster Museum is een bezoek meer dan waard.

Belfast

Dag 9 - Op zee

Nog een dag om bij te komen van alle indrukken en te genieten van alle faciliteiten aan boord van de prachtige Celebrity Apex.

Cruise Celebrity Apex

Dag 10 - Lerwick

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Lerwick is de hoofdstad van de Shetland Eilanden en ligt aan de oostkust van het eiland. Het stadje herbergt een aantal bezienswaardigheden zoals het Fort Charlotte, Böd of Gremista en Clickimin Broch. Lerwick

Dag 11 - Op zee

Nog een dag om te genieten van de faciliteiten. Geniet van een drankje op het achterdek in de Sunsetbar. Of verbaas u over de acrobatenshow in de Eden Lounge.

Cruise Celebrity Apex

Dag 12 - Rotterdam, ontscheping

Aankomst om 06:00 uur. Na ontscheping kunt u er voor zorgen dat u comfortabel per privétaxi naar huis gebracht wordt wanneer u deze optioneel bijboekt.

Cruise Celebrity Apex
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Apex

De Celebrity Apex is het tweede schip in de nieuwste Edge klasse schepen. Het is een innovatief schip met bijzondere kenmerken. Zo is er de Grand Plaza, een centraal gedeelte in het schip waar veel restaurants en barretjes samen komen, in het midden is er de Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de lounge Eden; met weelderige plantengroei lijkt dit een ontmoetingsplaats in het groen. Hier worden ook optredens in de avond georganiseerd. De Magic Carpet is een bijzonder restaurant dat aan de buitenkant van het schip hangt en die u onder het genot van een hapje en drankje tussen de verdiepingen beweegt. Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools, maar even zo bijzonder is Rooftop Garden, dat aanvoelt als een park, waar u kunt genieten van een drankje met live muziek. Celebrity Apex heeft u nog veel meer te bieden, maar dat wilt u vast zelf ontdekken?

Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex zwembad
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Sunset bar
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Solarium
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex theater
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Buitenhut
Veeg naar links

Reisinformatie

Taxivervoer

Voorafgaand aan de cruise kunt u een taxiservice bijboeken die u bij uw privé adres ophaalt en naar de haven van Amsterdam brengt, dit kan ook voor de terugreis. Zo gaat u zo relaxt mogelijk op reis! Informeer naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise naar Groot-Brittannië en Ierland
Vanaf 1.624,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. Z. . Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'.  

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
14 mei 2023
v.a. 1.624,-
2 september 2023 (afwijkende route)
v.a. 2.280,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. Z.

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. Y € 291,-
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. P2  € 662,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnenhut cat. 12 voor allengebruik  € 452,-
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8 voor alleengebruik € 743,-
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. P2 voor alleengebruik € 1.064,-

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden en overige toeslagen, neem contact met ons op.

• Unieke cruise met Celebrity Apex in een  binnenhut cat. Z
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord


• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies en activiteiten
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Optioneel bij te boeken: privétaxi van huisadres naar haven Amsterdam en weer terug.
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 47e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 46e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 29e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 17e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 16e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises